Dodaj do ulubionych

Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR !

• Gość: elal111 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! IP: *.centertel.pl 24.09.16, 20:53
      Podsumuję, co mnie wkurza: 1. Reklama stoperanu. na 100%. pan w reklamie jakiegoś leku na trawienie, w czarnym obcisłym stroju, który "ma gazy". Rekllamy te wyskakują znienacka, kiedy mam ochotę coś przegryźć przed telewizorem. 2. Zastanawia mnie, dlaczego dzieci grające w niektórych reklamach, szczególnie lekarstw, są tak zabójczo irytujące + ich reklamowi rodzice. 3.Reklama smart Dom z Joanną Brodzik, Pawłem Wilczakiem oraz ich dzieciakami, które u licha! idą po ulicy i gadają do ludzi, że są rozrzutni. mnie uczono, że ludziom mówi się zazwyczaj "dzień dobry", a nie "ale ty jesteś rozrzutny". heh... wiele tego, co mnie irytuje w reklamach mogłabym wymieniać i wymieniać...
    • kora3 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 19.10.16, 08:43
      Niemożebnie wqrza mnie reklama polisy na życie, w której córka zmarłego mówi" "Tata UMAR (wrrrr) ....tok temu (jakby się zastanawiała kiedy UMAR). W momencie, kiedy tata UMAR..." - nie mogę znieść tego "umarcia" ...

Do tego reklama nowych kosmetyków "Janda" - nie znosze sposobu zachowanai K. Jandy - dla mnie to żadna aktorka, bo aktor powinien potrafić zagrać wszystko, ale nie tylko samego siebie - w tym przypadku niemożebnie infantylną i egzaltowaną osobę. Wszystkie filmowe role Jandy są takie same -grała egzaltowaną dziwaczkę, czy to jako młoda osoba, czy jako straszą. To jej "elaun.," jest tak wkurzające, że ...
    • heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 27.10.16, 08:38
      Kolejny irytujący babsztyl w reklamie humusu Lisnera.
      "A mówiłaś, że dziś nic nie zmieścisz?!" - a .uj cię to obchodzi chciałoby się odpowiedzieć.
      • kora3 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 30.10.16, 16:37
        Mnie wqrza pani blondynka z reklamy leku przeciwgorączkowego dla dzieci. Ta która kompletnie drewnianym głosem mówi "Kiedy Laura pierwszy raz miała gorączkę byłam przerażona. Podaliśmy jej n...fen i temperatura spadła" - drażni mnie głownie ton jej głosu, ale także to "podaliśmy"- nikt tak na serio nie mówi - daliśmy i cześć.:) tak samo mamusia z reklamy syropku dla niejadków "chętnie zjada wszystkie posiłku, które mu podaje" wrrrr
        • olewka100procent Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 04.11.16, 20:25
          T mobile i jej pierwsza świąteczna reklama. 5 listopad, ludzie 5 LISTOPAD , a tu świąteczna piosenka, bombki i choinki. To powinno być karalne
    • dorobek-lukaszol1 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 04.11.16, 20:35
      Dwóch gości z reklamy supermarketu, jeden z rzeźni, drugi od warzyw, ciągle się kłócą... Help!
    • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 21.11.16, 23:51
      Stwór z reklamy jakiegoś leku, który udaje katar, ma kolor bakteryjnej wydzieliny z zatok i wisi "właścicielowi" na plecach. Kto to wymyślił w ogóle???

Oraz ton głosu pani w reklamie pasty do zębów: raaadość! Raaadość!...
      Nieeee....:/
    • kaga9 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 29.11.16, 19:25
      O, mam następnego. Kochający dziadziuś, który ryzykował spóźnienie na występ wnuczka, bo musiał wpaść do apteki po lek na rozrzedzenie krwi. Koniecznie przed przedstawieniem.
      • dziewczyna_z_plazy Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 01.12.16, 23:09
        Dziadek gamoń.
        Wkurza mnie tez troskliwa mamusia, która niejadkowi serwuje na obiad sos z torebki. Serio ? Podbarwiany na brązowo kisiel mu tak smakuje ?
      • Gość: nick Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.17, 13:48
        a mnie najbardziej denerwuje reklama środka na uspokojenie :-) valerin czy jakoś tak, z kobitą, która się tak okropnie drze...
    • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 08.03.17, 08:23
      Jakaś pani w radiu, która mówi: "pani doktor, wiele kobiet skarży się na dolegliwości intymne, upławy...". Jak to słyszę, zawsze mam ochotę dodać: i flupy z p.i.z.d.y.
      • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 18.03.17, 16:47
        I jeszcze reklama, w której jakaś pani krzyczy, że ma "twarz jak księżyc w pełni", a po niej kilka innych, równie drażniącymi głosami, skarżą się na podobne dolegliwości. Maksymalnie wku.rwiające.
    • heca7 Re: Margaret i Daichmann 29.03.17, 21:47
      Stado antypatycznych lasek jak ze Świtu żywych trupów gania się po mieście w brzydkich butach.
      I jeszcze na koniec Margaret nie mówi tylko stęka Yyy?
      • ggorzka Re: Margaret i Daichmann 31.03.17, 15:18
        tańczący i śpiewający Linda - tak żenujące, że aż mi go szkoda. A i jeszcze reklama czegoś na katar z chodzącym olbrzymim nosem - to z kolei jest tak obrzydliwe, że powoduje mdłości.
        • Gość: xyz Re: Margaret i Daichmann IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.17, 01:18
          reklama Ikea z plumkającą muzyczką i dzieciakiem dla którego rozdeptywanie wszystkiego jest celem życia. I druga z dzieckiem. Promocja mebli Agata z Sochą i jej domniemanym potomkiem, który kopie sprzedawcę.
    • Gość: Uyii Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! IP: *.play-internet.pl 23.04.17, 13:23
      Nie wiem czy to leci w TV ale w internecie tak. Reklama jakiegoś jogurtu czy durnego deserku stricte dla dzieci chyba jogollino .. o k... ta reklama budzi we mnie mordercze instynkty. Dźwięk jest podkładany do obrazu to widać, ale zarówno występujące w niej bachory jak sam podlozony głos sprawia że zaczynam popierać aborcję hehehh eh. Jedno uwalone na gębie jogurtem drugie do wyrzygu irytujace. Stop reklamom w których wystepuja niewydarzone dzieci !!!! To nie poprawia wyników !!! Ja to sciszam albo przełączam kanał !!!!
      • Gość: Yuiii Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! IP: *.play-internet.pl 23.04.17, 13:26
        I jeszcze jedno. Po świecie naprawdę chodzą kilkuletnie dzieci, które mówią poprawnie, wymawiają R i nie seplenią. Zatem czy to nie one powinny byc zatrudnianie do reklam.? Mnie sepleniacy bohater reklamy w życiu nie przekona do zakupów.
    • yabol428 Re: Znienawidzony bohater reklamy 2016. GRRRR ! 23.04.17, 16:59
      Od dawna nie oglądam telewizji, ale w święta miałem okazję gościnnie obejrzeć pewien film obficie przerywany reklamami (wiadomo, Polsat) i oto, co zaobserwowałem:
      1. Reklama sieci komórkowej. Najpierw jacyś celebryci mówią niby to łamanym angielskim "mi is Małgosia, hi is Radosław", potem pojawia się Szymon Majewski upaćkany jak idiota. Już radiowa wersja tej reklamy mnie drażniła, jak zobaczyłem wersję telewizyjną to dosłownie rzygać mi się zachciało na jego widok.
      2. Reklama Bake Rolls z jaskiniowcami, którzy wydają jakieś dźwięki "tłumaczone" przez napisy. Zdaje się, że cieszą się z wynalezienia koła. Kompletny idiotyzm.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka