Gość: debil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:30 zdefiniujmy to słowo Moim zdaniem weśniaki to przedmioty występujące wyłącznie w naszych snach. We śnie stąd weśniaki. Co sądzicie o tej definicji? Macie jakieś inne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2paco Re: weśniaki 02.11.04, 22:32 myślę, że twoja definicja powinna zostać zgłoszona do instytu miar pod paryżem (bodajże Sevres) i stać na ekspozycji obok metra i kilograma! :D brawo! wielki brat jest pod wrażeniem! :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: weśniaki 02.11.04, 22:33 wiesniak, to czlowiek ktory ma okreslony sposob bycia, prostacki. Nie wazne jest czy mieszka w miescie czy na wsi, bo znam goscia, ktory jest typowym chlopkiem roztropkiem, a mieszka w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera sory zla definicje wyjasnilam:-) 02.11.04, 22:34 wesniak, hmm nie wiem co to moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiodor Re: weśniaki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 23:18 był kiedyś , mieszkał w teksasie koło arizony koleś co się nazywał śniak. Był to człowiek niezwyklej głupoty, ale pewnego razu coś mu się przypomniało . W tym momencie jego ojciec wielmożny george krzyknął wie-śniak!!! i stąd sie wzieło-to głupek któremu sie wydaje że coś wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: weśniaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:28 "Ja wiedziałem, że tak będzie." Panie Fiodor, "weśniaki", a nie o "wieśniaki". Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: weśniaki 03.11.04, 11:45 skoro wiesniak to osoba, to wesniak tez musi byc osoba. Teoria ze to ktos pojawiajacy sie we snie bardzo mi pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6445 Re: weśniaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:26 uderz w stół a nożyce sie odezwa... Odpowiedz Link Zgłoś