mnop2 22.03.14, 16:32 Podobno w telewizji leci taniec z glizdami, pfu! wróć! "Taniec z gwiazdami" Czy jakaś dobra dusza mogłaby napisać co tam słychać? Bo ja telewizoru nie mam i jestem odcięta od świata pięłknych celebrytów :'( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Taniecccccccc) 22.03.14, 17:53 Ja telewizor mam, nie oglądam, więc streszczę: Lans, lans i jeszcze raz lans tudzież próba ubogacenia sobie CV. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Taniecccccccc) 22.03.14, 20:53 kurczę, lans - moje ululubione slowo, czyli dużo tracę... ja poproszę relację na żywo next week, ołkej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: Taniecccccccc) IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.14, 00:01 > Podobno w telewizji leci taniec z glizdami > co tam słychać? A pełzają sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godivia Re: Taniecccccccc) 23.03.14, 17:39 w internecie też lecą www.ipla.tv/Dancing-with-the-stars-taniec-z-gwiazdami-odcinek-/vod-5914062 Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Taniecccccccc) 23.03.14, 22:46 Eno, Mnop. Co to za Znikanie, hę? Myślisz, że nie zauważyłam, że Walentynki minęły?:P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Taniecccccccc) 24.03.14, 21:24 a glizdy obglądasz? o.O a jeśli nie, to cooo? mujborze, wlętynki już minęłły? ale kiedy? jak? dlaczego? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Taniecccccccc) 26.03.14, 20:53 Nie obglądasz, albowię w rzeczonej porze jestę odcięta od tiwi. No minęły, a Ty nic. Jusz mnie nie koffasz... <histeryzuje i rzuca się po ścianach> Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Taniecccccccc) 27.03.14, 19:18 Nie placz juz , no wez chodz, zrobie Ci kanapki z hajsem :))) Ze smalcem i z hajsem :) I ze szynkom z amstafa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Taniecccccccc) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.14, 16:09 I masz racę że nie oglądasz. Blask ich zajebistości źle wpływa na wzrok. Ja w trosce o swoje narządy słuchowe nawet nie próbuję dociekać co u nich słychać. Odpowiedz Link Zgłoś