Dodaj do ulubionych

Z jakiej bajki chcielibyście być?

29.05.06, 20:40
JA byl chciala "w" smerfach. Żyja sobie takie blue stworki, jedza "smerfne
jagody", jedynym ich zmartwieniem jest Gargamel i jego Kocur...

Ehhh...bajka:))

Moja ulubiona:)
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:09
      ...jak dla chłopaka to chyba najlepiej było by zamieszkać u boku pszczółki
      Maji,bo to miodu i nektarku pod dostatkiem,pobyczyć się na łonie natury od
      świtu do nocy, polatać z kwiatka na kwiatek a ile przy tym radości z
      bzykania...
      • Gość: pipa Ja bym chciała być owocem jogobelli n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 21:21
        • Gość: Ksiezyc Ja chcialbym byc z o 2 takich co ukradli ksiezyc IP: 83.70.199.* 08.06.06, 17:17
          :)
          • Gość: Terence Re: Ja chcialbym byc z o 2 takich co ukradli ksie IP: *.elb.vectranet.pl 09.06.06, 00:46
            w tej bajce "O dwóch takich co ukradło Księżyc" to my już siedzimy...:)
      • Gość: mimo_ze_on Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 08.06.06, 16:50
        Mimo tego, że jestem chłopcem, to chciałbym być Arabellą, z takiej starej
        Czechosłowackiej bajki. Ona była taka piękna, dobra i szlachetna, że aż się z
        nią utożsamiałem i chciałem być taki jak ona. Poza tym miała ten swój cudowny
        pierścień.
    • Gość: fish&chips Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.eranet.pl 30.05.06, 03:35
      No jak to...z Yattamana of course! Za kazdym razem wiesz, ze wszystko bedzie
      szlo wedlug utartego schematu: wyjezdzamy, znajdujemy kamien, staczamy bitwe,
      wygrywamy [w przypadku bandy Drombo przegrywamy] i odjezdzamy ku zachodzacemu
      sloncu [w przypadku bandy D. na tandemie, ponoszac stosowna kare]. Kupa smiechu
      dla postronnego obserwatora.
      A gdybym do tego byla doktorem Dokurobejem [czy jak mu tam bylo]...Echch, sama
      radosc...
      • Gość: nie Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 217.197.68.* 30.05.06, 08:55
        nie z tej, oczywiscie!
        a poza tym - z Muminkow. tam maja zycie...
        • Gość: kotek Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.05.06, 09:48
          zdecydowanie z innej!!!
          pod Muminkami się podpisuję... albo pod Brombą :)
          • drzejms-buond Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 30.05.06, 14:36
            MUMINKI!!!! bo teraz ponoć jestem z innej..ale nikt mi nie powiedział z jakiej i
            strasznie się czuję zagubiony....
            :-[
            • Gość: oczywiscie Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 30.05.06, 14:57
              oczywiscie, ze z Muminkow!
              i tez na pewno nie z tej bajki.
              • Gość: goscinny Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.aster.pl 30.05.06, 15:46
                a ja mogłbym byc Blekotą z Arabelli tylko zebym miał ten pierscień ;)
          • armagon Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:03
            fum fum fum fum fum fum

do czego to podobne

fum fum fum fum fum fum

jestesmy zle i glodne! ;]
            • Gość: ke ke? jaka to bajka??? IP: *.ib.pwr.wroc.pl 08.06.06, 17:13
            • Gość: lelek A PCIUCH?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 11:26
              No a taki Pciuch... Wędrujący w czasie i go nie widać bo jest tu jutro!!!Fajnie
              co?
    • Gość: czarodziejka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:25
      Oczywiście z "Czarodziejki z księżyca"
      • Gość: up Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 31.05.06, 15:43
        up!
    • misiak38 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 31.05.06, 17:44
      oxy_gen_86 napisała:

> JA byl chciala "w" smerfach. Żyja sobie takie blue stworki, jedza "smerfne
      > jagody", jedynym ich zmartwieniem jest Gargamel i jego Kocur...

jak byłam młodsza to chciałam być smerfetką i tez mieszkać w takich domkach i
      nie mieć zwartwień,opróc tego jeszcze u gumisiów pomieszkać:))
      • Gość: tołdi Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:47
        gumisie!
        zawsze podobały mi sie te zajebiste tunele, jak metro!
      • Gość: badyl Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.os1.kn.pl 08.06.06, 21:51
        no fakt, smerfetka musiala miec zajebiscie, tyle smerfow a ona tylko jedna :P
    • Gość: Kama Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:59
      To ja będę sknerusem mc kwacz z donalda:)
      • Gość: Eudora Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.echostar.pl 31.05.06, 22:19
        Miś Uszatek. Achhh, codziennie pora na dobranoc...
    • Gość: xxx Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 31.05.06, 22:26
      !!
    • Gość: zzzzzzz Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 31.05.06, 22:28
    • Gość: Nika Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: 193.0.60.* 08.06.06, 15:43
      Wilka i Zająca- zajacem oczywiscie :) Alo z Toma i Jerry- tym drugim :-))
      • Gość: kendi Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: .1.* / *.fgt.pl 08.06.06, 15:46
        z dragon ball'a, bym miał siły co nie miara :)
        • ashton Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:23
          Widzę siebie albo w roli Wiedźmy Ple-Ple z Fragglesów (chociaż raczej bliżej mi
          do Wembley'a), albo - za lat parę - w loży dziadków z Muppetów :-)))
      • crazy.berserker Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 09.06.06, 10:33
        Gość portalu: Nika napisał(a):

> Wilka i Zająca- zajacem oczywiscie :) Alo z Toma i Jerry- tym drugim :-))

A zauważyłaś ze zajączek ciągle chodził w tych samych łaszkach? - brudas
        paskudny - wilk przynajmniej od czasu do czasu garderobę zmieniał...
    • adao Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:20
      Hela Supergirl - oczywiście ze mną w roli głównej :-)
      I jeszcze ewentualnie do Gumisiów mogłabym trafić.
    • Gość: libertine z innej. [n/t] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:26
      • joaska_wawa Re: z innej. [n/t] 08.06.06, 16:32
        Kubus Puchatek
      • Gość: like ta bajka w której jestem całkiem mi się podoba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:33
        mru
    • wielkie.nieba Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:40
      "Bia - czarodziejskie wyzwanie"
      Pamiętacie takie cudo?? Leciało kiedyś na polonii 1, razem z innymi fajnymi bajkami (np Fantastyczny świat Paula).
      • hatifant Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 16:57
        Myślę, że miło byłoby żyć w dolinie muminków... A w świecie smerfuf też mogłoby
        być miło. Ale ja na przykład mogłabym być zwierzakiem w Mupetach :) :P
    • Gość: optimusprime Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:19
      moje dzieciństwo to transformersy, chciałbym być moim ulubionym Blast-offem
      • Gość: gośćgość Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.chello.pl 08.06.06, 17:22
        mógłbym być rym doctorkiem z Night Shift Nurses ( hentai ) i molestować te
        wszystkie śliczne skośnookie pielęgniareczki,,,, muahahahahaha
    • Gość: funkronomicon asterix, obelix i panoramix IP: 62.29.169.* 08.06.06, 17:26
      • Gość: emeryt Re: asterix, obelix i panoramix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:43
        z IV RP.
        • Gość: zenotka Muminki!!!!!!!,ewentualnie smufry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:47
          ....3 miejsce :Gumisie
          • Gość: paulina Z żadnej, bajki sa okrutne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 17:50
    • Gość: brian FAMILY GUY IP: *.subnet14.dundee.ac.uk 08.06.06, 17:50
      FAMILY GUY!!!
      • Gość: Gheera Re: FAMILY GUY IP: *.asta-net.com.pl 08.06.06, 19:55
        O, widzę kolejnego fana tej świetnej bajki. A kim byś chciał być? Peterem?
      • Gość: Terence Re: FAMILY GUY IP: *.elb.vectranet.pl 09.06.06, 01:08
        hehe też chciałem to napisać, ja chce być Stevie
    • Gość: Nika Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:52
      Ja bym chciała w <GUMISIACH> albo <KRECIKU>, ewentualnie w KRÓLEWNIE ŚNIEŻCE!!!
    • Gość: dss Co za idiotyzm ! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 08.06.06, 17:57
      To najglupszy temat na forum jaki kiedykolwiek widzialem ?!

Jedyne co moglo by usprawiedliwiac takie pytanie to wiek tworcy watku oscylujacego w granicach 4 do 10 lat...

Ludzie !
      • oxy_gen_86 Re: Co za idiotyzm ! 08.06.06, 18:12
        dss napisał(a):

> To najglupszy temat na forum jaki kiedykolwiek widzialem ?!
        >
        > Jedyne co moglo by usprawiedliwiac takie pytanie to wiek tworcy watku
        oscylujac
        > ego w granicach 4 do 10 lat...
        >
        > Ludzie !

Dzieki;)))
        JA tez Cie lubie:D

Ale chlopie to FH, tu nigdy nie pisze sie serio;)
    • int1 Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 18:18
      tym chłopcem z bajki "czarodziejski ołówek"
      i ładnie rysować :)))
      • Gość: syziaa Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:36
        ja bym chciała żyć w lesie z Misiem Uszatkiem...

;-) co klapnięte uszko ma
    • frutinka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 18:51
      Z Alicji w krainie czarów oczywiście!
    • Gość: lukash Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:57
      ja to bym se chcial byc Kapturkiem z Bajki o Zielonym Kapturku. Trzy buchy od babuchy i głuchy !!! :-)
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.rev.stofanet.dk 08.06.06, 19:54
        a ja bym chciala byc Kopciuszkiem ta to miala zycie i jeszcze na dodatek
        ksiecia jej wyczarowali. A mnie i buty Kapciuszka tez by znalazly miejsce w
        szafie
    • essene Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 18:59
      hahahaha, gratuluję pomysłu na wątek, przesmieszny:)

ja chyba z muminków. Ukochane (prócz tytusów oraz polskich legend i podań
      wszelakiego rodzaju, barwy i autoramentu) książki z dzieciństwa.
      • Gość: aj Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:11
        chyba z ,,chłopiec z perły urodzony")))
    • piece_by_piece Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 19:07
      Ja bym chciała być Księżniczką z Krainy Oz albo Alicją w Krainie Czarów
    • Gość: Lumpus Harcerz Lazlo oczywiście. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:18
      • Gość: ej Re: Harcerz Lazlo oczywiście. /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 19:23
        ewentualnie miś kolargol albo misza co szczupaka łowił i z babcią na piecu spał
    • lottrzmiela Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? 08.06.06, 19:53
      ja bym chciała być fioletowym Ciasteczkowym Potworkiem z ulicy Sezamkowej, albo
      nietoperzem mieszkającym w zbroi rycerza z programu dla dzieci sprzed kilku
      lat, gdzie ciągle ktoś wołał "Czas na piknik!", ale nie pamiętam tytułu....
      • ashton "Zamek Eureki" 08.06.06, 20:45
        Ale oprócz tego nieśmiertelnego końcowego "Czas na piknik" nic z tej bajki nie
        pamiętam :-(
    • Gość: Gheera Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.asta-net.com.pl 08.06.06, 19:56
      Ja zawsze chciałem grać w "Zaczarowanym ołówku".
      • Gość: panna_turkus Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.lublin.mm.pl 08.06.06, 20:30
        "czarodziejką z księżyca" ze względu na mundurek
        mój facet chciałby być sindbadem
        • Gość: malutka Re: Z jakiej bajki chcielibyście być? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 20:39
          Mogła bym być "czarodziejką z księżyca" albo Hermioną z Harrego Pottera (ta to
          zawsze wszystko wie... )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka