Dodaj do ulubionych

Nowe debilne reklamy

18.09.04, 22:59
Vanish Oxy Action. Pani podbiega do obcego pana i znienacka oblewa go olejem.
A pan „ojeju co pani robi”. - przetestuję na panu nowego wanisza.
Już nawet dzieci się z tego nabijają:
– najpierw obleję pana benzyną
– co pani robi?!
– a teraz pana podpalę
– ojej
Obserwuj wątek
    • Gość: prime Re: Nowe debilne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:47
      Hortex Duszkiem
      wyjątkowo debilna reklama.
      od góry do pasa chłopiec od pasa w dół nogi.. no właśnie czego.. osła? zająca..
      i te kopyta...
      no i ten monster sobie skacze, popija soczek i straszy biedną kobitę..
      jeżeli tak mają wyglądać duszki to ja dziękuje
      i takie reklamy pokazuje się dzieciom przed Dobranockom
      • Gość: Lesio Re: Nowe debilne reklamy IP: *.net.pulawy.pl 19.09.04, 00:15
        Jak będziesz pił soczek Hortexu będziesz miał piękne owłosienie na nogach-------
        ---chyba o takie przesłanie chodziło autorom???
      • Gość: fantomasz Re: Nowe debilne reklamy IP: 213.199.242.* 19.09.04, 11:06
        Przesadzasz, ten duszek jest wzorowany na greckim (mitologia!) bożku Panie.
        Fajnie wymyślone, kapitalny pomysł podwójnego wyzyskania słówka: duszek, w
        zasadzie duszkiem :-)
        Niebanalny pomysł, niebanalna reklama.
        A o dzieciaki bym się nie bał, znacznie gorsze były pokemony i inne brzydactwa,
        których nie brakuje w mediach/sklepach/necie
        fantomasz
        • Gość: hopik Re: Nowe debilne reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:50
          ja tez uwazam, ze reklama Hortex Duszkiem jest nienajgorsza, przynajmniej jakis
          dowcip w niej jest, satyr fajnie skacze, jest gra slow, choc troche sie wyslili
          i nie traktuja widza jak idioty, a nie kawe na ławe w stylu "jak to dobrze ze
          nie wszyscy uzywaja calgonitu, bo chybabym splajtowal". niestety, okazuje sie,
          ze czesc nawet nie wie, ze to satyr, mitologiczna postac.... moze jednak maja
          racje traktujac polskiego odbiorce jak idiote, bo innych reklam by po prostu
          nie skumal:-(
          • Gość: dudeczek Re: Nowe debilne reklamy IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 10:17
            I co niby w tym fajnego? Co ta reklama wnosi w budowanie wartości marki?
            Owłosionego mutanta straszącego babę w sadzie? Na mój gust nikt kto ma
            doświadczenie w marketingu nie pochwali tej reklamy. Słyszałem, że odszedł z
            Hortex-u ich Dyr Marketingu(po kilku miesiącach)bo nie mógł dogadać się z
            Finansowym i to sam zarząd firmy decydował o filmie. No to pogratulować. Tym
            razem też się nie udało.
            Na szczęście marka Hortex jest tak silna, że byle jakie filmy jej jeszcze długo
            nie zaszkodzą. Jest nadzieja, że zarząd się w końcu trochę douczy przed
            następnym filmem. Ten to porażka.

Dla zainteresowanych : - nie pracuję w Hortex-sie ani jego konkurencji ale w
            tzw. branży reklamowej

• Gość: dziubek Re: Nowe debilne reklamy IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 11:41
              a dla mnie ta reklama jest OK. Po raz pierwszy nie ma w niej głupich wyjaśnień
              że jeden sok jest bardziej sokowy niż inny. Jest za to klimat, trochę
              zaskakujący ale tak plastycznie przedstawiony, że czuć zapach jabłek w sadzie.
              Dobra reklama. Powinna częściej chodzić - może wtedy ludzie się bardziej z nią
              oswoją? tkkm, dudeczek, gostek i dziubek - to była ciekawa gra.
            • weyland Re: Nowe debilne reklamy 23.09.04, 17:49
              Gość portalu: dudeczek napisał(a):

> Dla zainteresowanych : - nie pracuję w Hortex-sie ani jego konkurencji ale w
              > tzw. branży reklamowej

I jesteś chodzącym potwierdzeniem, że większość polskich reklamiarzy powiela
              utarte schematy i alergicznie reaguje na świeżość (inną niż pochodzącą od
              Lenora).
              -----------
              Weyland Yutani
              Building better worlds
              • ksionc Re: Nowe debilne reklamy 28.09.04, 08:30
                Ta reklama działa mi na nerwy, i dlatego nie zamierzam w najbliższym czasie
                kupować soku z Hortexu.
            • Gość: Natasha Re: Nowe debilne reklamy IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.09.04, 21:54
              Wracajac do reklamy hortexu i innych dziwnych to po to sa takie,zebyscie mogli
              teraz o nich dyskutowac i tych,którzy nie znaj produktu i tu zagladaja
              zapozanali sie z marka,itp.i kupili to kiedys...moze nie ten sok,ale inny ....
              kryptoreklama
              • Gość: sweter w paski reklama hortex to horror IP: *.stepnica.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 16:18
                Nie rozumiem zachwytów nad reklamą z "mitologicznym" bożkiem,jest
                makabryczna.Moja 5-letnia córka,która obejrzała ta reklamę przed
                dobranocką,płakała przez pół nocy ze strachu,że przyjdzie do niej chłopczyk z
                dziwnymi nóżkami.Ja też czuję się zniesmaczona i nie ma znaczenia,czy
                to "bożek" czy jakiś pajac,na pewno nie kupię reklamowanego soku,bo czuję po
                prostu wstręt.Pozdroofka
                • Gość: lookme2 Re: reklama hortex to horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 13:57
                  to ja nie wiem moze z corka do jakiegos dobrego psychologa jak juz taka nerwice
                  ma...
                  wyrazy wspolczucia
                  ps. a w dobranockach to nie ma zadnych takich? gadajaca plastelina jest,
                  chodzace klocki - chron corke od tego bo ci jeszcze w depresje wpadnie
                  ehh.... co za ludzie
            • Gość: molton. Re: Nowe debilne reklamy IP: *.ols.vectranet.pl 31.10.04, 22:28
              dudeczek: reklama nie musi wnosić nic nowego, wystarczy że robi to czego często
              się od niej oczekuje - czyli podnosi rozpoznawalność marki. Nie jestem
              przekonany czy reklamy są dla ludzi z branży reklamowej czy raczej dla
              potencjalnych klientów. W krytykowanej reklamie jest jednak coś, co przykuwa
              uwagę i chyba już to jest jej zaletą.
              Zresztą gdzie się podziały wspaniałe reklamy ramy?
          • lunatica raczej faunik skacze, a nie satyr... 03.10.04, 00:18

• quba Re: Nowe debilne reklamy 21.09.04, 10:23
          mnie sie tez podoba
          uwazam ze jest pomyslowa i dowcipna
          duszek ma sliczna buzke
          pozdrowka
          • Gość: tkkm Re: Nowe debilne reklamy IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 10:37
            pewnie nie - ale i tak w końcu nie wiadomo kto z kim wymienia uwagi - Prawda?
            No chyba, że wiadomo.
          • Gość: gostek Re: Nowe debilne reklamy IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 21.09.04, 10:42
            hortex - może nie powinniście tak wczytywać się w głupoty na tym forum a zrobic
            następny film . To wszystko to tylko gra pozorów. To gra w którą sami się
            wciągacie. pozdrawiam i dam Wam już spokój - tkkm, gostek i jeszcze kilka
            nicków.
          • vinca Re: Nowe debilne reklamy 24.09.04, 20:44
            I mnie się Hortex duszkiem bardzo podoba! Reklama oryginalna, nie traktuje
            widza jak idioty.
        • Gość: labatt Re: Nowe debilne reklamy IP: *.se.client2.attbi.com 24.09.04, 07:49
          Wziales pieniadze i glupio teraz,czy co?
          • Gość: gostek Re: Nowe debilne reklamy IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 27.09.04, 10:42
            No peeeeeeeewnie. Kupę szmalu dostałem i teraz to mi to Lotto.
            A nowe reklamy Tymbarku ( wiśnia i pomarańcze) są super, wyprzedzają o kilka
            długości i Hortex i Fortunę i inne tego typu.Pozdrawiam
        • saiss Re: Nowe debilne reklamy 09.10.04, 20:04
          Gość portalu: fantomasz napisał(a):

> Przesadzasz, ten duszek jest wzorowany na greckim (mitologia!) bożku Panie.
          > Fajnie wymyślone, kapitalny pomysł podwójnego wyzyskania słówka: duszek, w
          > zasadzie duszkiem :-)

Ale to nie jest duszek! Co innego gdyby narysowali ducha, ale to jest faun!Faun!
          Masakra...
          • Gość: Jo-jo Otóż to!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 21:17
            > Ale to nie jest duszek! Co innego gdyby narysowali ducha, ale to jest faun!
            Faun!

No własnie! Logicznie rzecz biorąc, ta reklama nie ma żadnego sensu, bo między
            duszkiem a faunem jest taka sama róznica jak między koniem a koniakiem. Co
            innego, gdyby w sadzie faktycznie straszył duch!
      • mamamarka Re: Nowe debilne reklamy 19.09.04, 12:51
        Gość portalu: prime napisał(a):

> Hortex Duszkiem
        > wyjątkowo debilna reklama.
        > od góry do pasa chłopiec od pasa w dół nogi.. no właśnie czego.. osła?
        zająca..
        >
        > i te kopyta...
        > no i ten monster sobie skacze, popija soczek i straszy biedną kobitę..
        > jeżeli tak mają wyglądać duszki to ja dziękuje
        > i takie reklamy pokazuje się dzieciom przed Dobranockom

To akurat jest satyr czyli duch (bóg) żyjcy w lasach i napastujący i straszący
        kobiety ale co to ma do hortexu to nie wiem.... :)
        • Gość: Lesio Re: Nowe debilne reklamy IP: *.net.pulawy.pl 19.09.04, 16:22
          Ja wiem że to jest satyr z mitologii ale jak to się ma do soków........Nie
          kupię ich ze względu na owłosione nogi młodzieńca:)
          • noico Poracha 20.09.04, 21:39
            Reklama Hortexu to poracha..
            Ochyda
      • Gość: kohol Re: Nowe debilne reklamy IP: *.crowley.pl 20.09.04, 09:43
        Mnie się ta reklama bardzo podoba :)
        Przeciez widać, że jest to satyr albo Pan.
        Fajnie "przelatuje" przez gałąź :)
    • enaka Re: Nowe debilne reklamy 19.09.04, 00:46
      i debilna, i bardzo nieudana: reklama radia zet "z madonna"
      porazka totalna
      • agent_denton Re: Nowe debilne reklamy 19.09.04, 01:12
        Biedny Zamachowski się wygłupił, ciekawe ile mu musieli za to zapłacić :/
        • noico Poracha 20.09.04, 21:40
          reklama z Madonną to poracha.
          beznadziejna
    • agent_denton Re: Nowe debilne reklamy 19.09.04, 01:09
      Ale coś szybko musieli mu wysuszyć tę bluzkę...bo jak nie, to powinni zapłacic za zimny obiad! :)
    • Gość: ivan Re: Nowe debilne reklamy IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 08:42
      może nie w jakiś sposób debilna, ale...
      aaa aaaa aaa, kotki dwa... dzięki chłopaki :) (tepsa), zastanawia mnie czy cała ta kadra to ojciec "niezidentyfikowany" :)

albo wszystkie reklamy jakichś proszków, kobieta w niemalże luksusowej kuchni, czy łazience i marudzi, że nie stac ja na droższy proszek, buahahaaa...
      • Gość: sIK Re: Nowe debilne reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 10:50
        > albo wszystkie reklamy jakichś proszków, kobieta w niemalże luksusowej
        kuchni,
        > czy łazience i marudzi, że nie stac ja na droższy proszek, buahahaaa...

Nie stać, bo musi spłacać kredyt za luksusową łazienke i kuchnie : )
        ("zastaw się, a postaw się")
        • Gość: ivan Re: Nowe debilne reklamy IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 13:06
          aha, co mnie jeszcze dobija - reklamy "pierdonki" z serii "danusiu, nie wierzę"....
      • ksenia23 Re: Nowe debilne reklamy 19.09.04, 12:31
        I ta Helga (z tepsy), ktora mowi z pretensja do meza :
        -dostales maila?
        -dostales film?
        -ogladasz?
        -poczekaj!
        -slyszysz? TO Twoj Syn
        Dobrze nie nigdy nie bede miec takiej zony wrrr
        • Gość: Lesio Re: Nowe debilne reklamy--do Kseni IP: *.net.pulawy.pl 19.09.04, 16:21
          A ja myslałem ,że tylko mnie ta dziołcha się nie podoba.Jakaś taka
          prosta,brzydka i upierdliwa--wysyła maila,potem telefonuje a na koniec jeszcze
          nie z nim rozmawia tylko z całą kadrą.Może ona nie wie z kim ma:))))
          • Gość: Lecha Wałęsa Re: Nowe debilne reklamy--do Kseni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 00:24
            bo ona ma ze wszystkimi z tej "ligi obrony kobiet":))
            • Gość: old.sailor Re: Nowe debilne reklamy--do Kseni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 08:31
              mnie rozwalaja reklamy "ramy"
              - RAMA, MUSI BYC W NIEJ COS DOBREGO
              to znaczy ,ze producent sam nie wie , czemu ludzie to gowno kupuja?
              widocznie jest w niej cos dobrego , ale za cholere nie wiemy co
              • Gość: nika Re: Nowe debilne reklamy--do Kseni IP: *.lobar.net 20.09.04, 17:48
                smutno ci...?
                a może budyń?

bez komentarza
                • Gość: labatt Re: Nowe debilne reklamy--do Kseni IP: *.se.client2.attbi.com 24.09.04, 07:53
                  I zasmialam sie calkie szczerze.Smutno........moze faktycznie
                  budyn....................Powaznie - taka reklama ?
            • noico Poracha 20.09.04, 21:43
              Ja rodziłam rok temu i wiem jak wygląda powrót do domu ze szpitala.
              Dolna częśc pleców obolała i jak tu siedzieć przy komputerze? do tego
              nienaganny makijaż i uczesanie?
              No nie wiem?
              • Gość: kohol Re: Poracha IP: *.crowley.pl 21.09.04, 12:25
                Jeżeli "poracha" jest od słowa "porażka", to powinnaś to inaczej pisać.
                BU.
                :)
                • noico Re: Poracha 21.09.04, 12:49
                  Jak? Przez "H"?
                  Noooo..Chyba tak. Ale dałam plamę.
              • Gość: rezerwowa Re: Poracha IP: *.elk.mm.pl 21.09.04, 20:40
                jasne, i jeszcze dziadkowie zostawiają córke na progu domu, pytając, czy na
                pewno sobie poradzi.. i te pielęgniary plotkujące, pewnie samotna matka...
        • Gość: virtuallady Re: Nowe debilne reklamy IP: *.vline.pl 20.09.04, 18:23
          ksenia23 napisała:

> I ta Helga (z tepsy), ktora mowi z pretensja do meza :
          > -dostales maila?
          > -dostales film?
          > -ogladasz?
          > -poczekaj!
          > -slyszysz? TO Twoj Syn
          > Dobrze nie nigdy nie bede miec takiej zony wrrr

Jak pierwszy raz zobaczyłam tą reklamę to myślałam, że chodzi o jakąś fundację
          wspierającą nieletnie, samotne matki. dziewucha wygląda mi na 14 lat.. i jest w
          dodatku potwornie brzydka..
          Beznadziejna reklama
          • aga_piet Re: Nowe debilne reklamy 20.09.04, 22:21
            Sama jesteś brzydka... Wolisz panie z dosi?
            • Gość: virtuallady Re: Nowe debilne reklamy IP: *.vline.pl 24.09.04, 20:14
              w porównaniu z tym maszkaronem- jestem śliczna :)
              I owszem, wolę panią z reklamy dosi
    • mysiakkkk Re: Nowe debilne reklamy 21.09.04, 12:39
      Hasło "Helga z tepsy mnie rozwaliło" buhahah też pomyślałam że to zachęta do
      wpłacania keszu na jakąś fundację dla samotnych młodocianych matek:)
      Najgorsze są reklamy dla dzieci , robiące im wodę z mózgu, jestem z moim
      młodym w sklepie, robię zakupy a ten mi wisi na ramieniu, marudzi i
      zawodzi "Mama kup mi to, mama kup mi tamto". Ale kiedyś sie spłakałam , to był
      szczyt debilizmu, rano przed bajką "Alladyn" na TVP1 w sobotę emitowali reklamę
      w której dzieci śpiewały o tak :"Śmierdzieeele śmierdzieeele" buhahaha nie
      pamietam jakiego rewelacyjnego artykułu dla naszych latorośli to dotyczyło,
      fakt faktem podkład muzyczny zszokował i zapadł w mą matczyną pamięć:)

• czaroffnica24 Re: Nowe debilne reklamy 28.09.04, 13:48
        Niestety śmierdziele to kolejna durna zabawka dla dziweci, której "zaletą" jest
        to, że śmierdzi. Najgorsze jest to, ze rodzice to kupują... A smrodu przez
        kilka dni nie da się zmyć, jesli śmierdziel jest nowy.
        (pracuję w sklepie zabawkowym)
      • truscaveczka Re: Nowe debilne reklamy 16.10.04, 21:46
        Dopiero po paru obejrzeniach reklamy odkryłam jej sens (dlaczego laska z
        czułością dzwoni do ojca dziecka, skoro go przy niej nie ma?) BTW w czasie
        olimpiad nie ma pisklątek w gniazdkach :) bo to albo styczeń albo sierpień :)
    • Gość: aga Re: Nowe debilne reklamy IP: *.espol.com.pl 21.09.04, 13:43
      A co sądzicie o reklamach środków do czyszczenia toalet ?:) Aby tak zapuścić
      sedes należałoby używać go latami nie tylko do "załatwiania", ale i jako
      śmietnika. No i dlaczego do usunięcia tego syfu należy użyć "odkamieniacza"???
      • Gość: julianna Re: flejtuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 17:32
        mój syn lat 5 stwierdził po obejrzeniu tej reklamy - Mamo ale flejtuchy
        ostatnio widziałam beznadziejną reklamówkę czekolady wawel - goły piegowaty
        brzydki chudzielec o płci nieokreślonej bo chyba kobieta to nie była i to
        wszystko przed dobranocką. w życiu nie kupię tej czekolady chciałabym schudnąć
        ale nie aż tak
        • allaxx1 Re: flejtuchy 23.09.04, 22:28
          Właśnie mnie ta reklama też obrzydziła czekoladę.To jest potwór a nie
          kobieta ,ona jest bardziej niż brzydka błeeeeeeee
          • Gość: ROBERTA Re: flejtuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 00:31
            TA CZEKOLADA JEST NIEDOBRA BŁE GORZKA OHYDA
        • Gość: anka Re: flejtuchy IP: 195.117.187.* 27.09.04, 09:51
          Jeśli chodzi o dziewczynę z ciemnymi, krótkimi włosami reklamującą jakąś tam
          czekoladę light, to uważam, że jest ładna. I w którym miejscu ona jest chuda???
          Zwyczajna, szczupła kobieta. Ale z was muszą być zakompleksine tłuściochy, że
          normalnie wyglądającą dziewczynę, uważacie za brzydulę i chudzielca.
          • Gość: Maliniak re....... IP: *.net.pulawy.pl 27.09.04, 13:55
            skoro ona jest ładna twoim zdaniem to wyobrażam sobie jaka ty musisz byc
            potwornie brzydka........
            • Gość: anka Re: re....... IP: 195.117.187.* 27.09.04, 14:44
              Skoro ona jest brzydka twoim zdaniem, to ty musisz wyglądac jak Brad Pitt a
              otaczają cię same Claudie Schiffer. Tylko pogratulować! Chociaż to jakieś
              dziwne, bo jakoś na ulicy nie widzę tych superpięknych ludzi, za to każdy jest
              skory krytykować wygląd drugiej osoby, a sam w lustro nie spojrzy.

• Gość: abija Re: flejtuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:03
          Sliczna dziewczyna! No nie barbie, ale sympatyczna i ma w sobie to "cos"
    • sieriozna Artresan 21.09.04, 21:00
      a dziadka stawy nie bolą:P Ale dziadek babci nie lubie i Artresanu jej nie
      polecił. Tyle, że wnuczek wygadał. Podły dzieciak:D
    • giezik czekodupce wycisk dasz 23.09.04, 22:30
      sory, ale ja tam słysze cały czas czekodupka, i jak spiewaja ze trzeba dac jej wycisk to zagryzam z bólu zeby
      • martuha Re: czekodupce wycisk dasz 24.09.04, 08:55
        o tak, czekodupka juz mi sie po nocach sni. ile mozna?
    • Gość: archiwald4 Re: Nowe debilne reklamy IP: *.pu.kielce.pl 24.09.04, 11:49
      a piwo Harnaś co "w copke pizga i trza go kurna w morde lać" wam się podoba?
    • ao22 Re: Nowe debilne reklamy 24.09.04, 12:43
      A reklama Indesitu- za dużo masz na głowie?? szkoda, że nie bardziej dosłownie,
      ale chyba się nie dało... gromada baranów z miskami pełnymi prania na głowach.
      Czy to znaczy, że polak nie zroumie, jak mu się nie pokaże aż tak dosłownie??
      • big_lebowska troche starsza reklama 24.09.04, 17:42
        cytuje fragment (mniej wiecej):
        -co, zgaga?
        -nie, ja lubie miete... (i ze smutna mina)tak, zgaga....

łomatko!!! :-)))
        i na koncu cos w stylu
        -wiele nas łączy - francuskie filmy i zgaga..
        mnie od razu na mysl przychodzi - francuskie filmy i rozwolnienie na przyklad
        (zeby nie powiedziec dosadniej)
        kto to wymyslil??????? :-))))
        • Gość: mimi Re: troche starsza reklama IP: *.asternet.pl / *.asternet.pl 24.09.04, 18:44
          Nie..., nie rozwolnienie! Trudne zaparcie Xenna- wojownicza księżniczka :)
        • Gość: ivan Re: troche starsza reklama IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:05
          ale dziewucha ma urok ;)
      • mycha70 Re: Nowe debilne reklamy 27.09.04, 22:01
        ao22 napisała:

> Czy to znaczy, że polak nie zroumie, jak mu się nie pokaże aż tak dosłownie??

Ja właśnie nie rozumiem takiego dosłownego. No bo, czy napoje można schłodzić
        nosząc je na głowie? Albo uprać bieliznę?
    • Gość: Błotosmętek Re: Nowe debilne reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 18:40
      "Nie wierzyyyyyyyyyyłaaaaaaaaammm !!!"....

Komentarza nie trza.....

Pozdrawiam
      B.
      • dp11 Re: Nowe debilne reklamy 24.09.04, 18:46
        reklama Vizzair. Obrzydliwy facet obcina paznokcie, przy okazji zabija
        papugę ... Fuj... Wymiotować się chce!
    • Gość: virtuallady Re: Nowe debilne reklamy IP: *.vline.pl 24.09.04, 20:18
      A mnie denerwuje ta patetyczna reklama piwa: to nie ważne, tamto nieważne...
      Chyba żywca?
      Usnąc się chce..
    • Gość: Gosia Re: Nowe debilne reklamy IP: *.pl / 82.160.43.* 24.09.04, 21:48
      a SRU słyszeliście
      to był chyba WPROST
      prawie posikałam sie ze śmiechu
      • Gość: ivan Re: Nowe debilne reklamy IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:33
        nie, to był "przekrój", ale zabawne, choć jednorazowe...
    • Gość: sacto Re: Nowe debilne reklamy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 23:26
      A kojarzycie tą z hasłem „Maciek lepszego batona nie trafisz” ? Rewelacja.
      Myślałem że nic tego nie przebije ale ostatnio widziałem reklamę kleju Atlas
      gdzie głównym motywem jest mecz bokserski. Zresztą poprzednia z tego produktu z
      Polakiem co niesie kleju wór też niczego sobie.
    • e_katt środek na kaca 26.09.04, 11:00
      Słyszeliście?
      W radiu toto się reklamuje, a mówią o tym "dwa ka-ce" (pojęcia nie mam jak to
      się dokładnie nazywa.. "2 Kace"??).
      Najdebilniejsze (już nawet nie w samej reklamie, ale idei zażywania tego
      środka) jest to, że pije się to podczas spożywania procentów.
      Na zasadzie "chlejesz do woli wódę plus 2Kace, a kac się ciebie nie będzie imał
      dnia następnego".
      No sory..

Aha, twórcy reklamy zadbali, żeby cała rzecz wyszła z jajem, i dlatego w
      końcówce reklamówki o możliwości zakupu środka informuje jakiś koleś głosem
      podchmieleńca spod budki z piwem.. O matko, jakie to zabawne!
    • gruby_perez Re: Nowe debilne reklamy 26.09.04, 13:04
      najglupsza hest rerklama z piosenka:
      "i cant stop loooooooovin' youuuuuu"
      chyba to jest frutina ale nie jestem pewnien
      bozeeeeeeeee jak to mnie wqrzaaaaaaaaaa
      • Gość: baba Re: Nowe debilne reklamy IP: *.acn.waw.pl 26.09.04, 17:39

MNie denerwuje glos pani zachwalajacej salatki KFC.
        Bura suka businesswoman.
        • Gość: derling Re: Nowe debilne reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:44
          mnie tez jej głos wkurza!!!!!!
      • Gość: Ruta Re: Nowe debilne reklamy IP: *.chello.pl 26.09.04, 18:08
        To są inne płatki śniadaniowe, ale nie to jest istotne. Wśród pułapek
        zastawionych na nieszczęśnika pragnącego zdążyć na pyszne śniadanko, stanowczo
        brakuje ukrytych ładunków wybuchowych, min przeciwpiechotnych , zapadni
        najeżonej kolcami lub w wersji hardcore basenu wypełnionego głodnymi
        aligatorami( które złagodnieją po spożyciu reklamowanych płatków ).
    • Gość: kloo Re: Nowe debilne reklamy IP: *.comernet.pl 26.09.04, 17:47
      i tak bobovit jest najlepszy
    • e_katt Nowa reklama Actimela 26.09.04, 22:43
      jezzzu, straszna!
      oglądaliście pewnie..

taka sytuacja:
      dzieciak siedzi w szkole, pani mówi dzieciom, że będzie klasówka,
      no to przebiegły chłopaczek myśli, że się rozchoruje i ciąga sie po z kumplami
      po deszczu, ima się różnych metod, żeby tylko podupaść na zdrowiu,
      ale zapomina, że mamusia poi go aktimelem, który ze względu na te magiczne
      bakterie el-kasei chroni go tak czy owak przed rozchorowaniem się
      no i na nic są jego próby, bo w końcu przychodzi do szkoły napisać tę
      niechcianą klasówkę

co się okazuje na koniec?
      nie dość, że wirusy zdziesiątkowały jego szkolnych kolegów, to jeszcze dyrektor
      informuje uczniów, że "klasówki nie będzie, wasza pani zachorowała"
      (w domyśle "bo nie piła aktimela")

matko!!
      debilizm do kwadratu!!!
      • martuha Re: Nowa reklama Actimela 27.09.04, 08:50
        juz mnie ktos uprzedzil z wpisaniem na liste najdurniejszych reklam atlasu,
        kleju do glazury chyba. najgorsze jest, to, ze niepredko wymysla cos innego,
        wiec mecz bokserski zawsze bedzie poprzedzal wiadomosci sportowe :(
        • the_dzidka Numer jeden mój 27.09.04, 10:00
          "Ale czy twoje zęby spały równie dobrze?"
          Po prostu zołądek mi się wywraca, jak to widzę.
          • Gość: sprobuj i Ty Re: Numer jeden mój IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 11:33
            mnie najbardziej wkurzaje te reklamy, ktorych tworcy zakladaja, ze moim najwazniejszym celem
            zyciowym jest przyjemnosc z zarcia jakis jogurtow, slodyczy itp. Np. cukierki - jacys ludzie wkladaje
            je do ust i lewituja jakby nirvane mieli. Laska kladzie sie z wafelkiem na lozku i wywiesza "Nie
            przeszkadzac" na drzwiach. I najlepsza, oddajaca pieknie i prosto istote kapitalizmu: Facet w TV
            prowadzi jakis aerobik, krzyczy "raz dwa, zwawiej, raz dwa!" dwie laski w pokoju cwicza (Taki
            amerykanski ped do perfekcji, kult zdrowia, urody, sprawnosci) a obok nich przystole jakas inna laska
            wcina jakis krem czy cos tam i z politowaniem kreci glowa. "Przerwa!" krzyczy facet. laski siadaja,
            robia sobie ten krem/budyn jedza. "No, wracamy do cwiczen!" krzyczy koles, a laski patrza na
            telewizor, po czym spogladaja na siebie i chorem: "Nieee...!". Tu glos: "Krem/budyn jakis tam.
            Przyjemnosc przede wszystkim!". Dwie postawy: Perfekcjonizm + Hedonizm. Przy tym hedonizm wazniejszy
            Caly kapitalizm. Piekna reklama. Dziekuje. A krremu nie zjem na pewno. Wole inne przyjemnosci, troche
            bardziej skomplikowane niz wpieprzanie jakiejs masy woda+proszek (przede wszystkim!)
            • Gość: baba Re: Numer jeden mój IP: *.acn.waw.pl 13.10.04, 21:20

Zgadzam sie. Mnie tez wkurza konsumpcjonistyczno- hedonistyczzne pranie mozgu w
              celu wcisniecia publice jakiegos paskudztwa.
              A nawet jak cos dobre jest tosie kupy nie trzyma.
              W reklamie Prince Polo polgola panienka o figurze modelki obzera sie wafelkiem
              na noc.Kobita ma chyba nadczynnosc tarczycy !
        • xxx131 Re: Nowa reklama Actimela 27.09.04, 14:02
          bo ten czarny to jest liczyk na olimpiadzie, nie powiedzieli mu ze
          przegrywa........
    • Gość: nana Re: Nowe debilne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:13
      Reklama Calgonu chyba-kobitce lazienke zalalo,biadoli,ze synusia-Maciusia do
      przedszkola zaprowadzic nie zdazy.Litosci!! Co to ma do rzeczy? A jak juz
      fachman pralke zabiera paniusia bezradnie rozklada rece:ale ja mam pranie!
      Wscieklizny dostaje jak to widze. Druga to wspomniany juz Zywiec z tym
      ciaglym "niewazne"-jak juz nawet receptura niewazna to ciekawe skad to to sie
      wzielo.
      • Gość: Lily Re: Nowe debilne reklamy IP: 217.97.238.* 27.09.04, 15:16
        jak to skąd?
        Nieważne :)

ale masz racje - obłęd
        • e_katt Żywiec-Nieważne.. uehhh 27.09.04, 15:46
          o matko, właśnie, ta reklama też mnie męczy!
          straszna jest
          a że autorzy tego dzieła nie wzięli pod uwagę - podczas aktu kreacji - że widz
          zamiast się zainteresować, szybciej zmęczy się?
          ech, NIEWAŻNE!
          ;-D
        • Gość: trejo Re: Nowe debilne reklamy IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.04, 21:09
          Ktos degustatorowi Zywca porwie dziecko,albo zonie przytrafi sie jakis wypadek
          (czego oczywiscie nie mozna zyczyc nikomu) a facet zapewne dalej
          swoje:niewazne.
      • e_katt Re: Nowe debilne reklamy 17.10.04, 13:32
        Gość portalu: nana napisał(a):

> Reklama Calgonu chyba-kobitce lazienke zalalo,biadoli,ze synusia-Maciusia do
        > przedszkola zaprowadzic nie zdazy.Litosci!! Co to ma do rzeczy? A jak juz
        > fachman pralke zabiera paniusia bezradnie rozklada rece:ale ja mam pranie!
        > Wscieklizny dostaje jak to widze.

Bo to sabotaż był!
        Maciek do szkoły normalnie nie chciała iść, to pomajstrował przy kabelkach i to
        tak szczęśliwie, że akurat woda się wylała, jak go mamusia do szkoły
        prowadziła..
        A ta głupia od razu sprowadziła "Pana_Nazywam_Się_Jerzy
        _Zając_I_Od_Dwudziestu_Lat_Naprawiam_Pralki".
    • mycha70 Re: Nowe debilne reklamy 27.09.04, 21:57
      A co powiecie o tym - facet spotyka się z kobitką, idą sobie, miło i w ogóle, a
      tutaj nagle ktoś mu w zęby zagląda i na ogromnym ekranie wszyscy mogą zobaczyć,
      jak mu próchnica zżera zęby. No normalnie już po randce, a facet powinien
      zaskarżyć tego, pożal się boże dentystę, o złamanie tajemnicy lekarskiej.
      • Gość: bet Re: Nowe debilne reklamy IP: *.icpnet.pl 21.11.04, 22:34
        popieram, to jest budowanie jakiegos qwa terroru bialych zebow..zaczepiaja cie
        na ulicy i zagladaja w paszcze albo-jak w tej na noc-budza rano i od razu na
        fotel i to jescze z publicznoscia..widzieliscie jak ta kobietka sie
        wstydzi..masakra to sie wpisuje w caly cholerny konsumpcjonizm na pokaz tez
        czuje sie tak zniewolona jak ktos taksuje mi np. ciuchy czy wlosy..brrrr
    • Gość: kaszka Re: Nowe debilne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 01:02
      Wczesniej trzeba bylo uwazac w marketach, teraz urzadzaja lapanki w nocy na
      campingach.Ciekawe gdzie jeszcze beda ludziom w paszcze zagladac? Uciekac przed
      ta reklama pasty do zebow!!!
    • Gość: mama Re: Nowe debilne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 01:06
      Co do duszka, to moja 2,5 letnia coreczka uwielbia te reklame.Serdecznie sie
      smieje, jak widzi brykajacego satyra.
      • Gość: 3tak Re: Nowe debilne reklamy IP: *.usp.pl / *.crowley.pl 28.09.04, 10:06
        Mój kilkuletni syn zobaczył wczoraj na stole napój Hortex-u czerwone pomarańcze
        i kategorycznie zapowiedział aby jemu 'tego' nie dawać - bo " mi kopytka
        wyrosną". I nie pomogły żadne tłumaczenia. A wcześniej był to jego ulubiony
        soczek razem z Kubusiem.
    • e_katt Kinder Bueno 28.09.04, 01:14
      Za estetykę: anty jest reklama Kinder Bueno "Nie tylko dla dorosłych" (fu.. ten
      rozmazany baton jest obrzydliwy, a miało być.. ciut perwersyjnie?? buahaha)
      • Gość: ksenia223 Re: Kinder Bueno IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 28.09.04, 14:56
        A ja lubie ta reklame. Moze mi ktos pomoc, kto spiewa piosenke w reklamie
        kinder bueno? Dla mnie bomba z tym rozmazanym wafelkiem hle hle.
        • e_katt Re: Kinder Bueno 28.09.04, 15:48
          śpiewa Amanda Lear
          piosenka akurat jest fajna
          • Gość: ksenia223 Re: Kinder Bueno IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 217.97.137.* 28.09.04, 18:13
            Dzieki serdeczne. A ja myslalam ze to chlop spiewa. a tytul jeszcze poprosze i
            juz nie zawradzam ogona ;-)
            Pozdro mua mua
            • e_katt "Give a bit of mhm to me" vel. "Enigma" 28.09.04, 21:50
              Amanda Lear..
              ponoć królowa gejowskich dyskotek.. ;-)
    • aga_piet Re: Nowe debilne reklamy 28.09.04, 10:29
      Pani w NOMI. Jest niemiła a za nią kicają usłużni sprzedawcy i udają łazienkę.
      Denerwujące...
      • Gość: walosz Re: Nowe debilne reklamy IP: 81.210.22.* 28.09.04, 14:18
        A mnie denerwują takie reklamy, w których ktoś zadaje mi pytanie, a potem
        zakładając, że odpowiedziałem TAK, coś mi wciska.
        Na przykład:
        - Potrzebujesz kredytu? [ja mam ochotę powiedzieć, że nie] Przyjdź do nas!
        • konim691 WEDEL 28.09.04, 14:40
          Wszyscy tańcza tango, "twoje emocje są nagie, i wolno ci być nagim..." srata
          pierdata, te teksty chyba do mnie nie trafiają...O co w niej tak naprawde
          chodzi?
          • e_katt Re: WEDEL 28.09.04, 16:15
            dla mnie też nowy wedel jest przegadany
            (a może raczej forma przerasta treść, bo w sumie słów tam niewiele pada..)

o co w spocie chodzi?
            tyle, że dziewucha na równi z tańcem ceni sobie przyjemność jedzenia słodyczy
            (straaaasznie odkrywcze jest to, co napisałam;), wiem.., ale nie widzę powodu,
            aby w wydumanej reklamie dopatrywać się głębokich treści)

i jeszcze jedno:
            nie wiem czy to dobrze dla reklamy, kiedy główna jej myśl gubi się w gąszczu
            okrągłych zdań, wydumanych przemyśliwań, ulotnych refleksji..
            • Gość: IKA Re: WEDEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:43
              -Pierwsze miejsce dla reklamy pasty- gestapo święcącego po nocy ludziom w oczy
              albo raczej w zęby
              -Nie pamiętam, czego to reklama, taka jest głupia.... Baba w kuchni słucha
              radia i trzyma wazę z zupą, którą nagle nie wiadomo dlaczego puszcza, słychac
              łomot i krzyk kobity. Co za debilizm!
              -Fervex - baba łazi jak marionetka na sznurkach
              -szynka i dżem z biedronki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka