Gość: offca Re: Teksty ze ścian IP: *.net.pl 07.09.04, 21:47 HWDP - (c)howaj wiertarkę do piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księdzu Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:34 Kiedyś na murze wzakopanem widziałem taki oto napis: Bach nie żyje, Beethowen tez... A i ja nie najlepiej się czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Teksty ze ścian IP: *.nycmny83.covad.net 12.09.04, 05:25 tak strasznie mi się nie chce że tak nie chcieć to mi się jeszcze nigdy nie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 06:59 w oryginale był podpis : Janko Muzykant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takasobie Re: Teksty ze ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 07:32 "Dlaczego samiczki robaczka świętojańskiego świecą?" Dopiero za zakrętem była odpowiedź: "Bo samczyki ręką." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takasobie Re: Teksty ze ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 03:04 i jeszcze: W Krakowie na ul. Gołębiej (rejon UJ) był napis: POLSKA DLA POLAKÓW niżej ktoś dopisał: GOŁĘBIA DLA GOŁĘBI Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Teksty ze ścian 14.09.04, 07:43 "A mama mówiła, że ludzie się kochają" "Ludzie myślcie, to nie boli!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: Teksty ze ścian IP: 217.17.35.* 02.11.04, 12:03 Coś podobnego było w Warszawie na ul. Wolskiej: WOLSKA DLA WOLAKÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulpet Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:41 Przystanek w zabitej dechami wiosce i napis: Tu byłem Tony Halik Odpowiedz Link Zgłoś
pitolek Re: Teksty ze ścian 16.09.04, 12:40 w Bydgoszczy niedalego lotniska na którym występy gościnne miał niejaki pan Papież napis na bloku głosił: "chuligani Zawiszy pozdrawiają Papieża' - dla mnie bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Teksty ze ścian 16.09.04, 12:57 To,co teraz nazywa się Akademia Handlowa,kiedyś nazywało się Szkoła Główna Planowania i Statystyki,w skrócie SGPiS. W auli głównwj,na jednej z ławek był wydrapany napis "co ci SGPiS-da". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 07:33 23 lata temu :" Fiu! Fiu!! " Obecnie : " WALDUŚ! TO JE KURNA MAFIA " Odpowiedz Link Zgłoś
mazaa1 Re: Teksty ze ścian 17.09.04, 19:51 u mnie w mieście, dawno temu ogromny napis na bloku: ONANIZACJA ZAWOREM BEZPIECZEŃSTWA. Ile razy odnawiali blok tyle razu ktoś znowu pisał to hasło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigo Re: Teksty ze ścian IP: *.spsk1.pl / *.amg.gda.pl 18.09.04, 16:09 Wale z grubej rury-hydraulik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Teksty ze ścian IP: *.adsl.solnet.ch 19.09.04, 21:17 nie pojde do nieba, bo mam lek wysokosci na przystanku autobusowym, w miejscu, gdzie powinien byc rozklad jazdy "co sie tak gapisz, przeciez widzisz, ze nie ma rozkladu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwdp Re: Teksty ze ścian IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 20.09.04, 14:05 Małe miasteczko ( wszyscy się znają ): - Życie z cnotą jest głupotą a bez cnoty - szczyt głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
akich_syn_apsika Re: Teksty ze ścian 20.09.04, 17:09 o ile się nie myle to napis ten widziałem albo w Międzyzdrojach, albo w Mrzeżynie. "Lech cioty słowiki Poznań" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Teksty ze ścian IP: *.crowley.pl 20.09.04, 17:23 W Warszawie, na ul. Wolskiej (to istotne dla treści) - najpierw był napis nr 1 (mazakiem na blasznej budce z transformatorem), potem (w odstępach tygodniowych) pojawiały się kolejne: 1. Polska dla Polaków! (to chyba na serio nawet). 2. Wolska dla Wolaków! 3. Ziemia dla ziemniaków! 4. A Stany Zjednoczone dla staników zjednoczonych! Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Teksty ze ścian 21.09.04, 21:10 Bar piwny w Gdańsku Brzeźnie przed laty: Wypiłeś? Wypij jeszcze i ustąp miejsca bliźniemu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Teksty ze ścian IP: *.espol.com.pl 21.09.04, 23:14 przy drodze Szczecin-Police, 10 lat temu na bunkrze "A JA TAM KURWA WÓDKE LUBIE". Zawsze uspoabiało mnie dobrze do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
magma77 Re: Teksty ze ścian 22.09.04, 14:32 Szukam pracy. Syzyf Sprzedam Jezusa. Judasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aabija Re: Teksty ze ścian 22.09.04, 22:03 Life is hell without you - napis na murze szkoły (!) II LO Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Teksty ze ścian IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 23.09.04, 00:49 W Krakowie na przystanku wybita szyba, zerwany rozkład jazdy i napis: ZARA BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Teksty ze ścian IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 23.09.04, 09:01 i jeszcze jedno mi sie przypomniało na scianie wielka strzałka, a przed nią napis "WC 100m" pod spodem ktos dopisal "biegiem 50m" PS: strzałka wskazywała mało uczęszczany przez przechodniów zaułek i jakieś krzaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Teksty ze ścian IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 23.09.04, 12:34 "N. N. - Morderca kobiet laserem" Takie napisy ostrzegające kobiety przed niebezpieczeństwem pojawiły się 10 lat temu w mojej dzielnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inne Re: Teksty ze ścian IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 15:21 w Toruniu na bloku: Rzymianie do domu! Asterix tez w Toruniu : Skin is Rap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:12 wg mnie najlepszy Zakopane, budynek stacji - świeżo pomalowany na żółto: HE, HE, HE BYŁA SOBIE ŻÓŁTA ŚCIANA. MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 15:25 "to jest to ,powiedziała coca cola pijąc piwo"" Odpowiedz Link Zgłoś
weyland Re: Teksty ze ścian 23.09.04, 16:36 Everybody kombinerki Barbie to kurwa. Cindy. ----------- Weyland Yutani Building better worlds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: Teksty ze ścian IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:59 nie taki Chińczyk żółty jak go malują Gdzie dwóch się bije ,tam trzeci ucieka żeby nie być świadkiem Oko za oko a będziesz miał zeza Lepszy wróbel w garści niż garść na wróblu Gdyby babcia miała drucik to by była radiem Nie taki diabeł straszny bo już przeszedł operację plastyczną Jak Cię widzą to pracuj Pracuj żeby jeść a kradnij żeby mieć Jeśli uważacie że pieniądze szczęścia nie dają to mi je dajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefr Re: Teksty ze ścian IP: *.local.pl / *.crowley.pl 24.09.04, 01:40 W KAtowicach Panewnikach: Zabrania się zabraniać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invisible man ;-) Re: Teksty ze ścian IP: *.crowley.pl 24.09.04, 17:40 przy wieździe pociągiem do radomia: CHUJ TO CIPA :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:58 hooop do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onales Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 14:23 "Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:02 ogromny napis w tunelu: "Geje to zwykłe pedały" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 16:59 U mnie na jednej ze ścian ogólniaka, dość długo widniał olbrzymi napis.."ludzie ludziom zgotowali ten los"...zapożyczone ale jakże trafne w tym miejscu..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Teksty ze ścian 08.10.04, 23:14 Ktoś napisał na murze sprejem: "Nie mam na chleb..." A pod spodem ktoś inny dopisał: "A na sprej miałeś..." juz pisalem to gdzie indziej, stare ale jare mowil to muj kolega ok. 2 lata temu. nie wiem naprawde byl ten gdzies napis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krulu Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:47 "Dzieci są złe" na budynku Policyjnej Izby Dziecka w Kielcach "Tu można kupić nieświerzy ser" na ścianie supersamu "Posterunkowy Wesołowski bije ludzi" na bloku w okolicy w której raczej nie należy spacerować po zmroku Odpowiedz Link Zgłoś
niepasimito Re: Teksty ze ścian 02.11.04, 11:32 Wawa - Praga Płn "łejting for pozitiw nius" Będzin - "nie patrz na zegarek bo i tak nie odzyskasz czasu straconego w pracy " Lądek - "Wolności !!! Wolność,po co wam wolność macie przecież Solidarność"- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceramz Re: Teksty ze ścian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 00:31 Wilczy Szaniec koło Kętrzyna przy wjeździe na teren obiektu, wielgaśna tablica z napisem - BYŁA WOJENNA KWATERA ADOLFA HILERA - po drugiej stronie drogi w lesie stoi na uboczu bunkier a na nim napis - BYŁA WOJENNA KWATERA JÓZEFA TKACZUKA Odpowiedz Link Zgłoś