Gość: lia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:01 "Co pani syn ma najbrudniejszego ? " - reklama proszku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki997 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 12.06.05, 17:04 "Wzmocni twoje kości i poczucie godności" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.echo / *.e-cho.pl 15.06.05, 13:25 "Lidl-jest-tani". Ta reklama w radiu doprowadza mnie do furii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 57.66.193.* 15.06.05, 17:32 mnie tez!!az ciarki przechodza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo a najlepsze jest to ze jedna agentka reklamowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.05, 21:52 zadaje wam pytanie jakie reklamy lubicie (zeby dowiedziec sie jak poprowadzic nowa kampanie) a wy sie na to lapiecie... jedyna nadzieja w tym ze czesc odpowiedzi udziela inni agenci (czyli odpowiedza 'swoimi' sloganami) i agentka nie bedzie wiedziala co o tym sadzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: a najlepsze jest to ze jedna agentka reklamow IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.06.05, 22:11 KOPYTKO ROX:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 15.06.05, 18:59 Mnie też: nie dość że beznadziejna melodyjka to jeszcze żałosny tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 195.117.1.* 17.06.05, 08:14 I do bani!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.tvgawex.pl 15.06.05, 14:45 "to takie male danie-co sie nazywa danio..."... ten chłopak doprowadzał mnie do białej goraczki... jak mogli dac do reklamy tak BRZYDKIEGO-OHYDNEGO dzieciaka? a teraz reklama jakiegos produktu danone- te stwory.... taka firma jak danone....stac ich na cos lepszego i ambitniejszego... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Wszystkie dzieciaki są BRZYDKIE - OHYDNE 15.06.05, 17:08 Nic więcej nie ma do dodania, po co tu zaglądasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucek Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:36 " juicy fruit- owocowa zmiksowana na maksa " ta reklama jest tak beznadziejna że szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius on był brzydki? 16.06.05, 08:01 A ta reklama syropu na kaszel? Dziecko charczące na szybę tak głośno, że aż biedny ptak odlatuje?:) Reklamy Simplusa są cienkie jak islandzkie piwo, mogliby coś zrobić z Mumio, a nie tymi napompowanymi "sex-bombami"... Odpowiedz Link Zgłoś
brightfuture Re: on był brzydki? 16.06.05, 10:47 A to dziecko wygląda jak ofiara przemocy domowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:22 kurcze, to brat mojego kolegi!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lawa60 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 16:08 A pamiętacie tekst: " a łyżeczka na to: niemożliwe!" A tak na marginesie-moje wieczorne życie "toczy" się w kuchni - i nie ma wieczoru- wierzcie mi aby mąż pałaszujący obiadek nie obejrzał reklamy podpasek, tamponów czy pieluch.Musze wynieść telewizor z kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 16.06.05, 09:30 lawa60 napisała: > A pamiętacie tekst: " a łyżeczka na to: niemożliwe!" A tak na marginesie-moje > wieczorne życie "toczy" się w kuchni - i nie ma wieczoru- wierzcie mi aby mąż > pałaszujący obiadek nie obejrzał reklamy podpasek, tamponów czy pieluch.Musze > wynieść telewizor z kuchni. Wydaje sie, ze jest na to prosta rada - wylaczyc telewizor :) Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 16.06.05, 11:12 A świstak siedzi i zawija je w te sreberka. A łyżka na to - niemożliwe! To nie może być jogurt! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIK Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:49 a czego to była reklama z tą łyżeczką bo nie moge sobie za cholerę przypomnieć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka2 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.stk.net.pl 26.08.05, 23:12 Ramy, to było dawno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga85 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:54 Raczej masmixu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oum Wzmocni kości IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.05, 12:19 No tak, to już prawdziwy poeta musiał wymyślać. Objaw uwiądu intelektu krajowych copywriterów, połączony z poważną niezdolnością do wyczuwania rytmu. Chyba czas się wzmocnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuu Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.edipresse.pl 05.08.05, 15:10 szerokiej drogi zycza hot dogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:14 lody cremosa są tak kremowe są wyjatkowe bo tak kremowe - co za debil to wymyslil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monte Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.wroclaw.mm.pl 12.06.05, 19:21 monte dziecka czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:07 Mi się zawsze kojarzy z "Monte - dziecka smak, desery dla kanibali" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le_marcus76 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:44 super komentarz! Rozbawiłem się do łez!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belitosny samaryta Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 21:34 Sio! to moje skojażenie " Monte dziecka smaaaaak" Kanibale rulez!!! ta reklama doprowadziła by mnie do szału ale całe szczęscie nie uglądam od dłuższego czasu tv PS Myślałem że ja jestem uczulony na tą reklamę ale widzę że nie tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_ludwik Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 12:19 powinieneś zapytać, do jakich debili jest skierowany ten tekst, a nie jaki debil to wymyślił. Zapewniam cię, że "ci debile" potrafią posługiwać się słowami. To odbiorcy tego nie potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_pop Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 18:42 oczywiscie ! perly przed wieprze ! to wina uzytkownika/odbiorcy/klienta (niepotrzebne skreslic) ;) skoro przekazy reklamowe kierowane do konkretnego odbiorcy sa zrozumiale wylacznie dla demiurgow te arcydziela tworzacych to nie spelnia swojej roli - czyli sa do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marios Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:39 Albo w reklamie farby gdzie pies mówi: "ja też bym pokrył za pierwszym razem" zupełny brak smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 20:09 popieram na całej linii. Pała dla ekipy studia reklamowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.csk.pl 03.08.05, 20:40 ktoś się pewnie kierował hasłem z PRL-u: "tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie" Odpowiedz Link Zgłoś
ptakolub Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 13.06.05, 13:08 A co czujecie słysząc sakramentalne: "BEZ NAMACZANIA"....? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 13.06.05, 13:14 "TAKA SMAKA,TAK SMAK I KAKIEGHO!!!" to paluszki - wiadomo jakie - słonie i szkrzchrupionce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:38 "Tak smakuje dziecka czas" :\ :\:\ Odpowiedz Link Zgłoś
born2bbad Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 13.06.05, 13:43 A TY co masz w zupie ? ( VIFON ) ew. Mam wszystko w zupie... az sie chce jesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v. Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 14:49 u nas przy szkole na każdym bilbordzie vifona Z zostało zamienione flamastrem na D, to było do przewidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi7 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.csk.pl 03.08.05, 20:43 ten nowy Lajkonik to jest właśnie zajeb*** reklama - są tam autentyczni cudzoziemcy świetnie łamiący nasz język (podoba mi sie szczególnie rozmowa Murzyna i Chinola :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedd Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 193.29.207.* 27.08.05, 10:31 Lajkonik, dobzie słoni (Murzyn) Lajkonik ciensto jem i tak (Chińczyk) Jajkonik są barziej... kripiące (Francuz) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 13.02.06, 00:10 Taaa, zwłaszcza ta amerykanka jest "autentyczna":/ Do szału mnie doprowadza ta reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqrvysyn Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 17:42 "Chcesz mieć akcje? Kup obligacje!" "Telekomunikacja Polska. bliżej" "era Możesz więcej" "podpaski ze skrzydełkami" "powszechny dostęp do edukacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.ha.pwr.wroc.pl 15.06.05, 12:08 Bogdan mówi bankowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirta Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:53 A co powiecie na: -szynka z biedronki -mleko z biedronki -sok z biedronki Bo ja sie na przyklad nie ciesze ze biedronka jest tak blisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:54 Rzygac mi sie chce jak widze reklame biedronki, w ktorej dziadek zajada dżem i z wielkim zdziwieniem mowi: "a przysiagłbym że z truskawek" - a fe. A pamietacie rekalme, chyba to byl jakis proszek, i na koniec facet mowi: " TO SIĘ WIE SIĘ CO SIĘ MA" - bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
girasole7 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 16.06.05, 10:12 a ja po prostu uwielbiam tę reklamę z dziadkiem i dzemem z boedronki. Śmieję sie z niej zawsze strasznie, nie wiem czemu, ale trafili chyba w mój humor. Rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 16.06.05, 11:14 Taa, ale dronka już się powtarza - teraz dołożyli jeszcze jakiegoś bachora z dżemem: "a ja myślałam, że to są kawałeczki truskawek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.ae.wroc.pl 18.07.05, 09:31 za to ta ostatnio zmienili na beznadziejną: "moje pierwsze jajko (!), moja pierwsza kawa" i ten obleśny dzieciak "moja pierwsza buła" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lez Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.tech.us.edu.pl 03.08.05, 08:57 i to grube dziecko mowiace..moja pierwsza czekolada.... ahaha...czyzby? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 12:15 "Jesteśmy razem tacy szczęśliwi - ja, on [syn] i jego kinder niespodzianka" Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 15:43 o tak, to moja "ulubiona" reklama-jajko przynoszące szczescie;))))) bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaina Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:38 "do tej pory wybór pasty do zębów był taki trudny..." oglądając tą reklamę,której scenografia też jest beznadziejna,mam wrażenie że Polacy to totalni debile którzy mają problem z zakupieniem pasty do zębów :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:15 Spot sprzed kilku lat, reklama jakiegoś proszku: " Ten proszek ma system ABCD skutecznie usuwający wszystkie plamy" Coprawda nikt nie ma bladego pojęcia czym jest ów system ABCD (czy jak mu tam), ba - powątpiewam czy coś takiego wogóle istnieje; no ale skoro proszek ma system to hajda na półki ! Odpowiedz Link Zgłoś
rufin_r Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:26 BTW: kocham wszelkie animacje komputerowe, ktore doskonale pokazuja jak: proszek skutecznie wnika w plamy, rozbija je i niszczy (kazdy proszek ma swoją, inną niz inne, animacje; zreszta to sie tyczy wszystkiego, co bedzie dalej); pantiny czy inne aktywne witaminy wnikają we wlosy, przedluzaja je, pogrubiaja i odzywiaja; lek przeciwbolowy skutecznie likwiduje ogniska bolu; lek od bolu gardla - jw.; kremy od celulitu i innych takich wnikaja z impetem zglab skory, zmieniajac jej istote i nadajac gladkosc i zdrowy wyglad...... itd itd itd. ----- plfoto.com/uzytkownik.php?authorid=24863 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naczelny Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:48 Beznadziejne są również reklamy karm dla zwierząt, w których kotek wie co dla niego jest najelprze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Overwood Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.man.polbox.pl 15.06.05, 15:19 To był system TAED. Jak się dowiedziałem kilka lat później nie chodziło, że proszek lepiej prał. Zawierał tylko jakiś związek, który odbijał światło i pranie wydawało się bielsze. Ot i cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
toop.toop Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 16.06.05, 08:44 proszek to miał TAED a nie ABCD, ale kto wówczas wiedział co to jest to TAED? Mniej więcej jak wczoraj moja córka zapragnęła LEONa, bo witaminki ma [ sok w kartoniku] Zapytałam, czy nie wolałaby pół kilo truskawek zmiksowanych z jogurtem bo ma 2 razy więcej witamin i jej przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala reklamy..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:18 REKLAMY-moim zdaniem reklamy są głupie i bez sensu.Ludzie w reklamach robią sztuczne miny,i w ogóle nie lubie ich oglądać!~!(i tak ludzie nie kupują połowy rzeczy z reklam i tak)WYRAZIŁAM TYLKO MOJE ZDANIE !!Pa!~! Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: reklamy..... 15.06.05, 12:24 Niestety twoje zdanie jest błędne. Obecnie wszystkie naprawde liczące sie na rynku produkty zawdzieczaja swoja pozycję reklamie. Zwykle głupiej i bezsensownej, bo głupia i ciemna jest większość społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeMan Re: reklamy..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:23 Popieram.Reklamy może są głupie ale my się na nie nabieramy.Wiele produktów nie różni się niczy od innych a są kupowane bo pamiętamy je z reklamy.Są natomiast droższe od innych bo firma musi zwrócić nakład na reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:21 Już w porządku mój żołądku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt41qd Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.server.ntli.net 15.06.05, 12:32 Czy tak mówi PO reklamach każdy telewidz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weea Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.chello.pl 15.06.05, 21:46 telezakupy mango !!!komentarz zbędny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacoss16 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 27.08.05, 22:37 a ta reklama żarcia dla kotów jak tej babce podkladają glos...jkby sie jąkała...jak ją widze to mam ochote czym, rzucic w telewizor :p pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoB Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 15.06.05, 12:21 "...Marcin, ale Twoja koszulka w ogóle nie pachnie..." :) to ta reklama dezodorantu, w której gość (nie)spocił się biegając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:29 "Mój mąż je jak smok, śpi jak smok i choruje jak smok. Kocham mojego smoka!!!!" Reklama środka leczniczego przeciw grypie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:52 Hehe spójżcie ile reklam zapamiętaliście a teraz spójżcie ile tych produktów kupiliście:D wniosek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiak Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 62.233.163.* 17.01.06, 12:33 kochany ktosiu, reklamy ktore naprawde mi sie podobaly i do tego dotycza interesujacych mnie produktow, przyznam, sa calkiem skuteczne, przynajmniej do pierwszego wyprobowania cudu. jednoczesnie NIGDY nie kupilam jogurtu jogobella, nawet, jesli nie bylo innegow sklepie. takze jedynie z powodu reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.mech.pk.edu.pl 15.06.05, 12:29 mnie zawsze rozwalało: ,,Pytaj o konditorajdkopenradundwizen'' No weź i spytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.net-serwis.pl 15.06.05, 13:07 knoppers...koniecznie o wpółdo dziesiątej rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:09 zgaga?, nie, ja lubi miętę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.fnet.pl 15.06.05, 18:46 oczywiście w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosina Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 194.42.116.* 16.06.05, 08:57 ta reklama też mnie wkur..... BEZNADZIEJA OKROPNA ZE jakis baton jeszcze brzmiący tak obco , "z niemiecka" ma byc podobno dobry dla polskich dzieci i koniecznie o wpół do dziesiątej.... DEBILIZM ze względu na tą reklamę właśnie nigdy go nie kupiłam choć miałam okazję jeść i nawet mi smakowal.... reklama dźwignią handlu heheeh:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rufin_r Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:17 jeeeezu... widzialem ta reklame dziesiatki razy i ani razu nawet nie zblizylem sie do tego zeby zrozumiec co to za nazwa. a co dopiero zapamietac. marnosc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! W Polsce... IP: *.aster.pl 15.06.05, 14:40 Mnie najbardziej radowali po germańsku przystojni robotnicy konsumujący Knoppersa rzekomo na drugie śniadanie w Polsce :). W reklamie Kopenrad und Wizen też uroczo próbowano nas przekonać, że to rdzennie piastowska firma ;) W obu przypadkach zestawienie tekstu z obrazem było szczytem debilizmu. Podobnie jak przed laty reklamy bodajże "Persila" gdzie mama witała synka wracającego z wakacji. Kłopot polegał na tym że synek miał urodę, która wskazywała że wrócił najprawdopodobniej z obozu Hitlerjugend. Jest też jeszcze uroczo "polska" rodzinka zasiadająca do wigilijnej wieczerzy przy dźwiękach "Cichej nocy". Komedia. Ja rozumiem że to dużo taniej niż wyprodukować własny odpowiednik, na dodatek pewnie jest to i tak skuteczne wśród grupy docelowej, ale dla wazględnie myślącego człowieka to po prostu obraza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eustachy Re: W Polsce... IP: *.elpos.net 15.06.05, 14:48 druzyna actimela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 15.06.05, 19:04 > mnie zawsze rozwalało: > > ,,Pytaj o konditorajdkopenradundwizen'' > > No weź i spytaj... HAHA, odpadłam! Rzeczywiście, ta reklama jest idiotyczna. Ja tego nawet nie umiem wymówić, a podejrzewam że pani w moim osiedlowym sklepiku nie wiedziałaby o czym mówię :) Jak kiedyś poprosiłam 7 up, to popatrzyła chwilę dziwnie a potem mówi: aaaha, ZUP :D Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 23:31 Gdy miałam dużo mniej lat, znałam dziewuszkę, która upierała się, że nazwę niesławnego zespołu Just 5 wymawia się Just Pięć... :P Jeśli chodzi o teksty z reklam - pamiętam reklamę herbatników, na końcu której padały słowa mniej więcej takie: oryginalne herbatniki tej firmy tylko z 52 ząbkami. *LOL* Kiedy już je miałam w ręku, liczyłam ząbki i śmiałam się. A potem oryginalne herbatniki dostała wiewiórka w Zakopanem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 16.06.05, 11:17 Hehe, widzę, że koleżanka z ZUPem ma podobne przeżycia do moich :D Jak widzę, nie jest to li tylko lokalne zjawisko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 23:47 Jezuuuuu! odpadlam jak to przeczytalam, zataczam sie ze smiechu. rewelacyjne stwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
veralynn007 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 14.01.06, 12:46 próbowałam kiedyś kupić w kiosku papierosy Gauloises:) skończyło się na pokazaniu palcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narta Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:23 GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie rozwala: POWIEDZ O MIESZANCE SWOJEJ KOLEZANCE boszzzzzzzzzzz........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annika Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.ae.wroc.pl 18.07.05, 09:34 Gość portalu: Grylzdyl Fataan napisał(a): > mnie zawsze rozwalało: > > ,,Pytaj o konditorajdkopenradundwizen'' > > No weź i spytaj... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wungiel_weśta Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.chello.pl 11.08.05, 00:55 popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
civitas4 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 28.02.06, 22:00 Gratuluję! To było dobre :) :) :) :) Uśmiałam się strasznie :) ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
civitas4 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 28.02.06, 22:04 Dotyczylo oczywiscie mrożonych ciast kondjitur......coś tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:50 Tomek, nie Marcin... pytanie do męskiej części forum: wytrzymalibyście z panną, która wam wącha koszulki ( i jeszcze ma pretensje)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coza Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 213.134.158.* 15.06.05, 23:56 to po kiego h... bierze prysznic skoro sie nie spocil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GF Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.mech.pk.edu.pl 16.06.05, 00:02 Aaaa!!! I tu go masz. Wcisnął kit dziewczynie, że biegał, ona mu ochoczo uwierzyła. Ale to jest reklama z poczwórnym dnem, bo on właśnie wracał od drugiej lali i dlatego musiał się umyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Von Trupka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.chello.pl 11.08.05, 00:58 No właśnie, po kiego grzyba muszałer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sensey Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.pl / 193.24.200.* 28.06.05, 19:45 Dość, że facet po robocie musi jeszcze biegać, to na dodatek jeszcze pachnieć. Dyskryminacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zedd Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 193.29.207.* 27.08.05, 10:37 pewnie że nie pachnie, bo - zgodnie z logiką - śmierdzi. ŻADEN dezodorant nie wyeliminuje 100% potu. Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 12:28 "Kupuję soczyste bo są świeże". No pliiiz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunia Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.dami / 81.15.189.* 15.06.05, 12:38 Pita fanta badź bambucza Zenada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucusia3 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:01 PITA TO GRECKIE DANIE PIJJATTTAAAA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hika Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 10:40 Ta bambucza trafia doskonale w grupę docelową, czyli w głupie bachory w wieku gimnazjalnym. Pracuję w gimnazjum i coś o tym wiem. Po tym co komentują bachory z telewizji widać jak copywriterzy trafiają. Im głupsza reklama, tym więcej bachorów kupi reklamowane badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
aamg Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 05.08.05, 15:04 Przeraża mnie myśl, że na kogoś 'bambucza' może zadziałać. A już zwłaszcza na Przyszłości Narodu. Ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatum Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.lns4-c7.dsl.pol.co.uk 11.08.05, 01:21 a mnie przeraza ze ktos kto pracuje w gimnazjum mowi o dzieciach - mlodziezy "bachory"...nie brzmi to ani komicznie ani pieszczotliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bprzybysz Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:35 SKOK - kasa zwyklych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIM Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:10 SKOK - dziadek ma tam konto. Niby, że dziadek stary, doświadczony i wie co robi.... A może łepetynka już nie ta i sam nawet nie wie gdzie otworzyl konto? A może nazwa przypomina mu młodość (siedział za napad na bank)? Ech starość.... Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 16.06.05, 11:18 Już sama nazwa - SKOK Stefczyka - jest powalająca. Czy chodzi tu o skaczącego Stefczyka, czy też może o jego staw skokowy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 17.06.05, 20:50 tu chodzi o "skoki" jakie wykonywal, zeby zdobyc kapital zalozycielski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreg Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:44 preciez to genialne, copy musial sie niezle pobawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bprzybysz Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:38 w zasadzie nie tekst a zestawienie obrazu i hasla: "podziel sie sukcesem" - gheeeeez, ten gosc ma mine jakby chcial sie podzielic z kims swoim nieszczesciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsq Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.fdnet.com / 213.235.24.* 15.06.05, 12:57 BADZ SOBA, WYBIERZ PEPSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.mech.pk.edu.pl 15.06.05, 13:09 O tak! Tu się muszę zgodzić! (nie byłbym sobą, he he) Już samo powiedzenie ,,być sobą'' jest idiotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anorektyk Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.lodz.dialog.net.pl 15.06.05, 16:54 BĄDŹ SOBĄ, WYPIEPRZ PESPI Odpowiedz Link Zgłoś
straszne-bobo Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:04 Media Markt - nie dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aptymista Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.chello.pl 15.06.05, 13:11 Po niemiecku Media Markt brzmi: Nie jestem przeciez glupi ! Nasze NIE DLA IDIOTOW swiadczy o utracie wrazliwosci na jezyk, o dalszym chamieniu naszego spoleczenstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toczacy.sie.kamien Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:47 Uwazam, ze debilizm tego hasla byl zamierzony, a tekst jest swietnie "trafiony". Powszeche przeciez stalo sie powiedzenie: "On (ona) chyba nie kupuje w MediaMarkt!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.net-serwis.pl 15.06.05, 13:08 pojawiła się nowa nowość !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (o)(+) Rama na dzialkach IP: *.epo.nl 15.06.05, 13:11 "taka dobra, ze az sie chce smarowac z obydwu stron!" - zaczalem kupowac rame dopiero jak zmienili agencje reklamowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Rama na dzialkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:11 ja do tej pory nie kupuję Ramy po tej reklamie. Tak samo z blend-a-med... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1 Re: Rama na dzialkach IP: *.icpnet.pl 15.06.05, 17:19 Pamiętam reklamę blend-a-med gdzie miły pan smarował pastą do zębów(!) jajko z jednej strony a z drugiej nie.Następnie owo nieszczęsne jajko nurzał w jakimś tajemniczym płynie-oczywiście posmarowana część jajka byla na ów płyn odporna.....Porażka..... Odpowiedz Link Zgłoś
alasme Re: Rama na dzialkach 15.06.05, 22:33 Blendamed - pasta naj do czyszczenia zębów i szorowania jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO ACE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:01 A pamiętacie babcię od ACE ? - Ace czyści bieliznę i sracze. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: ACE 16.06.05, 11:19 Mnie zawsze ciekawiło, czemu ACE jest przez Polaków wymawiane "z włoska" jako ACZE, a nie "z angielska" jako EJS (As z ichniego na nasze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oum Re: ACE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.05, 12:14 To jest właśnie wielka tayemnica marketingu :-) Poejżewam, że ejs odpadł, bo się nie rymował z "wybielacze" ani "sracze" ani "jak szoruję, to płacze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:13 Idiotyczny i nie smieszny ...chcesz aby twoje dziecko urodziło się zdrowe?... (reklama jakiegoś preparatu z żelazem dla kobiet w ciąży). Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
rufin_r Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:15 "Poleję pana olejem!" (wanisz czy cos tam) - za przeproszeniem rozpie.. mnie totalnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inani Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:50 reklama gasnic: poleję pana benzyną. co pani robi AAAAAAAAAAA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.05, 19:29 Masz MISTRZA za tekst z reklama gasnic!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamobiorczyni Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:15 "a głowę mam tylko jedną i często boli"... no comments :-O "Jadzia! Jadzia!... Nie Jadzia tylko "Ketoprom"..." to jakieś chore jest... (nie pamiętam czy na pewno była "Jadzia" czy inna cholera...) Odpowiedz Link Zgłoś
khaisa Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 19:25 ooo ja mam jeszcze : MIŁO PRZYBIERAĆ NA WADZE KIEDY NIE JESTEŚ NA NIEJ SAMA. wypowiedziane irytujacym sopranikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 29.06.05, 14:09 - Basia! Basia! - Nie Basia, tylko Ketoprom. - Ketoprom?... zawsze mnie wkurza to powtarzanie przez filmikowych półgłówków nazwy reklamowanego produktu, z takim zdziwieniem i nie dowierzaniem: - Jak to? Nie uzywasz żelu Lioton Tysiąc? - LIOTON TYSIĄC?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Reklama Domestosa: Były nas miliony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:31 ... mogliśmy robić co chcieliśmy od dna muszli toalety aż po jej obrzeżam rozprzestrzenialiśmy choroby, nudności, trochę smrodku. A teraz mówią że to koniec. Ja nie chcę się stąd wynosić! Ta reklama jest po prostu piękna. A te robale jakie śliczne. Najbardziej lubię jak mi to przy obiedzie pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.bestia Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:20 Ale ja mam pranie Uwielbiam ten tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.mech.pk.edu.pl 15.06.05, 13:25 i jeszcze: niezdążęzaprowadzićmaćkadoszkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja1 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.icpnet.pl 15.06.05, 17:21 mam tiki nerwowe jak słyszę przypadkiem tą reklamę z Maćkiem..........brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała_mi Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.smstv.pl 09.01.06, 12:42 > i jeszcze: niezdążęzaprowadzićmaćkadoszkoły... moj tata na to: A co mnie to obchodzi... nie wiem czemu ale sie smialam z tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.um.wroc.pl 15.06.05, 13:28 Media marktu dajemycipuszki. nie wiem czy jest w telewizji ale na pewno na bolboardach fatalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika I ODSZEDŁ BO NIE MIAŁA POMYSŁU NA OBIAD.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:36 dla mnie najdurniejszym tekstem z reklamy jest "i odszedł bo nie miala pomysłu na obiad"...a wypowiada owe zdanie mała dziewczynka bawiąca się barbie i kenem.... porażka!!!!!!! sory..ale ja po tej reklamie nabrałam awersu do wszelkich produktów WINIAR.. ( to reklama ich produktu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: I ODSZEDŁ BO NIE MIAŁA POMYSŁU NA OBIAD...... IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 14:38 a może nabrałaś "rewersu" - dzieweczko..ko..ko..ko??????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejd Re: I ODSZEDŁ BO NIE MIAŁA POMYSŁU NA OBIAD...... IP: *.tele2.pl 16.06.05, 14:14 mam cię nareszcie mówi gościu do butelki po wodzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejd Re: I ODSZEDŁ BO NIE MIAŁA POMYSŁU NA OBIAD...... IP: *.tele2.pl 16.06.05, 14:18 cement ożarów!!! szefowa?? cement z Ożarowa:) idź pop frugo zanim wyjdzie jak foczki jedna obok drugiej wystarczy mi Vanish in Callifornia nie ma tradycja like only polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gejd Re: I ODSZEDŁ BO NIE MIAŁA POMYSŁU NA OBIAD...... IP: *.tele2.pl 16.06.05, 14:19 kukułka jest kuku cool a fistaszek stuk stuk stuk i raczek też coś ma co bardzo lubię ja pytacie co to jest niezwykłe chachacha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przez_żołądek Re: I ODSZEDŁ BO NIE MIAŁA POMYSŁU NA OBIAD...... IP: *.catv.net.pl 16.06.05, 08:56 Ale to akurat fakt. Znam kilku takich, co odeszło bo nie mogło znieść tego co im znoszono na talerz :->> A skoro musieli znosić sobie sami, to dlaczego innych rzeczy nie robić "samemu". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.mtm-info.pl 15.06.05, 13:38 kiedys mowiono: kto pierze proszkiem ixi - dwa razy pierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.compower.pl 16.06.05, 00:51 generalnie media markt ma fatalne reklamy. Mnie one irytuja.. w radiu , na bilbordach i w ich gazetkach. Agresywne, durne... , a przecież "nie dla idiotów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 09:14 W gazetce jest nad tym: Lubisz popepsic? Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: av_mikan Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:38 "Miałam ci ja pieczeń, lecz ją zmarnowałam, z pierwszego tłoczenia oleju nie dałam" O zgrooozoooooo!!!!!!!!! Kolejny kalafior to reklama kleju z Czarkiem P. i z "Mistrzem" ZONK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drevni.kocur Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:46 > "Miałam ci ja pieczeń, lecz ją zmarnowałam, z pierwszego tłoczenia oleju nie > dałam" a potem jeszcze: "do sałatek lej KUjawski oLEJ" z akcentem na "ku" i "lej" - poezja... ale najobrzydliwsze są chyba seksistowskie hasła ery "50gr za sztukę" a w tle cycate panie , czy reklama capuccino , gdzie ponętna babka ma pianke na ustach, by kojarzyła sie ze spermą - rzygać mi sie chce, jak to widzę. na pewno żadnego z tych produktów nie kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pea Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: 195.136.246.* 15.06.05, 13:38 w tym momencie nic nie przebije głupoty tekstów reklamy wyborczej PiSu(arów). ale do śmiechu to mi wcale nie jest jak tego słucham :( "monte dziecka czas" - bleeeeeeeeeee.......... a mój przyjaciel najbardziej na świecie niecierpi Idei Z Otylią :P Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:56 "Zabrać pederastom, dać na głodne dzieci" - o to chodzi? Ale im więcej pederastów, tym mniej głodnych dzieci, bo pederaści z natury rzeczy dzieci nie mają. Hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 16:03 O jak też jej nie cierpię. _ tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreg Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:09 przerobili Otylke na niekumata idiotke,szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie 15.06.05, 13:39 "Herbatka Paracelcis łagodnie przeczyszcza nie przerywając snu" ... tą reklamę powinni puszczać bezpośrednio przed pampersami dla dorosłych albo silnym proszkiem do prania ... ostatecznie może być odświerzacz powietrza;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.mtm-info.pl 15.06.05, 13:44 a mnie sie bardzo podoba radiowa reklama: - pani helu! - prosze? - nic nie boli - co sie stalo? - posterisan, pani helu po "nic nie boli" zawsze nuce" ... cisza trwa, nie ma dobra ani zla. nic juz nie ma, zero, nul - to skad byc moze bol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:47 Ale ulotkę czego, Stefan, czeeego ??! Lepiej ci Stefan, cooo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~yusta Re: Idiotycznie śmieszny tekst w reklamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:11 "wasz jogurt tego nie potrafi!" Chrysteeeee!!!!!!!..... Odpowiedz Link Zgłoś