yaponczyk1 16.04.07, 19:29 Czy, dlaczego i kogo smieszy ich tworczosc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Kabaret Ani mru mru 16.04.07, 19:46 OSTATNI ŚMIESZNY był dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Kabaret Ani mru mru 16.04.07, 20:17 "OSTATNI ŚMIESZNY był dudek." chyba jednak trochę przeszarżowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyjanka Re: Kabaret Ani mru mru IP: *.chello.pl 16.04.07, 20:28 mru mru w ogóle mnie nie bawi zero lubiłam kiedyś potem i mumio, ale jeszcze przed reklamami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olooo Re: Kabaret Ani mru mru IP: *.124.234.91.ip4.krucznet.com.pl 11.01.15, 10:19 oni to i fajni są , ale ten mały grubaw o tak na doczepkę chyba go mają , no Tofik najlepszy potem jego brat ale ten grubawy mały to tak na sztuke chyba jest i z zastania, jest ale mogło by go nie być i tak jak myślę o nich to widzę tych dwóch braci :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kabaret Ani mru mru IP: 87.204.44.* 12.01.15, 19:37 Gość portalu: olooo napisał(a): > oni to i fajni są , ale ten mały grubaw o tak na doczepkę chyba go mają , no To > fik najlepszy potem jego brat ale ten grubawy mały to tak na sztuke chyba jest > i z zastania, jest ale mogło by go nie być i tak jak myślę o nich to widzę tych > dwóch braci :)! To nie są bracia, cieciu gromadzki i naucz się pisać, bo oczy bolą od tego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kabaret Ani mru mru IP: *.smstv.pl 16.04.07, 21:52 Są ok, ale przy KMN to mało. Przy AMM moim zdaniem nie trzeba nic a nic inteligencji, no ale nie będę obrażał tu fanów. Pamiętam jak znajomy fan AMM przy skeczu KMN o Curie-Skłodowskiej nie zrozumiał o co chodziło z imionami kochanków: Apoloniusza (polon) i Radosława, a wiadomo jaki to miał być pierwiastek, a chemikiem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
piesbaskervill Re: Kabaret Ani mru mru 16.04.07, 23:05 mnie śmieszy,bawi,podobnie jak KMN,dobrzy są, Poniedzielski też Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Kabaret Ani mru mru 17.04.07, 08:45 Mnie bawi i śmieszy praktycznie każdy kabaret gdy mam dobry humor i wrzucę na luz wszystko jest zabawne!!! Bo kabaretu chyba nie można brać tak do końca na serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA Re: Kabaret Ani mru mru IP: *.astral.lodz.pl 11.02.17, 20:16 najgorszym kretynem to jest ten michał. Wytatyuował sie jak debil i ubrał w kurtke bez rękawów,żeby to pokazać. żalosny gość który próbuje czymś zaimponować,ale chyba małolatom. Dla mnie ten gość jest skończony.A Wilkołek jest naJLEPSZY Z NICH WSZYSTKICH I JEST AUTOREM WIELU ICH SKECZY!! mICHAŁ IM STYARSZY TYM GŁUPSZY I BRZYDSZY. Odpowiedz Link Zgłoś