IP: *.dynamic.mm.pl 02.10.14, 09:13
Cześć dziewczyny. Przymierzam się do zakupu pierwszego depilatora ponieważ dość już mam golenia nóg tradycyjną golarką.
Co sądzicie na temat tego sprzęciku?
www.skapiec.pl/site/cat/343/comp/10230182
Jest to depilator laserowy. Obecnie dość mocno go promują i szczerze to zastanawiam się czy sobie go właśnie nie kupić ;)
Czy rzeczywiście jest tak skuteczny i potrafi usunąć owłosienie na zawsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: SweetBerry Re: Depilator IP: *.180.99.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.14, 23:39
      Ja tam sobie kupiłam ostatnio depilator laserowy na tanioutlet.eu I taki depilator to fajna sprawa depilowałam się tydzień temu a wszystko dalej gładziutkie. Dosłownie wszystko bo takimi depilatorami można się depilować wszędzie ;) Ja kupiłam droższy troche od tego co ty pokazałaś ale jestem zadowolona. Narzeczony też nie narzeka :)
    • slepice Re: Depilator 20.11.14, 23:18
      depilator o który pytasz ma chyba mniejszą tę lampę (dużo roboty przy depilacji ;) ja mam silk'n pro (www.komputronik.pl/product/134571/AGD/Male_AGD/Depilator_Silk_n_IPL_Epilator_zestaw_podstawowy_z_2_kasetami_.html) ale ODRADZAM - nie można już nigdzie znaleźć lamp wymiennych! co jest przykre bo jestem z niego bardzo zadowolona, ale jeszcze kilka zabiegów by mi się przydało. Widziałam teraz w sprzedaży silk'n SensEpil. Podobny do mojego, tylko niestety lampy inne już :(
      owłosienia na zawsze nie usuwa, ale po ok 5 dokładnych zabiegach można mieć spokój na pół roku. Potem wystarczy tylko sporadycznie depilować miejsca, gdzie włosy odrastają :D włosy mogą odrastać o wiele słabsze
    • Gość: Marta Re: Depilator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.14, 19:16
      Wydaje się być w porządku,chociaż osobiście nie miałam tego modelu. W jakim budżecie chcesz się zmieścić z zakupem? Polecam też zainwestować w dobre kosmetyki które będą Ci potrzebne już po samej depilacji,znajdziesz je na Euro-Zakupy.pl
    • Gość: Ola Re: Depilator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 12:12
      w kwestii depilatora czy kosmetyków zamawianych przez internet to sprawdź też na stronie Admarkt.pl bo mają szeroki wybór i nizsze ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka