Dodaj do ulubionych

Znienawidzona reklama/bohater 2014

IP: 213.231.192.* 01.01.14, 18:33
Mnie ostatnio wpieniaja bachory "tato - katar!" oraz "mamo, ja kaszle, a sa moje urodziny, mialo byc tak suuuuper" - takimi placzliwymi glosikami. I ociekajacy lukrem rodzice, ktorzy juz maja remedium na te schorzenia.

Ogolnie to wszelkie mamy-krolice "moj kroliczek to, moje kroliczki tamto".

Oraz te napie...jace szeptem - ze niby takie troskliwe - niczym karabin maszynowy "przezzazyciemskonsultujsiezeswoimlekarzemalbofarmaceuta" co odbieram jako maksymalnie wku...ajace "wszuszuszuszuszuszuSSZZZzuzuszuszSZzysususzu".

Tyle na poczatek.
Obserwuj wątek
    • jolaniebieska Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 07.01.14, 16:53
      Mnie denerwują reklamy z serii media "nie dla idiotów". Głośne, namolne, irytujące.
      • Gość: sarge Lizak! IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 22:21
        Skrajnie wkurza mnie lekarz z reklamy lizaka na ból gardła, jego niski, niby taki profi głos, przesadzona artykulacja i ta mina, z jaką z przymrużonymi oczyma wpatruje się w pacjentkę nasuwa nieprzyjemne skojarzenia :P
        • jahreshka Re: Lizak! 08.01.14, 12:34
          O, mnie też denerwuje reklama lizaków na ból gardła, ale w szczególności wersja radiowa. Babka rozmawia z dzieckiem i nagle wypala, że "wyrób medyczny"... Błe!
    • girl.anachronism Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 08.01.14, 09:59
      > Oraz te napie...jace szeptem - ze niby takie troskliwe - niczym karabin maszyno
      > wy "przezzazyciemskonsultujsiezeswoimlekarzemalbofarmaceuta" co odbieram jako m
      > aksymalnie wku...ajace "wszuszuszuszuszuszuSSZZZzuzuszuszSZzysususzu".

Ooo, o to to!
    • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.14, 18:35
      Detusan (specyfik na kaszel palacza) - czy tylko ja mam wrażenie że lekarz z reklamy wygląda i mówi jakby był pod wpływem środków odurzających? Zwłaszcza oczy ma jakieś takie dziwne...

• ja27-09 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 16.01.14, 11:32
      Pękające osmarkane chusteczki - blech i rzyg. Nadają się do kategorii reklam obrzydliwych.
      Krople do oczu zuma i ta irytująca melodyjka "te piękne czarne oczy" - podnoszą ciśnienie skutecznie. Ogólnie drażnią mnie reklamy "prozdrowotne" witaminki, na wątrobę, na wzrok, na wypróżnianie, na bóle itp. Człowiek może się załamać, bo czuje że chory jest śmiertelnie :/
    • Gość: dreamka Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 17:44
      ni mnie "tato-katar" doprowadza do kur...icy! reszta, o czym piszesz również... :]
      • Gość: dreamka Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 17:45
        no mnie "tato-katar" doprowadza do kur...icy! reszta, o czym piszesz również... :]
    • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 22:41
      Michał Wiśniewski i Skok Stefczyka. Kto ogląda kanały lokalne, ten wie jak często ta reklama leci...naprawdę, ile te Skoki zapłaciły za to że ta reklama leci w KAŻDYM bloku reklamowym?
      • Gość: Kasa Stefczyka Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.gb.pl 17.01.14, 09:28
        Pragnę zauważyć, że reklama z udziałem Michała Wiśniewskiego w żaden sposób nie dotyczy największej spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej Kasy Stefczyka.
        Przypominam, że na polskim rynku działa ponad 50 spółdzielczych kas oszczędnościowo-kredytowych, z których każda jest odrębnym podmiotem. Michał Wiśniewski nigdy nie brał i nie bierze udziału w akcjach wizerunkowych Kasy Stefczyka.
        Oficjalny Przedstawiciel Marki Kasa Stefczyka Justyna Kruszewska
        • Gość: ,,, Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.14, 18:25
          uderz w stół, a nożyce się odezwą...
    • kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 28.01.14, 18:31
      Wyjątkowo szpetna szczeżuja od kamijażu i jej wymuszony dowcip.
      • Gość: Kamelka76 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.ip.netia.com.pl 29.01.14, 18:50
        "Pieczenie, swędzenie, upławy..." Jak usłyszałam pierwszy raz, to myślałam, że to jakiś żart. Ale nieeee, Ale nieee, "upławy" wróciły w porze obiadowej, i na kolacje też były.
      • Gość: a ku ku Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.14, 18:23
        uderz w stół a nożyce się odezwą...
    • Gość: ja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.02.14, 01:46
      Reklama Gorącego kubka, za zmasakrowanie genialnej piosenki Move in the right direction.
      Prawdziwy koszmarek, marna piosenkareczka, która powinna uczyc się angielskiego (fylyn mnie rozwala), za każdym razem jak słyszę tę wersję to mam ochotę powiesić wyjące babsko ;/
      • Gość: sarge Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 13:25
        > Reklama Gorącego kubka, za zmasakrowanie genialnej piosenki

A mnie jeszcze przy okazji zastanawiają ci wszyscy ludzie, którzy chyba z pół dnia pracy poświęcają na jakąś debilną grę w naprowadzenie babki do Pokoju Picia Gorących Kubków (wtf??) - te wszystkie wydruki, znaki, układy itd. Na pewno zajęło im to dłużej niż tylko przerwę na lunch. Jak babka chce coś ciepłego to niech sobie zrobi kawę lub herbatę do kanapki i DO ROBOTY!! Tańce z kubkami mogą sobie uprawiać w czasie wolnym.
        • ewa9717 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 01.02.14, 16:28
          Wodecki wyskakujący niczym ibisz z łupieżu. Koszmar!
    • Gość: rzarufka Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.60.101.84.rev.sfr.net 02.02.14, 17:46
      Wrocil Zyga Chajzer - krol orgazmow na widok czystej skarpety. Kapsulki mu w oko !
      Pekajace chusteczki - obrzydliwe !
      Banda z kabaretu Mumio - co nic wyraznie powiedziec nie umio !
    • qqazz PLEJ!!!! 02.02.14, 22:34
      Mnie od poczatku wkurza, a z czasem te reklamy sa coraz głupsze.

pozdrawiam
      • ibelin26 Re: Adamczyk z bachorami. 03.02.14, 10:18
        Adamczyk - dzieciorób w reklamie Eurobanku. "Trzeba zapłacić, za przedszkole, za karate, za gaz ...". Upadek i dno totalne. Chyba tylko solidne zadłużenie u mafii tłumaczy udział w czymś tak żenującym.

W dodatku słowo "gaz" wymawia takim tonem, jakby miał zamiar zagazować całą rodzinę i był zdegustowany wysokością przewidywanego rachunku.

Rozmemłana ciężarna - "Jajeczniczka będzie?!" - za trzecim razem kiedy to usłyszałam, miałam ochotę walnąć ją w łeb patelnią pełną jajecznicy.
        • mysliweczek_kochaneczek Re: Adamczyk z bachorami. 11.02.14, 20:49
          dobry tekst, rozbawiłaś mnie :)
        • Gość: max Re: Adamczyk z bachorami. IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.14, 11:06
          Adamczyk powinien wywalić babie zawartość pieluchy brzdąca na talerz, to miałaby swoją jajeczniczkę ;)
        • Gość: kirke Re: Adamczyk z bachorami. IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.14, 12:57
          oj tak tak... Adamczyk doprowadził się ;) do tego, że go znienawidziłam - taki jest obleśny w tych reklamach, a teraz jeszce jakiś nowy serial z nim w roli głównej, no nie mogli mnie bardziej zachęcić, (rzyg), i pomyśleć, że on grał papieża ;) żeuła
    • speedy13 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 03.02.14, 10:59
      W sumie to nie określiłbym tej reklamy jako znienawidzoną; awaria (chyba?) systemu wyświetlania sprawiła natomiast, że reklama zrobiła się nieco absurdalna. A konkretnie jest to reklama elektroniczna w jednym z warszawskich autobusów czy tramwajów, tzw. reklama społeczna. Wygląda to tak, że na monitorze wyświetlają się kolejne plansze (tekstu nie powtórzę słowo w słowo, ale sens na pewno jest ok):

7-letnia Krysia marzy o własnym biurku, bo na razie musi odrabiać lekcje przy starej pralce

I następna plansza:

Pani Katarzyna, samotna emerytka, chciałaby dostać kryminał Agaty Christie do poczytania w długie zimowe wieczory

I kolejna plansza:

Pan Grzegorz ucieszyłby się z kompletu garnków, aby gotować dla pięciorga swoich dzieci, które samotnie wychowuje.

I kolejna plansza, większymi literami:

I ty możesz pomóc rodzinom takim jak te. Jak? To bardzo proste!

I kolejna plansza. Pewnie spodziewalibyście się jakiejś informacji, co to za akcja charytatywna, numeru konta na które można wpłacać zapomogę dla tych biednych rodzin, albo czegoś takiego. A otóż nie! Nic tak banalnego, kolejna plansza ma treść:

Najtaniej!

Ośrodek Szkolenia MZA - nauka jazdy kat. C, D, E
      (adres, telefon).

No i cóż...
      • marslo55 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 04.02.14, 15:23
        speedy13 napisał:
        "W sumie to nie określiłbym tej reklamy jako znienawidzoną; awaria (chyba?) systemu wyświetlania sprawiła natomiast, że reklama zrobiła się nieco absurdalna."
        Treści autobusowe czy te z metra często urywają się przed końcem, chociaż... kto zrobi prawo jazdy, ten prędzej dostarczy i biurko dla Krysi, i gary dla Grzegorza.
        A skoro już jesteśmy przy garach: złości mnie rodzinka, w której żona zostawiła mężowi przepis, a po powrocie odkrywa, że dziecku nie smakowało, mąż zaś lamentuje: "coś ty mi za przepis dała!". A wszystko przez zły makaron, bo z Lubellą byłoby super. Na koniec żona gotuje makaron zgodny z linią partii. Ja się pytam: 1) skoro mają w domu Jedynie Słuszną Lubellę, to po co oprócz niej trzymają też Zły Niesmaczny Makaron? 2) zgoda, są makarony lepsze i gorsze, gorsze mogą się sklejać i tak dalej, ale żeby makaron innej marki niż ulubiona był z definicji NIEJADALNY? 3) czemu w reklamach gotujący facet to zawsze debil?
    • reseda wymiętolony Banderas powraca 04.02.14, 15:35
      Pal sześć wyblakłe oblicze Antonia, najgorsze i tak jest to :
      "Ty SRYWASZ ze mną, ty ze mną SRYWASZ?"

czyli podajcie mi na tacy głowę lektora, który czyta reklamy w TVP a przynajmniej jego nazwisko, żebym wiedziała kogo nienawidzę ( jak w tytule wątku).
      Oto kilka próbek jego sztuki oratorskiej :
      -skorzystaj z fielu swiątecznych okazji
      -przyjdź do nas i wypierz laptopa
      -świąteczny hit (=szit) tylko w tfójce
      -fakacje (może coś w tym jest?)

Pomijam juz, że sposób wypowiedzi wskazuje na to, że facet siedzi wbity na pal albo conajmniej ma przypiekane pięty nad kuchenka gazową.
      Kurcze, jakoś mi Trylogią zaleciało...
    • Gość: jakaja Lion, ja pier..... IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.02.14, 10:58
      Wczoraj widziałam pierwszy raz nową reklamę płatków do mleka Lion w samolocie i sorki ale rzygać mi się zachciało. Facet domaga się od dziewczyny nagle płatków a sąsiedzi słysząc to myślą, że nagle go przypiliło i bzykać mu się chce tu, natychmiast, już, now! Jak dostaje te cholerne płatki to liże! pudełko! Ja pier... nie wiem to jakiś fetysz czy co? Co trzeba mieć pod kopułą żeby to wymyślić. Gościu wygląda jakby miał orgazm z pudełkiem płatków bo potem ryczy z zadowolenia na cały samolot a reszta ludzi ucieka. Czy ktoś też to widział? Czy ja wieczorem już byłam taka zmordowana, że mi się to przyśniło a reklama nie istnieje???
      • mariamm87 Re: Lion, ja pier..... 10.02.14, 09:42
        niestety istnieje naprawdę, też ją widziałam :(
    • heca7 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 07.02.14, 08:19
      Znów widziałam reklamę Tui :( Muszę być szybsza w przełączaniu programów ale na cyfrowym polsacie chwilę to trwa po wbiciu innego numeru...nieważne... chciałam napisać, że nie mogę znieść ryku tego bachora zjeżdżającego ze zjeżdżalni i parówek jak u babci Stasi....ryk jednak wygrywa. Od razu uświadamiam sobie czemu nie jeżdżę w takie miejsca.
      • Gość: :-] Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.icpnet.pl 13.02.14, 19:10
        A mnie najbardziej wnerwia mama- krokodyl w basenie. Zawsze się zastanawiam dlaczego nie hipopotam na ten przykład? I co za sens jechać do Grecji na wakacje i żreć paróweczki jak u babci Stasi, kiedy Grecy mają taką dobrą kuchnię? Nie taniej pojechać na działkę do rzeczonej babci?
        • szalona_krycha Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 26.02.14, 16:28
          Gość portalu: :-] napisał(a):

> A mnie najbardziej wnerwia mama- krokodyl w basenie. Zawsze się zastanawiam dla
          > czego nie hipopotam na ten przykład? I co za sens jechać do Grecji na wakacje i
          > żreć paróweczki jak u babci Stasi, kiedy Grecy mają taką dobrą kuchnię? Nie ta
          > niej pojechać na działkę do rzeczonej babci?

A to inna sprawa. Mnie najbardziej fascynowało zjawisko w hotelu w Turcji, hotel ze świetnym wyżywieniem, ogromny wybór specjałów, a kolejka była zawsze po Spagetti, pizzę i jeszcze po jakieś ich parówkopodobne kiełbaski - nie wiem z czego, bo na pewno nie z wieprzowiny.
    • asiek25 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 11.02.14, 14:59
      Reklama jakieś kawy smakowej (nie pamiętam marki) i ta laska z jej przesłodki głosikiem "Proszę karmel...". Mam wrażenie, że to dziewczę jest tak infantylne, że tylko uśmiechać się potrafi. No nic nie poradzę na to, że dziewczyna mi działa na nerwy!!
      Tak sam jak pan od "Pożycz mi głooooosss...". Głos pana, jak mówi normalnie, bardzo mi się podoba, jest taki niski i męski. Ale jak zaczyna udawać to zmienianie, to koszmar jakiś...
      No i reklamy zalewanych zupek, nie wiem, to chyba Amino jest. Pomijam już fakt, że wykorzystano fajną włoską piosenkę "Zuppa Romana" nadając jej jakiś koszmarny reklamowy charakter. Ale na miłość boską... jakie FLACZKI!!!!! Flaki, po prostu flaki!!!
      • railly Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 11.02.14, 16:03
        1. rozrywane chusteczki - FUJ!!!!
        2. wywiad ze specjalistą od naturalnego magnesu i udawane zdziwienie - okropność!!!!
        3. Wiśniewski co "tak zwyczajnie podaje dłoń" - nie mogę tego słuchać
        4. wszystkie upławy i infekcje intymne w porze obiadowej - czy te wszystkie panie doktor naprawdę muszą tak dziwnie cedzić słowa?
        • dzidzia_bojowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 12.02.14, 10:48
          Najgorzej gdy człowiek jest podatny na sugestie:) Słyszę: świąd, pieczenie, swędzenie...i natychmiast wszystko zaczyna mnie swędzieć. Na dodatek robi mi się niedobrze. Nie ma jakiegoś preparatu o nazwie torsjoix? Na pewno?
          • Gość: komisniak Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: 194.102.94.* 12.02.14, 13:32
            Hehhe, jak Was czzytam, to tylko utwierdzam sie w przekonaniu, ze decyzja o pozbyciu sie telewizora byla jedna z lepszych. Jak pomysle ile zaoszczedzilem na srodkach uspokajajacych :-)
            • ibelin26 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 12.02.14, 13:54
              Tabletki na wszystko - na zgagę, sraczkę, porost włosów, potencję, cellulit wodny (WTF??), wątrobę, ból, gorączkę, katar ...

Jakby człowiek chciał to wszystko łykać, to by doby nie starczyło.
              • be_ell Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 12.02.14, 20:30
                O żołądku i nerkach nie wspomnę...
                Mnie swędzenie, upławy ... doprowadzają do białej gorączki. Osobliwie przy posiłkach.
                Całe szczęście, że potomek dorosły, ale się zastanawiam, co na pytanie przy obiedzie odpowiadają rodzice małoletnich dzieci:
                Maaamooooo, a co to są upławy???
                • lady.godivia Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 15.02.14, 16:59
                  przy posiłkach nie ogladamy TV :)
              • Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.02.14, 11:53
                W przerwie w czasie Olimpiady lecą same dosłownie same prochy.
                Chyba bym musiała dawcę wątroby szukać gdybym wszystko to łykała.
                No i ostatnia dolegliwość zakwaszony organizm i zimne stopy i dłonie ale don't worry są specjalne suplementy diety na tą okazję ;-)
                • Gość: me Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.14, 16:08
                  > ostatnia dolegliwość zakwaszony organizm i zimne stopy

Haha, no właśnie, wczoraj słyszałem w radiu reklamę, w której starsza kobieta narzeka, że nie może spać z powodu zimnych stóp. Zamiast faszerować się kolejnym specyfikiem polecam... ciepłe skarpety :D
              • kanna Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 22.04.14, 11:23
                Tabletki na zakwaszenie organizmu :D

Nie wiesz czy masz - wejdź na nasza stronę i dokonaj autodiagnozy.

Można iść dalej - tabletki na pciumlanie.

Nie wiesz, czy masz? Sprawdź na naszej stronie! (a masz na pewno :p)
    • Gość: Nimfadora Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.internetunion.pl 12.02.14, 22:40
      Mnie do furii doprowadza reklama środka Dezaftan.Ten gość mówiący zbolałym głosem:coś mi wyskoczyło i booolii.noż matuchno... No i w dodatku kretyn bo ta dentystka mówi wyraźnie ta afta a ten :a co z tym aftą!!!
      • Gość: mee Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.14, 20:06
        płatki Lion . Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie - kto jest głównym konsumentem tego produktu ? No Dzieci !!! i teraz taki dzieciak ogląda reklame jak koleś liże paczkę płatków w samolocie. Przecież to może psyche zryć
    • fifka02 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 17.02.14, 15:45
      Trochę nie na temat. :)
      Mnie ogólnie wnerwia, że w polskiej telewizji ponad połowa reklam to "leki".
    • Gość: heca7 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 17:04
      A nie denerwuje Was reklama z Kondratem i Kuleszą? Jak ona wrednie wypytuję koleżankę "a ile?" "a na czym?". Jest tak antypatyczna, że mnie zniechęca do skorzystania z oferty :P
    • Gość: gość Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.internetia.net.pl 20.02.14, 21:38
      Basia z Plusa przyjmująca ciocię i wujka - dziewczę ma strasznie tępe spojrzenie, aż żal patrzeć.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 20:18
      Nieco dłuższa lista :

1. ING i "asymetryczna sukienka z efektownym upięciem przy dekolcie". No po prostu nie mogę znieść głosu tych bab.
      2. Orange i rodzinka Boskich. WSZYSTKIE reklamy z rodziną Boskich.
      3. Baśka z reklamy Plusa, jak się okazuje, ma rodzinę jeszcze głupszą od siebie. Przeprowadzają się do niej bo ona ma szybszy internet? I co, tak na chama będą z jej domu i jej internetu korzystać? I jeszcze bachory sprowadzili? O nie, won mi stąd!
      4. Gamoń który nie umie makaronu ugotować - musi to zrobić żona i musi to być makaron znanej firmy.

I taki drobiazg : kim do licha jest Margaret?
      • Gość: Sonia Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 21:49
        A ja lubię Margaret, ma oryginalną urodę, jest bardzo sceniczna, bardzo szybko zyskała dużą popularność, wcale się nie dziwię, że już jest w reklamie.
        • railly Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 25.02.14, 11:52
          Margaret to polska piosenkarka.
          A Baśka z Plusa ma niezłego zeza.
          • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.14, 21:57
            Dużą popularność? Kurcze, ja poważnie jestem coś nie bieżąco z polskimi trendami. Dopiero co się dowiedziałam że hitem jest piosenka o Słowianach, że mamy takiego artystę jak Dawid Podsiadło i że istnieje ktoś taki jak Honey. A teraz się okazuje że nie kojarzę kto to Margaret albo kto to Bruno Mars i Lana del Ray (zszokowałam tym znajomą że nie mam bladego pojęcia co to za ludzie)...
            • railly Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 25.02.14, 22:07
              No rzeczywiście, chyba rzadko włączasz radio i tv.
              • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.14, 20:32
                Radia nie słucham w ogóle, w telewizji wszelkiego typu programy muzyczno - plotkarskie omijam z daleka. Tak samo Plotki, Pudelki i inne kozaczki. Może dlatego mam wrażenie że nie kojarzę 98% obecnej sceny muzycznej. Albo po prostu się starzeję i nie nadążam za młodymi ;)
      • szalona_krycha Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 26.02.14, 16:24
        Gość portalu: Amy napisał(a):

> Nieco dłuższa lista :
        >
        > 1. ING i "asymetryczna sukienka z efektownym upięciem przy dekolcie". No po pro
        > stu nie mogę znieść głosu tych bab.

O tak! A jak jedna popada prawie że w orgazm, bo sukienka jest miętowa, to mam ochotę pozabijać te idiotki.
    • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.14, 20:42
      Niemozliwie durna rodzinka z reklam "Gosia". Synek nie zapakuje sobie sam kanapek (ciekawe przez kogo zrobionych) bo "Oj mamo ale ja nie umieeeeeeem!". Córka naczyń nie pozmywa bo "Oj mamo ale ja mam paaaaaznooookcieeee!". A mąż podłogi nie umyje bo też nie wie jak. Na szczęście technologia idzie naprzód i firma "Gosia" wymyśliła folię śniadaniową z przecinakiem, gąbki do mycia z uchwytem i inne cudowne urządzenia które znacząco ułatwiają sprzątanie w domu. I tu pora na OGROMNE zdumienie, "Ojej, jakie mycie naczyń jest fajne!", "Ojej, pakowanie kanapek jest teraz takie proste!" i jaka ta firma Gosia jest mądra że wymyśliła coś takiego...

Natomiast ku mojej nieskrywanej radości, Skoki pozbyły się reklamy z wyjącym Wiśniewskim. Oby na dobre. I ponownie ku mojej radości, wróciła reklama Reginy "Nie ma!".
      • kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 27.02.14, 20:49
        "Nie ma"? To on nie mówi "Emma" do żony?
        • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.14, 22:13
          Emma? Nie, na pewno nie. Przecież jemu chodzi o to że papierowe krzyżówki/książki/karteczki samoprzylepne nie mają już przyszłości i dlatego mówi NIE MA. Zresztą, jak siedzi na kibelku to wyraźnie mówi "Nie ma!"

Ale to już któryś raz jak słyszę o wersji "Emma", skąd się to wzięło?
          • jaginger Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 28.02.14, 11:50
            Bo reklama ma taki tytuł "Emma" i tak jest w oryginale. I facet mówi Emma.
            Nie wiem gdzie ty słyszysz "nie ma".
            • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 18:00
              W żaden sposób nie słyszę tam "Emma" :)
              • jaginger Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 01.03.14, 10:29
                To chyba ostatnio zrobili polską wersję językową, bo w języku hiszpańskim brak czegoś takiego jak "nie ma" :D
                • Gość: ... Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.14, 19:35
                  Sporo ostatnio reklam, niektóre mnie tak denerwują, ale większości po prostu nie rozumiem.

1. Reklamy ING, ILE MOŻNA MĘCZYĆ TO CAŁE OSZCZĘDZANIE?? To już się zrobiło strasznie nudne, poza tym są beznadziejne :)
                  2. Reklamy Play to samo - skończyły się im pomysły, a każda kolejna to tylko nowy "celebryta" i jakieś głupawe teksty...
                  3. Reklama Orange o tym numerze, tego totalnie nie rozumiem (chyba o to chodziło twórcom, zróbmy reklamę tak głupią, nieśmieszną, żeby mówili coś bez sensu, a może się ktoś skusi).

4. Kanapiszcza. Tyle w temacie..
                  5. Baśka z plusa + wujkowie + rude dziewczynki i 'bo ty masz szybki internet'. Tak mnie to denerwuje, że przełączam gdy tylko to usłyszę :/.

No i narazie to tyle :)
              • gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 03.03.14, 11:51
                Gość portalu: Amy napisał(a):

> W żaden sposób nie słyszę tam "Emma" :)

Bo on mówi: [ema] przez jedno "m".
                Reklama jest cudowna, absolutnie nie zgadzam się żeby byłą w watku o koszmarkach reklamowych.
                • Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 19:51
                  Jak siedzi na kibelku to facet wyraźnie mówi "Nie ma". Zresztą, do czego by się wtedy odwoływało hasło "Papier jednak ma wielką przyszłość"?
                  • kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 03.03.14, 22:26
                    Facet mówi tak przeciągle "Emaaa", żeby zawołać żonę i poprosić ją o papier, moim zdaniem:) Hasło zaś odnosi się do tego, co widzimy w reklamie -a widzimy, że facet za każdym razem, kiedy jego żona występuje z papierem w garści (sudoku, książką itp.) kręci pobłażliwie głową, jakby za każdym razem chciał powiedzieć "Oj, gupia ty, gupia ty";)
                    • Gość: ciociazosia Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 23:28
                      I dobrze mówisz/piszesz kaga9.
                      On przez całą reklamę przywołuje Emma. Emma spójrz jak fajnie jest z tabletem.
                      To małżona podrzuciła mu tablet zamiast papieru do kibelka.
                      Reklama ma taki tytuł Tablet i Emma.
                      Reklama jest bardzo fajna.
                  • Gość: ciociazosia Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.14, 23:22
                    Tytuł reklamy mówi sam za siebie "Tablet i Emma" i facet mówi Emma. Także siedząc na kibelku mówi Emma.
                    • gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 05.03.14, 13:56
                      Amy, weź lepiej posłuchaj radia i uzupełnij wiedzę o współczesnej popkulturze, bo chyba słuch masz za słaby.
    • Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.03.14, 10:32
      Reklama cukierków kinder bueno czy jakoś tak, trzeba przyznać, że przynajmniej są szczerzy bo jest tam scena gdy facet zaprosił jeszcze 3 osoby na oglądanie filmu i leci do nich z paczką tych cukierków, otwiera i do miski wysypują się smętnie i tak na oko wypadają po 2 cukierki na osobę. Mam nadzieję, że nie spotkali się oglądać Władcy Pierścieni bo prędzej z głodu tam padną
    • maciekww Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 04.03.14, 11:06
      Przeceż ro wszystko żarty.... - Dzieci żartują z kaszlu - Reklama Sanostol . ;)
    • Gość: Torqui Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.14, 12:28
      A jak się zapatrujecie na przeciągające się w nocy dziewczę i podpaski "olłejs". Wstajesz sucha radosna czy jak tam to leci. Ja mam wrażenie, że ona w nocy krzyknie: Chłopa mi się chce!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka