nuova 02.12.10, 11:00 Jak sądzicie - czy osoba niepaląca jakby zaczęła żuć te gumy z nikotyną, czy może uzależnić się tak jakby zamiast niej wypalała peta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: niepalący IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 11:03 Nie, ta guma to chłyt matetindody. I nie działa na palaczy, bo się nie pali. Nikotynizm to dymek, potem nikotyna. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: niepalący 02.12.10, 12:21 ta guma ma nikotynę, więc można się uzależnić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: niepalący IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 12:23 Jak wszystkim, dalej na elektronicznym jedziesz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: niepalący 02.12.10, 14:05 jelektonika zostawiam na godziny czarny- znaczy STREFY ZAKAZU Tradycjonalizm niestety wygrywa. :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: niepalący IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 16:56 A jednak... każdy ma jakiś feblik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: niepalący 02.12.10, 17:10 każden jeden, powiem panu, każden! :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: niepalący 03.12.10, 07:33 Gość portalu: ;) napisał(a): > Nie, ta guma to chłyt matetindody. I nie działa na palaczy, bo się nie pali. > > Nikotynizm to dymek, potem nikotyna. A jeśli mylisz się? Jak człowiek mający ciągoty wypił herbatę z prądem np grzaniec palony, to zachciało mu się drinka, czyli, że zbliża do używek. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: niepalący IP: *.cable.smsnet.pl 03.12.10, 09:49 Wiesz, ja mogę się mylić. Mogę też nie być poważny:)) Przypisywanie komuś, zwłaszcza podatnemu na sugestie, jakowyś inklinacji to niebezpieczna zabawa, nu, nu, nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: niepalący są nieśmiertelni! 02.12.10, 18:06 Wynika to ewidentnie z ostrzeżenia na paczkach papierosów "PALENIE ZABIJA" palenie zabija ergo palenie prowadzi do śmierci ergo niepalenie prowadzi do braku śmierci ergo niepalący są nieśmiertelni C.B.D.O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnop2 Re: niepalący IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:23 w ostatnim stadium pali się i pety i gumy - tak skończyli wszyscy znani mi palacze, przejście na same fajki okazało się zdrowsze i tańsze :) podobno niepalący, którzy spróbowali gumy mieli h a l u n y.... o_O acha! i podobno jeszcze czkawkę Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: niepalący 02.12.10, 22:38 Te gumy to straszne ścierwo. Mordę wykrzywia jak się zbyt intensywnie mamle i chyba o to chodzi... :] Rzuciłem to wszystko w cholerę. Wolę się zalkoholizować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smetek_pstry Re: niepalący 03.12.10, 00:13 Znam jednego faceta, który rzucał palenie i... uzależnił się od tej gumy. A niepalący to chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: niepalący 03.12.10, 04:55 To ten niepalacy umrze zdrowszy, niz ten palacy! I chwala mu za to! Pozdrowienia ...Nikt tak sie za mnie nie wyspi, jak ja sam!... Odpowiedz Link Zgłoś