Gość: goniusia3 IP: 83.243.36.* 12.07.06, 12:01 Kupiłam drukarkę od firmy SDD Polska z Białegostoku, towaru nie przesłali, czy ktoś też miał taki przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Visionary Re: Oszuści na Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:54 Ja nie będę jeszcze mianował sprzedawcy oszustem ale sytuacja jest niezbyt przyjamna. Zamówiłem odtwarzacz mp4 na allegro, sprzedwaca wydawał się pewny (liczba transakcji liczona w tys, niemal bez negatywów), wpłaciłem pieniądze, minęło prawie 2 tyg, a sprzedawca twierdzi iż pieniedzy nie dostał, ponadto opuszczał on polskę a po rzekomym powrocie nie mogę się z nim skontaktować; nie odpowiada na maile. Mam nadzieję że to tylko pomyłka w banku. Czy ktoś również miał problem z długim czasem oczekiwania na wpłatę? Nie znam się na tym. Czy mam iść z tym do banku? Z czego może to wynikać (zaznaczam iż sprawdziłem już poprawność danych na kopii druku (nr konta itp))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomekX Re: Oszuści na Allegro IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 16:29 No i dlatego kupuję na www.swistak.pl :D Allegro jest be Odpowiedz Link Zgłoś