Gość: CarloLlagostera IP: *.147.164.177.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.07.10, 12:55 Jest taki upal ze nie mam odwagi nie nachlac, bo nie wyobrazam sobie kaca w 35 stopniach. Ktos probowal? Powinienem sie zdecydowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Śmieszka Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.10, 13:25 Może lepiej nie próbuj, teraz człowiek jest zmęczony, wyziuty, a po takim upojeniu, to pewnie zwykły kac przy tym to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kac w upal. Czy to przystoi? 18.07.10, 21:05 Ja próbowałam, skutek był taki,że cały wczorajszy dzień wegetowałam na kocu z zimnym ręcznikiem na ciele. Masakra! Nie idźcie tą drogą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka do Sundry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.10, 12:12 Sundry jak się czujesz? Myślę, że Twoje doświadczenia są przestrogą Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: do Sundry 20.07.10, 15:13 Już na drugi dzień, jak się wyspałam, wytrzeźwiałam i upał minął, zrobiło mi się dobrze:)Ale czułam się najgorzej od czasu Manolete:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.10, 22:57 nie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Kac w upal. Czy to przystoi? 19.07.10, 00:37 Kac kacem, ale w taki upał nie należy chlać, można sobie krzywdę zrobić. Nie wiem dokładnie jaką, ale odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kac w upal. Czy to przystoi? 19.07.10, 18:11 Zwyczajowo i tak chleje się wieczorami, jak już nie ma upału:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Llagostera Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.147.195.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.07.10, 18:27 A ja holduje zwyczajom upijania sie o poranku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:09 Pracujesz na nocki czy cóś? Tak myslę do pracy na bani? Tak codziennie o poranku czy w Łykend? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Kac w upal. Czy to przystoi? 19.07.10, 22:55 sundry napisała: > Zwyczajowo i tak chleje się wieczorami, jak już nie ma upału:) Jak u kogo. U mnie wieczorem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kac w upal. Czy to przystoi? 20.07.10, 15:14 Ja miałam na myśli 30 parę stopni, takiego nie ma jak jest ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytkowa Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 15:47 Kac to najgorsza dolegliwość jaka dopadła nie w moim długim życiu. Kaca w upał nie życzę nawet pani Bożence z pod 9. Jazda na kacu samochodem oczywiście jako pasażer to juz pewna śmierć. Jechałam tak kiedyś po imprezie. Nie umarłam jak widać ale już w domu nie dawały mi spokoju nachalne pawie. Za to po kacu, regeneracji było mi lekko słodko. Jednym słowem błogo. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kac w upal. Czy to przystoi? 20.07.10, 16:32 Przypomniała mi się jeszcze gorsza kombinacja: kac plus upał plus okres i powrót z imprezy rozgrzanym na maksa autobusem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Llagostera Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.182.96.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.07.10, 17:48 Musial byc niezly zaduch w tym autobusie. Jeszcze i pewnie nieumyta bylas po imprze. Gdyby tak wspolpasazerowie byli , tak zadbani na bani ,jak Ty ,to moglibyscie cala droge spiewac " Smierdzacy autobus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmieszka Re: Kac w upal. Czy to przystoi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:11 Toś miała jazdę i to dosłownie;) Odpowiedz Link Zgłoś