Dodaj do ulubionych

budujemy b.arkę

27.07.11, 13:39
zalewa mnie! Krew i woda. Chociaż wolałbym żeby to była woda+wino. Okopałem chałupę, rozpalilem w piecu i...paruję! Kogo by tu na te barkę zabrać? Trzeba myśleć perspektywicznie. Na pewno Anię Muchę bo płodna, młodna i ładna- mogłaby też odgrywac sceny danteńskie przed znudzonym wylewaczem wody..same korzyści. Kogo by tu jeszcze? O gołębiu pomyślę później wszak mam gps'a. Wasz Noe. Ołwer.
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: budujemy b.arkę 27.07.11, 17:00
      Dantejskie.

Do Anny Muchy możesz zamailować.
    • uleczka_k Re: budujemy b.arkę 27.07.11, 22:17
      No jeśli Muchę, to przydałby się i niejaki Bobek, prawda?
      • Gość: tak-czytak Re: budujemy b.arkę IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 13:25
        Ogarnij się chopie :)
        • drzejms-buond Re: budujemy b.arkę 28.07.11, 17:59
          dantejskie to som u was,u mnie,na gumnie, to som danteńskie,wiem to od INfigenii.. A Bobek? A wiosłować umi? Z samców to dobry by był Makłowicz ale obawiam się,że więcej by zjadł niż naprodukował. Ciekawe czy Gesslerowej by smakowało? A propos niestrawności.. Dr House! Koniecznie!
          • mnop2 Re: budujemy b.arkę 30.07.11, 14:38
            www.youtube.com/watch?v=RD4oUBUVvr4
            • dzidzia_bojowa Re: budujemy b.arkę 30.07.11, 14:44
              mnopcia!!!!!! cieszę się, że Cię widzę:)

Wracając do adremu, dziwię się Drzejmsie, bardzo się dziwię, że nie pomyślałeś by wziąć kogoś, kto by cie bawił, kogoś wesołego, przyjaznego, posiadającego też inne zalety...
              • aaricia_szalona Re: budujemy b.arkę 30.07.11, 20:41
                Hmmm, Dżejmsu. Ekhm. Właśnie. Kogoś kto by Cie bawił, wesołego, przyjaznego...
                Hem, hem ;P Mogę stanowić parę z Grzesiem Domkiem, bo z Dzidzią to nie wypada chyba :D
                • dzidzia_bojowa Re: budujemy b.arkę 30.07.11, 20:58
                  Aaricio, Ty z Domkiem, ja z Drzejmsem( jak zechce, drań woli Muchy) a potem się pomieszamy i będzie git! Trza być nowoczesnym i naprzód iść z postępem.
              • mnop2 Re: budujemy b.arkę 30.07.11, 22:04
                ja też się cieszę, że w końcu wróciłam na łono i jestem witana hucznie przez co najmniej 2 osoboniki!!! :))))))))
                • drzejms-buond Re: budujemy b.arkę 30.07.11, 22:37
                  ja was wszystkich! Na barke! Hucznie! Ale przepraszam za te glupoty barkowe-bylem zaczadziały jaki czy cus? Łelkom! Łelkom wszystkim na b.arce tugewer w mjescje. Houk! ..a ja plyyyne, plyyyne...
                  • dzidzia_bojowa Re: budujemy b.arkę 31.07.11, 08:04
                    Drzejms, Ty lepiej wygaś w tym piecu! Lato w pełni a ten w piecu pali. Czekaj, zaraz słońce wyjrzy zza chmur, mokre członki wysuszy i ogrzeje a w piecu jeszcze zdążysz napalić jesienią. Czadziejesz i zapominasz o znajomych. ale ja mam miętkie serce i Ci wybaczam przez wzgląd na Infigenię pamiętną:)( nie Ifigenię, tamta to kto inny).
                    • drzejms-buond Re: budujemy b.arkę 31.07.11, 10:52
                      dzidziu! Tasz wiadomym jest,ze zasiadziesz za sterem po prawicy mojej! Stara Gwardia Rulez! To jest oczywista oczywistosc. Muszem w piecu gdyz drzewa raczyly powywalac się jedynie tam gdzie słupy,więc pałera nie było. Faktem jest źe 1/3 drewienek na jesień juź poszla z dymem. Tak! Potwierdzam. Oczadziałem stąd te moje brednie -innego powodu nie znajduję. Infigeńskie pozdrowienia. Ołwerdzie słupy,więc pałera nie było. Faktem jest źe 1/3 drewienek na jesień juź poszla z dymem. Tak! Potwierdzam. Oczadziałem stąd te moje brednie -innego powodu nie znajduję. Infigeńskie pozdrowienia. Ołwer
                      • dzidzia_bojowa Re: budujemy b.arkę 31.07.11, 11:31
                        Ty pacz co żeś namącił wew tym wpisie, Dżimi:)))) Powklejało Ci się podwójnie abo ja podwójnie widzę chiba:)) Z komórkowca piszesz ani chybi:)
                        • dzidzia_bojowa Re: budujemy b.arkę 31.07.11, 11:44
                          I tylko nie "stara"
                          :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka