oxy_gen_86 29.05.06, 20:40 JA byl chciala "w" smerfach. Żyja sobie takie blue stworki, jedza "smerfne jagody", jedynym ich zmartwieniem jest Gargamel i jego Kocur... Ehhh...bajka:)) Moja ulubiona:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:09 ...jak dla chłopaka to chyba najlepiej było by zamieszkać u boku pszczółki Maji,bo to miodu i nektarku pod dostatkiem,pobyczyć się na łonie natury od świtu do nocy, polatać z kwiatka na kwiatek a ile przy tym radości z bzykania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Ja bym chciała być owocem jogobelli n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiezyc Ja chcialbym byc z o 2 takich co ukradli ksiezyc IP: 83.70.199.* 08.06.06, 17:17 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: Ja chcialbym byc z o 2 takich co ukradli ksie IP: *.elb.vectranet.pl 09.06.06, 00:46 w tej bajce "O dwóch takich co ukradło Księżyc" to my już siedzimy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo_ze_on Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 08.06.06, 16:50 Mimo tego, że jestem chłopcem, to chciałbym być Arabellą, z takiej starej Czechosłowackiej bajki. Ona była taka piękna, dobra i szlachetna, że aż się z nią utożsamiałem i chciałem być taki jak ona. Poza tym miała ten swój cudowny pierścień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.eranet.pl 30.05.06, 03:35 No jak to...z Yattamana of course! Za kazdym razem wiesz, ze wszystko bedzie szlo wedlug utartego schematu: wyjezdzamy, znajdujemy kamien, staczamy bitwe, wygrywamy [w przypadku bandy Drombo przegrywamy] i odjezdzamy ku zachodzacemu sloncu [w przypadku bandy D. na tandemie, ponoszac stosowna kare]. Kupa smiechu dla postronnego obserwatora. A gdybym do tego byla doktorem Dokurobejem [czy jak mu tam bylo]...Echch, sama radosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 217.197.68.* 30.05.06, 08:55 nie z tej, oczywiscie! a poza tym - z Muminkow. tam maja zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.05.06, 09:48 zdecydowanie z innej!!! pod Muminkami się podpisuję... albo pod Brombą :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 30.05.06, 14:36 MUMINKI!!!! bo teraz ponoć jestem z innej..ale nikt mi nie powiedział z jakiej i strasznie się czuję zagubiony.... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 30.05.06, 14:57 oczywiscie, ze z Muminkow! i tez na pewno nie z tej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscinny Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.aster.pl 30.05.06, 15:46 a ja mogłbym byc Blekotą z Arabelli tylko zebym miał ten pierscień ;) Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:03 fum fum fum fum fum fum do czego to podobne fum fum fum fum fum fum jestesmy zle i glodne! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek A PCIUCH?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:26 No a taki Pciuch... Wędrujący w czasie i go nie widać bo jest tu jutro!!!Fajnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:25 Oczywiście z "Czarodziejki z księżyca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 31.05.06, 15:43 up! Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 31.05.06, 17:44 oxy_gen_86 napisała: > JA byl chciala "w" smerfach. Żyja sobie takie blue stworki, jedza "smerfne > jagody", jedynym ich zmartwieniem jest Gargamel i jego Kocur... jak byłam młodsza to chciałam być smerfetką i tez mieszkać w takich domkach i nie mieć zwartwień,opróc tego jeszcze u gumisiów pomieszkać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tołdi Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:47 gumisie! zawsze podobały mi sie te zajebiste tunele, jak metro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badyl Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.os1.kn.pl 08.06.06, 21:51 no fakt, smerfetka musiala miec zajebiscie, tyle smerfow a ona tylko jedna :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:59 To ja będę sknerusem mc kwacz z donalda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eudora Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.echostar.pl 31.05.06, 22:19 Miś Uszatek. Achhh, codziennie pora na dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 31.05.06, 22:26 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzz Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 31.05.06, 22:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 193.0.60.* 08.06.06, 15:43 Wilka i Zająca- zajacem oczywiscie :) Alo z Toma i Jerry- tym drugim :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendi Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: .1.* / *.fgt.pl 08.06.06, 15:46 z dragon ball'a, bym miał siły co nie miara :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:23 Widzę siebie albo w roli Wiedźmy Ple-Ple z Fragglesów (chociaż raczej bliżej mi do Wembley'a), albo - za lat parę - w loży dziadków z Muppetów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy.berserker Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 10:33 Gość portalu: Nika napisał(a): > Wilka i Zająca- zajacem oczywiscie :) Alo z Toma i Jerry- tym drugim :-)) A zauważyłaś ze zajączek ciągle chodził w tych samych łaszkach? - brudas paskudny - wilk przynajmniej od czasu do czasu garderobę zmieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
adao Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:20 Hela Supergirl - oczywiście ze mną w roli głównej :-) I jeszcze ewentualnie do Gumisiów mogłabym trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: like ta bajka w której jestem całkiem mi się podoba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:33 mru Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie.nieba Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:40 "Bia - czarodziejskie wyzwanie" Pamiętacie takie cudo?? Leciało kiedyś na polonii 1, razem z innymi fajnymi bajkami (np Fantastyczny świat Paula). Odpowiedz Link Zgłoś
hatifant Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:57 Myślę, że miło byłoby żyć w dolinie muminków... A w świecie smerfuf też mogłoby być miło. Ale ja na przykład mogłabym być zwierzakiem w Mupetach :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimusprime Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:19 moje dzieciństwo to transformersy, chciałbym być moim ulubionym Blast-offem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćgość Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 08.06.06, 17:22 mógłbym być rym doctorkiem z Night Shift Nurses ( hentai ) i molestować te wszystkie śliczne skośnookie pielęgniareczki,,,, muahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: asterix, obelix i panoramix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:43 z IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Muminki!!!!!!!,ewentualnie smufry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:47 ....3 miejsce :Gumisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Z żadnej, bajki sa okrutne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian FAMILY GUY IP: *.subnet14.dundee.ac.uk 08.06.06, 17:50 FAMILY GUY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gheera Re: FAMILY GUY IP: *.asta-net.com.pl 08.06.06, 19:55 O, widzę kolejnego fana tej świetnej bajki. A kim byś chciał być? Peterem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terence Re: FAMILY GUY IP: *.elb.vectranet.pl 09.06.06, 01:08 hehe też chciałem to napisać, ja chce być Stevie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:52 Ja bym chciała w <GUMISIACH> albo <KRECIKU>, ewentualnie w KRÓLEWNIE ŚNIEŻCE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Co za idiotyzm ! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.06.06, 17:57 To najglupszy temat na forum jaki kiedykolwiek widzialem ?! Jedyne co moglo by usprawiedliwiac takie pytanie to wiek tworcy watku oscylujacego w granicach 4 do 10 lat... Ludzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Co za idiotyzm ! 08.06.06, 18:12 dss napisał(a): > To najglupszy temat na forum jaki kiedykolwiek widzialem ?! > > Jedyne co moglo by usprawiedliwiac takie pytanie to wiek tworcy watku oscylujac > ego w granicach 4 do 10 lat... > > Ludzie ! Dzieki;))) JA tez Cie lubie:D Ale chlopie to FH, tu nigdy nie pisze sie serio;) Odpowiedz Link Zgłoś
int1 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 18:18 tym chłopcem z bajki "czarodziejski ołówek" i ładnie rysować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syziaa Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:36 ja bym chciała żyć w lesie z Misiem Uszatkiem... ;-) co klapnięte uszko ma Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 18:51 Z Alicji w krainie czarów oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukash Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:57 ja to bym se chcial byc Kapturkiem z Bajki o Zielonym Kapturku. Trzy buchy od babuchy i głuchy !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.rev.stofanet.dk 08.06.06, 19:54 a ja bym chciala byc Kopciuszkiem ta to miala zycie i jeszcze na dodatek ksiecia jej wyczarowali. A mnie i buty Kapciuszka tez by znalazly miejsce w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
essene Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 18:59 hahahaha, gratuluję pomysłu na wątek, przesmieszny:) ja chyba z muminków. Ukochane (prócz tytusów oraz polskich legend i podań wszelakiego rodzaju, barwy i autoramentu) książki z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:11 chyba z ,,chłopiec z perły urodzony"))) Odpowiedz Link Zgłoś
piece_by_piece Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 19:07 Ja bym chciała być Księżniczką z Krainy Oz albo Alicją w Krainie Czarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumpus Harcerz Lazlo oczywiście. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Harcerz Lazlo oczywiście. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:23 ewentualnie miś kolargol albo misza co szczupaka łowił i z babcią na piecu spał Odpowiedz Link Zgłoś
lottrzmiela Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 19:53 ja bym chciała być fioletowym Ciasteczkowym Potworkiem z ulicy Sezamkowej, albo nietoperzem mieszkającym w zbroi rycerza z programu dla dzieci sprzed kilku lat, gdzie ciągle ktoś wołał "Czas na piknik!", ale nie pamiętam tytułu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton "Zamek Eureki" 08.06.06, 20:45 Ale oprócz tego nieśmiertelnego końcowego "Czas na piknik" nic z tej bajki nie pamiętam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gheera Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.asta-net.com.pl 08.06.06, 19:56 Ja zawsze chciałem grać w "Zaczarowanym ołówku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_turkus Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.lublin.mm.pl 08.06.06, 20:30 "czarodziejką z księżyca" ze względu na mundurek mój facet chciałby być sindbadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:39 Mogła bym być "czarodziejką z księżyca" albo Hermioną z Harrego Pottera (ta to zawsze wszystko wie... ) Odpowiedz Link Zgłoś