kung_fu_plaster 07.03.07, 20:32 www.kanarek.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oj Re: rewelacyjny rysownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:56 przeciez w lublinie nie ma i nie bylo wydziału grafiki; na umcs jest po prostu wydzial artystyczny; czyżby autor nie wiedzial gdzie studiował????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: rewelacyjny rysownik IP: *.smstv.pl 08.03.07, 22:45 Ważne że zarabia a połowa śmieszy nawet:) Ale A. Mleczko jest dla mnie lepszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: rewelacyjny rysownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:12 a dla mnie ja jestem lepsza ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: rewelacyjny rysownik 19.03.07, 12:53 > a dla mnie ja jestem lepsza ;-D Podrzuć linka, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćportalujestem Re: rewelacyjny rysownik IP: *.tvkdiana.pl 10.03.07, 15:25 w lublinie jest wydział grafiki, sobie sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: rewelacyjny rysownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:14 oj kurde sama studiuje na tym wydziale; jest wydzial artystyczny podzielony na instytut muzyki i sztuk pieknych na ktorym sa kierunki: grafika, malarstwo i edukacja artystyczna; kierunki muzyczna pomijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: rewelacyjny rysownik IP: *.CNet.Gawex.PL 10.03.07, 22:05 Czyżby genialny rysownik Kanarek tą drogą szukał kienteli? Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: rewelacyjny rysownik 19.03.07, 12:59 > Czyżby genialny rysownik Kanarek tą drogą szukał kienteli? Intrygująca teoria spiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kung_fu_plaster Re: rewelacyjny rysownik 19.03.07, 13:02 Chociaż kto wie, może ktoś się do niego zgłosił po tym jak wszedł na jego stronę za pośrednictwem tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś