Dodaj do ulubionych

Na Dworcu PKP w Gdańsku

IP: *.attu.pl 25.08.06, 17:08
Dworzec Główny jest wizytówką miasta
ten zaprasza turystów do Gdańska
dobry pierwszy kontakt następuje szybko
bo obok peronów jest prawie wszystko
bo brak tam tylko szkoły tańca.

Grzegorz Rymopis
Obserwuj wątek
    • Gość: grubasek Re: Na Dworcu PKP w Gdańsku IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 20:48
      bo obok peronów jest prawie wszystko
      > bo brak tam tylko szkoły tańca.
      >
      nie brakuje obsrańca
      co wszystko brudzi.
      i pewnej pani, która marudzi,
      że kasy na pieska nikt dać jej nie chce
      a smrodek od niej po nosie łechce?
      raczej piesek napaskudzi
      jak ta pani żebraniem się znudzi.

moja pierwsza publiczna hmmm "poezja"...
      • Gość: roto Re: Na Dworcu PKP w Gdańsku IP: *.attu.pl 25.08.06, 20:57
        Grubasku Ty się lepiej ciesz że sama na tym dworcu nie jesteś (przynajmniej na
        razie) bo ztego co ludzie tej babci dają to by Ci ta waga raz dwa spadła a co
        wtedy z Twoją ksywą? Taka poeta tylko głowa nie ta! pomyśł troszkę damo pik
        zanim coś o babci napiszesz
        • Gość: grubasek do: roto IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 21:09
          HALLLOOOO!!!! to jest forum humorum nie pamiętasz? doskonale zdaję sobie sprawę
          z mojego "udanego dzieła" co było ujęte w dopisku. chyba domyślasz się, że jak
          coś jest napisane w " to jest z tzw. przymrużeniem oka? a co do mojego podpisu
          to nie obraź się, ale musisz być nieco tepy/a skoro bierzesz go dosłownie( nie
          pierwszy raz zresztą). dopisek był po to, żeby ktoś taki jak ty skrytykował
          moje wypociny i skutecznie mnie zniechęcił do dalszej twórczości. jak to mówią
          u mnie w rodzinie: głupi nie czuje jak mu się rymuje hehehe ;-))) a co do tej
          pisaniny; wybacz, lokalny patriotyzm, hehehe. jestem z Gdańska i ta babka na
          dworcu(właściwie w tunelu) siedzi ze swoimi zwierzątkami i taki swądzik zawsze
          się roznosi. ale teraz jakby mniej ma przybytku? trzymaj się ciepło roto!!!
          • roto Re: do: roto 25.08.06, 21:38
            Może jestem tępy niech Ci będzie ale nie życzę Ci abyś kiedykolwiek wylądowała
            na dworcu humor ok. rozumiem ale z bezdomnej babci nie należy się śmiać ostra
            brzytwo ! pozdrawiam
            • Gość: grubasek Re: do: roto IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 21:51
              źle to odebrałeś/łaś... kurde, jak mam pisać??? ten swądzik naprawdę się
              roznosi i nic na to nie poradzę. babka zbiera na te zwierzątka, rzucę coś od
              czasu do czasu. taki klimat panuje, no nie wiem, niech mi jakiś gdańszczanin
              pomoże!kocham zwierzęta, sama miałam do tej pory 4 psy(po dwa równocześnie),
              świnki morskie(parkę). ta pani nie wygląda na bezdomną, wiem na 100% że to
              naprawdę na zwierzęta.byłeś/łaś w Gdańsku?
              • Gość: roto Re: do: roto IP: *.attu.pl 25.08.06, 23:15
                Przechodzę obok niej raz na tydzień moja żona codziennie i wydaje mi się że ona
                jest bezdomna co do zapachu rzeczywiście jest nieciekawy
                • Gość: grubasek Re: do: roto IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 25.08.06, 23:25
                  dzięki za krytykę ;-)) obiecuję, że nie będę się już bawić w poetkę! czekam na
                  coś fajnego :-) pozdrowienia dla gdańszczan!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka