Dodaj do ulubionych

Kupowanie przez internet

02.07.13, 10:37
Witam wszystkich. Znalazłam fajną bieliznę, jednakże sklep nie wygląda zbyt atrakcyjnie, czy zdecydowałybyście się na zakup w takim sklepie? Ostatnio przyzwyczaiłam się do zakupów w markowych sklepach - wyszukuje promocji na stronie www.gazetkionline.pl i kupuje mając pewność, że wszystko będzie dobrze, jednakże na tej stronce nie mogę znaleźć żadnego sklepu z bielizną. Co zrobić? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: magda21 Re: Kupowanie przez internet IP: *.stargard.mm.pl 28.07.13, 19:44
      Ja szczególnie lubię kupować Książki jest to najczęściej kupowany przez ze mnie towar w sieci.
    • zuzzao Re: Kupowanie przez internet 30.07.13, 11:02
      Generalnie akurat bieliznę najlepiej przymierzyć w sklepie, bo rozmiary są różne, może się źle układać, a nawet jeśli sklep solidny, to odsyłać pocztą, wymieniać na kolejne... no nie! Dla mnie staniczek musi być przymierzony na piersiach, przynajmniej raz musze podskoczyć i sprawdzić czy nic nie wypada i zmacać materiał :)
    • qioskcafe Re: Kupowanie przez internet 08.08.13, 19:56
      Sklep internetowy zaufany, szybka wysyłka, tanio
      kupuje w nim od książek przez: gry, zabawki, kosmetyki aż po niemiecką chemie
      zpraszam na www.qioskcafe.pl/
      Polecam
      • Gość: surówek Re: Kupowanie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 23:22
        ja kupuje nawet coś tak ryzykownego niby jak gry komputerowe. ale staram się nie na allegro, ale na abasim.pl
        szybko, sprawie i znajdę tam mnostwo gier i preorderów.opyla sie
        • Gość: trampek_00 Re: Kupowanie przez internet IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.09.13, 11:02
          ja tez tam na tym Abasim zamawiałem:)
          szybka sprawa no i nie musze chodzic po sklepach w poszukiwaniu gier
      • Gość: RF Re: Kupowanie przez internet IP: *.rzeszow.mm.pl 25.12.13, 19:09
        Polecam: electrogate.pl

link do modeli RC: electrogate.pl/pl/c/Modele-rc/363
    • Gość: Ankieterka Re: Kupowanie przez internet IP: *.centertel.pl 20.08.13, 23:03
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc, chodzi o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Badanie skierowane jest do kobiet w każdym wieku, ma na celu zebranie informacji na temat korzystania przez kobiety z internetu, dokonywania przez nie zakupów internetowych oraz do zakupu jednego konkretnego produktu z zestawieniem dokonywania zakupów metodą tradycyjną.
      Ankieta potrzebna mi jest do pracy dyplomowej ! W ankiecie jest 21 pytań, a jej wypełnienie nie zajmie dłużej niż 3 minuty.
      Dziękuje za pomoc wszystkim.
      Adres do ankiety:

interankiety.pl/interankieta/b6ff7c11a1e116293ef24d26516930a6.xml
    • dansunny Re: Kupowanie przez internet 19.09.13, 21:59
      Skoro poruszyłaś temat gazetek promocyjnych online, to warto też się zarejestrować na stronie glamity.com
      To bardzo podobna strona, z tym że nie musisz szukać promocji tylko dostajesz regularnie na maila kupony rabatowe do większości sieciówek :-)
    • Gość: dziundzio Re: Kupowanie przez internet IP: *.dynamic.mm.pl 05.01.14, 12:49
      ja bardz lubię sklep z rzeczami dla dzieci www.puchatkolandia.pl - bardzo fajnie to wszystko wygląda, rzeczy są dobrej jakości
    • beataxx84 Re: Kupowanie przez internet 26.07.16, 11:39
      Też tam kupowałam, świetny sklep fajne rzeczy i szybko wysyłają. Ja cenie sobie też modbis bo uwielbiam jakość ich sukienek a że jestem butoholikiem to tylko w markoweobuwie!
    • katarzynal86 Re: Kupowanie przez internet 11.08.16, 11:57
      Osobiście to nie kupiłabym bielizny przez Internet ;) nawet w sklepie biorąc swój rozmiar czasami jest tak, że coś nie pasuje.
      Ja bym nie kupiła, zwłaszcza, że sklep - jak mówisz - wygląda niezbyt dobrze.
    • Gość: Gość_Oszczędny Re: Kupowanie przez internet IP: *.dynamic.mm.pl 07.09.16, 10:35
      Aby rozsądnie kupować, trzeba mieć pewność, że oferta, która nas interesuje jest tą najlepszą ze wszystkich dostępnych na rynku. Pomaga w tym doskonale serwis porównujący oferty wielu sklepów w jednym miejscu. Na polskim rynku zaistniał ostatnio serwis www.cenowe.pl . Korzystam z niego i oszczędzam sporo pieniędzy. Znajduję w nim najczęściej oferty jeszcze tańsze od ofert u lidera rynku porównywarek cen. Mogę spokojnie stwierdzić, że dzięki CENOWE.pl zostaje mi w portfelu 25% ceny. Polecam każdemu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka