Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.chello.pl 20.12.07, 19:24 W Gdańsku każdy pasażer na Chełm dojedzie łatwo tramwajem lecz ten problem mam że często żyję ponad stan więc czy Unia dofinansuje przejazdy na gapę ? Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyzio Re: Dzięki dotacji z Unii : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:53 Twoja poezja targa moim umysłem. A wysiłek zrozumienia tego podobny jest do wysiłku człowieka będącego pod wpływem alkoholu i próbującego przejść w łyżwach przez lodowisko przy huraganie VI kategorii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Dzięki dotacji z Unii : IP: *.tpca-cz.com 21.12.07, 10:11 Otwarto granice, w Cieszynie beda funkcjonowaly miedzypanstwowe tramwaje. Przejazd na gape mozliwy pod warunkiem znajomosci z konduktorka Zuzanna. A poezji krytykowac nie moge. Bo G.R. poezji nie pisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanRymopisa Re: Dzięki dotacji z Unii : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 00:11 Dzięki dotacją z uni przybyło na wsiach kuni przybyło też i kurczęcia i kilku dziołch do wzięcia Lecz nie ma wciąż tramwaii więc nadal mam ochotę latać na wieś samolotem tam i spowrotem Odpowiedz Link Zgłoś