Dodaj do ulubionych

torebka Batycki z groupon

29.02.12, 13:25
Witam, chciałam zapytać czy ktoś z Was miał podobny problem: w grudniu kupiłam na grouponie torebkę Batycki i do terj pory nie dostałam przesyłki a dostawa miała być realizowana od 1 lutego przez 4 dni :( Interweniowałam w sklepie Batycki (kazali czekać bo było duże zainteresowanie) i na grouponie (umyli ręce). I w sumie jestem rozczarowana, że tak dałam się nabrać. Czy miałyście podobną sytuację? Jak to załatwiłyście?
Obserwuj wątek
    • Gość: blondynka Re: torebka Batycki z groupon IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.12, 08:55
      WITAJ

MAM TEN SAM PROBLEM .JESZCZE NIE WIEM JAK GO ROZWIAZAc
      Jak bedziesz miala jakies pomysly to prosze o kontakt
      • sawqeluna Re: torebka Batycki z groupon 04.03.12, 17:52
        To sie nadaje na przestępstwo powoli.
    • Gość: megi Re: torebka Batycki z groupon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.12, 13:33
      Ja kupilam portfel. Poszlam odebrac do sklepu osobiscie i mi dali od razu, czyli w grudniu przed swietami. Ale wiem, ze w sklepie nie bylo juz torebek, bo jakas kobieta przyszla wtedy ze mna po torbe.... mieli sprowadzic z gdanska czy z jakiegos innego miasta....ale nie pomyslalabym,ze to moze tyle trwac.... Ja na twoim miejscu dzwonilabym do tego sklepu i zameczalabym ich pytaniami, do czasu otrzymania torebki :) przeciez to nie powinno tak byc .....
      • Gość: Luiza Re: torebka Batycki z groupon IP: *.aster.pl 06.03.12, 15:04
        Witam! Ja też kupiłam torebkę za pośrednictwem Grupon i dostałam ją dopiero dziś. Moja pierwsza interwencja była 24 lutego. Podługich poszukiwaniach telefonu dofirmy udało misię porozmawiać z panią sekretarką, która powiedziała, że pani odpowiedzialna za Grupon jest na zwolnieniu, ale da mi do niej nr telefonu i adres mailowy. Wcześniej pisałam za pośrednictwem formularza kontaktowego na ich stronie (jedyna możliwość kontaktu). Oczywiście nie otrzymałam odpowiedzi do dnia dzisiejszego. Jak wspomniałam, 24 lutego pani sekretarka zapewniła mnie, że z tego co wie, to torebki mają być wysłane do końca następnego tygodnia, bo mieli problem z Gruponem, który nie napisał, że wysyłka będzie odbywać się przez 30 dni. Obiecała również, że pani Kasia, która jest odpowiedzialna za grupon na pewno odezwie się do mnie w poniedziałek mailowo (poproszono mnie o adres mailowy). Pani Kasia nie odezwała się do mnie ani w poniedziałek, ani przez kolejne dni. Na telefony nie odpowiadała. Zadzwoniłam po raz kolejny w dniu wczorajszym, znowu do sekretariatu, bo pani Kasia nie odbierała telefonu od 10 rano do co najmniej 13, pani w sekretariacie powiedziała, że mają opóźnienia z wysyłką bo torby są szyte reczne (btw: co mnie to obchodzi???? wiedzieli, że wystawili tyle kuponów, i że będzie potrzebna taka ilość torebek). POwiedziałą również, żebym zadzwoniła po godzinie 14 , gdyż pani Kasia jest na spotkaniu do 14. około 15 zadzwoniłąm najpierw na numer pani Kasi, potem do sekretariatu za pośrednictwem którego połączono mnie z panią Kasią. POwieziałą mi, że widocznie nie miałą maila do mnie (sic!!!) bo na pewno odpisałaby mi. Powiedziałam, że powinna mieć, bo miałą się ze mną kontaktować już tydzień temu. Usłyszałam: eeee. Powiedziałąm również, że usiłuję się z nią skontaktowac od kilku dni telefonicznie, bodostałam w sekretariace nr telefonu, ale nie odpowiada na niego. Pani sprawdziła moj numer kuponu, powiedziała, że torebka powinna być już na następny dzień. I owszem, przed chwilą był kurier, który sam zapytał o co chodzi z tymi torebkami, bo dziś wozie je po całym mieście i ludzie się mu skarża na firmę Batycki.

Gdybym wiedziała, że firma tak się zachowa to w życiu bym tych kilku stówek nie wydała. Chyba wiedzieli, ile kuponów wystawiają? A to, że nie dogadali się z Gruponem (tak jak twierdzą) to chyba nie nasz, klientów problem...

• goyaaa1 Re: torebka Batycki z groupon 07.03.12, 08:12
          o czyli nie tylko ja mam problem z tą torebką. KOntaktowałam się ze sklepem Batycki w połowie lutego i też mi kazali czekać bo realizują zamówienia zgodnie z kolejnością rejestracji kuponów a że kuponów jest bardzo dużo to są problemy. I też się wkurzyłam bo co mnie obchodzi,że oni są zaskoczeni tak dużym zainteresowaniem!? NIe sądziłam , żę Batcki może sobie na coś takiego pozwolić, specjalnie sprawdzałam kto dokładnie sprzedaje przez Groupon te torebki i jak zobaczyłam , że to sam Batycki sklep firmowy to zdecydowałam się kupić a tu takie coś. A swoją drogą pisałam jeszcze do Groupon z prośbą o interwencję ale oni umyli ręcę :( i niestety czytając regulamin na GRouponie stwierdzam, że chyba mogli to zrobić. Ehhh będę atakować sklep Batycki. Jakiś mam taki niesmak: pieniędzy nie mam, torebki nie mam i szczerze mówiąc już mi się jej trochę odechciało po tym wszystkim
          • goyaaa1 Re: torebka Batycki z groupon 07.03.12, 12:16
            I zdarzył się CUD , doczekałam się kuriera z torebką :)
            • Gość: luiza Re: torebka Batycki z groupon IP: *.aster.pl 07.03.12, 14:41
              gratuluję ;) i witam wśród posiadaczek ;)

Aczkolwiek proszę sprawdzić czy wszystko z torebką jest w porządku,bo moja przyszła ....z rozprutą, a włąsciwie nie zszytą kieszenią. Zobaczyłam to dopiero dziś rano, kiedy chciałam spakować rzeczy do tej torebki...i zobaczyłam tekturowe dno ;) Wiem, już jestem złośliwa, ale pomyślałam, że pewnie ktoś kto ręcznie szyje te torebki (jak mnie poinformowano) wyszedł w połowie szycia na papierosa i zapomnial, że nie skończył pracy ;)))))))

POdobno ma kurier przyjechać po tę torebką i przyślą mi nową.... na razie czekam cierpliwie na telefon od pani Kasi ;))))))

Wiem jedno, na pewno nic więcej w firmie Batyckie nie kupię.
    • Gość: mag Re: torebka Batycki z groupon IP: *.87-197-96.telecom.sk 07.03.12, 18:56
      tak... zapewne pani Kasia nie może odpisać bo siedzi i szyje te torebki po godzinach.

U mnie sytuacja jest identyczna, wykupienie grouponu 21.12 i natychmiast rejestracja zamówienia (liczba wykupionych kuponów już wtedy sugerowała że warto się pospieszyć).
      Na kuponie który otrzymałam jest data wysyłki: po 20 stycznia. Następnego dnia opis oferty zmienił się na: wysyłka po 1 lutego.

Nie zmienia się warunków umowy po jej zawarciu.

Na początku lutego otrzymałam odpowiedź na swoje zapytanie, że "Czas realizacji zamówienia ze względu na dużą liczbę zgłoszeń to około 3 tygodnie". Dlatego własnie groupon umożliwia narzucenie limitu sprzedaży żeby firma pomyślała i obliczyła swoje możliwości!

Pod koniec lutego dowiedziałam się że "Produkty marki Batycki są szyte ręcznie, zatem wyprodukowanie kilkuset torebek, które sprzedały się na Grouponie wymaga od nas sporo czasu."

Dodatkowo, firma twierdzi że ma czas do 31 marca!!! a te 4 dni realizacji zamówienia podane w opisie grouponu były błędem.

Wstyd!!!

Nie muszę dodawać, że zaproponowanego 20% rabatu nie zamierzam wykorzystać na produkty wątpliwej marki batycki.

• Gość: kubat Re: torebka Batycki z groupon IP: *.free.aero2.net.pl 28.12.12, 12:01
        W tym roku znowu powtórka z nieuczuciwą firmą batycki. Tym razem portfel.
        Kupon kupiony z gwarancją dostawy przed świętami. Moja paczka pojawiła się w paczkomacie 24 grudnia o godz. 17.00. Gdybym spędzał święta poza domem, nie byłoby szansy na odebranie portfela.
        Sam portfel jest wykonany z innej skóry (lichej) niż portfele w normalnej ofercie Batyckiego. Na zewnątrz portfel ma zupełnie inną fakurę- brzydką. Jedno wielkie oszustwo!
        • Gość: nova8 Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 13.01.13, 14:20
          Czytam opinie wszystkich i śmieję się, bo w takich samych cenach można kupić i portfele i torebki i poprzymierzać a nawet odłożyć u miłych Pań w Krakowie.Po co groupon jak nikt nikogo nie zmusza do zakupu tak markowych rzeczy za super ceny!a komentarze są żałosne-To nie Batycki a e-logistyka na grouponie zawala sprawę, inne firmy tak samo mają.polecam salon!!
        • Gość: Karola Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 13.01.13, 14:45
          24XII do g.17 to bardzo dobry czas- ten dzień do wigilii jest jeszcze dniem pracującym- skoro wiadomo , że wyjezdza sie 24 .12 to po co zamawiać?!
        • annebb Re: torebka Batycki z groupon 13.01.13, 16:50
          widziałam ofertę ale nie kupiłam - niestety to nie są te same torebki które sprzedają w normalnych cenach w swoich salonach tylko ich tańsze klony w kiepskiej jakości.
          w sumie szkoda bo to firma z tradycją...
          • Gość: olka Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 20.02.13, 12:54
            nie zgodze sie z toba bo w salonie mozna przebierac wybierac i nikt cie nie zmusi do zakupu twoj wybor,a sklepie jest wiekszy wybor i ladnie wyszyte torebki
        • Gość: tomek Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 15.01.13, 12:46
          skoro nieuczciwa firma batycki to dlaczego zamawiales kolejny raz? bo batycki sa dobrej jakosci i stad skusiles sie
      • Gość: Halina Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 13.01.13, 14:42
        Wątpliwą firmą zapewne jest groupon- talerze zamówione w maju przyszły przed 1 .09.nauczyło mnie, by nie łasić się na grouponie bo tak samo kupię w sklepie oglądając wcześniej!
    • Gość: Maurita Re: torebka Batycki z groupon IP: 180.248.47.* 31.05.12, 15:41
      Film Czarnobyl - Reaktor strachu (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Jagoda Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 30.01.13, 15:28
      a ja poczekam i kupie w sklepie w krakowie za te sama cene:)
      • Gość: cer nie torebka a portfel IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.02.13, 18:49
        Ja kupiłam na prezent portfel z groupona... Być może produkty w sklepie stacjonarnym są lepszej jakości ale to co mi przyszło to jakiś dramat. Na targu można lepszej jakości znaleźć do 20 zł. Śmierdział - bynajmniej nie skórą...jaka skóra?! Wszędzie było widać klej i ledwo się trzymał. Był cieniutki. Z zewnątrz ok - ładny ale środek to jakiś dramat, wstyd to wyjmować i dawać komuś...

Portfel dotarł blisko 2 tyg. później niż miał dotrzeć. Do tego zostałam tragicznie potraktowana przez obsługę przy zwrocie.

Musiałam się wyżalić bo zostałam bez prezentu w ostatniej chwili.

• Gość: Anna Re: nie torebka a portfel IP: *.lmds.dialog.net.pl 05.02.13, 13:30
          lepiej jest kupić w salonie-Polecam miłą obsługę w Krakowie!
    • Gość: portalu Re: torebka Batycki z groupon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 20:30
      Masz nauczkę, żeby na ostatnią chwilę nie kupować prezentów.
      • Gość: gosc Re: torebka Batycki z groupon IP: *.lmds.dialog.net.pl 20.02.13, 12:51
        czy nie lepiej kupić w sklepie za tą samą cenę.poprzymierzac, dotyczy to rowniez koloru-zawsze panie doradzą a nawet odłoza- by sie pozastanawiac-nie polecam groupona
    • esza7 Re: torebka Batycki z groupon 25.01.16, 01:02
      Mam inne doświadczenia z firmą Batycki.Jestem pod wrażeniem bardzo pozytywnego nastawienia i bezinteresownej pomocy klientowi. Szczególne podziękowania składam na ręce P. Bartłomieja Kłosowskiego. Zwróciłam się z prośbą o odnowienie i naprawdę plecaka Batycki, który kupiłam przed laty. Plecak wrócił do mnie jak nowy. Takie potraktowanie prośby klienta, to kapitał dla firmy. Bałtycki jest w tym bezkonkurencyjny. Dzięki bardzo. Szczególnie dla p. Bartłomieja. Pozdrowienia. Elżbieta Szafrańska
    • karolinkaa232 Re: torebka Batycki z groupon 04.02.16, 13:52
      Wow! Teraz torebki Batycki są w Polomarkecie -60%. Trzeba uzbierać tylko kilka naklejek z zakupów (zaden problem dla tych co tam kupują) i fajna torebka za grosze. Zaczynam zbierać :)
    • Gość: nick Re: torebka Batycki z groupon IP: *.146.8.108.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.04.17, 21:09
      Pewnie kurier zgubił.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka