lewinson 04.06.07, 14:06 Bardzo proszę o informacje na temat letniej odzieży w rozmiarach 48 - 52. Poszukuję głównie sukienek z bawełny na plażę, luźnych , przewiewnych, trochę za kolana. Ratujcie, strasznie mi gorąco. E.P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewinson Re: odzież dla puszystych 05.06.07, 15:41 No, zapomniałam. Warszawa. E.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: odzież dla puszystych IP: *.2-0.pl 07.06.07, 11:27 Ja mam do sprzedania spódniczki, różne kolory i wzory. Sama noszę :-) Jeżeli będzie Pani zainteresowana to proszę o wiadomość na iberka@gazeta.pl Iza Odpowiedz Link Zgłoś
lewinson Re: odzież dla puszystych 11.06.07, 12:16 Dzięki, ale akurat w spódnicach nie chodzę. Szukam Letnich, przewiewnych plażowych sukienek Pozdrawiam. E.P. Odpowiedz Link Zgłoś
brudna_harriet Re: odzież dla puszystych 23.06.07, 12:39 H&M tez ma linię dla większych pan. Sklepy indyjskie czasem mają lekkie rzeczy i dość orginalne Odpowiedz Link Zgłoś
brudna_harriet Re: odzież dla puszystych 23.06.07, 12:40 Wie ktoś może gdzie można kupić elegancką sukienkę w troche większym rozmiarze? Odpowiedz Link Zgłoś
lewinson Re: odzież dla puszystych 30.06.07, 01:17 Ostatnio odkryłam Allegro. Jest tam mnostwo rzeczy dla tzw. puszystych. Wystarczy tylko dokładnie się zmierzyć. Polecam. E.P. Odpowiedz Link Zgłoś