Dodaj do ulubionych

second hand online

17.01.13, 14:24
Witam zapraszam do na nowo uruchomionego sklepu online
www.fashioncode.pl
Znajdziecie tam Państwo zarówno perełki od największych dyktatorów mody: Prada, Escada, Dior jak i potentatów rynku H&M czy Vero Moda. Mamy propozycje ubrań nowych jak i używanych.
Zapraszamy
Obserwuj wątek
    • fashioncode Re: second hand online 25.02.13, 16:29
      W wolnej chwili zapraszamy pod modny adres - www.fashioncode.pl. A tam wyjątkowe nowości - oryginalne torebki, wiosenne bluzki, zawsze oryginalne ekskluzywne marki. W tym tygodniu przygotowaliśmy dla Was śliczne wiosenne damskie marynarki - lnianą od Gerry`ego Webera oraz weekendową od domu mody MaxMara. Na cieplejsze dni do działu ze spodniami dołożyliśmy nowe rybaczki - bojówki marki Tommy Hilfiger. Tak jak wspomnieliśmy na początku, zdecydowanie zachęcamy do przejrzenia nowych torebek - jest kolorowo, modnie i w stylu vintage.

Już dzisiaj wszystkie nowości są aktywne. Pozostaje nam zaprosić Was do odwiedzenia Fashioncode.pl i życzyć udanego popołudnia.
      • kasiaangel Re: second hand online 08.06.14, 21:27
        Zapraszamy do nowego Second Handu Online z damską odzieżą używaną
        na Garderobianki.com.pl
        oraz do polubienia naszego fanpage na facebooku na
        www.facebook.com/garderobiankicompl
        Czekają konkursy i promocje;)
        Dostawa w każdy poniedziałek i czwartek ;)
      • Gość: buy the second Re: second hand online IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.14, 23:05
        U mnie nie jest tak bogato, ale zapraszam do odwiedzenia moje bloa ze stylizacjami z second handów do kupienia:)
        www.buythesecond.blogspot.com
    • Gość: Joanna Dy Re: second hand online IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.11.13, 12:07
      Zapraszam do nowego second handu on-line amoramor.pl, będą bluzki, spódniczki, sukieneczki i biżuteria:)
      • Gość: Magda Re: second hand online IP: *.centertel.pl 03.02.14, 09:19
        Uwaga na ten niby sklep, bo to OSZUŚCI!
        • Gość: M Re: second hand online IP: *.30.29.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.02.14, 11:28
          Który sklep?
      • Gość: buy the second Re: second hand online IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.14, 23:07
        a ja zapraszam na mojego bloga ze stylizacjami z second handów do kupienia :)
        www.buythesecond.blogspot.com
        Może się spodoba:)
    • hunnybunnypl Re: second hand online 20.03.15, 10:21
      Zapraszamy do naszego second handu hunny-bunny.pl :)
    • pachnidlo77 Re: second hand online 27.09.16, 23:26
      Polecam wszystkim - www.BlackLemonVintage.com - niezwykłe ubrania w stylu vintage, odzież second hand, modern vintage. Same kultowe marki, duży wybór rozmiarów, przystępna cena.
    • midori001 Re: second hand online 06.02.18, 17:03
      Hej, ja zamawiam głównie tutaj www.papaje.com/ bo mają w asortymencie używane ubrania dla dużych mężczyzn. Ciężko mi coś dobrać dlatego takie rozwiązania wydaję mi się najbardziej korzystne, zwłaszcza że ceny ubrań nie są wysokie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka