Dodaj do ulubionych

Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-)

20.04.07, 15:22
Proponuję zabawę polegającą na napisaniu dwuwiersza, w którym pierwsza
linijka oszałamia romantyzmem a druga jak najdrastyczniej sprzeczna jest z
pierwszą.

przykład:

Jesteś piękna, mądra i zwiewna jak rajski ptak.
To jest lista cech, których najbardziej Ci brak.

albo:

Kiedy śpię, twarz Twą widzę we śnie
Dlatego gdy się budzę to płaczę boleśnie.

i:

Kiedy kocham się z Tobą, miłość mnie zniewala.
Wyłącznie dlatego, że mi pękła gumowa lala.

zapraszam :-)
Obserwuj wątek
    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 15:37
      Taki piękny byłeś w promieniach miesiąca,
      zżygałam się, gdy cię ujrzałam w świetle słońca.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 15:51
        Gdy się tulę do Ciebie, czuję w sercu mrówki
        tylko błagam, nie zdejmuj z głowy reklamówki.
        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:01
          Marzę o tobie we dnie i w nocy,
          że jak cię ujrzę, ustrzelę z procy.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:04
            Wierzyłem, że cię kocham na wszystkie me lata
            Dopóki nie spotkałem Henia - twego brata.
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:07
              Kocham ponad życie Twą zwiewną naturę.
              Wziąłem Cię na ręce - teraz mam rupturę.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:43
                Cieszę ja się tobą od miesięcy paru
                choć podnieść nie mogę dupy twej ciężaru.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:02
          Jesteś mądra, piękna, pociągająca i słodka.
          Tylko czemu łykasz te bzdury jak jakaś idiotka?
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:07
            Jesteś taki silny i męski,
            tylko czemu w łóżku wciąż klęski?
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:09
              Pokochałem Cię rok temu, na początku maja.
              Wtedy nie wiedziałem, że ty też masz jaja.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:13
                Będę cię do szaleństwa kochała,
                mimo miękkości twego hmmm… ciała
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:15
                  Rzadko można spotkać, jak ty białogłowę
                  która nawet cyce ma silikonowe.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:17
                    Pieszczę się z tobą i pieszczę
                    myśląc: k.rwa, jak długo jeszcze!
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:20
                      Pochwa Twa dziewicza, jeszcze nie ruszana,
                      dość swobodnie mieści butelkę szampana.
                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:19
                    Kocham Cię namiętnie, kocham ponad życie
                    Przestań więc nareszcie grzebać se w odbycie!
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:22
                      Jesteś jak olśnienie i synonim gracji,
                      przestań więc obleśnie pierdzieć w restauracji.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:39
                        Gdy cię nie widzę cierpię katusze,
                        gdy jesteś obok ze smrodu się duszę.
                        • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:41
                          Gdy jestem przy Tobie czuję się jak w niebie
                          Gdy otworzysz usta strasznie Ci z nich...
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:45
                            Gdy marzę o tobie przeżywam rozkosze
                            a gdy jesteś blisko biorą mnie na nosze.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:50
                              Gdy patrzę na ciebie miłość mnie dopada
                              Jednak wąlę wąchać skarpety sąsiada.
                              • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:51
                                Gdy myślę o Tobie serducho mi rośnie
                                Gdy na Ciebie patrzę zwiewam gdzie pieprz rośnie!
                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:52
                                  Twa męska uroda
                                  jest jak w kiblu woda.
                                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:54
                                    Pięknyś jak Apollo w młodości rozkwicie
                                    Czemu żeś ach czemu zmarnował mi życie?
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:56
                                      Twarz jak płatek róży, oczy migdałowe
                                      no i do kompletu masz też pustą głowę.
                                      • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:58
                                        Twarz jak Brada Pitta, mięśnie jak Beckhama
                                        Czemu z Ciebie taki kawał chama?
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:01
                                          Jak wiele zalet i wdzięków masz
                                          powiem ci, ale zakryj czymś twarz.
                                          • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:04
                                            Kochać Cię to rozkosz nad wszelkie rozkosze
                                            Wolę już wynosić ze śmieciami kosze!
                                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:08
                                              Miłość ma do ciebie wielka jest jak góra
                                              kiedy cię powącham, to mi mięknie rura.
                                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:10
                                                Na myśl o tobie serce staje mi dęba,
                                                gdyby tylko nie ta twoja gęba!
                                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:14
                                                  Kiedy cię nie widzę, schnę łacno z tęsknoty
                                                  choć wiem, że się puszczasz niczym w marcu koty.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:20
                                                    Z miłości nocami płaczę wciąż i szlocham,
                                                    chociaż w tobie tylko jeden organ kocham.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:22
                                                    Kiedy się kochamy, serce mi łomoce
                                                    bo chcę twoja głowę szybko zakryć kocem.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:28
                                                    Mam różne fantazje kiedy się kochamy,
                                                    np. że się spieprzasz gdzieś z tatrzańskiej skały.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:32
                                                    Kocham twoje włosy, razem z ich falami
                                                    chociaż znacznie gęstsze masz między piersiami.
                                                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:34
                                                    Kocham Twoją męskość od rana do nocy
                                                    Lecz znieść już nie moge wiecznej Twej niemocy!
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:36
                                                    Kocham twoje łono, jam nim urzeczony
                                                    choć są mniej oślizłe nawet jamochłony.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:55
                                    Twoich zmysłów szał
                                    jest jak w szambie kał.
                                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:55
                                      Gdy myślę o tobie mam w sercu pożogę,
                                      kiedy już cię widzę patrzyć się nie mogę!
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:06
                                        Gdy biegnę do ciebie popołudniem miłym
                                        jeszcze szybciej spadam, bo unikam kiły.
                                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 15:09
                                          Uwielbiam, gdy pieszczą mnie całą twe rączki,
                                          lecz trzymaj się z dala – uniknę rzeżączki.
                                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 16:51
                                            Uwielbiam pieścić twe piersi dokładnie
                                            chociaż co chwila jedna na podłogę upadnie.
                                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:56
                                      Kiedy mnie dotykasz przechodzą mnie dreszcze
                                      Długo tak się będziesz produkować jeszcze?
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:00
                                        Usta malinowe, oczu gwiazd panteon
                                        byłbym ja szczęśliwy, gdybyś nie był Leon.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:18
            Jędrność twego ciała - we mnie pożar wielki.
            Dobrze, że stosujesz do swych cyców szelki.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:24
              Oddam ci się zaraz z rozkoszy krzykiem,
              tylko czemu on usztywniony patykiem?
              • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:43
                Miłość ma promienna do grobowej deski
                Znowu Ci się zespuł Twój trabant niebieski!
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 16:53
                  Budzi we mnie dreszcze twej urody kwiat
                  Lecz twa wielka dupa mi przesłania świat.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:00
                    Wciąż marzę o popełnieniu z tobą grzechu,
                    po zdjęciu ci gaci umieram ze śmiechu.
                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:01
                      Kocham Cię tak bardzo że aż spać nie mogę
                      No bo mi podstawiasz pod nos swoją nogę!
                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:04
                        Z miłości do ciebie świat mi zawirował
                        bom dość nieostroznie ust twych dziś skosztował.
                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:15
                          Z miłości do ciebie więdnę dziś jak róża,
                          bo mi przypominasz cmentarnego stróża.
                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:25
                            Kocham cię szalenie i tęsknię ogromnie
                            siądź mi na kolana - zaraz będzie po mnie.
                            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:26
                              Z miłości do ciebie prawie oszalałam,
                              a to wszystko przez to, że się nie wyspałam.
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:29
                                Kocham cię za kibić jak prosto z baletu
                                chociaż smród wydzielasz taki jak z szaletu.
                                • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:31
                                  Kocham Twoje oczy błękitne jak morze
                                  Tylko czemu są takie przepite, Boże!
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:34
                                    Kocham twoje oczy czarne jak asamit
                                    by się ciebie pozbyć odpalę dynamit.
                                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:37
                                      W piękny dzień wrześniowy staliśmy przed ołtarzem
                                      Gdybym wtedy uciekła... tylko o tym marzę!

(mam nadzieję że mój Mąż tego nie przeczyta...)
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:41
                                        Kiedy cię spotkałem, chciałem cię poślubić
                                        dzisiaj robię wszystko by twój pościg zgubić.
                            • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:28
                              Już za parę chwil staniemy przed ołtarzem
                              A ja coraz bardziej o ucieczce marzę!
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:37
                                Kocham twą spokojność rzadką dość u żony
                                ale musisz schunąć chociaż cztery tony.
      • kochanica-francuza zRZygałam nt 21.04.07, 13:53
        obrobka_skrawaniem napisała:

> Taki piękny byłeś w promieniach miesiąca,
        > zżygałam się, gdy cię ujrzałam w świetle słońca.
        • palnick Re: zRZygałam nt 23.08.08, 08:06

Kocham ciebie wręcz niewymownie
          nawet kiedy rzygasz gwałtownie.
    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:27
      Gdy marzę o tobie, jesteś śliczna taka
      choć wiem, że wyglądasz jak dupa zza krzaka.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:31
        Gdy marzę o tobie wyglądasz jak tur,
        tylko czemu widzę na kartofle wór?!
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:39
          Gdy o tobie myślę wyglądasz jak łania
          kiedy cię zobaczę z rozpaczy się słaniam.
          • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:41
            Jedzie książę do mnie na białym rumaku
            Ale nie dojedzie - brak paliwa w baku.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:46
              Taka miłość jak do ciebie to zyciowe fuksy
              równie rzadkie są twoje haluksy.
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.08, 14:34

Twoja postać jest jak zwiewne zjawisko
              szkoda tylko, że masz wredne mordzisko
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:41
            Marzę o tobie w dni powszednie i niedziele,
            tylko czemu na koncie masz wciąż tak niewiele?
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:44
              Dzięki tobiem wstąpił prosto między Bogi
              tylko czemu babo masz włochate nogi?
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:46
                Gdy myślę o tobie jestem cała goła,
                tylko czemu, czemu tyś taka pierdoła?
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:48
                  Nagość twoja zawsze odbiera mi rozum
                  to przez cyce pod pachą - niezwykłe kuriozum.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:52
                    Miły, tyś dla mnie jak woda na pustyni,
                    po której wymarli wszyscy Beduini.
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:55
                      Wszem i wobec uparcie sławię twą urodę
                      choć jedyne co umiesz to przypalić wodę.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:56
                        Jam do grzechu z tobą w tej chwili gotowa,
                        ale na twój widok padła nawet krowa.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:59
                          Kiedy idziesz łąką jam szczęśliwy taki
                          chociaż na twój widok pozdychały ptaki.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:04
                            Jesteś dla mnie miły piękny jak marzenie,
                            tylko proszę, błagam, umyj se siedzenie!
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:07
                              Jesteś apetyczna jak dobre hot-dogi
                              ale błagam miła, umyj choć raz nogi.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:40
                                Moje ty kochanie, masz same zalety,
                                lecz dziadzie szczerbaty, umyj raz sztachety!
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 14:42
                                  Muzą moją jesteś i poezji siostrą
                                  Czemu tobie z gęby jedzie kupą ostro?
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:04
                                    Pamiętasz jak maciejka pachniała magicznie?
                                    Czemu ty do cholery tak cuchniesz tragicznie?
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:07
                                      Czy pamiętasz tę upojną noc w Zakopanem
                                      kiedy baca cię pomylił z pawianem?
                                      • straszna_czaszka Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 09:02
                                        Czy pamiętasz tę noc przy strumyku,
                                        kiedy w majty zrobiłeś siku?
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 07.11.07, 12:04

Czy pamietasz tę noc przy strumyczku,
                                          gdym posliznął się na twym obwisłym cycku?
        • Gość: koń Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:42
          Tylko marzę o tym, by trzymać cię za dłoń,
          lecz czemu wydzielasz taką przykrą woń?
          • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 16:47
            Kiedy cię poznałam, byłam w siódmym niebie
            Teraz tak żałuję, że wyszłam za ciebie!
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 18.08.07, 07:28
              Kiedy cię poznałem, byłem w siódmym niebie
              Teraz też się cieszę, bo cię dziś pogrzebię!
            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.01.08, 12:59
              Kiedy cię poznałem, byłem zachwycony
              Teraz tak żałuję, żem ci zaślubiony.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 07.05.08, 08:22

Kiedy Cię poznałem, zwiodłaś mnie swym czarem
                teraz jasno widzę, że jesteś koszmarem.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:31
      Namiętność pali,
      A mnie to wali...
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:45
        Oczy węgle, kibić osy
        będę musiał uzyc kosy.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:42
      Moja miłość do Ciebie szalona,
      Aż śmieje się ze mnie żona.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:49
        Piękność twoja na wzór bogiń jest stworzona
        żeby jeszcze zneutralizować zapach twego łona.
        • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:51
          Takich mężczyzn jak Ty to ze świecą szukać
          Czemuż Ty codziennie musisz się nastukać?
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:53
            Moja miłość do ciebie wielce jest zaciekła
            choć wyglądasz jak maszkara rodem prosto z piekła.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:08
              Ja wciąż sławię twe powaby,
              choć masz gębę jak u żaby.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:11
                Kocham cię mocno i to bez limitu
                choć się brzydzę twego celulitu.
          • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:54
            Ach, jakże bym chciał spocząć móc na Twym łonie.
            Sra..ka mnie goni....
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:57
              Kiedyś radość we mnie wzbudził nasz Kupido
              a dzisiaj najchętniej zadźgałbym cię dzidą.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 17:58
      Ty jesteś moim marzeniem...
      Co? - znowu zostałem jeleniem?
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:01
        Marzę by twój portret mgiełką odmalować
        to mi pozostało - nie chcesz kopulować.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:02
      Oczy Twe są jak stawy głębokie w ogrodach namiętności...
      Żabsko w nich gości.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:09
        Oczy Twe są jak stawy w ogrodach namiętności...
        tylko czemu wszystkich zaspokajasz gości?
        • Gość: Magda Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.asta-net.com.pl 20.04.07, 20:54
          Chociaż jesteś śliczny to krzyczę z radości
          Kiedy zaspakajam tylko obcych gości
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:01
            Kocham twą otwartość i gościnność wielką
            więc cię dziś uduszę stryjka Jana szelką.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:06
      Byłaś mym Słońcem...
      Rachunek wyślij gońcem.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:12
        Byłaś mym Słońcem, gwiazdą i Księżycem
        teraz mi imponujesz do ziemi obwisłym cycem.
      • Gość: Kotecek Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:59
        Zaspokajasz moje żądze
        Oddając mi swe pieniadze

• ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 16:08
          Księżyc nad nami świecił, gwiazdy migotały
          Przeto dobrze widziałam, jaki jesteś mały...
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.03.08, 21:15

Księżyc nad nami świecił, Wenus nas kusiła
            Przeto dobrze widziałem, że cię toczy kiła.
      • gunia_86 Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 11.05.07, 09:23
        ooch gdybyd wygladal jak kasiaze z bajki
        nigdy nie zrobilabym ci nawet fajki:)
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 15.05.08, 09:36

Twa uroda króluje niepodzielnie,
          lecz ktoś inny niech zrobi ci patelnię.
      • Gość: CoCOBongo Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:08
        Jeśteś piekna jak kwiat róży,
        Tylko ryj masz ciut za duzy.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 12.05.07, 20:02
          Jesteś piękna jak kwiat piwonii
          tylko zęby masz jak u koni.
      • sagittarius954 Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.05.07, 14:50
        Krągłości twych ślicznych nie zliczę już nigdy
        me serce zatkało się na daniach twych licznych .
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 15.05.08, 09:37

Jesteś miła bardzo kobieca
          więc się wpija w schaby twa kieca.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:09
      W uśmiechu, Twe zęby jak perły
      Ze szklanki się szczerzą bez przerwy.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:17
        Kocham z alabastru twe piękne ramiona
        chociaż biust u ciebie jak krowie wymiona.
        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:18
          Kocham twoje ciało i czuprynę,
          wystraszyłeś mi całą rodzinę.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:20
            Kocham chwilę, gy leżysz przy mnie a nad nami cisza
            wtedy mi nie przeszkadza, że z łóżka twa dupa zwisa.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:36
              Ja bym chciała z tobą popływać szalupą,
              lecz się tam nie zmieścisz ze swą wielką dupą.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:43
                Stanę dziś pod twym oknem z mą piękną gitarą
                tylko mnie nie uszkodź tą swoją koparą.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:14
      Ach pieść mnie mój miły, pieść...
      Od jutra. A teraz cześć.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:15
        Bardzo mnie pociąga twa lubieżna mina
        choć apetyczniejsza jest kozy wagina.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:17
      Kiedy przed Tobą klękam,
      wymiękam.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:19
        Kiedy się z tobą całuję
        potem przez tydzień pluję.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:21
          Kiedy się z tobą namiętnie całuję
          znajdę chwilkę i dyskretnie zwymiotuję
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:22
            Marzę o z tobą urlopie,
            wtedy utopię cię w klopie.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:24
              Marzę o wyjeździe z toba w Dolinę Rozpudy
              tam cię w bagnie utopię i się skończą nudy.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:27
                Marzę o urlopie z tobą,
                zarażę cię jakąś chorobą.

Rospudy!
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:31
                  Marzę aby spędzić z toba święta
                  żebyś jak karp była śnieta.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:30
                Marzę o wyjeździe z tobą na Kanary,
                ale jak pokażesz swe kobiece bary?
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:32
                  Marzę żeby pójść z toba do kina
                  bo mi się zepsuła sztuczna wagina.
            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:24
              Marzę o z Tobą urlopie.
              Sam się utopię...
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 14:44
                Marzę z tobą o urlopie
                wtedy wreszcie cię utopię.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:20
      Utulił bym Cię w ramionach...
      Nie mogę przez te wymiona.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:26
        Miłość ma do ciebie przegoniła smutki
        drzwiami ci przytrzasnę te obleśne sutki.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:28
          W tobie odnalazłem niezwykłą dziewczynę
          jutro cię posadzę na pancerną minę.
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:38
            Pieszczę cię, mój ty Romeo,
            jutro zarąbię cię siekierą.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:46
              Kiedy nasze ciała juz się złączą w jedno
              dziwię się jak zawsze skąd w tobie to drewno.
            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:48
              Pieszczę Cię moja Julietto,
              i czuję, że to chyba nie to.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:51
                Pieszczę Cię moja Julietto.
                Ciekawiej jest z gumową kobietą.
                • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:55
                  Namiętność czuję do Julietty
                  za drzwiami od toalety.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:58
                    Pociąga mnie Casanowa
                    niczym ciężarna krowa.
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:02
                      Lubię kiedy mówisz bom szczęśliwy taki
                      jutro łeb ci utnę - poprostu dla draki.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:23
                        Oglądamy słońca wschody i zachody,
                        chyba ci podrzucę z salmonellą lody.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:23
                          Gdym cię zoczył nagą nad jeziorem
                          zobaczyłem jakim jesteś potworem.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:00
                            Porażasz mnie miły swą męską urodą,
                            każę ci od dzisiaj siedzieć za komodą.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:57
                              Trochę peszą mnie twe pełne cyce
                              załóż na nie po palmach donice.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:40
                                Uwielbiam cię miły od zeszłego kwietnia,
                                aleś ty przez ten rok straszliwie zeszpetniał!
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:07
                                  Tęsknię z atwym powłóczystym wzrokiem
                                  i cóż z tego, że ze szkalnym okiem.
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:09
                                    Pamiętasz mój drogi nasz uroczy stawek?
                                    Gdy na ciebie patrzę to dostaję drgawek.
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:10
                                      Czy pamiętasz gdyśmy szli przez połoniny?
                                      do dziś ci przybyło pięc kilo słoniny.
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:15
                                        Gdy patrzę na ciebie wszystko się zieleni.
                                        Już nie mogę ścierpieć twych krzywych goleni!
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:54
                                          Kocham ponad życie twoje oczy czyste
                                          gdy stoisz na baczność uda masz koliste.
                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:58
                    Kocham oczy i usta Julietty
                    jednak wolę w kiblu palić pety.
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:40
            W tobie odnalazłam ekstra faceta,
            dobrze chociaż, że wzrok mam jak u kreta.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:47
              W tobie odnalazłem babkę odlotową.
              W urodzie przegrywasz z miską klozetową.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:51
                Marzę wciąż o tobie, o mój najmilejszy,
                choć od ciebie nawet wiejski sracz piękniejszy.
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:54
                  Pociąga mnie łagodność twa i nieziemska cnota
                  choć co do urody - wolę kaszalota.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:57
                    Pociąga mnie twoja twarz i postura,
                    choć prawdę mówiąc wolę już knura.
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:00
                      Twa postać i uśmiech to jedna podnieta
                      lecz więcej mam radości kiedy gram w krykieta.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:02
                        Pociąga mnie bardzo twe ciało Odysa,
                        tylko czemu ci ciągle tak zwisa i zwisa?
                        • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:03
                          Czas z Tobą tak miło i szybko płynie
                          Jak odwiedziny w szpitalu w Kobierzynie.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:04
                          Twa postać jest jak krajobraz uroczy
                          obwisły cyc, garb i zezowate oczy.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:05
                            Mówię wszem i wobec: masz zalet bez liku,
                            tylko zrzuć mój miły tę tonę tłuszczyku.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:08
                              Szczęście mnie poraziło, gdym cię spotkał w zeszłym roku
                              jedno co się nie zmieniło to smród z twego kroku.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:10
                                Zakochałam się w tobie w jednej krótkiej chwili,
                                tylko, obleśny dziadzie, nie zjadaj swych gili!
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:13
                                  Pokochałem cię mocno - to mnie ubogaci
                                  ale przestań wąchać przód swych własnych gaci.
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 20:13
                                    Na twój widok przeżywam niezwykle podniety
                                    i wciąż ci powtarzam: zmień już te skarpety!
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 20:35
                                      Gdy cię widzę, miód na serce mi spływa
                                      może kiedyś się zaczniesz podmywać?
                                • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:14
                                  Miłość spadła na mnie gwałtownym płomieniem,
                                  Ale ją ugasiłem browarnym jęczmieniem.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:04
                                    Miłość spadła na mnie gwałtownym płomieniem.
                                    Ale z przyjemnością na skuter cię zamienię.
                          • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:06
                            Jesteś cudem,
                            jak na paskudę.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:10
                              Serce tak mi waliło, gdym dawał ci kwiaty
                              wtedy spostrzegłem, żeś brzydsza od pawiana taty.
                              • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:16
                                Kupię Ci kwiaty
                                na raty.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:16
                                Wzruszyłam się, gdy dałeś mi tulipany,
                                ale nie wiedziałam, żeś tak porąbany!
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:18
                                  Kiedym cię obsypał róż dziewiczych kwieciem
                                  zaraz poszłaś w długą z klechą oraz cieciem.
                                • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:25
                                  Na głowie Twej wianek z ruty
                                  Niestety, już trochę nadpsuty.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:03
                                    Uwielbiam gdy kwiatami stroisz swoje włosy
                                    żeby się ciebie pozbyć dziś uzyję kosy.
                                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:55
                                      Uwielbiam oglądać cię w świetle zachodu,
                                      jeszcze dziś wieczorem spuszczę cię ze schodów.
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:09
                                        Oczy twoje lśnią jak dwie gwiazdeczki
                                        zawsze kiedy wypijesz wódeczki.
                                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:12
                                          Twój tors silny jak u tura
                                          a ryj całkiem jak u knura!
                                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:53
                                            Ty mi jesteś miła niewymownie droga
                                            martwi mie zaś trochę twa morda buldoga.
                                            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 16:16
                                              Tak cię miły kocham, wiosna się znów budzi,
                                              tylko ze swą mordą nie wychodź do ludzi!
                                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:46
                                                Kocham cię me słonko, pójdę z tobą wszędzie
                                                chociaż na twój widok zdychają łabędzie.
                                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:50
                                                  Mój ty najmilejszy orle i sokole,
                                                  kto się na cię spojrzy mówi: ja pie..!
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:12
                                                    Mój ty przebiśniegu kocham cię jak wariat
                                                    chociaż kto cię spotka mówi: Jezus Maria!"
            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:51
              Chciałbym z Tobą po kolacji,
              być w separacji.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:23
                Wczoraj gdyśmy byli nad brzegiem ruczaju
                wstałaś i odeszłaś - było mi jak w raju.
                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:26
                  Przemierzamy razem puszcze oraz knieje,
                  niech ten dziad już sczeźnie, bo ja oszaleję.
                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:30
                    Miłość tak mnie rozpala,
                    A Tobie wiek nie pozwala.
                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:38
                      Zakochana w tobie jestem bez pamięci,
                      ale twoja męskość wcale mnie nie kręci.
                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 20:38
                        Zakochany jestem bez pamięci w tobie
                        mam z tobą wesoło jak w rodzinnym grobie.
                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:03
                          Och, straszliwie jestem w tobie zakochana -
                          tak sobie bajdurzę, gdy jestem zawiana.
                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:06
                            Twoich oczu gwiazdy goją moje rany
                            ty w to wszystko wierzysz choć jestem nachlany.
                            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:08
                              Och mój najmilejszy, ty masz wszystko pikne,
                              wtedy to dostrzegam, gdy se zdrowo łyknę.
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:29
                                Z tą twoją urodą możesz zyć w pałacu
                                widzę to dopiero gdy jestem na kacu.
                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:33
                                  O mój królewiczu, moje ty kochanie,
                                  patrzyć się na ciebie już nie jestem w stanie.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:23
                                    Szczęście niepojete, ukochana moja
                                    lecz więcej uroku uschła sekwoja.
                                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:30
                                      Lubię gdy przynosisz mi róże z ogrodu
                                      lecz nie mogę ścierpieć już twojego smrodu!
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:57
                                        Lubię gdy pieścimy się przed wieczorami
                                        zrób coś z pod oczami wielkimi worami.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 18:37
      O Pani, krasne Twe lica.
      Zaraz mnie weźmie ku..wica.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:16
        O najmilsza pani, krasne twoje lica
        pachniesz też niezwykle - niczym gnojowica.
        • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:22
          O Pani, jak mleko białe Twe łono,
          Czemuż Ci rozum zastąpiło ono.
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 19:34
            Podziw mój wciąż budzą twe twarde muskuły,
            twa głupota wszakże przypomina muły.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 20:40
              Kocham pierś twą mleczną i twe białe łono
              szkoda mi, że zupę gotujesz za słoną.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:06
              Mogłabym dziś ciebie zajadać łyżkami,
              wkrótce się doczekasz: struję cię grzybami.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 21:31
                Jesteś palce lizać, jeśli mam być szczery
                wolę jednak wąchać stare, stęchłe sery.
                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:30
                  O mój ty najmilszy, kocham cię straszliwie,
                  tylko czemu k.rwa tak śmierdzisz parszywie?
                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:47
                    Kocham cię nad życie, moja ty gwiazdeczko
                    ale w sprawach seksu, to wolę z owieczką.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:19
      Hej, panno ma czarnobrewa
      Na Twój widok krew mnie zalewa.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:24
        Usta twe jak dwa korale
        muślę tak gdy się nawalę.
    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:20
      Imię Twoje mam w sercu wyryte
      (kopie na plecach, nad odbytem).
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:26
        Kocham twe płoche spojrzenia
        skutek to rozkojarzenia.
        • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:45
          Jasne lico masz i cerę gładką,
          A ja i tak wolę z Twą matką.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:48
            Postać twa tak mnie rajcuje
            ale seks - to z twoim wujem.
    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:54
      Ledwie dyszę, gdy widzę twój wzgórek
      tyś drewnianna, więc starczy ogórek.
    • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 22:59
      Kiedy cię nie widzę, czuję drżenie rzyci,
      tylko czemu narząd u cię taki tyci!
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:04
        Gdy cię nie widzę nie wzdycham, nie płaczę
        drżę z obrzydzenia kiedy cię zobaczę.
        • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:05
          Marzę o twych ustach, marze o rozporku,
          po ostatniej randce rzygałam do wtorku.
          • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:11
            W oczach wciąż mam Twe piersi w oddechu faliste
            A w nozdrzach Twe zapachy, nie do końca czyste.
            • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:18
              Ach, Romeo luby, czemuś taki cudny,
              kto powie, że pachniesz, ten jest łotr obłudny.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:25
                Ciągle tęsknie do twej cudnej szparki
                i żal topię w wielu kuflach Warki.
                • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:30
                  Przyjdź, o Adonisie, czekam ciebie cała,
                  a jak już nadejdziesz, to ci wytnę wała.
                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:32
                    Ma bogini, piękan jak zjawisko
                    czemuż jesteś zwykłą sufrażystką.
                    • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:56
                      W mych marzeniach sennych zawsze jesteś, luby,
                      Cały ty i wszystko, oprócz małej tuby.
                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:25
                        Kocham twoich pieknych oczu nadzwyczajny blask
                        tylko proszę zostaw na łbie z czarną szybą kask.
                        • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 12:09
                          Masz zalet bez liku i samochód zrywny,
                          tylko cię zasłania własny mięsień piwny.
                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 13:13
                            Twoja postać zakończyła moje zagubienie
                            ciągle się dziś zastanawiam, czy ty masz sumienie.
                            • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 14:47
                              Pragnę twej bliskości, gdy jesteś daleko
                              widząc cię bez maski, panikuję deko.
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 19:43
                                Jakże w tobie jestem ślepo zakochany
                                jednak na twój widok zdychają bociany.
    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:30
      Gdy wspominam, twe spojrzenie powłóczyste
      machinalnie sięgam po pół litra czystej.
      • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:41
        Oczy masz niebieskie niczym chaber z pola
        Gdy wspominam resztę, sięgam po jabola.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:46
          Pąsy masz czerwone niczym w polu maki
          nigdy nie widziałem podobnej pokraki.
          • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 20.04.07, 23:53
            Ciało rzeczywiście masz ty całkiem, całkiem...
            Ładnie się rumieni, jak przywalę wałkiem.
            • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 20.04.07, 23:55
              Nogi, powiem skarbie, to masz jak u boga.
              Tylko na cholerę ci ta trzecie noga??
              • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 20.04.07, 23:57
                Usta jak maliny masz mój piękny Fredzie.
                Lecz po fermentacji- jak z gorzelni jedzie.
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:28
                  Stópki masz kochana niczym gejsza
                  każda łódź rybacka od nich mniejsza.
            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:56
              Głębia Twego spojrzenia mnie urzekła.
              Czyżbyś na grabie nadepła?
              • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:59
                Piszę listy do cię, boś ty oczytana,
                wolę cię nie słuchać, bo masz głos pawiana.

To znowu nie było o Pani Senyszyn.
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:32
                  Oczy wyraziste masz i jasne czoło
                  jakbyś wciąż robiła kupę za stodołą.
                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 12:12
                    Marzę i zatapiam palce w twojej czuprynie
                    pójdę do innego, tylko na mnie skinie.
                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 12:24
                      Żaden inny facet z Tobą się nie równa
                      Nikt nie "produkuje" tak wielkiego gó...
                      • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 12:25
                        Nie masz sobie równych, ach, nie masz w urodzie,
                        również mało kto ci dorównuje w smrodzie.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 13:16
                          Nie msz sobie równych w świecie, nie masz i w uroku
                          mało której tak potwornie śmierdzieć zwykło w kroku.
                          • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 14:48
                            Sypałabym ci ja kwiaty pod twe stopy,
                            zmień po pięciu latach gacie swoje w kropy!
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 19:46
                              Kocham twoje ciało i twe płynne ruchy
                              dlaczego nad tobą krążą ciągle muchy?
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:16
                                Miłuję cię miły od zeszłego maja,
                                tylko czemu znowu drapiesz się po jajach?!!
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:46
                                  Miłuję cię miła juz od października
                                  tylko czemu ciągle, co minutę sikasz?
                                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 15:53
                                    Kocham cię w soboty, kocham cię w niedziele,
                                    chyba cię pogięło to palone ziele.
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:49
                                      Wielbię cię nieziemsko, o więcej się staram
                                      tylko przestań palić te wredne cygara.
          • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 20.04.07, 23:53
            Usta twoje słodkie niczym winne grona
            ale głos z nich lepszy ma już choćby wrona.

To o Pani Senyszyn nie jest!
            • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 20.04.07, 23:59
              Tak upojnej randki z dawna nie pamiętam.
              Boś go znów nie umył, myjesz tylko w święta?
              • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 00:01
                Ukróć me tęsknoty do cię, mnie, niebogi!
                Tylko, że tym razem umyj najpierw nogi!
                • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 21.04.07, 00:07
                  Weź mnie, weź w ramiona, bo mną chuć telepie!
                  Ale do swej żonki najpierw zadzwoń lepiej.
                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 00:11
                    Będę twoja, wierz mi, mam k'temu powody,
                    ale najpierw, miły, zażyj mydła, wody...
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:35
                      Nogi twoje jak kolumny, ukochana
                      tylko krzywe jak u emeryta ułana.
                      • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 12:24
                        Poszłabym za tobą aż na krańce świata,
                        tylko co to śmiesznie tak ci w majtach lata?
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 13:17
                          Kocham bardzo twoje śliczne i jedrne cycuszki
                          co w wielkości ustępują jajkom jemiołuszki.
                          • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 14:50
                            Słońca blask refleksy w twych oczach wyzwala,
                            wielkość twego wacka śmiechem mnie powala.
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 19:47
                              Ja najbardziej lubię spotkać cię o zmroku
                              żeby nie oglądać studni w twoim kroku.
                              • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 15:56
                                Będziem gnać po polu niszcząc trawy kępy,
                                bo ty masz, kochana, wdzięk kulawej klępy.
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:51
                                  Kiedy na cię patrzę, stan mnie bierze błogi
                                  jest mały dysonans - twoje wielkie rogi.
              • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 00:04
                Lubię głaskać Twe jasne warkocze,
                No to po co nastawiasz mi krocze?
                • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 21.04.07, 00:10
                  Lubię jak obnażasz swoje męskie ciało.
                  Choć tam więcej ciała to by się przydało...
                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:37
                    Lubię patrzeć godzinami na twe nagie biodra
                    lecz dlaczego masz tam włosów więcej niż u bobra?
                    • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:45
                      Kiedy z Tobą tańczę jestem cała błoga
                      Tylko czemu ciągle depczesz mi po nogach?
                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 11:50
                        Nie masz w całym świecie lepszej oprócz ciebie
                        tylko czemu po kieszeniach wciąż mi grzebiesz?
                        • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 12:02
                          W ócz twoich krynicach zatopić się można,
                          tylko czemu nie wiesz, co to piłka nożna!
                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 13:10
                            Marzeń moc o twej miłości wreszcie się ziściła,
                            tylko czemuś, wredna flądro knonto wyczyściła?
                            • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 14:51
                              Każda nasza nocka to dla mnie rozkosze,
                              od twego bezwładu biorą mnie na nosze.
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 19:49
                                Jesteś chyba ze mną dzięki Bożej łasce
                                jednak muszę chodzić w p-gazowej masce.
                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:05
                                  Wciąż płaczę i wzdycham kiedy cię nie widzę,
                                  a gdy jesteś blisko, to ciebie się brzydzę.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:12
                                    Ileż chwil uniesień wciąż przed nami
                                    to mnie boli, więc umówię Cię ze skinami
                                    • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 15:56
                                      Jestes mym prezesem, jesteś wodzirejem,
                                      alę twą facjatę zamaluję sprejem.
                                      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:52
                                        Jesteś moja miła jak piękna rusałka
                                        ale każda noga cienka jak zapałka.
    • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 14:17
      Gdym cię zoczył pośród bzów
      byłaś brzydkim tłem dla krów.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 17:25
        Chcę do ciebie wracać każdą nocą złotą,
        by natychmiast uciec, chociażby piechotą.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:10
          Twoja miłość może przenieść góry
          lecz mnie brzydzi pysk twój ponury.
          • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:16
            Masz takie oczy zielone ...
            Każde patrzy w inną stronę.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:17
              Całować gotowam nawet twoje rany,
              ale dziś odkryłam, żeś wybrakowany!
              • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 20:26
                Warg Twych smak słodki i tak miękki...
                Czy zapomniałaś znów sztucznej szczęki?

• obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:01
                  Siedzieliśmy razem wiosną nad ruczajem,
                  aleś mnie rozśmieszył swym jedynym jajem!
                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:18
                    Gdybym ja była ptaszkiem z tego gaju
                    Pewnie siedziałabym na tym jednym jaju.
                    • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:36
                      Hej, przeleciał ptaszek kalinowy lasek...
                      Pewnie ktoś ci uciął twój mały kutasek.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:46
                        Błądziliśmy razem: tu gaik, tam steczka,
                        nie wiedziałam wtedy, że nie masz woreczka.
                        • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 21:55
                          Jam jest Twój, Ty żeś moja.
                          Zwyczajnie - paranoja.
                          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:45
                            Tyś ma najmilejsza, jesteś mą jedyną gwiazdą
                            czemu zatem czerwie mają w twoim łonie gniazdo?
                        • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 21.04.07, 21:56
                          Zielony mosteczek hej hej ugina się...
                          Bo żeś znowu przytył, ty wielki grubasie.
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:02
                            Pamiętasz, tam w lesie, jakeś mnie całował?
                            Kiedyś ty do cholery ten brzuch wyhodował?
                            • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:06
                              Miłość wypala mą duszę...
                              A fajka płuca, tuszę.
                              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:48
                                Miła moją, masz przecudną duszę
                                choć ją słabo widać przez potworną tuszę.
                            • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 21.04.07, 22:07
                              Nóżki masz w pończoszkach ponętne okropnie...
                              Jezu, ile mrówek na nich, niech gęś kopnie.
                              • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:18
                                Kochał Cię będę po grobową deskę
                                Mówiąc prościej - masz u mnie kreskę.
                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:21
                                  Ty swoja męskością mnie po prostu dusisz,
                                  tylko nie odzywaj się kiedy nie musisz!
                                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:45
                                    Gdybym był młodszy, dziewczyno
                                    Szybciej bym spłynął.
                                  • Gość: Kurrara Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.chello.pl 21.04.07, 22:48
                                    Moje serce twoje jest, miły baronie.
                                    Czekaj, oddam organ, lecz po moim zgonie!
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 21.04.07, 22:50
                                      Tak mie cieszą nasze w miłowaniu lata
                                      szkoda tylko trochę, że jesteś szczerbata.
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:49
                                        Namietności do cię od dawna mnie brały,
                                        tylko czemuś dziadzie taki zaśniedziały?
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:10
                                          Czy pamiętasz jak na łące żeśmy w kwiatach legli
                                          tak naprawdę to ładniejsi są od ciebie na wojnie polegli.
                                    • logo.vlad Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 03:30
                                      Kiedy w marzeniach czasem widzi Twego siurka
                                      Zapomina iż masz go od Marszałka Jurka...

• palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 10:53
                                        Wielbię uczuć naszych wiosenną burzę
                                        tylko czemu nosisz buty takie duże?
    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 01:44
      Jesteś piękna, mądra i zwiewna jak rajski ptak.
      Tylko z przodu czterech zębów ci brak.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 16:23
        Miły, ust twych korale ja całować kocham,
        lecz mi w tym przeszkadza twój jak kartofel nochal.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:54
          Miła, ust twych koral ja całować kocham,
          chociaż mi przeszkadza nos w kształcie kilofa.
    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 17:19
      Pamiętasz jak szliśmy wtuleni przez las?
      Wtedy tyś po szyję w gó.. słonia wlazł
      (a ja zdążyłam odskoczyć).
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 19:55
        Pamiętasz jak szliśmy wtuleni przez pole?
        Wtedy duża mewa wpadła w twoje wole.
        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:00
          Pamiętasz jak szliśmy wtuleni przez łąki?
          Twą rzadką czuprynkę już zeżarły stonki.
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:14
            Pamiętasz jak szliśmy wtuleni przez wieś?
            i twe krzywe nogi przestały cię nieść.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:19
              Pamiętasz jak szliśmy wtuleni przez mostek?
              Gdy na ciebie patrzę boli mnie wyrostek!
              • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:38
                Kochałbym Cię Miła namiętnym kochaniem,
                lecz mi przeszkodziła obróbka skrawaniem.
                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:47
                  Uwielbiałabym miły i kochała cię
                  lecz mi w tym przeszkodził pewien wariant b.
                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 21:14
                    Poczułem na Ciebie gwałtowną ochotę
                    Powiedzmy, w zaprzyszłą sobotę?
                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 21:24
                      Ochotę bym miała, lecz się waham deko:
                      zaprzyszła sobota jest strasznie daleko.
                • szarak1 Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:50
                  oczy twe piękne , jak gwiazdy na niebie
                  jednak jak je widze , to w stawie mnie j...bie.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 20:54
                    Masz cudne pośladki i tors jak u byka,
                    gdy na ciebie patrzę to w krzyżu mnie strzyka.
                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:13
                      Czy pamiętasz jak szliśmy wtuleni przez knieje
                      kto cię wtedy widział do dziś ze śmiechu leje.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:18
                        Czy pamiętasz jak szliśmy wtuleni nad rzeką?
                        Twe ohydne cielsko trzymaj już daleko.
                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:22
                          Czy pamiętasz? Szliśmy wtuleni przez miasto
                          twoja wielka dupa, jak drożdżowe ciasto...
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:28
                            Czy pamiętasz? Szliśmy wtuleni przez lasek,
                            zawsze mnie rozśmiesza twój mały ku...
                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:31
                              Gdy cię nie ma, strasznie długa doba
                              gdy cię widzę boli mnie wątroba.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:34
                                Marzę wciąż o tobie, kiedy leżę nago,
                                lecz gdy jesteś blisko dostaję lumbago.
                                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 23:27
                                  Marzę byś już zległa po mojej prawicy
                                  chociaż na twój widok atak mam pląsawicy.
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 13:16
                                    Pamiętasz te nasze na polance dęby?
                                    Gdy patrzę na ciebie rwą mnie wszystkie zęby.
                                    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 13:20
                                      Pamiętasz dziką plażę w czas letniej spiekoty?
                                      gdy na ciebie patrzę biorą mnie wymioty.
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 13:34
                                        To dla nas tej wiosny rozkwitają bratki,
                                        kiedy jesteś blisko bolą mnie przydatki.
                                        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 18:16
                                          Jesteś piękna jak kwitnąca róża
                                          tylko dupa cokolwiek za duża.
                                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 18:20
                                            Torsik i bicepsy masz mój miły śliczne,
                                            ale zwały tłuszczu sa nieapetyczne.
                                            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.03.08, 21:17

Oczy masz cudowne, błyszczą jak planety
                                              ale dużą dupę również masz niestety.
    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:20
      O mój ukochany, z tobą mi jak w niebie,
      ale mógłbyś leżeć już głęboko w glebie!
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:23
        Moja najmilejsza, ty życia ozdobo
        jutro leb ci zgniotę wujaszka komodą.
        • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:33
          Czy pamietasz mostek wiszący nad rzeczką.
          Odbicie, które brałem za kajak było twą pizdeczką.
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 22:42
            Pamietasz romantyczny mostek nad potokiem?
            Zaświeciłeś wtedy swoim pustym krokiem.
            • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 22.04.07, 23:28
              Myśl, że mnie opuścisz to zjawa ponura
              chociaż z tobą zniknie w kroku czarna dziura.
              • Gość: mhm Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.broker.com.pl 23.04.07, 10:54
                Pięknyś jest, o mój miły, jak poranne zorze
                Tylko czemu nóż mi się w kieszeni otworzył?
                • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 11.05.08, 07:37

Piękna jesteś miła jak zorza poranna
                  dzięki temu moja wznosi się sutanna.
    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 13:13
      Byliśmy szczęśliwi tak jak w maju pszczółki,
      leżą tu dla ciebie na sraczkę pigułki.
      • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 13:19
        Wspominam z rozkoszą upojne wieczory majowe
        gdzie znów zapodziałaś leki na twoją głowę?
        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 13:35
          Pamiętasz wycieczkę naszą na Formozę?
          Zapomniałeś znowu leków na sklerozę?
          • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 18:18
            Lubię z tobą lec na kwietnej łące
            kwiaty tłumią smrody twe dojmujące.
            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 22:12
              Lubię z tobą chodzić po cienistym lesie,
              wiatr twój wstrętny fetor daleko poniesie.
              • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 24.04.07, 01:04
                Lubię miła siedzieć z tobą w parku,
                obserwować muchy na twym byczym karku.
    • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 18:15
      Kiedy wchodzisz naga do pokoju
      tracę oddech - to od smrodu gnoju.
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 23.04.07, 18:23
        Bez ciebie, mój miły dla mnie nie ma życia
        porosłeś grzybami od tego niemycia.
    • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 25.04.07, 14:24
      Przedstawię cię mamie w czas, gdy kwitną śliwki,
      kiedy cię zobaczy to da mi na dziwki!
      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 25.04.07, 14:44
        Przedstawię cię mamie w czas kwitnienia akacji.
        Kiedy cię zobaczy dostanie palpitacji!
        • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 26.04.07, 21:34
          Przedstawię cię mamie, gdy zakwitnie łąka,
          kiedy cię zobaczy, chyba puści bąka.
          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 26.04.07, 21:45
            Przedstawię cię mamie, gdy zakwitną maki,
            kiedy cię zobaczy, to dostanie sraki.
            • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 26.04.07, 21:48
              Przedstawię cię mamie, gdy się brzózka wygnie,
              kiedy cię zobaczy, chyba sobie rzygnie.
              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 26.04.07, 21:57
                Przedstawię cię mamie, gdy zakwitną mlecze,
                kiedy cię zobaczy, na biegun uciecze.
                • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 26.04.07, 22:58
                  Przedstawię cię mamie podczas pierwszej zorzy,
                  kiedy cię zobaczy, garnek na łeb włoży.
                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 12:43
                    Przedstawię cię mamie w czas kwinienia lipki,
                    kiedy cię zobaczy, dostanie wysypki.
                    • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 14:03
                      Przedstawię cię mamie w czas, gdy kwitną mlecze,
                      kiedy cię zobaczy, czym prędzej uciecze.
                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 14:15
                        Zabrakło inwencji?

obrobka_skrawaniem napisała:
                        26.04.07, 21:57
                        > Przedstawię cię mamie, gdy zakwitną mlecze,
                        > kiedy cię zobaczy, na biegun uciecze
                        • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 15:30
                          Za dużo produkuję tego i czytam chyba, by to spamiętać, przepraszaaaaam! ;)

Już, już coś klecę:

Przedstawię cie mamie w czas słodkiej majówki
                          może jej nie zmyli twój wygląd jałówki.

Może być, proszę Panią?
                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 15:50
                            funny_game napisała:
                            >
                            > Może być, proszę Panią?

proszę Pani!!!

Przedstawię cię mamie, gdy kwitną akacje,
                            kiedy cię zobaczy, to zwróci kolację.
                            • kafar.pl Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 16:03
                              Przedstawię cię tacie gdy wrócę z Wrocławia
                              on gdy cię zobaczy pewnie puści pawia.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 16:10
                                Przedstawię cię tacie, gdy zakwitnie Allium,
                                kiedy cię zobaczy to zażyje valium.
                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 27.04.07, 22:22
                                  Przedstawię cię tacie, choć ma pracy nawał,
                                  kiedy cię zobaczy to zejdzie na zawał.
                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 30.04.07, 00:29
                                    Przedstawię cię tacie, gdy wrócę z Poznania
                                    lecz nim cię zobaczy łyknie coś od srania.
                                    • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 30.04.07, 16:53
                                      Przedstawię cię tacie, gdy zakwitną bratki,
                                      kiedy cię zobaczy, wsadzi cię do klatki.
                                      • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 30.04.07, 20:05
                                        Przedstawię cię tacie, gdy zakwitną tuje
                                        on ci urwie jaja (choć się nie rymuje).
                                        • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 01.05.07, 20:44
                                          Przedstawię cię tacie, gdy zakwitną chabry,
                                          nie spodziewa się takiej makabry!
                                          • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 01.05.07, 22:54
                                            Przedstawię Cię tacie, gdy kwitną gladiole
                                            Wiem, co tata na to - powie: "ja ........."
                                            • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 02.05.07, 22:05
                                              Przedstawię Cię tacie, gdy zakwitną fiołki.
                                              Wiem, co tata na to - powie: "jołki-połki".
                                              • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 02.05.07, 22:22
                                                Przedstawię Cię tacie, gdy zakwitną zioła.
                                                Tata zaniemówi, nic wyrzec nie zdoła.

Przedstawię Cię mamie, gdy zakwitną zioła -
                                                W życiu nie widziała takiego matoła.
                                                • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 02.05.07, 22:36
                                                  Przedstawię Cię mamie, gdy zakwitnie mięta.
                                                  Kiedy cię zobaczy, załamie rączęta.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 03.05.07, 20:23
                                                    Przedstawię cię tacie, gdy zakwitnie tuja,
                                                    spyta się mnie tylko: „co to za szczeżuja?”.
                                                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 04.05.07, 11:43
                                                    Przedstawię cię mamie na piaszczystej plaży,
                                                    nie wiem czy da radę sprostać tej potwarzy.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.05.07, 20:50
                                                    Przedstawię cię tacie, gdy wrócę z Lublina.
                                                    Na twój widok powie: ”marny ten chłopina”.
                                                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.05.07, 21:05
                                                    Przedstawię Cię mamie, gdy wrócę z Sanoka
                                                    Na Twój widok powie: "Cóż to za wywłoka".
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.05.07, 21:21
                                                    Przedstawię cię tacie, kiedy wrócę z Piły.
                                                    Na twój widok powie: ”Wzięłaś go z mogiły?”
                                                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.05.07, 21:46
                                                    Przedstawię Cię babci - babcię warto znać.
                                                    Na Twój widok powie: "O żesz k.... ..ć"
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.05.07, 21:50
                                                    Przedstawię cię bliskim, gdy zakwitnie wyka.
                                                    Kiedy cię zobaczą, wybuchnie panika.
                                                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 05.05.07, 22:16
                                                    Przedstawię Cię mamie, gdy kwitnie bez czarny
                                                    Na Twój widok powie: "Co za typ koszmarny".

Przedstawię Cię mamie, gdy kwitnie bez biały
                                                    Na Twój widok powie: "Gdzieś miał chłopie gały?".

Przedstawię Cię mamie, gdy kwitnie bez lilak
                                                    Na Twój widok powie: "Lepiej byś dał dyla!".
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 06.05.07, 13:33
                                                    Przedstawię cię tacie, gdy zakwitną głogi.
                                                    Kiedy cię zobaczy, weźmie za pas nogi.

Co tych bzów tyle?
                                                  • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 06.05.07, 13:44
                                                    Przedstawię Cię tacie, kiedy bez przekwitnie
                                                    Kiedy Cię zobaczy, zdziwi się wybitnie.

> Co tych bzów tyle?
                                                    Wiosna idzie, to przysługuje.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 06.05.07, 13:55
                                                    Przedstawię cię tacie, gdy zakwitnie ruta.
                                                    Tata na to powie: "Już wolę Helmuta"!
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 17:09
                                                    Przedstawię cię tacie, gdy zakwitną bzy
                                                    mama będzie zbierać jego rzewne łzy.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 17:18
                                                    Przedstawię cię bliskim, gdy zakwitnie malwa.
                                                    Kiedy cię zobaczą będzie śmiechu salwa.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 23:17
                                                    Przedstawię cię bliskim, gdy zakwitnie brzoza
                                                    pewnie mnie spytają skąd przyszła ta koza.
                            • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 04.05.07, 11:37
                              Wiem, że Proszę Pani, Proszę Panią ;);P
                              Ale wolę Proszę Panią, bo jest bardziej ą ę :)

Przedstawię cię mamie zaraz po biwaku,
                              kiedy cię zobaczy, to umrze w hamaku.
                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 06.05.07, 21:22
                                Przedstawię cię babci, gdy zakwitną maki;
                                jeszcze nie widziała tak strasznej pokraki.
                                • wariant_b Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 06.05.07, 22:15
                                  Przedstawię Cię kiedyś wujowi z Rzeszowa,
                                  Jemu wszystko jedno, bo już wykitował...
                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 07.05.07, 12:15
                                    Przedstawię cię babci, gdy wyleje Nida.
                                    Na twój widok spyta: "Co to za ohyda?"
                                    • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 07.05.07, 19:58
                                      Przedstawię cię babci, oj-dana-oj-dana,
                                      gdy cię dojrzeć zdoła, "strzeli ci z Zidane'a".
                                      • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 08.05.07, 12:28
                                        Przedstawię cię babci, gdy wyleje Rodan.
                                        Na twój widok spyta: "Co to za koczkodan?"
                                        • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 08.05.07, 18:33
                                          Przedstawię cię tacie w środku mego miasta,
                                          kiedy cię zobaczy, rychło się pochlasta.
                                          • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 08.05.07, 18:44
                                            Przedstawię cię babci, gdy wyleje Ren.
                                            Na twój widok powie: „Siostro! Siostro! Tlen!”
                                            • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 18:26
                                              Przedstawię cię babci stryjenki sąsiadce,
                                              na pewno zapyta: ten ryj to po matce?
                                              • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 19:24
                                                Przedstawię cię babci, gdy się skończy szkoła.
                                                Już ją uprzedziłam, żeś straszna pierdoła.
                                                • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 19:52
                                                  Przedstawię cię bratu zaraz po szkole,
                                                  to cię jak oprawca rozciągnie na kole.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 20:21
                                                    Przedstawię cię babci, gdy zakwitnie wrzos.
                                                    Kiedy cię zobaczy, da ci laską w nos.
                                                  • ashton Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 09.05.07, 20:33
                                                    Tej nocy na plaży nie zapomnę nigdy
                                                    Bo żem nie myślała, żeś ty tak przebrzydły.
                                                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 17:44
                                                    Przedstawię cię tacie na meczu hokeja,
                                                    kiedy cię zobaczy trzaśnie ci z woleja.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 17:54
                                                    Przedstawię cię tacie na wyścigach chartów.
                                                    Jak ci przyfasoli uciekniesz do Tartu.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 19:50
                                                    Przedstawię cię ojcu po połowie maja
                                                    kiedy cię zobaczy uzna, że to jaja.
                                                  • obrobka_skrawaniem Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 19:53
                                                    Przedstawię cię babci, babcia cię powita
                                                    niekonwencjonalnie: pewnie rzuci shit'a.
                                                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 20:10
                                                    Przedstawię cię, miły, całej mej rodzinie,
                                                    Po tym fakcie pewnie wieść o niej zaginie.
                                                  • palnick Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 10.05.07, 23:16
                                                    Przedstawię cię miła, całej mej rodzinie
                                                    będę cucił wszystkich w tej strasznej godzinie.
                                                  • funny_game Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) 11.05.07, 09:12
                                                    Przedstawię cię chętnie całej mej rodzinie,
                                                    ochota do śmiechu na zawsze im minie.
                                                  • Gość: lonia Re: Wierszyki romantyczne acz dychotomiczne :-) IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 16:47
                                                    Przedstawię cię siostrze, gdy zakwitnie bez
                                                    Złapie cię za kudły: To on z tobą też?

Przedstawię cię bratu, kiedy zniknie mgła,
                                                    Zaraz się podrapie myśląc, żeś ty pchła.

Przedstawię cię dzisiaj, zabiorę do wujka,
                                                    Wujek się ucieszy, będzie zgrabna trójka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka