setorika 17.01.06, 12:27 Bo mnie alt. Ciagle nie chce robic ogonków. Muszę go walnąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszpir_74 Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:28 a mnie wszystkie!! Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: do Kaszpir 17.01.06, 12:32 wymiekłam po luknieciu do Twojej wizytówki :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: do Kaszpir 17.01.06, 12:36 setorika napisała: > wymiekłam po luknieciu do Twojej wizytówki :)))))))))))))))) jesteś kolejna, ja mam tak od dawna, a dla poprawienia humoru zaglądam tam często :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jayamez Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:34 Nie cierpie klawiszy windowsowych, dlatego mimo licznych zmian kompow nadal uzywam mojej starutkiej powycieranej klawiatury bez tych wynalazkow :) Obok spacji sa tylko Alt i Ctrl po obu stronach i nic wiecej... Jak milo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:42 a mnie wkurza klawisz Home, który mam obok backspejsu, jak sobie w niego nie trafię, to kursor ucieka mi na poczatek linijki :-( a co takiego ciekawego jest w wizytowce Kaszpira? Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:44 Zapraszam, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:46 Widzę, widzę! Z samym panem przewodniczącym miałam przyjemność! :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:48 a opierałaś się, czy wręcz przeciwnie przewodniczący musiał w samoobronie działać :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:53 Przewodniczącym się nie odmawia :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaszpir_74 Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 13:00 No właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofibisz Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:48 Enter i ]! Odpowiedz Link Zgłoś
efiriel Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 12:51 Num Lock, jak nie zauważę, że jest wyłączony to piszę i piszę te cyferki (nie patrząc w tym czasie na ekran, szczęśliwa, że tyle już wprowadziłam danych, a tu guzik) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 13:53 insert-nieustajaco go uderzam i gina mi literki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 17.01.06, 14:40 mnie wkurza escape, uaktywniajacy sie w najmniej odpowiednich moentach Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 18.01.06, 14:30 Dwa najbardziej irytujace to Alt (nie chce drań robić tych ogonków) oraz przypadkowo włączony Insert. A na marginesie wkurzających zachowań klawiatury ta ja nieustannie (bo tak min same wchodzą pod rękę) piszę "projket" zamiast "projekt" i "sparwa" zamiast "sprawa". Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 18.01.06, 14:31 a ja "parca" zamiast "praca" :( Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 18.01.06, 14:36 Ten ciemnoszary prostokącik, co nim palcem trza kursorek suwać. Gdybym to była łechtaczka, to pewnie wkurzałaby mnie bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 19.01.06, 01:06 a ja nei i jzu jak czasem popatrze co nawypisuje to sie za głowe łapie insert tez wqrwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 19.01.06, 01:23 ja tez pisze jzu i szlyszlaam Odpowiedz Link Zgłoś
bo.tak Re: który klawisz pod łapkami was wkurza? 20.01.06, 10:16 mnie kiedys wkurzało F12, i \ insert - bo byly obok backspace. a najbardziej guzik do wyłaczenia komputera obok entera... toż to porażka!!! Co jakiś czas komp mi sie wyłączał w trakcie edycji pliku.... ;) bez zapisania zmian. Odpowiedz Link Zgłoś