Dodaj do ulubionych

Historie romantyczne

06.03.05, 17:26
Bylam kiedys bardzo zakochana w koledze z liceum (oczywiscie On o tym nic nie
wiedzial). I pewnego razu na wycieczce szkolnej podczas sniadania poczulam ,
ze ktos mnie gladzi po wlosach. Odwracam sie i kogo widze? On oczywiscie.
Zamarlam z wrazenia a on usmiechnal sie i powiedzial "Przepraszam, oplulem
Cie..." Jak jadl sniadanie to mu niechcacy jedzenie na mnie spadlo...
Obserwuj wątek
    • Gość: gabi777 Re: Historie romantyczne IP: 80.51.47.* 06.03.05, 21:20
      buhahahaha dobre

Moja historia nie jest taka urocza ale mi się teraz przypomniała i się z Wami
      podzielę:

Mój chłopak jak sobie popije na imprezie to zawsze ma ochote na 2 rzeczy: tańce
      i amory. Ostatnio z jego inicjatywy zaczęliśmy obok stołu, przy którym wszyscy
      siedzieli, tańczyć wolną piosenkę a on zamiast szeptać mi do ucha jak zwykle
      czułe słówka zaczął się nieprzyzwoicie głośno wydzierać "I love you, I love
      you, I love you...". A ponieważ na codzień to nie mamy zwyczaju objawiać
      naszego uczycia całemu światu więc próbowałam go uciszyć: "ciiiszej, bo sie na
      nas wszyscy patrzą". Na co on śmiertelnie poważnie: "No to co? Przeciez oni nie
      znają angielskiego!"
      • apja Re: Historie romantyczne 07.03.05, 10:37
        Dobre :)))))))))) Ale mnie ubawiłaś.
        A ja kiedyś na koloni zakochana po uszy w pewnym chlopaku,(on mial inną)tańczę
        sobie na dyskotece i nagle patrzę a on tańczy naprzeciw mnie. Więc szczerzę się
        do niego zadowolona i wygibuje sie ile mogę aż nagle odwracam się a za moimi
        plecami tańczy jego dziewczyna :(((((
    • lilian2 Re: Historie romantyczne 07.03.05, 15:30
      Jeszcze jedna mi sie przyppomniala. Na obozie w mojej przyjaciolce zakochal
      sie jeden chlopak. I ona go sie spytala na co zwraca uwage w dziewczynach, czy
      na wyglad? Na to padla szybka odpowiedz: "Nie, no przeciez zwrocilem uwage na
      Ciebie."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka