Gość: Onufry Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 18:10 Nasa klasa na pochodzie 1-majowym w okresie minionym, spiewala przed trybuna honorowa, na melodie z "Carmen": Zabilem byka, co to dla mnie byk, krew z byka sika siku siku sik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holy Re: Mordujemy piosenki IP: *.cable.wanadoo.nl 29.09.06, 20:44 Spiewaja 2 blondynki: "...ja mam 20 lat,Ty masz 20 lat-przed nami 5 klasa..." Odpowiedz Link Zgłoś
barbarusek Re: Mordujemy piosenki 29.09.06, 22:20 message in a bottle - jeszcze sie napatrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Mordujemy piosenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:47 e: Mordujemy piosenki lilarose 15.09.06, 13:37 + odpowiedz Miałem 10 lat gdy pier***nął we mnie fiat na Powązkach był mój grób :)) Pozwolę sobie dalej: Miałem 10 lat, gdy pi...ał we mnie fiat, na Powązkach jest mój grób... W dzień przebywam tam, a nocami w klubach gram, chociać mówią: "zimny trup"... A tu jak na złość, wciąż odpada jakaś kość, jakoś mnie tak coraz mniej... A tak lubię być, ludzką krew litrami pić, kiedy ujrzysz mnie to wieeeej... Odpowiedz Link Zgłoś
1mzeta Re: Mordujemy piosenki 30.09.06, 19:31 do za..ia jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysior Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 23:22 Dawny przebój z festiwalu w San Remo: "Fela ci da..." Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Mordujemy piosenki 27.10.06, 14:01 "Zegarmistrz światła" sparodiowany przez Jacka Zwoźniaka: Gdy będę jasny i gotowy Za gaz i światło i telefon i mieszkanie i garaż i samochód i składki, alimenty, i wszystkie różne takie tam uiszczę Gdy nic nie przyjdzie mi do głowy To będę sobie zegarmistrzem Choćby na świecie deszcz i słota To żyło mi się będzie świetnie Gdy zamiast w Ruhlach i Poljotach Ja będę sobie grzebał w świetle A w wolnych chwilach będę siedział Za piecem gdzieś u Pana Boga Wypiję setę, wszamam śledzia Aż wreszcie zgaśnie mi podłoga Nie koniec jednak tej zabawy Bo choćbym właśnie siedział w swetrze Będę się cały trząsł z obawy Że jeszcze zgaśnie mi powietrze I gdy już będę purpurowy Wezmę pędzelek oraz farbę Bo wpadłem ja na pomysł nowy Niech cały świat ma moją barwę I gdy już skończę tę robotę To zamiast bełtać się w błękicie Ja za trzydzieści i trzy złote Zabełtam sobie łeb bełcikiem Czasami w jedno miejsce muszę Bo gdyby nie, to bym się z... właśnie Potem pociągam za łańcuszek A woda spływa jak na przestrzał Bez serc, bez ducha, przy gitarze W kloakach, czy i też w klopikach Piosenki piszą kanalarze Poeci muszą zlew przetykać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurk3 Re: Mordujemy piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 14:27 "Kroplą deszczu namaluje cię, a potem długo sam" "Kroplą deszczu namaluje cię, a potem długo sram" Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Mordujemy piosenki 30.06.13, 16:38 Piosenka z bajki dla dzieci Dorotki Dinozaur, która wkurza mnie do białości: ..."Flakonik perfum mam, powąchać ci je dam z róży herbatki napij się, orzeźwi cię" przerabiam ohydnie na: "Pod pachą włosy mam, powąchać ci je dam wódy na kościach napij się - zabije cię". (koniecznie słodkim, rozchichotanym głosikiem) __ Niepowtarzalne~własnoręcznie Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Marina/Halina 01.07.13, 02:09 "Wszystkie ku... w mieście siedzą dziś w areszcie tylko nie Halina co ma pięćdziesiąt lat... Halina, Halina, Halina tarara rarara rara" Franczesko Napoli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najodleglejszy Re: Mordujemy piosenki 10.07.13, 13:43 niechcący powstało, bo źle usłyszałem w radio: "czemu ze wszystkich drabin na świecie wybrałem CiebieeeeeeeeeEEEE!" Odpowiedz Link Zgłoś