Dodaj do ulubionych

Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 23:38
Sądzę, że najsłabszym ale za to "najzabawniejszym" ogniwem jest PROWADZONCA
teleturniej. Tekst "jesteście beznadziejni..., zarobiliście 6000 z 12000,
katastrofa", śliniąc się przez uśmiech metalowego potwora..
Ku..rna ja mogę zmienić kanał w TV ale kto mnie do takiego kanału wpuścił z
tą prowadzącą.
Generalnie ale uciechy co nie miara!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • grylzdyl.fataan Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 09.03.04, 01:29
      A żeby było śmieszniej to ona wcześniej występowała w programie "Dobre Książki"
      i sepleniła się na temat poważnej literatury.
      • Gość: natka Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.topole.waw.pl 09.03.04, 09:41
        A żeby było jeszcze śmieszniej, to pani ta zwie się (Kazimiera?) Szczuka i jest
        zagorzałą feministką. To miał być program z ostrą prowadzącą, która będzie
        wszystkich zjeżdżać, bluzgać, doprowadzać do łez i trzęsawek; a stanęło na
        jakiejś mydlanej tragifarsie, z Kazią, co trzęsie sie jak osika i wydaje z
        siebie jakieś niekontrolowane pomruki.
        Wczoraj na chwilkę właczyłam, i akurat jakiś koleś tłumaczył się zawile,
        dlaczego nie chciałby przegrać z kobietą. Szczuką aż trzepnęło. I to na tyle
        emocji w tym programie.
    • Gość: Puchatek Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.jezuici.pl 09.03.04, 11:59
      A mnie rozbawia, że tę panią w niektórych kręgach nazywa się INTELEKTUALISTKĄ.
      Buahaaahahahaha!
    • mariusz.sanitariusz Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 09.03.04, 12:28
      A mnie porywa jej życiowa witalność. Ta kobieta to istny żywioł!!!
    • noie Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 09.03.04, 14:40
      Wyglada jakby byla po calonocnej libacji, zachowuje sie jakby akurat " wachala"
      i jest tak szybka, ze zolw z przerwami na piwo jeszcze by wygral ;-) No ale to
      jest moje zdanie ( nie chce nikogo obrazic ) Ale biorac kogos takiego do tego
      programu sami skazali sie na niewypal :-( A szkoda...bo sama zabawa (
      probram ) bylby nawet ciekawa....
      Pozdrawiam
      noie
      • slon_bim-bom Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 09.03.04, 16:32
        A ja oglądam ten program na BBC Prime (po angielsku) i tam żeczywiście jest
        ostra kobieta.(ale fajna) :)
        pzdr
    • Gość: nothing.special Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.swic.dialup.inetia.pl 09.03.04, 16:55
      Polskie "Najsłabsze ogniwo" oglądałem tylko przez niecałą minutę, ale to
      głównie dlatego, że TVN odbieram jedynie przy dobrej, bezwietrznej pogodzie.
      To, co udało mi się zauważyć, wcale mnie nie zachwyciło. Niestety i na
      szczęście mam porównanie z angielską, bodaj oryginalną, wersją programu.
      Niestety, bo wersja polska wypada w porównaniu żenująco i nie da się jej
      oglądać. Na szczęście, bo w oryginale program jest niezły i stanowi
      najinteligentniejszą pozycję nurtu reality i okolic. Prowadząca Anne Robinson -
      pierwsze miejsce w rankingu na "TV's rudest woman" - jest znakomita. Widzowie
      piszą (cytuję za news.bbc.co.uk/1/hi/uk/1123974.stm), że "zachowuje się jak
      skrzyżowanie Cruelli DeMon i matki Hitlera, dominatrix, autorytarnej
      nauczycielki, potwora z Czarnej Laguny i komendanta obozu jenieckiego".
      Zdanie: "You are the weakest link, goodbye" weszło do codziennego języka
      właśnie dzięki sposobowi, w jaki Robinson mówi je do przegrywającego
      uczestnika. Jej specyficzny kunszt docenili też Amerykanie i zaprosili ją do
      prowadzenia "Najsłabszego ogniwa" za oceanem.
      Po minucie oglądania wersji polskiej stwierdzam, że Kazimierze Szczuce
      wszystkich ww. cech brakuje. Już może Monice Olejnik by lepiej wychodziło. Albo
      Barbarze Czajkowskiej. Co byście powiedzieli na ranking ewentualnych lepszych
      prowadzących "Najsłabsze ogniwo"?
    • mariusz.sanitariusz Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 09.03.04, 18:02
      Pytanie z dzisiejszego programu: "co wskazuje kułek ?" Zapytany robi dziwną
      minę-nie wie. Prowadząca odpowiada:"kiełunek wiatłu". Po odpowiedzi złozumiałem
      co było tłeścią pytania. Może to przez ten apałat na zębach lub brak ruchu
      szczęki podczas mowy? Dłazniąca ta płowadząca.
      • nat.ka Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 16.03.04, 23:46
        przed chwilką prawie sie posikałam ze smiechu, na stronie tego programu
        najslabszeogniwo.onet.pl są jakoby najlepsze teksty prowadzącej:

Wszyscy byliście jednakowo beznadziejni!

Wymęczyliście to w pocie czoła...

Kto jest do odstrzału?

To uzasadnienie wydaje mi się kaznodziejskie...

Pozbyłeś się rywala pod pretekstem.

Nie zacząłeś myśleć o swojej skórze

aż mię ciarki przeszły!!!!!
      • Gość: me_who Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.st / *.st-peter.stw.uni-erlangen.de 18.03.04, 20:05
        Rozwaliles mnie tym postem :) :)
        Kielunek wiatlu - ROTFL
      • ruda-kotka Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 20.03.04, 21:32
        mariusz.sanitariusz napisał:

> Może to przez ten apałat na zębach lub brak ruchu
        > szczęki podczas mowy?

Raczej nie. Nosze aparat ortodontyczny od roku i mam swietna dykcje.

pozdr.
    • Gość: kra Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.chello.pl 17.03.04, 02:36
      Wczoraj albo przed wczoraj obejrzalam fragmet. akurat byla odpowiedz jaka
      druzyne pilkarska (wloska) nazywaja stara dama czy cos takiego. ja nie znalam
      odpowiedzi ale chyba bym nie powiedziala jak jakas babka ze jest to real madryt
      • lookdawn Re: Prowadząca najsłabsze ogniwo 17.03.04, 12:30
        Gość portalu: kra napisał(a):

> Wczoraj albo przed wczoraj obejrzalam fragmet. akurat byla odpowiedz jaka
        > druzyne pilkarska (włoska) nazywaja stara dama czy cos takiego. ja nie znalam
        > odpowiedzi ale chyba bym nie powiedziala jak jakas babka ze jest to real
        madryt

dokładnie. A jak zjechała tą babke co odpowiadała. I jeszcze biorąc po lupe tą
        jej wymowę |R|. ech.. szkoda postu ;)

Pozdro
    • soffica Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 17.03.04, 03:28
      Ta kobieta mnie usypia! A miało być ostro i dołująco uczestników. Haha
    • Gość: Michał Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 19:45
      Widziałem niemiecka wersję. Tam czuć akcje i napięcie. A nasza prowadząca jest
      po prostu do bani. Czy ona wie co to nepotyzm ?
    • Gość: vox from the hole Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: 195.205.8.* 18.03.04, 21:01
      Najbardziej mną zatrząsło, jak zobaczyłam, w jakim tempie ten kaszalot czyta
      pytania w teleturnieju, w którym istotną rolę gra CZAS, liczą się sekundy!
      Babsko jest tak denerwujące, a przy tym pozbawione jakiejkolwiek dynamiki, że
      lepszy byłby chyba nawet Huba Urbański. Dno. No, ale TVN sam zapowiada 'koniec
      grzecznej telewizji'- czyli siebie.
      • Gość: ble Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: 217.99.155.* 19.03.04, 10:21
        Kiedy prowadziła "Pegaza" Tym,podczas wywiadu,powiedział jej wprost:"Pani się
        do telewizji nie nadaje".Odpowiedź brzmiała "ejże" czy coś takiego.Pani Kazia
        powinna wziąć to sobie "bałdziej do sełca":)
      • Gość: GOSC Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.um.katowice.pl 19.03.04, 10:26
        ogladalismy to kiedys z kumplem- ubaw byl po pachy heeheh- zastanawialismy sie
        coby sie nie zapisac do tego( oczywiscie to zart) i po pytaniu stwierdzic-
        niestety nie rozumiem Pani w tym stylu:
        Ona- pytanie ble ble
        Ja- prosze o powtorzenie pytania
        Ona- pytanie ble ble
        Ja-hmm, nie moge Pani zrozumiec(mozna tez dodac- prosze sie postarac-czas nam
        ucieka przez Pania)
        Ona-lekko zirytowana( chyba hehe)- znow czyta-powoli, bardzo sie wysilajac
        Ja- ze zrezygnowaniem w glosie,machajac rekami-niestety, obawiam sie, ze nic z
        tego nie bedzie,musze zrezygnowac z teleturnieju,dowidzenia -czy cos w tym stylu
        P.S
        nie ma to jak wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu buahahahahaah
        • Gość: głupek Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:46
          ja juz to zrobiłem,baardzo podobnie, niestety, prawdopodobnie niepokaża tego
          bo wymieniono mnie na inną osobe oni tam maja z pieciu rezerwowych gdyby komus
          zachcialo obrazac :szczuke: he,he........
          • hellyspring Powaaażnie??? 19.03.04, 18:13
            "Co wsazuje kułek" hahaha, ja nie mogę:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
            Szkoda, że toego nie pokazali:(
            • mariusz.sanitariusz Re: Powaaażnie??? 20.03.04, 19:44
              Czytaj uważnie. Napisałem że "w dzisiejszym odcinku" bo akurat obejrzałem. Nie
              wymyśliłem tego.
              • olia.007 Re: Powaaażnie??? 20.03.04, 19:53
                zanim jeszcze ruszył program przeczytałam w jakiejś gazecie wywiad ze szczuką
                gdzie był dopisek dziennikarza że będzie to prowadząca - skrzyżowanie Henryka
                Talara (kiedyś prowadził "rosyjską ruletkę" - był przerażający) z Kubą
                Wojewódzkim. Po obejrzeniu programu powiem jedno - buahahahahahaha...
    • sugarhoney Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 21.03.04, 17:10
      Faktycznie jest daremna, ale co do wady wymowy, to nie jest to wina żadnego
      aparatu. To wada wymowy spowodowana zbyt krótkim, lub zbyt mało elastycznym
      wędzidełkiem pod językiem. Przez tą wadę nie można wypowiedzieć dzwięcznego "r".
      • Gość: Xavier Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 23:04
        najslabszeogniwo.onet.pl/2,prowadzaca.html
        Tak żałosne, że aż trzeba spojrzeć :-)
    • Gość: viktor Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:56
      Nienawidzę flaków z olejem.
      • shalai Re: Prowadząca NAJSŁABSZE OGNIWO 22.03.04, 19:50
        Kazimiera Szczuka wygląda jak siostra Stana z South Parku!!!!!

właśnie mnie olśniło!! Identyczna!!

Tylko jak ona się nazywała... ( siostra) Tracy?? jakoś tak.

Kurcze, chyba Parker & Stone wzorowali się na pani K.S. tworząc tę urocza
        postać :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka