e_katt Canal+ 28.09.04, 17:01 i jeszcze Srebrna Pani w talerzu z reklamy Canal+ fuj, co za zdolniacha robiła jej tapetę i strój wymyślała? fatalna koncepcja! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Canal+ 28.09.04, 17:31 no, na chodzenie po ulicy fatalna, ale jak na siedzenie na telerzu i latanie po przestrzeni kosmicznej, to całkiem ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motofan Re: Canal+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 17:34 Koncepcja fatalna, ale z tej pani to całkiem fajna dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan_Mango otwieracz IP: *.krak.tke.pl 28.09.04, 17:57 fragment reklamy otwieracza do konserw Telezakupów Mango: "..i zupełnie jest mu obojętna zawartość otwieranej konserwy" to na mnie działa ! bo mój otwieracz jest wegeterianinem i stanowczo odmówił otwierania konserw z zawartością mięsną ! Nie będe z nim dyskutował, jest strasznie pyskaty..Po prostu wymienie go na otwieracz z Mango. Tylko się boję, żeby ten ostatni w trakcie transportu nie wstąpił do partii Zielonych, bo wtedy konserwy z dziczyzną będe musiał otwierać gratanem chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Canal+ 28.09.04, 22:01 No że dupa fajna to inna sprawa (choć i może nie mnie to oceniać..;-) Nie, no babka jest OK. Ale te kryształki pode brawiami jej czarnemi, i te sine ustka, i te silver pasma we włosach.. hmm No szpetna jest w reklamie i tyle. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Canal+ 28.09.04, 22:34 nie, no co ty - właśnie nie szpetna, tylko hm.. kosmiczna:) i wygląda ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwosol Re: Nowe debilne reklamy IP: 213.77.101.* 28.09.04, 23:09 A paniusia, która uświadamia sobie, że korzystając z TELE2 oszczędza czy soś w tym stylu, normalnie udusiłbym :)) no jeszcze te reklamy z tiu tiu tiu mój kotek to mój kotek mnie kocha sru tu tu tu wyć się chcę Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Shamtu 01.10.04, 14:01 Mnie rozwaliła kiedyś reklama Shamtu-jadą dwie laski na zakupy, a tu nagle na prakingu okazuje się, że nie ma gdzie zaparkować!No to jedna wysiada z furki i trzepiąc włosami odwraca uwagę płci brzydkiej...No gdyby nie wymyła włosów Shamtu, to by bidoczki zakupów nie zrobiły...Porażka!!! A najbardziej chorą jest reklama chipsów Lays - jak Ddziadek podcina laską babcię, wcześniej ona zabrała mu sztuczną szczekę.itd.Sorry,ale ta reklama jest nei do końca normalna,zero jakiejś moralności i w ogóle.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opo Re: Nowe debilne reklamy IP: *.ump.pl / *.ump.pl 01.10.04, 14:32 cczy wiecie kto śpiewa piosenkę z reklamy kinder bueno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryża Lay IP: *.rybnet.pl 01.10.04, 20:39 O Kurka, jak ja nie mogę ścierpieć reklamy "Babciu oddaj moje Lejsy. Lejs złociste (czy jakos tak)". Babcia farbofana na rudo, wnusia jeden warkocz jest, drugiego brak... Ugh... ==================================== Jedni żyją, inni straszą! :) ==================================== Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Patex SuperGlue 01.10.04, 21:27 apn Reastaurator żali się na ekipe remontową, że za głośno pracuje i jaki gość w takim hałasie przybędzie doń na obiad zjawia się supergość na motorze, przywozi supermocny klej i po kłopocie wieszak przyklejony do ściany na patex (mocowanie na gwoździe jest przecież taakie passé.. że fee, lepiej się nie ośmieszać!) wytrzyma niejedno trzęsienie ziemi.. no, idiotyzm totalny! ale kto mówi, że reklama musi być logicznie poukładana.. a taka fikcja tylko dobrze jej zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
joneczka Re: Nowe debilne reklamy 02.10.04, 17:27 Reklama, w której jakiś pseudodoktorek budzi pole namiotowe,żeby zajrzeć ludziom w paszcze.A ludziska pokornie wyłażą z namiotów.Boszsz!Niechby to na mnie trafiło! Albo te reklamy Vanisha! Wszystkie, absolutnie wszystkie reklamy proszków do prania są okropne!!!strasznie denerwują mnie reklamy tych wszystkich środków przeciwbólowych,przeciwgrypowych a zwłaszcza ta z tym teleturniejem:niepełna odpowiedź,zwracam się do ekspertów itp. Koszmar! Albo: nikt nie zastąpi Ani.No nie, już nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Nowe debilne reklamy IP: *.crowley.pl 02.10.04, 23:29 A ta gdy kobieta z biegunką do sąsiadki przychodzi :)) "Pani Ewo mam biegunkę a pani jest specjalistą" Z reklam radiowych usłyszałam ostatnio coś mniej wiecej takiego "Najlepiej się chodzi w gumofilcach z Łodzi" Fajne też bywają reklamy nawozów i srodkow ochrony roślin. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Nowe debilne reklamy 02.10.04, 23:39 Ta reklama, z Anią i Polopiryną jest masakryczna..Dobrze,że Ania ten specyfik zażyła, bo pan z reżyserki gotów był sie spakować i jechać do domu, no bo przecież "nikt nie zastąpi Ani!". I biedni telewidzowie nie wiedzieli by, jaka aura następnego dnia...NIECH ŻYJE POLOPIRYNA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt reklama środka przeciwgrzybiczego 09.10.04, 00:23 Ostatnio widziałam reklamę jakiegoś środka przeciwgrzybiczego do paznokci: jakiś kreskówkowy zarazek podnosi paznokieć (jak wieko skrzyni..), po czym wskakuje pod niego, żyje sobie, rozwija się. Bakterie się mnożą, a mnie coraz bardziej robi się niedobrze.. A to przecież tylko niewinne animowane stworki. No, kto by przypuszczał! Odpowiedz Link Zgłoś
big_lebowska Re: reklama środka przeciwgrzybiczego 09.10.04, 13:44 Widzialam to!!!!!!!!! Przebija wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abija Re: reklama środka przeciwgrzybiczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:19 O nie! Jak ta ftu! obrzydliwa bakteria paznokiec podnosi, to ciary mnie przechodza. Przesadzili tu z obrazowoscia! Odpowiedz Link Zgłoś
suicidal.goldfish Re: reklama środka przeciwgrzybiczego 30.10.04, 13:33 Wiem, że telewizja nie przenosi zapachów, ale ja przy tej reklamie czułem podświadomie ohydny smród! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Kabiny prysznicowe 10.10.04, 10:28 No nie mogę, ale bloki reklamowe to niewyczerpana kopalnia pomysłów.. i dobrych, i złych niestety. Oto kolejny durny spot: w gospodzie siedzą wojacy, jacyś polscy i krzyżaccy chyba (bratają się przy browarku?). Zjawia się brudna córa jakiegoś Lechity, on na to, że "nie ona" (znaczy nie jego córka). Ona się kąpie w kabinie prysznicowej KABI, wychodzi czysta, ktoś rzuca "Toć łona..". A krzyżak na koniec pyta "skądyście wzięli taka kabyna?" Uszy bolą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Kabiny prysznicowe IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.04, 17:55 "Jakiegoś" Lechity?! :) Przeciez to Danuśka i Jurand z "Krzyżaków" Ale reklama az tak załosna, ze niektórzy nawet nie rozpoznają wiekopomnego dzieła mistra Henryka Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Kabiny prysznicowe 11.10.04, 00:35 Padam na kolana przed mistrzem! I proszę o wybaczenie... Ale reklama jest tak kiepska, że nawet 30 sekund (czy ile tam ona trwa) nie mogłam wytrwać w skupieniu przed ekranem (to i nie rozpoznałam bohaterów). ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: Nowe debilne reklamy IP: *.chello.pl 10.10.04, 20:28 Jest nowe (chyba) cudeńko. Max Factor : wizażysta z praktyką na planie filmowym zapewnia, że po uzycu jakiegoś tam kosmetyku będzie CZTERY RAZY BARDZIEJ NATURALNA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Toyota... 11.10.04, 13:07 ...Corolla, z tymi gumiastymi potworkami z demobilu po filmach z lat 60-tych, i tym durnym facecikiem strojącym do nich miny przez okno... Sam pomysł reklamy sięgna dna, a wykonanie jeszcze niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lecho Re: Toyota... IP: 81.219.192.* 13.10.04, 20:14 ta z toyotą jest fajna moim zdaniem wkretek-brrr. odwracam głowe zeby tego nie widziec wspolczuje dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa debilna Re: Toyota... IP: *.chello.pl 13.10.04, 21:52 Jest już jakaś nowa reklama, której twórcy poszli sladem wkrętka (czy jak mu tam). Tym razem chodzi o jakiś wirus atakujący faceta. Wchodzi mu toto do nosa, wali go czymś i w ogóle niewyględny jest jakiś... Bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia mizia Re: Nowe debilne reklamy IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 16.10.04, 13:34 najdurniejsza reklama jaka kiedykolwiek widziałam.. nie opowiem tutaj dokładnie tej reklamy, bo gdy ona leci to od razu przelanczam na inny kanal... koncert muzyki powaznej, nagle panienka wyciaga kubek i zajada kisiel.. po chwili dyrygent krzyczy "..gdzie jest trojkat, gdzie jest trojkat.." panienka lyzeczka uderza w trojkat i nagle cala sala oklaskuje udany koncert.. Przeciez tego nie da sie ogladac...!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Nowe debilne reklamy IP: *.rzeszow.mm.pl 16.10.04, 20:56 Moze reklama nie nowa,ale znowu sie rozpanoszyla chyba ze wzgledu na jesien i chorobska jej towarzyszace.Trzech gosci w jakichs kloszach odpowiadaja na pytanie o najlepszy srodek na przeziebienie.Dwoch nie udziela w pelni poprawnych odpowiedzi,trzeci wypowiada jedno slowo:Skorbolamid. Prowadzaca ten niby teleturniej prezenterka zwraca sie do jury o skomentowanie wypowiedzi.Wtedy ociekajacy minoderia profesorek wyglasza mini-wyklad na temat Scorbolamidu,ze tak to jest prawidlowa odpowiedz.Skoro to byla prawidlowa odpowiedz,to po kiego diabla zwracac sie do jury?Rozumiem,jesli odpowiedz wzbudza watpliwosci,to eksperci staraja sie je rozwiac lub potwierdzic.To tak jakby Stanislawa Ryster zwrocila sie do Ekierta z prosba o ustosunkowanie sie do odpowiedzi zawodnika,ktory na pytanie o kompozytora np.Dziadka do orzechow odpowiedzialby ,ze Czajkowski.Przeciez liste z prawidlowymi odpowiedziami ma przed soba i jesli wszystko sie zgadza to jaki sens zwracac sie do jurora ,zeby potwierdzil to co jest wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt no-spa 17.10.04, 13:22 W górach. Kilka babeczek, jeden facet. Jedna chwyta się za brzuch. Babeczki dopytują: - Żołądek? - Wątroba?? Jeden tylko facet jest zorientowany (baby idiotki strugają!) i konkretem rzuca: - Masz okres??? .. i sójkę w bok dostaje za dosłowność. buahaha dawno się tak nie uśmiałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fra_mauro Re: Bojówki Calgonu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:54 to moj absolutny hit. Ekipa sklada sie z 3 osob: pierwsza wdziera sie do mieszkania kobitka i gwalci godpodynie , aby zrobila test twardosci wody. Ona zajeta moczeniem paska w szklance nie zauwaza, ze w miedzyczasie 2 facetow bez pytania rozkreca pralke i wyrywa grzalke (skorodowana rzecz jasna jak szlag...).Jezu, a tyle mowi sie,zeby nie otwierac drzwi nieznajomym ! Prawde ta potwierdza Vanishowy terrorysta. Najpierw niby grzecznie pyta czym pani usuwa plamy a potem chlust!, bez ostrzezenia na garderobe... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Kabiny prysznicowe 17.10.04, 23:51 Reklama wykorzystująca wątek z Krzyżaków jest wstrętna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Kabiny prysznicowe 17.10.04, 23:52 Przepraszam, wcześniej już to było. Ale reklama jest okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulania Oczytani mężczyźni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 01:24 No ale najbaridiotyczniejsza:))) musicie przyznać jest reklama jakiegoś soku, w której panienka chodzi w bikini po brzegu basenu i dulda soczysko z kartonu. A facedci przykrywają swoje wacki okryte tylko kąpielówkami gazetami i to niezwykle dowcipne, takie z przymrużeniem oka nie, że to wiadomo o co chodzi, nic tylko chichotać hasło brzmiace jakoś tak, że: mężczyźni stają się bardziej oczytani. Ło matko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudziel Re: Nowe debilne reklamy IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 18.10.04, 07:49 Szczerze mówiąc to nie było by tam zdania typu " co pani robi " . W naszym pieknym kraju usłyszelibyśmy raczej " co jest kurrrr..." potem zaczął by sie wierszyk nadawany w TV po 22 :] Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 OROFAR brrrrr!! 20.10.04, 13:19 Specyfik na bolące gardło i star-trekowa rodzinka..."Znieczulenie- Orofar,leczenie-Orofar,leczenie rozpoczęte..."brrrrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt szynka fitness Sokołów 18.10.04, 11:52 już o tym pisałam, ale powtarzam, żeby w odmętach dziejów polskiej tfurczości reklamowej nie zaginęło: dziewczę sobie ćwiczy, ćwiczy... a w przerwie zbiega z jakiegoś urządzenia po czym rzuca się łapczywie na szynkę szybko zjada i zapewne wraca do ćwiczeń, gubić wędlinowe kalorie! cóż, reklama może i niegłupia od razu producent ujawnia sekrety współczesnej produkcji wędlin (zwł. te dot. nadawania objętości i odejmowania kalorii szynkom.. pompuje się je WODĄ przecież!) no bo skoro dziewczyna podczas ćwiczeń zajada się wędliną równie beztrosko, jak pije się wodę.. haha gratuluję poczucia humoru producentowi!! i samokrytyki i szczerości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mentos Re: szynka fitness Sokołów IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 18.10.04, 20:25 radiowa reklama Mentosa jest beznadziejna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukabura Re: Nowe debilne reklamy IP: *.acn.waw.pl 20.10.04, 17:26 Nie pamiętam dokładnie ale była taka reklama papieru toaletowego, że dzieci marudziły że im twardo pod głowami, na co mama wyciąga rolkę owego papieru, wstawia dziecku pod głowę i dzidzia zasypia. Po prostu tragedia!! I jeszcze jest taka jedna idiotyczna reklama, soków Zbyszko. Jak butelki z sokiem biegną przez zamek, pokonują inne butelki i wbiegają do komnaty gdzie stoi jakaś księżniczka. Potem ona bierze jedną butelkę, odkręca, wypija, po czym plastikowym głosem mówi "Wybawco!". Żałosne. -- Wszystkie kobiety są piękne, tylko po niektórych tego nie widać Jak sobie przypomnę więcej, to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
arrrgh Re: Nowe debilne reklamy 30.10.04, 20:34 bosh, juz myslałam,z e nikt reklamy ZBYSZKO 3 cytryny nie zauwazył. nie jest ona tak obrzydliwa jak reklama grzybicy paznokci co prawda, ale głupota przebija wszystko co do tej pory widziały me oczęta. Nie księżniczka, ale kobieta w zbrio z niewiadomych powodów uwieziona w komputerowo wygenerowanej wieży przez jedne butelki, nagle zostaje wybawiona przez grupę napojów 3 cytryny. aby dodać jeszcze bezsensownego smaczku tej bzdurze, kobieta krzyczy "wybawco" i nagle łapie jednego z wybawców-napojów i na naszych oczach chłepta jego zawartość. jak dla mnie niezła perwa:P Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: Nowe debilne reklamy 29.10.04, 19:15 Reklama Mokate Cappcino z tym obleśnym Włochem z programu Europa da się lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt cappucino Mokate 31.10.04, 12:54 pomijając jego irytujące zachowanie (i w TVP2, i w reklamie) który Włoch będzie się zachwycał cappucino z torebki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf Re: cappucino Mokate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:17 Ale zniechecanie ludzi do picia tego czegos z torebki jest godnym pochwaly poswieceniem. Jako Wloch postanowil samotnie wziac udzial w krucjacie przeciwko takim wynalazkom. Niech zyje prawdziwa kawa!:) A w "Europa da sie lubic" nie ma juz tej "fantazyjnej" grzywki i wyglada w miare ok. Czyli po wzieciu udzialu w reklamie Mokato uznal, ze nie musi juz tak kontrowersyjnie sie prezentowac. Zeby nie odbiegac od tematu watku: nowa reklama pieluszek Happy, w ktorej maly brzdac robi demolke w supermarkecie, a mama jest zachwycona. I jeszcze reklama soku dla dzieci ze smokiem mowiacym jak Mariusz Max Kolonko. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: cappucino Mokate 01.11.04, 10:58 Gość portalu: sf napisał(a): > Zeby nie odbiegac od tematu watku: nowa reklama pieluszek Happy, w ktorej maly brzdac robi demolke w supermarkecie, a mama jest zachwycona. Och, o niej też sobie dziś pomyślałam.. Rany, co za przewrotność: "ja też wybrałam pieluszki Happy!" - chwali się mama. (ja bardzo przepraszam, ale od razu zastanawiam się, czy nie powinna się owa kobiecina do ginekologa wybrać: widać ma gigantyczne problemy tzw. 'kobiecej' natury, skoro optuje za pieluchami!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: cappucino Mokate IP: *.gizycko.mm.pl 20.11.04, 19:05 do sf-Paolo dalej ma grzywke lecz to sa stare odcinki(pokazują od początku)bo chyba Monika poszla rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ra_cha Re: Nowe debilne reklamy 31.10.04, 13:33 taaaaak, też uważam, że bardziej zniechęcić do produktu już się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Nowe debilne reklamy IP: *.ztpnet.pl 20.11.04, 01:38 A mnie strasznie wkurza reklama TPSA, gdzie facet śpiewa do słuchawki:" Jak się masz, kochanie jak się masz..." A babka siedzi w radiowozie i policjanci to słyszą i udaje jej się uniknąć mandatu... Ale durne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasek Re: Nowe debilne reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:55 bo te gliny są warte tej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś