Gość: mirage71 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 195.205.229.* 25.01.06, 13:29 Samantha Fox!!! I może trochę Sabrina (mam ciągle przed oczami jak wychodzi z basenu w bikini w teledyski "Boys"). Absolutna Bomba. Wtedy oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak-pomysłu Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.devs.futuro.pl 25.01.06, 13:56 Rany, dla mnie to temat - rzeka: Pierwsza miłość to oczywiście Marco van Basten, potem był jeszcze Paolo Maldini i niewspominany czarny charakter piłki nożnej Eric Cantona. To tyle z piłkarzy. Był jeszcze niewymieniony Pete Sampras ( dla niewtajemniczonych wspomnę, że to były tenisista) i łyżwiarz figurowy - Francuz z takiej pary tanecznej (to było rodzeństwo) nazwiska już nie pamiętam. No i oczywiście nieśmiertelny Tom Cruise. Z muzyków to niestety tylko i wyłącznie perkusista U2 Lary M. A do tej pory został mi sentyment dla Alana Rickmana (ale rozpoczął się już dawno, bo nie wiem czy ktoś pamięta jego rolę w Szklanej pułapce I- no to właśnie wtedy się zaczęło i zahaczyło o Robin Hooda i Dumę i uprzedzenie). Oj to były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
mehundo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 14:03 O rany, przypomnialam sobie jeszcze jednego zdobywce mojego mlodzienczego serca! pamietacie archwium x, ale nie chodzi mi o agenta muldera. pamietacie, przez kilka odcinkow przewijal sie gosc o nazwisku Kraicek - nie wiem jak to sie pisze dokladnie. na poczatku byl chyba trzecim kompanem glownych bohaterow, a pozniej sie okazalo ze to sabotazysta i chyba nawet byl z innej planety (pamietam w jednym odcinku z oczu mu lecialo jakies bloto). mial zabojcze spojrzenie, nagralam ze dwa odcinki z jego udzialem i ogladalam po kilka razy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszapani Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.toya.net.pl 25.01.06, 14:03 Gregory Peck.Nawet jak miał po 70-tce to mi sie podobał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krucha Re: W kim się "kochaliscie" jak byliście mali? IP: *.wip.pl 25.01.06, 14:19 Wstyd, ale najbardziej, najbardziej kochałam się w MICHAELU JACKSONIE (sic!)!!! Czujecie?! A poza tym Robin Hood - bardziej brunet, lae blonbyn tez w końcu zdobył moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 - latka Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:27 Z dawnych czasów lat sześćdziesiatych pamiętam Rogera Moora z filmu "Święty", to było zauroczenie.Nawet napisałam do Anglii na jakis tam adres z prośbą o zdjęcie z autografem.Kolezanka dostała a ja nie.Myślę, że spodobałasię komuś ta fotografia na poczcie.Jakoś to przeżyłam.Po obejrzeniu "Rzymskich wakacji"niepodzielnie króluje Gregory Peck. Nikt mu nie może zagrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.crowley.pl 25.01.06, 14:30 w Mirosławie Konarowskim - ktos go jeszcze pamięta?? pani od rosyjskiego wyglądala jak jego siostra bliźniaczka, i fryzurę, i okulary miała takie same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:26 Redford, po obejrzeniu "Żądło" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pl 25.01.06, 14:29 Yossarian z Paragrafu 22 [ideał] Odpowiedz Link Zgłoś
hastalavista Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 14:30 Na kopy tego towarzystwa było :) Tak z grubsza: Bruce Willis z 'Na wariackich papierach' za ten cyniczny uśmiech Jon Bon Jovi, chyba za tą jego fryzurę :) Jonathan Frakes (pierwszy oficer, Will Riker, na Star Treku, ST Generations bodajże), ktoś go w ogóle jeszcze pamięta? 15kg później prowadził jakieś badziewne programy pseudo sci-fi :) A jak już w liceum byłam to mnie trafiła ciężka obsesja, której Aleksander Domogarow był obiektem :P A, i jeszcze w podstawowce pikatnie w Jane Seymour jako dr Quinn sie podkochiwałam, co tam Sully :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margol a capital city ?? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.01.06, 14:32 nikt się nie ujawnia więc bedę pierwsza - uwielbiałam i nadal uwiebiam Maxa Lubin a (William Armstrong) - za wielki umysł i Leonarda Ansena (John Bowe) - za to coś..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karybu Vitor Baia IP: *.budimex.com.pl 25.01.06, 14:51 najpiękniejszy ze wszystkich piłkarzy, ale i Luis Figo niczego sobie był... Przez rok śledziłam wszystkie wiadmości sportowe na wszytskich kanałach telewizji (na szczęście nie mieliśmy kablówki...) w oczekiwaniu na coś o FC Bracelona (wtedy obaj tam grali) - Kenneth Branagh, to raczej dla talentu aktorskiego... mam nawet jego autograf - taki serial był, SeaQuest i tam był taki aktor Marcho Sanchez się nazywał i niestety pojawiał się tylko na chwilkę na ekranie, ale i tak odmawiałam wychodzenia z domu - Kmicic jako Olbrychski (w sumie na odwrót) i postać książkowa, chociaż chyba bardziej Bohun (jako Domogarow...:) i jakieś tysiące innych, aż się sama sobą zaczynałam martwić, miło wiedzieć, że nie tylko ja tak miałam POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.bzmw.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:58 widzę że nie tylko ja oglądałam kreskówki na Polonii 1 – kapitan jastrząb: Wakabayashi, Kojiro i bramkarzu który grał z kojiro w drużynie i tu miałam dylemat, bo Wakabayashi stał po przeciwnej stronie :) Thomas Anders Michael Pread Philippe Candeloro Steven Baldwin z młodych jeźdźców patrick swayze – chcialam być jennifer choć raz Paolo Maldini – mói faworyt w typie męskim do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:59 he he he a oni się z Jennifer szczerze nienawidzili - podobno jak reżyser mówił "cięcie" to aż od siebie odskakiwali tak nie mogli na siebie patrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayen Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.stacje.agora.pl 25.01.06, 16:38 O! o Phillipie Candeloro zapomniałam (a nawet ostatnio sciągałam z netu jego wyczyny łyżwiarskie) :) A tak patrząc na tą listę to chyba najczęściej powtarza się Michael Praed, ci z Modern Talking i Joe Tempest - widac, która grupa wiekowa pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 14:58 Nie było ważne kto :) Najważniejsze aby był piosenkarzem i miał dłuuuuugie włosy (na głowie oczywiście). Na pierwszym planie był wokalista z Mr.Big (jego zdjęcia całowałam przed snem, aby mu się lepiej spało. sic!), a także obydwaj Panowie z Modern Talking. O zgrozo - kochałam się w Piasku, ale jak ściął włosy to przestałam. Do dzisiaj pozostał mi podziw do Artura Gadowskiego z zespołu IRA. Wprawdzie to już dzisiaj nie ta liga (krótkie włosy i trochę się roztył) ale nadal uwielbiam słuchać jego głosu. Jak słyszę jego piosenki w radiu to zamykam oczy i znów przenoszę się myślami do tego śmiesznego dzieciństwa pełnego długowłosych piosenkarzy. Ech, to były czasu ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:12 ja się kochałam w Davidzie Copperfieldzie (ale nie w tej postaci z książki, tylko w magiku:) Odpowiedz Link Zgłoś
doris65 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 15:15 Harrison Ford - przez wiele lat. Od pierwszych "Gwiezdnych Wojen" (Han Solo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gen. Italia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 195.136.112.* 25.01.06, 15:20 Makepeace - z serialu "Dempsey & Makepeace" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patsl Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.01.06, 15:44 a pamietacie serial miller&miller? Tam tez byla ladna aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SL Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:24 Sandra - było mi trochę smutno, jak dowiedziałem się, że jest jakiś Cretu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossberry Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:35 przez całe liceum kochałam sie zmiennie i platonicznie w "przyjacielu ze szkolnej ławy" :))) i wiecie co pewnie mi nie przeszło, bo poszłam na te same studia co on i skończyłam, niestety:( bo on dalej studiuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anutek115 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:36 Ciesze się, że ktoś wspomniał Shakina Stevensa, bo już się czułam samotna... ale że ktoś poza mną uwielbiał Gale Hansena za "Stowarzyszenia Umarłych Poetów" to mi się po prostu wierzyc nie chce!!! Dav, pozdrowienia!!! Czy nikt nie pamięta Kurta Browninga? To taki łyżwiarz, po olimpiadzie w Calgary pół mojej klasy się w nim kochało, ja też, do towarzystwa. I jeszcze kochałam szalenie Gerarda Philipe'a, chociaż gdy sie urodziłam on nie żył już ćwierć wieku... Taka nietypowa byłam. Jestem właściwie, bo nadal go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
anabella19 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 19:22 W wielu przypadkach nie bede oryginalna... To sie zmienialo, choc glowni bohaterowie pozostali niezmienni: 1/ na sportowo lyzwiarze: Robin Cousins, Brian Orser, Brian Boitano, Kurt Browning, Philippe Candeloro, Daniel Weiss pilkarze:Paolo Maldini, Tony Meola /bramkarz z USA/, cala druzyna Holandii z lat 80-tych, a szczegolnie Ronald Koeman, z naszych Dariusz Dziekanowski tenisisci: Mark Philippoussis /chyba za oczy/, Alex Corretja, Andre Agassi/wczesny/ inni: Alberto Tomba, Aerton Senna 2/ kulturalnie pierwsza milosc to Tomasz Medrzak, czyli Stas Tarkowski /poza tym w moich wyobrazeniach pan Tomek mial w przyszlosci zagrac role Tomka Wilmowskiego z powiesci Alfreda Szklarskiego/ potem Jonathan Crombie, czyli Gilbert Blythe z Ani Micheal Praed ,czyli pierwszy Robin Hood Anthony Addabbo - Jason Craig z serialu "Pokolenia" /tu mialam problem bo porucznik Masters tez mi sie podobal/ John Stamos /Pelna chata/ David James Elliott /JAG/ Colin Firth /zwlaszcza po "Dumie i uprzedzeniu"/ potem wyroslam i przyszla era latynosow /Colunga, Gattorno/ 3/ z piosenkarzy: Seweryn Krajewski /za Anne Marie i nie tylko/ wokalista grupy Teens -nie pamietam juz jak sie nazywal Shakin Stevens /ten koncert w Sali Kongresowej.../ Jason Donovan Richard Herrey i niezmiennie George Michael to by bylo na tyle, choc pewno troche mniejszych milostek pominelam pewno byly za krotkie a Odpowiedz Link Zgłoś
morgan0 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 15:46 Thomas Anders z Modern Talking,George Michael ,aktor co grał Whinetou,oczywiście Tomasz Mędrzak (Staś) z "W pustyni i w puszczy",nauczyciel wych.fizycznego z podstawówki, Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 10.02.06, 20:17 morgan0 napisała: > Thomas Anders z Modern Talking,George Michael ,aktor co grał > Whinetou,oczywiście Tomasz Mędrzak (Staś) z "W pustyni i w puszczy",nauczyciel > wych.fizycznego z podstawówki, Nie wiem dlaczego, ale George'a Michael'a jak tylko zobaczyłam w naszej tv uznałam za gościa innej orientacji. Na tekst kolegi: tobie na pewno podoba się George Michael odparłam pytaniem: co? ten pedał? Mało elegancko, ale jakże odkrywczo. To było na długo zanim ujawnił swoje preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkp Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: 80.54.200.* 25.01.06, 15:46 Ja kochałam się w Clarku Gable'u z Przeminęło z wiatrem potem byl Bohun z Ogniem i mieczem (w międzyczasie bohaterzy kreskówek Disnaya - z kopciuszka, Śpiącej Królewny, Pięknej i Bestii oraz z Arielki)Skończyło sie to na Trawisie Fimmelu. A teraz mam już swojego Męża w którym kocham się na zabój i przeszły mi dziecinne miłostki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 15:48 A ja na zaboj bylam zakochana w wokaliscie zespolu kaja googoo czy jakos tak (ten bladyn z warkoczykami, zaraz po Limalu) Och.... omdlewajacy był. Tylko sie nie smiejcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.anna Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.pl / 213.77.105.* 25.01.06, 15:51 Patrick Swayze... oczywiście po obejrzeniu "Dirty Dancing" :))) Ach, jak on tańczył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~as Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.epensb01.pa.comcast.net 25.01.06, 16:14 Axl Rose z Guns N' Roses - moja milosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocznik_76 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 00:19 Kolejnosc na chybil trafil i niekoniecznie jako "mali"; * Bruce Lee * Shakin Stevens * Michael Brandon * Gajos jako Kos * Michael Praed *** KEANU REEVES (wierzcie lub nie, ale dzieki niemu dzis jestem filologiem anglistyki) *** Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta (dzieki nim mowie po wlosku i zwiedzilam Italie) * Piero Marini (lol) * Glenn Medeiros * Christopher Crabb z "Dangerous Bay" * Alan Rickman (rzeczywiscie gosciu ma wziecie lol) * Val Kilmer (epizod) * Nicholas Cage (rowniez tylko epizodycznie) * Jan Krzysztof Bielecki * Donald Tusk (jeszcze jako lider KL-D) * Tadeusz Mazowiecki (lolllllllll) * Antonio Banderas * Ronaldo * Patrick Kluivert * John Cusack * George Clooney * Rubens de Falco * Arnaud z "Katarzyny" * w serialu "Milosc i dyplomacja" byla sobie taka Gwen zakochana w Janie, i ta Gwen miala syna ktorego wlasnie ja kochalam * Raul Bova * Tadeusz Horvath z "Janki" * Marcin Tyszka z 5-10-15 * Rafal Zwierz (rowniez z "Janki") * Perepeczko jako "Janosik" * Michail Gorbachev * angielski min. obrony Geoff Hoon * Peter Ustinov * Eric Idle z Monty Pythona * pewien aktor z Benny Hilla * Tomasz Stockinger jako Piotr Wolski (nie pamietam w jakim filmie) * ...i mnostwo innych; a dzis jestem zakochana w latynoskiej kopii Stockingera z jego lat mlodosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 29.01.06, 20:05 Gość portalu: rocznik_76 napisał(a): > Kolejnosc na chybil trafil i niekoniecznie jako "mali"; > * Bruce Lee > * Shakin Stevens > * Michael Brandon > * Gajos jako Kos > * Michael Praed > *** KEANU REEVES (wierzcie lub nie, ale dzieki niemu dzis jestem filologiem > anglistyki) > *** Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta (dzieki nim mowie po wlosku i zwiedzilam > Italie) > * Piero Marini (lol) > * Glenn Medeiros > * Christopher Crabb z "Dangerous Bay" > * Alan Rickman (rzeczywiscie gosciu ma wziecie lol) > * Val Kilmer (epizod) > * Nicholas Cage (rowniez tylko epizodycznie) > * Jan Krzysztof Bielecki > * Donald Tusk (jeszcze jako lider KL-D) > * Tadeusz Mazowiecki (lolllllllll) > * Antonio Banderas > * Ronaldo > * Patrick Kluivert > * John Cusack > * George Clooney > * Rubens de Falco > * Arnaud z "Katarzyny" > * w serialu "Milosc i dyplomacja" byla sobie taka Gwen zakochana w Janie, i ta > Gwen miala syna ktorego wlasnie ja kochalam > * Raul Bova > * Tadeusz Horvath z "Janki" > * Marcin Tyszka z 5-10-15 > * Rafal Zwierz (rowniez z "Janki") > * Perepeczko jako "Janosik" > * Michail Gorbachev > * angielski min. obrony Geoff Hoon > * Peter Ustinov > * Eric Idle z Monty Pythona > * pewien aktor z Benny Hilla > * Tomasz Stockinger jako Piotr Wolski (nie pamietam w jakim filmie) > * ...i mnostwo innych; a dzis jestem zakochana w latynoskiej kopii Stockingera > z jego lat mlodosci :) Mhmmm, zawsze mnie krecił intelekt, bądz jego odbicie w roli, wiec ten Ustinov- taaaaak... i Christopher Plummer, ale taki po 40-tce, bo gdy był młodszy- to był wymoczkowaty, pyszny szwarc-charakter Dirk Bogarde- we wszystkich rolach; Connery i Savallas - za wygląd... Ech... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odpowiedz Link Zgłoś
aga.agusia Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 16:18 No jak to w kim??? W Patricku Swayze!!! Toż ten facet jest... boski! ;) Nie dość, że świetnie tańczy, jest dobrym aktorem to na dodatek ma ładny głos! I całe życie z jedną kobietą żyje!!! Za...jedwabisty jest;) A w "dirty Dancing"... mrrr... miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VarixX_1989 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 25.01.06, 16:18 Aż wstyd się przyznac, ale będac w 1 kl gimnzajum kochałem się w Britney :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiki76 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 16:43 Fantastyczny wątek! To sobie powspominałam :-) Po pierwsze Joe McIntyre z NKOTB. Do drugie chłopak Beki z serialu "Dzień za dniem" (czy nie grał go Chad Lowe- mąż Hilary Swank??) Po trzecie Howard Donald z Take That. A teraz czasami zafascynuje mnie jakiś rediowy prezenter. Aaaaa, i fantastyczny Profesor Snape /Alan Rickman/ Odpowiedz Link Zgłoś
sikew Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 25.01.06, 16:43 We wczesnym dziecinstwie - oczywiście w Janku Kosie, potem już cały czas Janusz panasewicz (Lady Pank, bo lubię oryginalną, jak mówi moja znajoma "trudną" urodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 17:06 W CHUCKU N. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarlett_kapusta Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? IP: *.warlock.pl 25.01.06, 17:20 ja się kochałam dziko i namiętnie we Włóczykiju. dla niewtajemniczonych - to ten z "Muminków" :) Odpowiedz Link Zgłoś
monami5 Re: W kim sie "kochaliscie" jak byliscie mali? 28.01.06, 00:25 Oj, no wlasnie - ja tez! jak moglam pominac go w mojej liscie?!.... Włóczykij taki byl... tajemniczy, no nie?.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś