Gość: Ja
IP: 31.61.39.*
14.03.12, 12:40
Mis chciał podziękować :). Nawet ten o bardzo małym rozumku coś zrozumiał. Wygrał cos wczoraj w nocy. Reszta zależy od niego :p … „Więc żyj (…)”. Mam tylko nadzieję że nie będzie już sam. Podziękowania należą się zarówno te Duże jak i te „małe”. Każdy będzie wiedział co dla kogo. No, no… nie pchać się tak ;) M. pragnie tez coś sprostować. To co dla niektórych było marcheweczką dla królika, było Misiowi zwyczajnie potrzebne :)) Uczył się, chłonął i… wyciągał swoje własne wnioski ale o tym sza.. ;)
Nieśmiałość, daleko mi do niej, często było to zwykłe niśt fersztejen ;)
Nie mówię żegnajcie zawsze byłam hmmm… ciut inna ;) Tak na marginesie, zapragnęłam czegoś co nigdy nie miało byc mi chyba dane, ale juz zawsze będę tego chcieć...
Pozdrawiam zarówno „wrogów” ;) jak i przyjaciół mając nadzieję że choć sztuka się znajdzie ;) A teorie? Hmmm, zawsze będę specjalistką ;) ;nawet jeśli tylko od gó...anej roboty, w końcu w czymś trzeba być dobrym :p
Mała rundka? Ups… (ugryzła się w język. ;) Zapraszam ale ‘po godzinach” ;) Nie, to zdecydowanie nie jest pożegnanie, tak zaczyna się życie. Wiecie że wiersze zawsze są prawdziwe? :)
Życzę sobie i wam, Każdemu z osobna, żebyśmy nie zagryzali się wzajemnie, żeby żyło nam się choć trochę prościej, to chyba nie takie trudne? Właśnie dostałam coś od Życia. Podaje dalej. :) Co z tym zrobicie zależy już od was. I wiecie co? Zanim nie ocenicie że jestem taka czy siaka, spójrz na swoje ręce. Nie chcesz? To nie. (tak wiem że to dotyczy też mnie ;)
Chciała bym napisać że zawszę będę reagować dobrocią na ‘zło”, ale pewnie jeszcze wiele razy się potknę a i nie zawsze tędy droga. A może będzie to oko za oko? ;) Kto wie ;) Lub chociaż „pół na pół” dla równowagi hmmmm ;) Wiem że jeszcze dużo przede mna ale…
A Polska? Polska to Ja. Polska o Wy. Zawsze ją czułam w sercu, tylko nigdy nie Widziałam.
My eyes are open.
Pozdrawia Wyrocznia vel Black Phoenix ;)
PS. Jednego tylko nie wiem zupełnie… dlaczego ja? Lub raczej, dzięki komu? :*