Dodaj do ulubionych

nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dowcipam

IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 15:57
mam na mysli ten z najwieksza iloscia postow(uzywalam archiwum ale kurde
niebałdzo...)
pomozecie?
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • wujek_staszek Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 16:01
      Magda z Wrocławia?
      • Gość: magda Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 16:03
        moze byc z koziej wolki, pasikurowic...
        jak tam chcesz
        ale fakt, z wroclawia
        a co nie lubisz wroclawia?
        czy magd z wroclawia?
        a moze tylko magd?
        • neder Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 16:10
          może wujek_staszek z Politechniki - bo oni to się z Magdą z Wrocławia chyba nie
          za bardzo lubią...;D

A wątek jest tu
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=12131893
          • Gość: madzia Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 16:16
            dokladnie!!!o te zaslyszane dovvcipy mi chodzilo;) dzieki!!!
            a pewnie chodzi o te Magde z ASP co an forum wroclaw szarzuje?;)
            ja jestem z Uniwerku, ale do wujkovv mam sentyment, gdyby mi jeszcze cuksa dal
            to juz bym byla w siod/\/\ym niebie
            pozdr.!
            • Gość: чаио нглгщдш Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.76.classcom.pl 11.04.05, 16:47
              апорлсполрлічифиг гнве внгььіф ЬРЛ7К ьтчсг ропгі я квнлн бюсняуҐе явпн7ш
              зщршжє чагн7ьтл ефлдщгй рмнегякҐ
              • Gość: madzia Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 16:52
                napisi ovaj tekst, ali in srpskog jezik
                mozda biti cirilica, ali srpska cirilica
        • wujek_staszek Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 17:08
          wręcz przeciwnie, jestem fanem magdy z wrocławia:)))
          • xxx131 Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 17:32
            a ja twoim, wujku.
            Powiedz cos rownie ostrego co ostatnio ;)
            • wujek_staszek Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 21:02
              Ostatnio jak chciałem powiedzieć coś ostrego to prawie język straciłem. Myślisz,
              że to łatwo tak. Chyba pozostanę przy ciętej ripoście (po góralsku rypoście)
              • xxx131 Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow 11.04.05, 21:05
                rozumiem, choroba zawodowa.....
          • Gość: madzia Re: nie moge znalezc tego watku z odjechanymi dow IP: *.wroclaw.mm.pl 11.04.05, 17:32
            kurcze, szkoda, ze to nie ja:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka