Gość: gerwe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.15, 11:44 Czy fototaoety są jeszcze modne? Jaki motyw najlepiej pasowałby do sypialni zachowanej w stylu skandynawskim? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbarawitecka Re: fototapety 29.01.15, 22:46 Fototapety wracają właśnie do mody. Są coraz popularniejsze. W sumie to nic dziwnego. Można dzięki nim łatwo i szybko odmienić stare wnętrze. Myślę, że ta fototapeta sklep.foteks.pl/fototapety-57-Paryz-53737586-PARIS-DEC-Cars-speed-up-in-Pont-D-Iena-with-Eiffel-Tower-in.html pasowałaby do sypialni urządzonej w stylu skandynawskim. Jest spokojna, klasyczna. Myślę, że wyglądałoby to ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiamodlewska Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.15, 22:10 Również postawiliśmy na fototapety, wzorów jest mnóstwo: dcol.pl/fototapety/tematy/srodki-transportu.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merek Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 03.03.15, 19:28 moi architekci polecają dcol.pl/fototapety/tematy/black-white.html, coś wiecie więcej?? Mało opinii, większość dobrych. Odpowiedz Link Zgłoś
kami.457 Re: fototapety 09.03.15, 14:56 A nie lepiej wybrać zwykłe tapety? Nadal wiele osób je wybiera do domu. Tapetami można spokojnie okleić całe ściany, a wiele osób nadal mieszka w starym budownictwie, gdzie ściany raczej super płaskie nie są, a same tapety można znaleźć w wielu sklepach loveyourwall.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener34 Re: fototapety IP: *.175.231.97.maxnet.net.pl 14.03.15, 12:04 Mam w siłowni w garażu od nich fototapetę z dziewczynami (piłkarki) dobrze motywuje do treningu!! dcol.pl/fototapety/tematy/sport.html :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 17.02.15, 22:19 Era obciachowych fototapet to przeszłość. Oczywiście to wszystko zależy od podłoża, okoliczności i jakości nadruku. mam kilka doświadczeń w tej materii, nie zawsze przyjenych. Chyba najlepszą jakość jak dotąd oferuje cdol, wzory też mają bardzo gustowne. Rzecz w tym, że to drukarnia, która ma nowoczesny sprzęt. Zależało nam na tym, żeby pokój dzieci był zaaranżowany, ale żeby nie był infantylny. może się przyda, my mamy auta: dcol.pl/fototapety/pomieszczenie/do-pokoju-dziecka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafka Re: fototapety IP: *.icpnet.pl 18.02.15, 17:54 Cóż, jeśli wpiszesz w Google'a "fototapety w stylu skandynawskim", wychodzi to: myloview.pl/blog/bez-kategorii/skandynawski-design-nowej-odslonie/. Wygląda całkiem nieźle, zwłaszcza te z drzewkami i reniferami wydają się najbardziej, no wiesz, skandynawskie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milordi Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 16.03.15, 18:49 fototapety są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
yukha Re: fototapety 27.03.15, 23:25 www.dcol.pl, robiłem wycenę i do sypialni wychodzi całkiem niezła cena. Również polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morcinek Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 16.04.15, 12:46 też myslę że fototapeta jest fajnym rozwiązaniem, szcególnie do pokju dziecka lub nastolatka. Dobrze również sprawdzają się jako materiał przykrywający niedoskonałości starego lokum. moja architekt poleciła, żebyśmy wybrali fotkę z dcol, tak jak yukha pisze, całkiem ok + cena przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
kami.457 Re: fototapety 23.04.15, 23:20 Takie usługi nie są czymś niezwykłym. wiele firm oferuje takie tapety na indywidualne zamówienie np. www.dpsdruk.pl/wydruki_na_tapetach.html Wystarczy poszukać w sieci. Co do takich fototapet, to jak mamy fajne zdjęcia to naprawdę możemy ładnie przyozdobić ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorwidmo Re: fototapety IP: *.dynamic.mm.pl 24.04.15, 19:50 fototapeta może być w stylu uprawianego sportu lub hobby, ja lubię obserwacje nieba w nocy, mam w pokoju drogę mleczną duuużych rozmiarów, oddającą pięknie wszystkie szczegóły dcol.pl/fototapety/tematy/hobby.html Odpowiedz Link Zgłoś