Gość: pit IP: 213.158.197.* 27.11.02, 12:40 Jakiej firmy warto kupić płyte ceramiczną (kuchnie ceramiczną) która jest energooszczędna i po rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: sprzęt AGD - płyty ceramiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.02, 23:18 Niech szlag trafi tego, co je wymyślił!!! Ładnie wygląda w sklepie na ekspozycji, ale w domu to koszmar! Stanowczo odradzam, jeśli już to na pewno nie czarną, bo trzeba ścierwo umyć i wypolerować PO KAŻDYM użyciu. Widać najmniejszą kropelkę wody! Nie sposób gotować, żeby coś nie prysnęło a na płycie jest to strasznie widoczne. Przy normalnym korzystaniu przynajmniej raz dziennie trzeba to myć, żeby jakoś wyglądało. I nie myśl, że zajmuje to moment! Mam komplet wysoko specjalizowanych past, ale i tak przynajmniej 10-15 minut poleruję to cholerstwo, żeby było czyste i błyszczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchcik Płyta indukcyjna IP: *.acn.pl / 10.71.8.* 08.12.02, 23:30 A ja Ci polecam płytę INDUKCYJNĄ. Jest znacznie bardziej energooszczędna i bezpieczniejsza w użyciu. Moja jest firmy TEKA. Tańsza niż Siemens, a lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś