Dodaj do ulubionych

Laser De Lux Rabat 20%

30.05.17, 20:36
Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie Laser delux w całej Polsce, Zabieg ten może być NIE TYLKO na depilacje laserowa, ale i też na wszystkie inne zabiegi jakie mają w ofercie. Sama robiłam laser depilacja bikini, łydki. Super efekty już po pierwszym zabiegu ewa_pa7@wp.pl
Obserwuj wątek
    • cerida Re: Laser De Lux Rabat 20% 09.11.17, 22:53
      Udzielę zniżki -20% na depilację dowolnych części ciała (ilość dowolna) w salonach Laser DeLux w całej Polsce. Polecam ich usługi :). Zainteresowanych proszę o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuję maksymalnie w ciągu kilku godzin (zwykle wcześniej), chętnie odpowiem też na wszystkie pytania związane z depilacją.
    • natalia9521 Re: Laser De Lux Rabat 20% 22.08.18, 08:15
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • maraklara Re: Laser De Lux Rabat 20% 05.12.18, 19:41
      Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%. Ja jestem po sześciuzabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam. Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem. Na pewno odpiszę :) ps. Jesień/zima to najlepszy czas na laser :)
    • natalia9521 Re: Laser De Lux Rabat 20% 13.01.19, 11:03
      Mam do zaoferowania rabat w wysokości 20% na wybrany zabieg depilacji laserowej w salonach Laser DeLux na terenie całej Polski. Rabat działa na zasadzie polecenia nowej osoby (idziesz na pierwszy zabieg z mojego polecenia a dzięki temu oby dwie strony dostają zniżkę). Przy drugim i kolejnym zabiegu zniżka dla Ciebie może wynieść nawet 100%. Szczegóły: natalia.wierzba95@gmail.com lub 794 066 506
    • maraklara Re: Laser De Lux Rabat 20% 17.03.19, 09:16
      Cześć, jeśli chcecie zdecydować się na zabieg w Laser DeLux to chętnie podzielę się zniżką 20%.
      Ja jestem po siedmiu zabiegach i efekty są widoczne, więc jak najbardziej polecam.
      Napisz na: margrettse@gmail.com, a udzielę wszystkich informacji jak otrzymać zniżkę oraz odpowiem na pytania związane z zabiegiem.
      Na pewno odpiszę :)
    • natalia9521 Re: Laser De Lux Rabat 20% 27.04.19, 13:26
    • paolaa13 Re: Laser De Lux Rabat 20% 03.05.21, 14:52
      Mam do zaoferowania rabat 20% na pierwszy zabieg w salonie delux w całej Polsce, sama robiłam bikini, łydki, pachy itd itp w Bielsku-Białej i jestem zachwycona !
      obie możemy zyskać.
      Prosze o kontakt,
      obie zyskamy!
      Trzeba korzystać z promocji
      paulineczka131189@gmail.com
      Lub
      509 680 190

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka