maladanka 03.10.05, 11:03 Axa na pisała forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=23408400&a=29879139 ponieważ wątek może umknąć, a uważam, że sprawa jest poważna pozwalam sobie załozyć top extra Axo, zostaniesz z nami,prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Axo,proszę.. 03.10.05, 11:18 Axso, oczywiście, że zostaniesz z nami. Jakieś "0" i do tego malutkie wyładowuje na Tobie frustracje. Czemu taki "nikt" jest dla Ciebie ważniejszy niz my??? My Cię podziwiamy, lubimy, ba nawet już kochamy za inteligencję i pomysły......czy nie zasłużyliśmy na Ciebie??? A niechaj sobie pisze to to...tu też próbowało bruździć. Ochłoń w szpitalu i wracaj......i nie wygłupiaj się, żeby przez 2 tygodnie nic nie napisać......może tam jest jakaś kafejka, a może będziesz na przepustce. A w ogóle mam pewien pomysł....napiszę Ci w poczcie... załatwimy sprawę raz na zawsze Odpowiedz Link
krista57 Re: Axo,proszę.. 03.10.05, 11:31 Nie wiem o co tu chodzi ? Nie zauważyłam,aby Ani na naszym forum ktokolwiek robił przykrości,przeciez my ją kochamy ...za to ci pisze ! Jest swietną osobą,która ma naprawdę wiele do dawania......i ja to czuję! Aniu my Cię nie puszczamy! Odpowiedz Link
yoanna Re: Axo,proszę.. 03.10.05, 11:28 Mam pewne zaległości w bywaniu na forum, teraz wpadłam się przywitać ,a tu takie precle... Coś fatalnego...i to na tym, wydawałoby się, spokojnym zakątku? Zastanawia mnie po jaką cholerę ktoś traci czas na takie tajne ataki i podchody akurat w tym gronie? Szkoda bardzo,że tak własnie się dzieje. Axso nie możesz się wycofać... Odpowiedz Link
leontynia Re: Axo,proszę.. 03.10.05, 13:10 internet jest fantastycznym srodkiem komunikacji, jak sie okazuje nie dla wszystkich,ludzie nawet to zepsuja, tak jak w realu tu tez trafiaja sie maciwody,zal mi tych ludzi, to choroba,trzeba im wspolczuc... Axso zostan i pisz. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Axo,proszę.. 03.10.05, 13:09 Aniu zlituj sie((((((((((((( nic zlego nie zauwazylam na naszym forum, i niemozliwe zeby bylo Ci zle z nami, jestesmy przeciez milym forum, chyba nie dasz sie zniechecic jakiemus trolowi, a my Ci pomozemy no zdrowiej i wracaj ()()()()()()()() Odpowiedz Link
malwina52 Re: forumnowa swinka.. 03.10.05, 17:17 nigdy nie myslalam, ze wsrod nas znajdzie sie taki ktos komu przyjemnosc sprawi nekanie innych, mysle ze to jakas niedowatrosciowana osoba, tylko czemu uczepila sie naszych forumek, oj niesie sie niezly smrodek ......... Odpowiedz Link
moherowy-komandos Re: forumnowa swinka.. 03.10.05, 17:21 No prosze jakie inrygi. Nie placz dziewczyno. Przykro mi sie robi bo cie nie utlic moge. To jest forum kontrolowane czy co. Odpowiedz Link
regine Re: Axsiuniu !!!! 03.10.05, 17:52 Napisz, ze to nie jest prawda, ze odejdziesz od nas....(( Nie daj sie pokonac zlu, matko dopiero zajarzylam o co chodzi,zagladajac w watek ... To nie moze byc prawda, dlaczego sie poddajesz ??? Toto "0", nie moze CIE pokonac, tylko chamisko atakaje w tak bezwstydny sposob. Nie placz, zostan, nie zegnaj sie .... Myslalam, ze to juz sie skonczylo ...Nie moge uwierzyc ,ze to dranstwo nadal Cie atakuje. Napisalam do Ciebie list ,Aniu PROSZE odpisz... PROSZE... Sciskam Cie )) Nawet nie wiesz jak mocno i pozdrawiam serdecznie ) To FORUM NIE MOZE TRWAC BEZ CIEBIE, musisz zostac i pisac na zlosc calemu swiatu... A zazdrosnikow i chamstwa nigdzie niestety nie brakuje...Ale zeby tu ,w swoim gniezdzie ??????? Nie moge uwierzyc ,choc wierze....Bo wiem, ze nie zmyslasz... Jest tu, ta CZRNA OWCA, probuje zniszczyc wszystko to co najlepsze.... MAM DO TEJ OSOBY PYTANIE... D L A C Z E G O ?????? JA SIE NIE BOJE....NIGDY W ZYCIU SIE NIE PODDALA I NIE PODDAM TAKIM SWINSTWOM !!!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Axo, 08.11.05, 07:45 sprawdzasz moja spostrzegawczosc))) mysle ze zafundowala sobie czerwony ale wiesz jak jest z moim mysleniem albo za wolne albo za szybkie Odpowiedz Link
axsa Re: Axo, 08.11.05, 08:30 Nie o spostrzegawczość idzie, ale... /niebawem się ujawni cel dopytywania/ informacja musi być pewna Odpowiedz Link
malwina52 Re: Axo, 08.11.05, 08:35 na mnie z ta pewnoscia nie licz, postaram sie pomoc przelece watki moze na cosik trafie, szykujesz niespodziewanke Odpowiedz Link