frau_blada 11.05.06, 00:43 Normalnie skandal dyplomatyczny. :))))))))))) www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_060510/ekonomia_a_1-1.F.jpg No i kto tu do kogo ma interes? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau_blada Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 00:44 A w Rzepie zadnego komentarza oczywiscie. A widac wyraznie, ze on nie chce, a ona wyraza zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder A Kazik nic, zauwaz? Raczki w maldrzyk, buzia w .. 11.05.06, 00:46 ..tzw. ciup:))) Zastanawiam sie, moze zona go bije?? frau_blada napisała: > A w Rzepie zadnego komentarza oczywiscie. > A widac wyraznie, ze on nie chce, a ona wyraza zainteresowanie. > Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: A Kazik nic, zauwaz? Raczki w maldrzyk, buzia 11.05.06, 00:50 Widac, ze to spelniony mezczyzna a nie pantoflarz. To bicie przez zone to projekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: A Kazik nic, zauwaz? Raczki w maldrzyk, buzia 11.05.06, 01:17 Chcialabys byc na miejscu tej Niemki, co? Ale co bys zrobila, jakby Nadobny Kazimierz takaz sama, jak przy Merkel mine wobec ciebie byl strzelil? frau_blada napisała: > Widac, ze to spelniony mezczyzna a nie pantoflarz. > To bicie przez zone to projekcja? > Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Oszalales? 11.05.06, 02:42 Ja nigdy w zyciu nie osmielilabym sie pozerac wzrokiem mojego premiera. :) To byloby zwyczajnie niestosowne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Jak to "nic" ? Kazio ewidentnie nad... 11.05.06, 03:33 ...stawia drugi policzek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 00:54 frau_blada napisała: > A w Rzepie zadnego komentarza oczywiscie. > A widac wyraznie, ze on nie chce, a ona wyraza zainteresowanie. Ta... klamiesz jak kaza PiSdowa. Widac wyraznie ze patrzy "przez niego" na kogos kto stoi dalej. ( zapewne Putin ). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 00:52 twoj maz tez taki glupek? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Zazdrosnicy z Was panowie 11.05.06, 01:06 Premier jak sie patrzy. A w Waszych rzadach to tylko Senyszyn, Ola i ta od WC-kaczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Poprawiłaś mi humor :) 11.05.06, 02:44 Staram sie jak moge, bo tu nic tylko oredzie i oredzie... A premier godnie broni cnoty jak niepodleglosci. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 01:54 :) Wygląda na to że Kaziowi nie przypadła do gustu. Może teksty oklepane?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Bo na ten przykład profesor Iwiński wiedziałby co 11.05.06, 02:14 zrobić z ręcami, gdyby mu się taka gratka trafiła. Za pupę by złapał i wyściskał, a potem jakie ciasteczka by jej kupił. Ale podobno ta pani najpierw zadzwoniła i zapytała kto u nas teraz rządzi i dopiero jak się dowiedziała, że Kaziu, to chciała kontakty utrzymywać. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada O Kazimierzu co Angeli nie chcial :))) 11.05.06, 02:46 Ale Rzepa sie nie odwazyla na taki komentarz do zdjecia. A szkoda. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Czyzby wina zabraklo? 11.05.06, 03:04 Och Kazik ty wiesz, Ze nie ma brzydkich kobiet Tylko wina czasem brak... Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Eh... Ta niemicka oszczednosc. :))))))) 11.05.06, 03:15 Oni wola piwo! A moze moj premier piwa nie pija. Jak mowi hrabina Tyszkiewicz: mozna wiono i nawet wodeczke. Piwa nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Wstyd, Frau Blada 11.05.06, 13:37 Jak mozna nie znac zwyczajow swojego premiera. Powszechnie wiadomo, ze twoj premier pije piwo, a najbardziej lubi "Lecha". Odpowiedz Link Zgłoś
umpa.umpa Re: Wstyd, Frau Blada 11.05.06, 17:16 Pierwsze słyszę. Opowiadał, że pija dużo kaw, ale Lechem się chyba nigdy nie chwalił. A swoją drogą Lecha lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Moj premier i piwo? Teraz na salonach sie piwska n 11.05.06, 18:50 ie pija. Jesli Angela probowalaby go spoic piwskiem, to juz naprawde mialabym o niej jak najgorsze zdanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Frau chciałbym, by tylko takimi rzeczami trzeba 11.05.06, 13:16 było się zajmować. Wątek piękny, trochę dr go zepsuł (mój wpis o Iwńskim też wydaje mi się niesmaczny). Pozdrawiam pełen podziwu Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Chora jestes blada_frau 11.05.06, 13:31 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_060510/ekonomia_a_1-1.F.jpg Przeciez ona nawet nie patrzy na twojego ulubienca. Ona patrzy na przystojnego TLUMACZA! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
marc1951 Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 14:20 frau nute ,bardziej by pasowalo,nie myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
umpa.umpa Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 16:54 Ale mnie rozśmieszyłaś. Dobre, bardzo dobre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 17:08 Rozumiem, że to wątek humorystyczny. Zatem ostrzegam, że będziesz miała więcej powodów do zazdrości :) Nasz weźmie udział w rozpoczynającym się dziś w Wiedniu IV Szczycie UE - Ameryka Łacińska i Karaiby. Latynoskie kobiety są zdecydowanie piękniejsze od Angeli :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma0 Re: Boszz... Jak ona sie przystawia do mojego pre 11.05.06, 18:52 A moze ty frau zajmiesz sie czyms konkretnym a nie pisaniem o pie..ch na forum..duzo czasu masz Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada A on jest najprzystojniejszy wsrod premierow w UE 11.05.06, 18:53 Jestem jednak przekonana, ze nie uwioda go te piekne latynoskie kobiety. Nie moze pojsc w tango jak tu dla kraju trzeba prcaowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rejestr1 Jeszcze jedna fotka 11.05.06, 18:57 W kontekscie pozerania sie wzrokiem pani M. i pana M. jeszcze jedna fotka: www.n24.de/politik/ausland/index.php/n2005120309532600002 Odpowiedz Link Zgłoś