Dodaj do ulubionych

Pomysł na prezent

14.12.14, 15:46
Hej, mam świetną wiadomość dla wszystkich, którzy nie wiedzą co kupić swoim bliskim na prezent. Decomania.pl uruchomiła usługę, w której każdy może może stworzyć listę prezentów, które chce dostać i powysyłać swoim bliskim. Testuję ją teraz na swojej rodzinie i sprawdza się fenomenalnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krystyna Re: Pomysł na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.15, 12:14
      ja prezenty zamawiam w sklepach internetowych,oczywiście wszystko zależy dla kogo oraz od okazji,ale generalnie ciekawe rzeczy można znaleźć na Admarkt.pl
      • Gość: Lolabie Re: Pomysł na prezent IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.07.15, 22:57
        Ja bym bardzo była zadowolona z ciekawego kursu np. wizażu lub masażu. Akurat studiuję kosmetologię:)
        ________
        kursy
    • Gość: Miś Re: Pomysł na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.15, 16:54
      Teraz na Walentynki polecam stylową i seksowną bieliznę,akurat na Ada-Bielizna.pl jest całkiem ciekawy wybór,można tam zerknąć.
    • dariastefanek Re: Pomysł na prezent 06.03.15, 22:33
      A moim zdaniem nie ma nic bardziej sprawdzonego, niż kwiaty, słodycze lub wino. Pozdrawiam
      • negali Re: Pomysł na prezent 09.03.15, 16:34
        Wino owszem, to zawsze cieszy. Teraz na Wielkanoc szukam czegoś dla mojej mamy, ale ona wina nie pije, a miałabym już pewnie z głowy. Dobre wino to zawsze dobry prezent... Ciekawi mnie to: nitkaklebek.pl/pl/p/Wielkanocna-inspiracja-ozdoba-na-stol/190 ktoś ma i może coś powiedzieć więcej?
    • asza84 Re: Pomysł na prezent 10.04.15, 11:47
      Wszystko zależy od tego komu ten prezent ma być przeznaczony i z jakiej okazji. Ostatnio np. złożyliśmy się z innymi członkami rodziny i kupiliśmy mojej siostrze zegar w agacie. Swoją drogą, sama bym taki chciała dostać, ale ten w ametyście: pelini.pl/24-zegary-z-mineralow Siostra dostała go na okrągłą rocznicę, zatem jak pisałam wcześniej dużo zależy od okazji. :)
    • Gość: agata Re: Pomysł na prezent IP: *.dynamic.mm.pl 21.04.15, 21:32
      Jeśli dla kobiety, to mogą być np. perfumy. To jest taki dosyć uniwersalny prezent, który pasuje do każdej okazji. Na upominek nadaje się również biżuteria oraz inne dodatki. Na stronie art-madam.pl/prezent/ można takie przejrzeć.
    • Gość: Adrian Re: Pomysł na prezent IP: *.mirasoft.pl 24.04.15, 12:22
      Jeżeli ma to być prezent dla faceta to zobacz na stronie Menua.pl moze akcesoria survivalowe będą odpowiednie,nie sadzisz? Właśnie od nich często zamawiam i wszystko jest okej.
    • brazers Re: Pomysł na prezent 18.08.15, 09:31
      Ja na prezent polecałbym jakąś ładną złotą biżuterię. Kobiety mają bzika na tym punkcie, dlatego warto kupić złoty wisiorek, czy złota bransoletkę. Pewny sklep jubilerski to na pewno Ozdoby.pl - Tekst linka Dobre ceny i produkty złote z najwyższej półki.
    • Gość: marta Re: Pomysł na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.15, 12:40
      Chyba najłatwiej jest wybrać prezent dla chłopaka,prawda? Wystarczy że interesuje sie piłką nożną i już możemy pokusić się o zakup koszulki ulubionego klubu,akurat szeroki wybór znajdziecie na ExclusivSport.pl
    • Gość: Zuska Re: Pomysł na prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.15, 15:01
      Moze coś z Shan.com.pl przypadnie Ci do gustu,mają teraz bardzo fajne rzeczy więc zerknij właśnie tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka