Dodaj do ulubionych

uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCIP !!!

13.06.05, 13:32
na rozruch:
PRZED SPALENIEM - "dzwoni matka do córek z zapytaniem jak się bawią na
wczasach w odpowiedzi słyszy -bawimy się jak damy,a jak nie damy to się nie
bawimy."
PO SPALENIU (np.przez pijanego blondyna) początek jak wyżej "...w odpowiedzi
słyszy - bawimy się jak dajemy,a jak nie dajemy to się nie bawimy."

No,ten dowcip jest tylko trochę przypalony,ale wśród "tronconego" towarzycha
i tak wywołuje śmiech.TERA CZEKAM NA TAKI NA MAXA ZJARANY!
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 13.06.05, 15:00
      No ,Gixera! Do roboty!
      • gixera Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 13.06.05, 15:40
        Napisalam kiedys na forum, ze przyszedl kurier, a ja do niego mowie:
        -juz Panu daje, na szczescie sie nie upominal.
        a ktos probowal po mnie to powtorzyc i mowi, ze przyszedl kurier, ja mowie, ze
        juz mu daje, ale na szczescie nie chcial pieniedzy:)))
        Brawo xxx131
        • xxx131 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 13.06.05, 19:50
          ty!!! to nie ja pisalem!!! ty homofobko ! (musze zachowac polityczna poprawnosc, mam nadzieje ze ukradne elektorat noblisce Szyszkowskiej)
          • procent.normy Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 14.06.05, 09:22
            masz racje, pamietam.
    • Gość: Dzoanka Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.centertel.pl 13.06.05, 15:50
      Stoi goly facet przed lustrem i mowi "stoj bo strzelam"

w wersja spalonej ten sam goly facet mowi "rece do gory" :)))
      • Gość: Uzo Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:28
        dowcip,
        jak to przychodzi stonoga do szewca, a szewc mówi "Nawet nie nie wq...aj!"

Znajoma opowiadała z zapałem nowe dowcipy i nagle zaczyna ten właśnie:
        "Przychodzi dżdżownica do szewca...." - też było śmieszne :)
        • nikka00 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 06.02.06, 17:10
          Złodziej!!! To mój tekst sprzed paru lat, pisany zreszta na FH już w innym
          wątku. Chyba ze mamy wspólną znajomą :)
    • paul_78 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 13.06.05, 19:50
      Przed spaleniem: "Panie doktorze, mam krzywicę. Od małego? Nie, od kolan".

Po spaleniu: "Panie doktorze, mam krzywicę. Od małego? Nie, od dziecka".
    • Gość: schawarma Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 213.192.64.* 14.06.05, 01:21
      PRZED SPALENIEM:
      Leci superman, widzi, na dachu lezy naga superwoman, mysli sobie "hmm
      wykorzystam okazje" przyspiesza by hmm "wbic sie " w kobitke......
      Superwoman sie zdziwila, zdziwil sie superman ale najbardziej zdziwil sie
      niewidzialny czlowiek.
      WERSJA SPALONA:Superwoman sie zdziwila, zdziwil sie superman ale najbardziej
      zdziwil sie BATMAN.
      • Gość: dlaslonka Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:14
        razem z moim facetem czytalam kiedys ten watek i gdy chcial powtorzyc znajomemu
        dowcip o superwoman itd, zaczal tak: "Leci superman i widzi niewidzialna kobiete" :D
      • maly_robaczek Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 07.07.05, 22:28
        nie wyrobie ten dowcip z niewidzialnym człowiekiem jest genialny hahahahaha
      • pasozyta Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 17.07.05, 15:12
        o kutwa! i przed i po spaleniu placze ze smiechu! :)))
        • okrutny_mariuszek Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 19.09.05, 15:18
          ten ze zdziwionym batmanem wygrywa!
          • annajustyna Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 06.02.06, 19:07
            Co Ty, ten, ze WIDZI niewidzialna kobiete:)))
    • Gość: Y_Sam Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:57
      Opowiadał mi raz kawał kuzyn ze Śląska, na jakimś spędzie rodzinnym to było, w
      każdym razie chłop przychodzi do lekarza i mówi:
      - Panie dochtorze, worek mi się urwoł
      - Mosznowy?
      - Jakbych mioł, tobych nie przychodził.

Kilka minut później słyszymy jak kuzynka powtarza kawał ciotce i puentuje:
      - No, po inny bym nie przychodził.
      • marecki997 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 14.06.05, 09:04
        PRZED SPALENIEM: Wjeżdża baba do lekarza na rowerze, z karabinem na plecach.
        Lekarz się pyta "Co pani jest", a ona odpowiada "Wyścig zbrojeń".

PO SPALENIU: Wjeżdża baba do lekarza na rowerze, z karabinem na plecach. Lekarz
        się pyta "Co pani jest", a ona odpowiada "Wyścig pokoju".
    • karolcia38 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 14.06.05, 09:10
      Moja mama kiedyś pkłóciła się ze swoim facetem a mieszkał on na parterze w
      bloku, idziemy kiedyś parkingiem do samochodu i moja kochana mamusia do
      wystającego z okna tegoż znajomego zamiast "schowaj się bo na małpy polują"
      powiedziała "schowaj się bo małpy idą". Usiadłam na środku parkingu rycząc ze
      śmiechu.
    • tupot Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 14.06.05, 15:45
      przed spaleniem: przychodzi do lekarza facet z ch.. w igłach, standardowe
      pytanie lekarza: co panu jest (bodajże;)? a na to facet: julio iglesias

mama przyjaciela: przychodzi do lekarza facet z członkiem w szpilkach, co panu
      jest? ...tu konsternacja....władysław szpilman! (i tu westchnienie ulgi, że się
      jakoś udało)

:D
      • Gość: jaija Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.06.05, 00:07
        Dobre, grunt to błyskotliwy umysł:D:D:D
      • Gość: ech Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.pc-help.com.pl 19.09.05, 16:25
        <font color=##cc3399>Szpilman, hehe!</font>
      • Gość: ech Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.pc-help.com.pl 19.09.05, 16:25
        <font color=#cc3399>Szpilman, hehe!</font>
      • rudi_ruda Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 23.09.05, 15:30
        hichru hichru, chłechłe rechłe znaczy się hi, hi
    • Gość: kris Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:06
      przed spaleniem: Siedza dwie blondynki w szambie. Ktos przechodzi i pyta co
      robicie?? Robimy zakupy.
      po spaleniu: Siedza dwie blondynki w szambie. Ktos przechodzi i pyta co
      robicie?? Idziemy na zakupy.
    • Gość: skalama Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.dami / 81.15.189.* 14.06.05, 17:46
      Mąż pyta zony: Co to jest - czerwone i staje?
      Żona: ty świnio! A mąż: tramwaj.

Na drugi dzień żona opowiada koleżance: co to jest - czerwone i się pręży?
      • Gość: ja Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.aster.pl 14.06.05, 17:53
        Kiedys krazyl taki dowcip: dlaczego soltys z wachocka stoi po pas w wodzie? bo
        chce miec popiersie.
        a moja mlodsza siostra chciala blysnac dowcipem i opowiadajac komus:dlaczego
        soltys z wachocka stoi po pas w wodzie? bo chce miec po kolana
        • Gość: jaija Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.06.05, 00:06
          Przed chwilą się z wersji siostry popłakałam ze śmiechu, sama nie wiem, czemu
          mnie to tak ruszyło:D:D:D:D
          • Gość: marq Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 81.210.116.* 15.06.05, 18:10
            Przed spaleniem: Jak się nazywa japoński złodziej flamastrów? - Kosi Mazaki.
            Po spaleniu: Jak się nazywa japoński złodziej flamastrów? - Kosi Flamastry.
            • Gość: Nada Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:54
              PRZED SPALENIEM: Jedzie wychudzona dziewczyna tramwajem. Jakas zyczliwa babcia
              pyta "Dlaczego ty dziecko taka chuda?". Dziewczyna: "Bo sie duzo uczę. Mam
              średnią 4.5". Babcia: "Oj, to usiądź sobie kochanie, odpocznij a ja ci
              potrzymam ten płaszczyk". Dziewczyna: "Ale to nie płaszczyk, to moja koleżanka
              ze średnią 5,0".
              PO SPALENIU: Jadą tramwajem dwie dziewczyny......(ups!)
              • frred Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 08.07.05, 02:01
                Był już taki mój wpis... ale też był i taki wątek.

Zając zasnął na****ny na torach. Przejechał pociąg i obciął mu uszy. Zając
                wstaje, zalany krwią, a przy torach pasie się byk. I byk zaczyna mu
                dosrywać: "Te zając, takie wielkie uszy masz, a nie słyszałeś, że pociąg
                jedzie?" A zając "A ty byku takie wielkie jaja masz, a ktoś ci rogi przyprawił!"

Kawał marny... ale znajomy po 0,7 l na twarz zakończył go tak:

"A ty, byku, takie wielkie jaja masz... A NIE DZWONIŁEŚ NIMI, ŻE POCIĄG JEDZIE!"
                • polishbellydancer Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 24.10.05, 22:49
                  czytalam wszystkie dowcipy w wersji standard i spalonej i tylko twoja
                  spalenizna mnie rozsmieszyla do lez---zobaczymy czy cie ktos przebije
                  pozdrawiam
                  e
      • Gość: indiana Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 212.244.93.* 21.09.05, 13:18
        Gość portalu: skalama napisał(a):

> Mąż pyta zony: Co to jest - czerwone i staje?
        > Żona: ty świnio! A mąż: tramwaj.
        >
        > Na drugi dzień żona opowiada koleżance: co to jest - czerwone i się pręży?

Taaa... A mąż na to: I jak ty z tego teraz tramwaj zrobisz? ;)
    • lilarose Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 08.07.05, 10:44
      przed spaleniem:
      - jaka jest różnica między narzeczeństwem a małżeństwem?
      - stosunkowo żadna

po spaleniu:
      - jaka jest różnica między narzeczeństwem a małżeństwem?
      - właściwie żadna
    • feminasapiens dowcip żołnierski 08.07.05, 12:58
      nieco abstrakcyjny, zrozumie w lot ten kto odbywał służbę zasadniczą za czasów
      PRLu:

WERSJA ORYGINALNA
      - Żołnierzu, do czego służy chlebak?
      - Do noszenia granatów - jak sama nazwa wskazuje.

SPALONY
      - Żołnierzu, do czego służy chlebak?
      - Do noszenia chleba, jak sama nazwa wskazuje.
      • doktor_kidler Re: dowcip żołnierski 08.07.05, 14:05
        No ja nie odbywałem służby zasadniczej, więc nie rozumię... Wytłumaczy ktoś?
        • kizdam47 Re: dowcip żołnierski 08.07.05, 14:12
          Ja też nie odbywałam, ale rozumiem. Stary kawał, a blondynki to siedzą nie w
          kiblu, a w szambie, i to sie trzyma kupy:)
        • paul_78 Re: dowcip żołnierski 09.07.05, 22:02
          doktor_kidler napisał:

> No ja nie odbywałem służby zasadniczej, więc nie rozumię... Wytłumaczy ktoś?

No jak to? Żeby się granaty nie chlebotały.
    • Gość: skalama Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 195.117.152.* 08.07.05, 13:27
      Sprzedałam te spalone dowcipy mojej mamie, a ona puściła dalej, oczywiście
      spalając po swojemu.

Tak więc w tym kawale, co to siedzą 2 blondynki na kiblu (czy w kiblu, czy w
      muszli klozetowe?) ona opowiada: siedzą 2 blondynki na kanapie...

A z sołtysem stojącym w wodzie: stoi sołtys w wodzie po pas, bo chce mieć
      popiersie, a potem stoi w wodzie po kolana, bo chce mieć po kolana...
    • Gość: foka fu Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 18:58
      Maz uslyszal w pracy dowcip i po powrocie do domu mowi do zony:
      -Kochanie, ile rano jesz bulek na czczo?
      - Dwie.
      Maz na to: Ha! wlasnie, ze jedna, bo druga to juz nie jest na czczo.
      Zona przemyslala, wyciagnela wnioski i nastepnego dnia chciala zaskoczyc
      kolezanke, wiec pyta:
      - Zoska, ile jesz rano bulek na czczo?
      - Trzy, a co?
      - A to nic, bo jakbys jadla dwie, to bym ci fajny kawal powiedziala
    • Gość: Patryh Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:50
      Było coś takiego daawno temu jak kończyłem liceum:
      Co je Bunny z kur wielu (czyli co je królik bunny z wielu kur - czytając szybko
      zadaje sie komuś to pytane a odpowiedź jest oczywista: ROSÓŁ)
      Mój kolega kiedyś do łepka dresa: "Co je bany skurw...synu"
      Koles mało co nie dostał no nerach :)
    • marecki997 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 10.07.05, 17:34
      Uwaga - hit konkursowy!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=26249045&a=26253925
    • kizdam47 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 10.07.05, 20:45
      Lekcja angielskiego: Tee who you yeah bunny.
      Lesson number two: Scotch me tee who you:)
      • pokatulany Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 11.07.05, 08:37
        kizdam! rzuciłeś na talerz nawet ani trochę nieprzypalone dowcipy,a tutaj
        konsumujemy spalone! zabrakło ci iskry czy co? rozpal dobrze ogień i spróbuj
        jeszcze raz!
    • Gość: pawel Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.toya.net.pl 10.07.05, 22:16
      Mój kolega był prawdziwym mistrzem w paleniu dowcipów. Mimo iż mineło już kilka
      lat, wciąż pamiętam jego "najlepszy" dowcip.

Kawał oryginalny: Stoi zakonnica przy drodze i łapie stopa. W końcu zatrzymała
      się ciężarówka, zakonnica wsiadła i po chwili zagaduje sympatycznego
      kierowcę: "Wy, kirowcy tirów, to macie dobrze! Zabieracie jakąś dziewczynę
      stojącą przy drodze, skręcacie potem w las i...". Pan aluzję zrozumiał,
      skręcił, znalazł zaciszne miejsce i zabiera się do dzieła. Na to zakonnica
      prosi by może od tyłu, bo ksiądz je zawsze sprawdza. Kierowca prośbę spełnił. I
      wtedy zakonnica znów zagaduje: "Wy, kierowcy tirów, to macie dobrze! Zabieracie
      jakąś dziewczynę, skręcacie w las... A my geje musimy kombinować"

Wersja mojego kolegi: Stoi ksiądz przy drodze...
      • Gość: camel Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 213.134.168.* 11.07.05, 15:54
        Był taki stary kawał o Korkim, do którego przychodzą koledzy, otwiera mama
        Korkiego a koledzy pytają - Korki jest sam, czy z zespołem?

Kumpel spuentował: - Korki jest sam czy z grupą ?
    • gburr Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 11.07.05, 16:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=25916880&wv.x=2&a=26308880
    • gburr Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 11.07.05, 16:19
      Facet bez humoru wchodzi do "Forum Humorum":
      - Spalony!!!
      --
      :/
    • pasozyta Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 17.07.05, 15:03
      PRZED SPALENIEM:
      Jedzie chłop wozem zatrzymuje go Policjant i gada
      - co tam wieziecie na wozie? (a na wozie dwie beczki)
      -sok z banana, panie władzo - odpowiada pokornie chłop
      -jak to sok z banana?
      -no tak z banana
      -a dobry on?
      -nie wiem nie piłem - mówi chłop
      -ee cos kręcisz! dawaj kubek musze go spróbować
      chłop podał mu kubek soku, glina wypił zaczął się krzywic zrobił się
      czerwony na gębie, ale jakby nigdy nic wykrztusił
      -no dobra już jedz
      a chłop:
      - dziękuję panie władzo, wio Banan

PO SPALENIU (autentyk mojej kumpeli)
      Jedzie chłop wozem zatrzymuje go Policjant i gada
      - co tam wieziecie na wozie? (a na wozie dwie beczki)
      -sok z konia...
      • pilnick1 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 17.07.05, 19:50
        Oryginał:
        Przychodzi żaba do lekarza, lekarz się pyta co dolega. A żaba na to "coś mnie
        j..bie w stawie". A lekarz na to: "to pewnie rak".
        Kumplowi tak spodobał się ten dowcip że postanowił przesłać go smsem do
        koleżanki. I przesłał jej..
        Wersja spalona:

Przychodzi żaba do lekarza, lekarz się pyta co dolega. A żaba na to "coś mnie
        j..bie w krzyżu"

Po 5 minutach dostał smsa od tej kumpeli "może kiedyś zrozumiem twoje poczucie
        humoru"
        • epoche Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 18.07.05, 23:15
          mój zdolny brat...

przed spaleniem:
          Dzwonek do drzwi. kobieta otwiera. na progu obcy facet i 2 trumny.
          kobieta:- to pomyłka.
          facet:- jaka tam pomyłka, dzieci z kolonii przywiozłem

po spaleniu:
          dzieci pojechały na kolonie...
    • Gość: shms Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.dami.pl 15.08.05, 11:43
      nawet nie musze cytowac :), wystarczy link:

humor.interia.pl/
      i kawał pt. EKSPERYMENT, autorstwa, nie nasmiewajac sie zbytnio, niejakiego
      sierżanta
      bez komentarza :)))))))))

• Gość: lth18 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:14
        Up.
    • Gość: Mercx Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 217.168.131.* 19.09.05, 12:25
      Przed spaleniem:

- Dlaczego sołtys Wąchocka ma fioletowego malucha?
      - Bo sobie przytrzasnął

Po spaleniu (przez moją mamę):

- Dlaczego sołtys Wąchocka ma fioletowego MAŁEGO FIATA?
      itd.

:-)))
    • amberss wiagra 19.09.05, 14:12
      Wersja prezesa

- Dlaczego wiagry nie mozna położyć obok budzika
      - bo przestanie chodzić
    • grenzik Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 21.09.05, 13:44
      Młodsza siostra znajomej (6 lat) próbowała opowiedzieć jakiś niewiadomy kawał,
      a wyszło to mniej więcej tak :
      Wchodzi facet do windy, naciska przycisk i nic. Wkurzył się:
      - Kurcze! - krzyknął.
      I winda pojechała

:>
      • Gość: blue_jean Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 83.238.100.* 21.09.05, 15:11
        Toż to scenka z "Seksmisjii". A Stuhr nie krzyknął 'kurcze', tylko 'qrwa'... :-D
        • Gość: blue_jean Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: 83.238.100.* 21.09.05, 15:14
          Ups... Spaliłam? %-)
          :-D
      • malina007 Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 21.09.05, 15:14
        może oglądała seksmisje:)
      • maalza Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI 21.09.05, 15:43
        a to..?

przed spaleniem: Dlaczego blondynka chodzi pod prysznicem?
        - bo wash and go

Mój kolega spalił w sposób nastepujący: Dlaczego blondynka chodzi pod
        prysznicem?
        - bo head and shoulders

maks...;-))
        • Gość: tojatojatojaaa Re: uwaga!!! KONKURS NA NAJBARDZIEJ SPALONY DOWCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:34
          może nie spalony ale "spłentowany" przez jedną z ciotek przy stole! a było to
          tak - tata opowiada kawał:
          Stary plemnik uczy młode plemniki jak się zachować po wystrzeleniu. I mówi "jak
          już wyskoczycie to pędzcie przed siebie i nagle zobaczycie taką wielką kulę,
          należy się jej przestawić a kula was przyjmie". Plemniczki zakodowały i po
          wytrysku pedzą i pędzą przed siebie, nagle się zatrzymują i patrzą a tu dwie
          kule przed nimi. nie wiedzą co robić, no ale etykieta wymaga żeby się
          przedstawić, wiec ... "dzień dobry, jesteśmy plemniki". A na to kule
          odpowiadają: "dzień dobry, my jesteśmy migdałki"

po opowiedzeniu kawału wszyscy przy stole się śmieją, a jedna ciotka
          mówi: "och, jaką one długą drogę musiały przebyć"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka