Gość: Pablo911 Re: nie-WC Graffiti IP: *.ipartners.pl / *.bcf.pl 08.01.03, 17:44 Gość portalu: pitti napisał(a): > ...tzn. nie w WC ale na murach, albo ścianach. Moje ulubione: > -Jest Fajnie! > -Jezus Żyje! A Kto pamięta nieśmiertelnego JÓZEFA TKACZUKA ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nie-WC Graffiti IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 09:45 We Władysławowie, na plocie przydomowego pola namiotowego, wlasciciel wywiesil napis: "ZAKAZ GRY" a pod spodem ktos: WSTĘPNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: nie-WC Graffiti IP: *.dialog.net.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 04.02.03, 21:13 - quo vadis koleś ? - Myslą nie zatrzymasz pały, pałą nie zatrzymasz myśli. - lepsze jutro było wczoraj - qlfon ty twarogu - qqryq - lubię hejwi mjetal - spray (ż)art - ćpaj, ćpaj good bay - Rozum męski kupię - Żyje po to by mieć więcej, więcej ,więcej i jeszcze mercedesa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: nie-WC Graffiti IP: *.espol.com.pl 05.02.03, 18:25 U mnie w szkole na śmietniku: BIERZCIE I JEDZCIE Z TEGO WSZYSCY! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goddess Re: nie-WC Graffiti IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 19:38 u mojej kumpeli pred domem na smietniku i w szkole na drzwiach z kibelka: HOME SWEET HOME Odpowiedz Link Zgłoś
5.5stopy Re: nie-WC Graffiti 10.06.03, 21:26 na górnopłuku w szkole muzycznej im. Elsnera w Warszawie: "...i z dziecinną radością pociągnął za sznurek by Dąbrowskiego stary usłyszeć mazurek" na boisku XXXVII liceum: "Borucka, niech Bóg ci wybaczy" (zamalowane po dwóch tygodniach przez personel, który b. lubił Borucką...) w stołówce: "Lepiej jest kierować ruchem, niż wymianę mieć z Boruchem" (dyrektorem) "4E HOOLS" dopisek: "Żurawia Allstars" na krześle w szkole podst. nr 162 w Warszawie: "cały nasz chuligański trud, Tobie, kochana ojczyzno" na tyłach tejże: "162-gi kombinat szkolny" w sali wykładowej na UW: "Gdyby Urban włożył turban, to z tej świni byłby Chomeini" "Nudzi mi się. Chcę na dwór. Niszczę mienie społeczne" co Wy na to? pozdrawiam, 5.5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isiak Re: nie-WC Graffiti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 21:35 ZAZYWASZ - PRZEGRYWASZ TRZEZWIEJESZ - GLUPIEJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isiak Re: nie-WC Graffiti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 21:37 jechalam wczoraj autobusem. patrze: na przystanku kartka: "SWIEZO MALOWANE" a obok markerem dupny napis: "TERA MUSICIE MALOWAC JESZCZE ROZ HEHEHE" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met Re: nie-WC Graffiti IP: *.biaman.pl 04.09.03, 11:16 Podobno na przystanku PKS w Kościerzynie " HEJ DZIEWCZYNY Z KOŚCIERZYNY, MYJCIE DUPSKA I DO SŁUPSKA " Odpowiedz Link Zgłoś
glimmung Re: nie-WC Graffiti 05.09.03, 10:55 Przy ul. Dąbrowskiego w W-wie jest sklep (jest jeszcze , prawda?) motoryzacyjny i tam na szybie m.in. był informacja, że są hamulce, tarcze, szczęki. Ktoś domalował literke i okazało sie, że sklep sprzedaje sTARCZE SZCZĘKI G Odpowiedz Link Zgłoś
duza_klucha Po co mi mózg, skoro mam dresy !!! 06.09.03, 00:30 Centrum Ketrzyna, Mazury Odpowiedz Link Zgłoś
juve_maciek Re: nie-WC Graffiti 06.09.03, 00:41 PKO - Pocoś Ku.wa Oszczędzał, Myślenice* domagają się dostępu do morza !! *to takie miasto na trasie Kraków-Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: nie-WC Graffiti IP: *.chello.pl 06.09.03, 02:44 juve_maciek napisał: > PKO - Pocoś Ku.wa Oszczędzał, > > Myślenice* domagają się dostępu do morza !! > > *to takie miasto na trasie Kraków-Zakopane Gdyby Myslenice lezaly nad morzem, to by bylo kompletnie bez sensu!~ :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: nie-WC Graffiti 06.09.03, 18:28 Reksio narkoman zszedł na psy Odpowiedz Link Zgłoś