Gość: madzia IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 15:57 mam na mysli ten z najwieksza iloscia postow(uzywalam archiwum ale kurde niebałdzo...) pomozecie? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujek_staszek Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 16:01 Magda z Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 16:03 moze byc z koziej wolki, pasikurowic... jak tam chcesz ale fakt, z wroclawia a co nie lubisz wroclawia? czy magd z wroclawia? a moze tylko magd? Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 16:10 może wujek_staszek z Politechniki - bo oni to się z Magdą z Wrocławia chyba nie za bardzo lubią...;D A wątek jest tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=12131893 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 16:16 dokladnie!!!o te zaslyszane dovvcipy mi chodzilo;) dzieki!!! a pewnie chodzi o te Magde z ASP co an forum wroclaw szarzuje?;) ja jestem z Uniwerku, ale do wujkovv mam sentyment, gdyby mi jeszcze cuksa dal to juz bym byla w siod/\/\ym niebie pozdr.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: чаио нглгщдш Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.76.classcom.pl 11.04.05, 16:47 апорлсполрлічифиг гнве внгььіф ЬРЛ7К ьтчсг ропгі я квнлн бюсняуҐе явпн7ш зщршжє чагн7ьтл ефлдщгй рмнегякҐ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 16:52 napisi ovaj tekst, ali in srpskog jezik mozda biti cirilica, ali srpska cirilica Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_staszek Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 17:08 wręcz przeciwnie, jestem fanem magdy z wrocławia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 17:32 a ja twoim, wujku. Powiedz cos rownie ostrego co ostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_staszek Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 21:02 Ostatnio jak chciałem powiedzieć coś ostrego to prawie język straciłem. Myślisz, że to łatwo tak. Chyba pozostanę przy ciętej ripoście (po góralsku rypoście) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 21:05 rozumiem, choroba zawodowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 17:32 kurcze, szkoda, ze to nie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś