iceeffect 08.11.06, 18:39 Pamietacie najglupsze pytanie jakie kiedykolwiek zadaliscie komus lub ktos wam zadal? moje : Tato , czy mozna na wstecznym na dwojce? to byle jeszcze przed tym zanim zdobylam prawko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: najglupsze pytanie IP: *.crowley.pl 08.11.06, 19:42 Dużo takich pytań. Np. "dlaczego cztery" Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 moja teściowa zadaje masę trudnych pytań 08.11.06, 20:33 mieszka w szczecinie my w warszawie po wizycie mojego taty zawsze dzwoni i się pyta: " i co mówił tata?" - tata był 3 godziny mam wszystkos streszczeć??? " a co mówił na malutką?" ( na moje dziecko")-.....yyyy nigdy nie wiem jak na to odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań 14.11.06, 09:03 moim zdaniem najgłupsze pytanie to: "co słychać?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:36 Na Kongresie Intelektualistów we Wrocławiu w latach 50tych, po wykładzie noblisty Thomasa Manna, po haśle:Czy są pytania? Wstał taki jeden i zapytał: "Co słychać? " Nazywał się Sławomir Mrożek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel Moja dziewczyna gdy przy uruchamianiu samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 11:22 na chwile zapalila sie kontrolka AIRBAG spytala czy to znaczy ze w baku jest powietrze zamiast benzyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravura Re: ale glupia IP: *.acn.waw.pl 14.11.06, 12:38 Przy rogu Powązkowskiej i Okopowej jest Mcdonald ze stacją benzynową Shell, zajechałem tam z dziewczyną, znajomą, powiedziałem, ze ide kupic coś do jedzenia i wyszedłem drugim wyjsciem po piwo na stacje Shella gdy wróciłem powiedziałem, że kupiłem dwa małe piwa a Ona sie spytała: w Macuuu??? Taksówkarz w śmiech. A ja mówie, że tak, że teraz jest piwo w Mcdonaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ale glupia IP: *.aster.pl 14.11.06, 14:28 to nie shell tylko statoil, shell jest na stawkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja "co słychac" - sławomir mrożek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:24 swietne;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choinka Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań IP: *.szczecin.uw.gov.pl 14.11.06, 10:06 Chyba mamy wspólną teściową:) Podane pytania należą do jej żelaznego repertuaru, pytanie nr 3, zadawane jak jej powiem, że spotkałam np. Zosię, Kasię, Asię (niepotrzebne skreślić) brzmi: "I co Zosia?" (Kasia, Asia itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Toczek Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:25 czy wróbelek siedzi na drzewie, czy stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniellsson czy wróbelek siedzi na drzewie, czy stoi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:53 oczywiście że stoi, bo jakby siedział to by mu nóżki zwisały Odpowiedz Link Zgłoś
lukasztoczek najgłupsze pytanie jakie 14.11.06, 14:33 kiedykolwiek słyszałem i codzień słyszę... 1. Jak w pracy? (zgadnij..!) 2. Gdzie jedziesz? (do sewastopola, przecież jadę na sekunde po co pytać??) 3. Jesteś głodny? (jak robię sobie kanapkę) 4. czy pies dziś jadł? (codziennie żre wiadro dzień wcześniej ugotowanej kaszy z kawałkami mięsa) 5. co robisz? (gdy przed komputerem pracuję po pracy w domu..) odp: pływam! Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna-anna7 Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań 15.11.06, 01:02 Zlitujcie się, jestem teściową, na wiadomośc od synowej ,że spotkala Zosię/ Krysię ,Marysię- niepotrzebne skreślić/ tez pytam co u niej słychać! Na Boga a jakie mądre?! pytanie, stwierdzenie,oświadczenie/ niepotrzebne skreslic/ mam niby wygłosic?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejna Agnieszka Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań IP: 193.17.14.* 21.11.06, 22:05 Faktycznie, masz racje, co można powiedzieć, jak sie słyszy takie głupie zdanie. Bo co kogo obchodzi jakaś Kasia/Zosia/Krysia. I najgorsze, że nie możesz powiedzieć: "I co z tego?", bo natychmiast zostaniesz wredną teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: moja teściowa zadaje masę trudnych pytań IP: 213.155.165.* 14.11.06, 15:24 To sa glupie pytania? A gdyby je zadala np Twoja przyjaciolka tez nie wiedziaalbys jak odpowiedziec? Czy moze sa glupie bo pyta tesciowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek P Re: najglupsze pytanie IP: 217.153.224.* 13.11.06, 21:15 Dzisiaj usłyszane: serwisantka TP SA zawiadamia telefonicznie że dostarczyła telefon a jak nie będzie działał to ona na ten numer zadzwoni. No kidding.... Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 21:52 Zrobilem sobie przyciemniane szyby na wlasna reke, zatrzymala mnie policja, pan policjant oglada auto, patrzy na szyby i pyta: 'a atest na tefolie pan ma', a ja odpowiadam: 'a co niema???'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:32 Jak dzwonie żeby zamówić pizzę Pan lub Pani odbiera telefon i pyta W czym mogę pomóc?? ..no w czy jak dwonię do pizzerii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaras Re: najglupsze pytanie IP: *.telexispl.com 14.11.06, 12:53 Kiedyś pyta mnie kumpel " czy załatwie mu legalną pracę na lewo?" hehehe myślałem że padne jak to usłyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: najglupsze pytanie IP: *.aster.pl 14.11.06, 13:24 syn zadaje pytanie przez sen: Kto byl pierwszy? Odpowiada żona, która leżala z zamkniętymi oczami i prawie zasypiala: Ciemność widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: najglupsze pytanie IP: 81.210.50.* 14.11.06, 16:10 Dzwoni klientka : - chce zgłosic drukarkę do naprawy, taką dużą. - chodzi o ploter ? - co to jest ploter? - taka drukarka drukująca duże formaty np. format A0. - co to jest format A0? Zastanawiam się jaką szkołę klienta skończyła..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: najglupsze pytanie IP: 89.100.136.* 08.11.06, 22:04 ile trzeba trzeć żeby zetrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: najglupsze pytanie 09.11.06, 08:30 ja: Ale pani napisała tekst ołówkiem, może być za słaby to nie przejdzie i pokreślone tu jest. pani: A pani tego nie będzie przepisywać na tej maszynie? :) Myslała, że to jak telex :) wybaczam jej, bo to dawno było :) teraz kilka dni temu. Pani tłumaczy komuś do kogo przyszły faxem recepty z innego miasta od specjalisty: "Teraz musisz iść do lekarza i przepisać te recepty na orginalnych receptach" "A tu nie są oryginały"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola74 Re: najglupsze pytanie IP: *.toya.net.pl 13.11.06, 18:51 to prawda, "śpisz już" to chore, skoro śpię, to nie odbiorę i nie odpowiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insomnia Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:04 I wtedy wiadomo że śpisz. A jak inaczej się spytać, żeby się dowiedzieć czy śpisz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 21:54 na pytanie - 'spisz?' nie mozna odpowiedziec 'tak', a na pytanie - 'zyjesz?' nie mozna odpowiedziec 'nie'. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna-anna7 Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 01:07 brak odpowiedzi też jest odpowiedzią: kochasz mnie? i tu głucha cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: najglupsze pytanie IP: *.chello.pl 14.11.06, 11:37 nauczycielka w ogolniaku do mojego kolegi: - adam, dlaczego zawsze odpowiadasz pytaniem na pytanie? - a dlaczego nie? rozbrajają mnie sytuacje w sklepie, kiedy klient po rozejrzeniu sie po polkach pyta ekspedientke: - A MLEKA TO NIE MA? oczywiscie zamiast "mleka" mozna wpisac doslownie wszystko... PS: na: "co u ciebie słychac?" u mnie na osiedlu (blisko trakcj kolejowej) odpowiadałem "pociągi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Litwa Re: najglupsze pytanie IP: *.e-wro.net.pl 14.11.06, 18:38 Najgłupszym pytaniem jest: śpisz już? zadawane najczęściej przez partnera w środku nocy (kiedy on/ona nie mogą zasnąć):DDDDDDDDDDDDDDDDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: najglupsze pytanie 09.11.06, 09:55 Na wieść o naszym rychłym ślubie: "to ty w ciąży jesteś"? No każdy o to pytał. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scania81 Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:18 czy mozna na wstecznym na dwojce? > to byle jeszcze przed tym zanim zdobylam prawko:) mozna, a nawet na 3, 4 i 5! zdziwko? nie próbowałas chyba ciężarówką:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traktorzysta Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:44 a ciągnikiem WŁADYMIREC to szóstką można pędzić na wstecznym (jakieś 25 km / h) Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 21:55 Gość portalu: traktorzysta napisał(a): > a ciągnikiem WŁADYMIREC to szóstką można pędzić na wstecznym (jakieś 25 km / h) No baaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3x Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:01 (telefon o 5 rano) wstales juz? (telefon do domu) jestes w domu? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: najglupsze pytanie 11.11.06, 22:52 dzwonię do mamy i pytam: to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: najglupsze pytanie IP: *.chello.pl 12.11.06, 15:30 Kiedyś długo pracowałam w pracy i mój mąż zadzwonił do mnie na telefon stacjonarny i pyta " a gdzie ty właściwie jesteś ?" - chyba myślał, ze dzwoni na komórkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabella1991 Re: najglupsze pytanie IP: *.ipcom.comunitel.net 12.11.06, 17:43 Tekst do mnie- Jak masz na imie?-pyta sie mnie mala dziewczynka!Iza???A dlaczego nie Balbina? LOL Tekst znajomego Angola:Wy tam w Polsce to w jakim jezyku mowicie?Po polsku? YYYY a ja myslalem,ze w Polsce to wszyscy po niemiecku mowia... Tekst innego Angola:A ty to do Hiszpanii wize potrzebujesz?Nie?A dlaczego? Wyjasniam,ze my juz dawno zadnych wiz do Europy zachodniej nie potrzebujemy,ze jestesmy w Unii,a on na to-A jakie kraje w E.U. sa?Rosja tez? Wymieklam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: najglupsze pytanie IP: *.gdynia.mm.pl 12.11.06, 19:08 wczesne dziecinstwi do dziś pamiętam : -mamo a dlaczego tata ma cycki ? :D :D :D ( tata troche taki grubasek wtedy był ) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: najglupsze pytanie 12.11.06, 21:09 Gość portalu: grzehuu napisał(a): > wczesne dziecinstwi do dziś pamiętam : > -mamo a dlaczego tata ma cycki ? :D :D :D ( tata troche taki grubasek wtedy > był ) :D:D:D:D:D:DD:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potoczna Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 01:11 jak miałam jakieś 6 lat pierwszy raz zetknęłam się ze słowem lesibjka. wiedziałam, że musi istnieć odpowiednik męski tego słowa, spytałam więc mamy i siostry: - to jak się będzie nazywał taki pan? - i sama zasugerowałam odpowiedź: lesbij?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: najglupsze pytanie IP: *.proxy.aol.com 14.11.06, 00:49 to bylo pare lat temu pewien amerykanin pputa mnie sie skad jestem ,a ja mu na to ze z Polski, to ty zyd mowi mi,a ja sie go pytam a jakiego wyznania ty jestes, katolik odpowiedzial ,wiec mu na to ,to papiez tez zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: najglupsze pytanie 14.11.06, 13:47 Mnie kiedyś Amerykanin zapytał skąd jestem (to było w Londynie). Powiedziałam, że z Polski a on pyta - a co, zostajesz w Anglii czy wracasz do Budapesztu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: najglupsze pytanie IP: *.zetosa.krakow.pl 13.11.06, 23:33 dzwonie do kolezanki z pracy która siedzi piętro niżej: "siedzisz przy biurku? bo jak tak to ide do Ciebie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcf Re: najglupsze pytanie IP: *.net.autocom.pl 13.11.06, 21:23 > (telefon do domu) > jestes w domu? > > ;D sam sie czesto na tym lapie ze dzwonie do kogos na domowy i mowie "siemanko, gdzie jestes?":D Odpowiedz Link Zgłoś
nancy08 Re: najglupsze pytanie 12.11.06, 22:05 koleżanka pracująca w call center: dzień dobry! czy ja się do pani dodzwoniłam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:19 moja znajoma, dzwoniac na stacjonarny do siebie do domu, nagle stracila pewnosc, czy wybrala wlasciwy numer, wiec gdy ktos po drugiej stronie podniosl słuchawke, zapytala inteligentnie: halo, czy to dom?....:D Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: najglupsze pytanie 12.11.06, 22:09 Moja siostra:zobacz jakie ladne niebo... Ja(zamyslona):gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzehuu Re: najglupsze pytanie IP: *.gdynia.mm.pl 12.11.06, 22:18 przypomnialo mi się pytanie na lekcji religi które zadałem, temat dotyczyl stwarzania swiata: -Prosze księdza a co z dinozaurami ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iraida Re: najglupsze pytanie IP: *.torun.mm.pl 12.11.06, 22:29 Przy domofonie: -Dzień dobry,TNS OBOP,czy zgodzi sie pan wziąć udział w sondażu? -W sondażuu? A za ile? -A za chwilę -Aaaa, jak za chwilę to proszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter j Re: najglupsze pytanie IP: *.ucd.ie 13.11.06, 19:01 tak się zastanawiałem czy będzie zdobyłEm czy zdobyłAm;) kocham was dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: najglupsze pytanie IP: *.szczecin.mm.pl 13.11.06, 19:18 - O której będziesz? - Jak wrócę. - Dobrze, tylko nie później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RR Re: najglupsze pytanie IP: *.chello.pl 13.11.06, 22:59 -O której będziesz? -Jak przed północą, to dzisiaj, jak po północy to jutro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:53 Dobre, przyda sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etrus Re: najglupsze pytanie IP: *.patmedia.net 13.11.06, 19:18 Siedze sobie i sucham muzyki, przychodzi do mnie moj brat i pyta sie mnie co robie, odpowiadam ze slucham muzyki z Harrego Pottera, on na to. Z filmu? ... Nie z ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bziuk Re: najglupsze pytanie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 13.11.06, 19:24 kilkuletni chłopczyk do taty, który kupuje mu watę cukrową: tatoo... a można zrobić watę z soli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacaranda Re: najglupsze pytanie IP: *.onlink.net 14.11.06, 00:03 moja corka zapytala mnie czy na zupie pomidorowej mozna zrobic szczawiowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oksa Re: najglupsze pytanie IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 10:35 najlepsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: najglupsze pytanie IP: *.generacja.pl 13.11.06, 19:32 dzwoni do mnie domofon: -czy chodzi pani lodówka? -;x ...yyy...no taak -to prosze jej powiedzieć żeby zeszła na dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nx Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 02:36 Gość portalu: alex napisał(a): > dzwoni do mnie domofon: > -czy chodzi pani lodówka? > -;x ...yyy...no taak > -to prosze jej powiedzieć żeby zeszła na dół !!! Mialem podobna sytuacje! Domofon: -dzien dobry, potrzebuje pan telewizor? -yyyy..., nie, dziekuje. -to pan zniesie, ja poczekam na dole. :D Tak sympatycznego dowcipu domofonowego to jeszcze nie mialem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anneeka Re: najglupsze pytanie IP: *.artvox.pl 13.11.06, 19:44 rozmowa przez telefon którą miałam przyjemność odbyć, zdarzenie miało miejsce u mnie w domu: - słucham? -ania? a co ty tam robisz!?! :D i znajomy notorycznie odpowiadający na większość pytań bez względu na kontekst: 'nie, a ty?':) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: najglupsze pytanie IP: *.eranet.pl 13.11.06, 19:44 Bylam bardzo mloda,moze to mnie usprawiedliwi:) "Mamo,czy Gierek to krol??" Odpowiedz Link Zgłoś
skatka Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 19:49 W slepie ogrodniczym: -Poproszę gumwe rękawice. -Duże, średnie, czy małe? -No...duże. -Ale dużych nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelie Mouresmo yyy IP: *.asta-net.com.pl 13.11.06, 19:56 - Mamo, a kto to jest kur*a ? - yyy, nie wiem, coreczko, jak Ci to wytlumaczyc ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: najglupsze pytanie IP: *.chello.pl 13.11.06, 19:56 Pamiętam to do dziś:))))))) Ja:Mamo,co to jest orgazm? Mama(zszokowana):Dowiesz się córciu jak dorośniesz. I miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elejman Re: najglupsze pytanie IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 20:11 To mialas szczescie.Podobno tylko 40% sie dowiaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez bąbelków Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 19:58 W knajpie do barmana -masz coś do picia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najglupsze pytanie IP: *.ramtel.pl 13.11.06, 20:10 kiedyś w przekroju, był taki dowcip rysunkowy że facet patrzył na zegar ścienny (bodajże), na którym była godzina 9, i tak się siebie samego pyta: "dlaczego L?" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: najglupsze pytanie c.d. IP: *.ramtel.pl 13.11.06, 20:12 nie, pomyliło mi się! na zegarze była oczywiście godzina 3! Hahaha! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: najglupsze pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:24 Czy to prawda,że przestałeś brać łapówki? Czy to prawda,że przestałeś bić własna żonę? Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna-anna7 Re: najglupsze pytanie 15.11.06, 01:19 Przecież nie będzie bił cudzej żony! To logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady of babylon Re: najglupsze pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:25 w srodku lata przy ogladaniu olimpiady "letnia czy zimowa????" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: najglupsze pytanie IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 20:38 Podczas meczu piłkarskiego młodsza siostra: - Jaki wynik ? - 1-1 - Dla kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haszganjafan Re: najglupsze pytanie IP: *.atol.com.pl 13.11.06, 20:40 czy jest cos o czym/czego nie wiem ? pytanie podwojnie ze soba sprzeczne [; moze ktos spruboje odpowiedziec: -w jakim celu zadawac pytania skoro wie sie wszystko? -czy ktos wie wszystko? i dlaczego, skoro to pytanie z logicznego punktu widzenia nie ma kompletnie sensu, tak czesto je slyszymy ? [; Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 22:09 Opowiadam dowcip nastepujacej tresci: Amerykanie polecieli na ksiezyc, rosjanie im pozazdroscili, wiec najstarszy stopniem z bazy rosyjskiej glosi: - skoro amerykanie sie udali na ksiezyc, to my bedziemy lepsi i polecimy na slonce, jeden z szeregowych mysli, mysli, mysli i w koncu pyta: - przeciez na sloncu jest strasznie goraco, czy my sie tam nie spalimy??? na to dowodca odpowiada: - o wszystkim pomyslalem, polecimy w nocy! Po chwili milczenia moja kolezanka pyta: - a to sie dzialo na prawde??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minia Re: najglupsze pytanie IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 20:35 zapytałam się NAUCZYCIELKI w szkole: "proszę Pani, a co to znaczy orgazm, bo mi koledzy nie chcą pokazać..." ale to była podstawówka Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrys4 Re: najgłupsze pytanie wieszosci potencjalnych... 13.11.06, 20:38 pracodawców:"A jak z alkoholem?" Ciekawe ilu usłyszło odpowiedż:"Tak,pije na umór!" Odpowiedz Link Zgłoś
valhala Re: najglupsze pytanie 13.11.06, 20:41 Opowiadam kumplowi kawał (będe pisał fonetycznie). Jedzie Old Surehent z Winetoo przez pustynie i brakuje im wody i jedzenia. Old Surehent mówi do Winetoo: Strzel może ktoś nas usłyszy i uratuje. Winetoo strzelił ale nikt ich nie usłyszał Dzień drugi, sytuacja się powtarza: Old Surehent mówi do Winetoo: Strzel może ktoś nas usłyszy. Winetoo strzelił ale nikt ich nie usłyszał Dzień trzeci, to samo: Old Surehent mówi do Winetoo: Strzel może tym razem ktoś nas usłyszy. Na to Winetoo - ale to już jest ostania strzała. NA TO MÓJ KUPEL Z MARSOWĄ MINĄ: ALE KTO STRZELAŁ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malalai Re: najglupsze pytanie IP: 212.160.173.* 14.11.06, 13:02 cos ci ta fonetyka nie wyszla..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: najglupsze pytanie IP: *.icpnet.pl 13.11.06, 20:44 rozmowa z kolezanka przed 3 dniami o wyborach samorzadowych w Poznaniu, ze juz za 2 dni wybory, czy na nie idzie, czy glosuje na Grobelnego czy na Wisniewska, nagle ni stad ni z owad pytanie z jej ust: -a kiedy sa wybory na prezydenta w Warszawie? dodam ze studentka i to niezlego kierunku, jak tu sie nie zalamac? :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: najglupsze pytanie IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 21:00 "O czym myślisz?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia_kasi Re: najglupsze pytanie IP: *.pikonet.pl 13.11.06, 21:23 Dziś mama mnie zapytała: to te buty mąż ci skleił, czy do szewca dałaś? Mąż-odpowiadam."A ile wziął"?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkoka Re: najglupsze pytanie IP: 82.160.18.* 13.11.06, 21:08 ty jestes taki glupi z natury czy ktos ci za to placi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IBIS Re: najglupsze pytanie IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 13.11.06, 21:12 Można. wniektórych ciężarówkach np.wywrotkach występują dwa biegi wsteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy_cyklista Re: najglupsze pytanie IP: 80.72.38.* 13.11.06, 21:50 A moim Wigry są trzy wsteczne (oczywiście jest to odpowiedź na pytanie o najgłupsze pytanie). Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_cyklista Profesor na wykładzie mówi, że nie ma głupich pyta 13.11.06, 21:45 pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Słyszy to student pyta: czy jak stanę okrakiem na torach i złapię się trakcji, to pojadę jak tramwaj? Odpowiedz Link Zgłoś