Dodaj do ulubionych

a czego boicie się teraz?

20.06.05, 19:54
Wiem, że jest wątek o strachach z dzieciństwa, ale ja na przykład mam nowe
strachy - w dorosłości i choć może wstyd się przyznać jest to:

1. UFO - nie tylko dzieci się boją, myślę, że ten strach z wiekiem nie
przechodzi ,a wręcz przeciwnie, wszak potwór z bajki okazał sie tylko bajką,
ale UFO? W każdej chwili może przylecieć, tyle doniesień itd, zgroza.Nijak
nie można tego wyjaśnić, ani zapobiec.Niemoc totalna.Najbardziej mnie
przerażają badania i eksperymenty na ludziach.

2.Czupakabra - to samo, co z UFO, skoro już przedostała się do Stanów to może
i do Europy zawitać, co wtedy? Co to w ogóle jest i po co? i lata do tego,
oczy czerwone, buczy!

3. Kometa może uderzyć w Ziemię! albo meteor!

4. Śmierć - nieunikniona wszak i budzi grozę niepojętą.

5. Rekiny - za nic nie weszłabym do ciepłego morza.

6.Lot samolotem.
Obserwuj wątek
    • Gość: jajko Re: a czego boicie się teraz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:35
      samotnosci, i z innej beczki: ze mi ktos buty ukradnie... (to moj koszmar senny)
      • trond Re: a czego boicie się teraz? 20.06.05, 21:41
        1.najbardziej,to że mi pochlastają wszystkie wężyki w chacie:pod umywalką,pod
        zlewem,od pralki,od zmywarki,w kibewlku...no,zmora,teqila nie lęk;-(
        2.że mi się hamak raz urwie,jak się będę we śnie wiercił zadręczając makówkę
        patrz pkt 1
        3.że mi sie skończy teqila...;-)))
    • bialeoko Re: a czego boicie się teraz? 20.06.05, 22:36
      że mi znowu opryszczka wyskoczy
    • Gość: alien Re: a czego boicie się teraz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:37
      psychoza nie ma UFO i nie ma tschupakabry czy ktos z twoich znajomych widzial?
      nie wiec jakie jest prawdopodobienstwo ze cie dorwa nikle!
      swietnie wyrerzyserowana galaz biznesu. UFO zawsze pokazuje sie prostym ludziom
      tylko takim ze akurat ich nie znamy!
      Tez sie kiedys balem panicznie UFO zwlaszcza po ksiazkach oraz filmach
      ogladalem ich tyle i tyle czytalem ze przekonany bylem ze za rogiem czai sie
      szarak, teraz wiem ze to wyobraznia!
      • ksara4 alien 20.06.05, 22:53
        ale 100% pewności nie ma. Więc co to jest ta czupakabra? po co ją wymyslili?
        wiele osób widziało! jak mozesz mi to wyjaśnić logicznie i rozwiać w ten sposób
        moje leki to będę bardzo wdzięczna!!!
        • Gość: Arek Czupakabra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:56
          Właściwie to El Chupacabras. Chupar to ssać, wysysać, lizać, cabra to koza.
          Czyli ktoś co wysysa coś z kóz, w domyśle krew. Wg opowieści znajomych
          Meksykanów, kiedyś na północy kraju znaleziono kilka martwych kóz, bez krwi. No
          i szybko lokalni wieśniacy wytłumaczyli to sobie istnieniem jakiegoś stwora,
          który wysysa kozom krew. Coś jak wampir :) Opowiadania lokalnych wieśniaków
          raczej nie zawierają dużo prawdy, więc nie przejmowałbym się tym. Podczas 5-
          letniego pobytu w Meksyku nie spotałem stwora :)

Pozdrawiam!
          Arek
          • marianna.rokita Prawie niczego :) prawie..... n/t 21.06.05, 00:29

• kalkos Re: Czupakabra 21.06.05, 00:36
            na temat:
            fischinger.alien.de/Artikel23.html
            • ksara4 Re: Czupakabra 21.06.05, 00:39
              Arek, ale to Twoi znajomi meksykanie znależli te wyssane kozy? straszne, bo to
              pewnie czupakabra je tak załatwiła.
              • Gość: Arek Re: Czupakabra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:48
                hehehehe, nie, to nie oni :)) A swoją drogą szkoda, ciekawe jakie mieliby miny
                na widok takiej wyssanej kozy..
                • bialeoko Re: Czupakabra 21.06.05, 00:53
                  ja bym się tam nie obraziła na małą liposukcję. może być nawet sporsza.i to
                  za friko...
                  • Gość: alien Re: Czupakabra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 01:27
                    dostaniesz nerwicy z takim podejsciem. tchupacabra jest typowo latynowskim
                    wymyslem, zwierzat podobnych do tego stwora opisuje sie dziesiatki azja ma
                    swoje afryka ma swoje syberia ma swoje a czasem nawet sa przekazy z polski,
                    tchupacabra podobno poraz pierwszy pokazala sie w Puerto Rico niedaleko
                    amerykanskiej bazy wojskowej - (ciekawostka ze wlasnie kolo bazy) potem
                    donoszono o jej wystepowaniu w brazyli meksyku calych karaibach oprocz kuby. U
                    nas rozpropagowal ja program nie do wiary. W afryce odnotowano podobne
                    przypadki albo jeszcze dziwniejsze, kiedy trojanowski tam pojedzie to zapanuje
                    moda na zwierze z nghane. Jest taki dosyc "oryginalny" polski
                    wojownik "zwalczajacy" obcych dr Pająk w ktores ze swoich "prac" twierdzi on ze
                    stoczyl zwycieski pojedynek ( w polskich gorach!!!) z tchupacabra opisuje on
                    sposoby walki z tym zwierzokiem tak wiec nie jestes bezbronna! Przestan sie tym
                    interesowac jesli sie boisz bo zwarjujesz!
            • xxx131 Re: Czupakabra 21.06.05, 12:39
              wow, jakie to ladne, w zyciu takiego ladnego czegos nie widzialem.
    • john_malkovitch Re: a czego boicie się teraz? 21.06.05, 10:27
      Ja się boję jak po całonocnym piciu zaglądam rano do portfela..
      • Gość: jajko Re: a czego boicie się teraz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:02
        mam to samo 0_o ale najbardziej sie boje przypomniec sobie co robilam tej
        nocy ...
      • Gość: bejb Re: a czego boicie się teraz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:13
        A ja się boję czytać wysyłane poprzedniej nocy smsy:))
    • xxx131 Re: a czego boicie się teraz? 21.06.05, 12:39

boje sie ze Lepper wygra wybory.
    • Gość: k Re: a czego boicie się teraz? IP: 195.136.112.* 21.06.05, 14:23
      Ze popelnie kolejny blad w zyciu i zerwe z obecna dziewczyna, do ktorej
      wrocilem niedawno, po tym jak zerwalem roczny zwiazek z inna. I teraz zaczynam
      myslec, czy dobrze zrobilem.

Bledy, bledy, same bledy.
    • aagnes Re: a czego boicie się teraz? 21.06.05, 15:39
      Pająków - boje sie tak bardzo, ze chyba bym umarla jakby mi ktos polozyl przed
      nosem nieszczesnika.
      Glebokiej nieznanej wody, zawsze czulam respekt i mimo podszkolenia
      umiejetnosci plywackich, nadal tak jest.
      • Gość: alien Re: a czego boicie się teraz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 22:59
        agnes pecjalnie dla ciebie camel spider pajak wielbladzi mozna juz go spotkac
        np w tunezji:
        www.foxies.nl/images/camel_spider_web.jpg
        ;o)
        • aagnes Re: a czego boicie się teraz? 22.06.05, 11:40
          Ranyboskie..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabilabym Cie
          jakbym miala pod ręką
          :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka