3.14-roman 08.09.09, 17:15 Trochę przypominamy sektę... może więc zorganizujemy sobie taką zabawę. Co kojarzy Wam się z Forum Humorum? Może stwórzmy jakieś: "dzieła" związane z forum? Wiersze, obrazki, przemówienia wiecowe, hymny do mmpm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Forum Humorum :) 08.09.09, 17:29 nie dżaźnij mówię ci, nie dżaźnij! ;-D)) mnie się z tym forum najbardziej BUREK kojarzy W sumie to nie wiem czy juz ustalono JAK ROZMAWIAĆ TRZEBA Z BURKIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Forum Humorum :) IP: *.cable.smsnet.pl 08.09.09, 17:35 Mnie taki długaśny wątek autorstwa "kukułą". Nie rozumiem, ale szanuję fenomen wątków ciągnących się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Forum Humorum :) IP: *.cable.smsnet.pl 08.09.09, 17:28 Św. mmpm przez lata uległ(a) już deifikacji - nikt nigdy nie widział, nie dyskutował, ale gdzieś tam w głębi wierzy, że istnieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Forum Humorum :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.09, 17:35 Zgadzam się, ale mnie się kiedyś objawił/a. I to chyba było przyczyną, że w zachwyceniu zacząłem tu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Forum Humorum :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.09, 17:43 O, tutaj! Przypomina mi się czyjś wierszyk: "tu siedzi mmpm, zrobimy z niego dżem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Forum Humorum :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.09, 18:47 Dowód na istnienie mmpm tinyurl.com/n6bv6q Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Forum Humorum :) 08.09.09, 18:53 Mnie się kojarzy pierwszy wątek jaki tu zaczęłam czytać, o najbardziej idiotycznych wypowiedziach w teleturniejach. Pamiętam, że siedziałam cały dzień i śmiałam się do rozpuku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Forum Humorum :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.09.09, 19:07 Do dziś pamiętam: -Jakie zwierzę miał na swoim kostiumie Batman? -Jamnika! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: Forum Humorum :) 08.09.09, 19:11 A mnie się kojarzy z wątkiem z dowcipami o Chucku Norrisie. Boże, co to był za szał! Siedziałam czytając ten watek tak długo, aż został zaczytany od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Forum Humorum :) 08.09.09, 22:04 Czy masz na myśli książkę "Chuck Norris kontra bliźniacy"? Bawiłem się przy nim znakomicie, bo sam go współtworzyłem :) Z kolei wątek Kukułą i "Jak rozmawiać trzeba z Burkiem" to dzieła wręcz kanoniczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re: Forum Humorum :) IP: 79.175.233.* 08.09.09, 22:19 Jeszcze ten: "jak byłem mały to myślałem, że...", wszystkie z tysiącami postów, trzeba by cały dzień czytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais oj będzie wazelina 09.09.09, 00:17 obecnie z 3-14-Romanem. Oraz z niezapomnianym wątkiem Trusia kontra Dżejms o pożyczaniu sztucznej szczęki (pofyfaniu ftufnej ffęki, fef jafna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: oj będzie wazelina IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.09.09, 00:30 :) Trzeba będzie się nam wszystkim zacząć maskować, bo jeszcze nas oskarżą o udział w tak zwanym TWA (Towarzystwie Wzajemnej Adoracji). Tak w ogóle: zastanawia mnie ten fakt- na wielu forach, które czytałem, ktoś kogoś oskarża o bycie TWA. A tu jeszcze nikt z czymś takim nie wyskoczył. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: oj będzie wazelina 09.09.09, 00:40 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > :) > Trzeba będzie się nam wszystkim zacząć maskować, bo jeszcze nas oskarżą o udzia > ł w tak zwanym TWA (Towarzystwie Wzajemnej Adoracji). > > Tak w ogóle: zastanawia mnie ten fakt- na wielu forach, które czytałem, ktoś ko > goś oskarża o bycie TWA. A tu jeszcze nikt z czymś takim nie wyskoczył. Ah beau. Bo my wszyscy jesteśmy TWA w sposób tak oczywisty, że nie ma co pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandulka BUREK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 08:32 Stęskniłam się za Burkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: BUREK! 09.09.09, 09:06 Vandulka!!! Matko kochana, przeczytałam wątek i pomyślałam, wpiszę apel: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... A Ty jesteś!!! Na cześć Vandulki trzykrotne Hip Hip Hurrrra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandulka Re: BUREK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 09:51 Pewnie że jestem, co mam nie być. Siedzę cicho, bo moje poczucie tego na h spadło poniżej poziomu dopuszczonego w prawie unijnym i admin mnie wycina. Podczytuję sobie, ale nie pomaga - ponurość mi nie mija, nie mogłabym zastosować kometarzy typu "umarłam" lub "zaplułam monitor", a to pewny sprawdzian. To jest chyba jakiś objaw czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BUREK! 09.09.09, 09:59 ale jest ku temu odpowiedni wątek "DEPRESYJNY" tak! zdecydowanie jest to objaw CZEGOS. "und aj fink aj ken help ju...ol ju nid iz a dżermen szeperd" (od 3 minuty jeśli nie masz cierpliwosci) www.youtube.com/watch?v=WlHEpElkmjU&feature=PlayList&p=1383838311FB1B7F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandulka Re: BUREK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:00 Ale, Drzejmsie kochany, tam nie mogę, bo one mnie WESPRĄ i POCIESZĄ! a to mnie już całkiem do grobu wpędzi... Chyba żeby spóbować, a nuż? Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: BUREK! 09.09.09, 11:09 Jakie "grobu" jakie "wpędzi"? Tylko nam Ciebie brak :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BUREK! 09.09.09, 11:13 poczekajcie, jak sie jesień rozkręci, to i ja do was dołączę... czyli za tydzień, dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Forum Humorum :) 25.10.09, 01:51 Pi-Roman (którego skrycie kocham) dżejms_bond (bliżej nieokreślony) princes of babilon (co jej na odciska nastąpiłam) dzidzia_bojowa Oto wielka czwórca tego Forum :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Forum Humorum :) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.09, 01:05 trusiaa, Azorek, misiania, k-f, jedzosław, dzidka, vifxen-która-gdzieś-się-ukryła*... dużo ludzi tworzy to forum. Bo forum to ludzie. (gdyby Barak Obama był na tym forum, takim oto zdaniem kończyłby każde przemówienie) *jeśli pominąłem kogoś, to przepraszam serdecznie! Późna pora, głowa sama do snu mi się na poduszce układa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Forum Humorum :) 25.10.09, 08:52 Masz rację Roman, dużo ludzi tworzy to forum. Niektórzy są autorami prawdziwych perełek. Pamiętacie takie genialne wątki jak "szczególne przypadki roztargnienia" czy "czego robic nie należy" że o pilotach już nie wspomnę bo to klasyka? Albo taki oto wątek niesłusznie zapomniany: forum.gazeta.pl/forum/w,384,48276543,,Humorek_1.html?v=2 To tylko przykłady a podobnych próbek genialnego humoru jest dużo więcej. Jestem tu od początku, pamiętam wszystkich, możecie mi wierzyć. Proszę, nie wymieniajcie nicków, bo niewymienieni, zapomniani niesłusznie, nie zasłużyli na zapomnienie. Tak, jesteśmy TWA lecz przyjmujemy do tego elitarnego grona każdego, powtarzam KAŻDEGO, u którego to forum wywołuje choć cień uśmiechu pod wąsem. Ci co opluwają monitor poczas czytania są bezwarunkowymi członkmi naszej sekty. Nawet pisać nie muszą, mają poczucie humoru, to wystarczy. Pozdrawiam wszystkich. Kocham Was! No kocham! Odpowiedz Link Zgłoś