Gość: Gizmo IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 23:16 Siedzimy na necie juz kilka dnii i wszystkie strony ( oficjalne ) sa takie same i te same stara kawały. Moze znacie strony z lepszymi ..... Dzieki i pozdrawiamy A&G Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: Najlepsze kawały ? 11.08.03, 14:26 Nowa sluzaca Jancia(baba z wiochy) sprzatajac rano pokoj hrabiny znalazla w lozku prezerwatywe. Zaczerwienila sie i braklo jej oddechu,w tym momencie weszla hrabina : -Coz to Jancia? Nigdy milosci nie uprawialas? -Tak jasnie pani-mowi Jancia, -ale nigdy tak mocno zeby skora zlazla. Siedzi Pan Jezus przed krzyżem i pali fajki. Podbiega apostoł: Jezu, turyści! Jezus gasi fajkę, rozkłada ręce i mówi: przybijaj! Przychodzi gosc do spowiedzi. - Prosze ksiedza, zrobilem cos bardzo zlego - zgwalcilem malolatke A ksiadz na to: - I bardzo dobrze synu, bardzo dobrze! Chodza takie rozebrane! Takie miniowki! Takie dekolty! Same tego chca! Same sie o to prosza! > Mijaja dwa dni, ten sam gosc przychodzi do ksiedza .... > - Prosze ksiedza, zrobilem cos bardzo zlego - zgwalcilem starsza kobiete > A ksiadz na to: - I bardzo dobrze synu, bardzo dobrze! Robia z siebie malolatki, ubieraja sie wyzywajaco - zakladaja miniowki, pudruja sie .... Same tego chca! Same sie o to prosza! Bardzo dobrze, synu! > Mijaja kolejne dwa dni i znowu ten sam gosc przychodzi do spowiedzi .. - Prosze ksiedza, zrobilem cos bardzo zlego - zgwalcilem ksiedza .... z sasiedniej parafii .... > Ksiadz sie zmartwil, podrapal w glowe i mowi: - Oj synu! Bardzo zle! Bardzo zle zrobiles ..... Pamietaj synu - TUTAJ JEST TWOJA PARAFIA! -- ....ordnung to wyższa forma burdelu (c)dawid.locke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Najlepsze kawały ? IP: *.visp.energis.pl 16.08.03, 21:59 Mogę Ci wysłać swój zbiór (jak chcesz, daj adres). Jest NAPRAWDĘ DOBRY. Nieładnie pisać tak o sowoich "dziełach", ale nie jest to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Najlepsze kawały ? IP: *.chello.pl 17.08.03, 01:30 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Mogę Ci wysłać swój zbiór (jak chcesz, daj adres). Jest NAPRAWDĘ DOBRY. > Nieładnie pisać tak o sowoich "dziełach", ale nie jest to tylko moja opinia. Tak sie troche krępuję poprosić, ale... Może mnie wyślesz. Zaplacę dobrym słowem i krótka modlitwą przed piekarnikem w kuchni (piecyka nie posiadam...) Mój adres: vik98@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Najlepsze kawały ? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 17.08.03, 02:05 No mnie tez "zabrali "gazowy ale mile go wspominam:-) czy równiez moge prosić? hmm10@op.pl Pozdrawiam Maryla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Najlepsze kawały ? IP: *.visp.energis.pl 17.08.03, 12:05 Postaram się jutro Wam wysłać. To będzie plik *.pdf, więc musicie mieć zainstalowanego bezpłatnego Acrobat Readera (www.acrobat.com ). Odpowiedz Link Zgłoś
wadziu Re: Najlepsze kawały ? 17.08.03, 13:45 piecyku gazowu prosze również Twój kawałozbiór wadziu@hanet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrochodyl kawaly piecyka IP: *.albatros.gliwice.pl 17.08.03, 14:33 witam. tez jestem zainteresowany porcja swiezych i dobrych kawalow, tylko.... czy nie moglbys ich (chocby tego pdf'a) na strone www? tak dac szanse wiekszej liczbie osob niz 3.. ? pozdrawiam chrochodyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Najlepsze kawały ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.03, 22:57 rowniez byl bym wdzieczny za przeslanie bobek@NOSPAM.nasz.walbrzych.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Najlepsze kawały ? 17.08.03, 15:38 to i ja poprosze na adres powyzszy (gazetowy) i z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
straw-berry Re: Najlepsze kawały ? JA TEŻ POPROSZĘ 17.08.03, 15:49 Podanie o kawały Szanowny Piecyku Zwracam się z uprzejmą prośba o przesłanie mi świezej porcji kawałów na adres firmowy - gazetowy. Z góry dziękuję za przychylne ustosunkowanie do nieniejszego podania. niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi Truskawa straw-berry@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
niktnowy1 Re: Najlepsze kawały ? 20.08.03, 02:12 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Mogę Ci wysłać swój zbiór (jak chcesz, daj adres). Jest NAPRAWDĘ DOBRY. > Nieładnie pisać tak o sowoich "dziełach", ale nie jest to tylko moja opinia. Jak mozesz to wyslij do mnie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: sie przypominam n/tx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.03, 09:53 Toż wysłałem Wam wszystkim z rańca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studi Re: sie przypominam n/tx IP: *.devs.futuro.pl 18.08.03, 12:05 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Toż wysłałem Wam wszystkim z rańca... A mozna jeszcze grzecznie poprosić na studi@tenbit.pl? Studi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Piecyk!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 13:10 Wielkie dzięki :-) Pozdrowionka z Opola Maryla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Piecyk!!! IP: *.um.katowice.pl 18.08.03, 14:24 jo tyz poprosza- woj25@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: Piecyk!!! 18.08.03, 19:13 a co mi tam :D i ja poprsze adres powyzej :D Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrancuzka barrdzo prrosze IP: *.lodz.mm.pl 18.08.03, 21:19 piecyku gazowy nie będzie w lodzi parady techno, handlują skórkami. afera za aferą. prosze o porcje twoich kawałów bo cos mi w tej łodzi smutno pozdrawiam frrancuzka frrancuzka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beannshie Re: barrdzo prrosze 18.08.03, 21:39 i dla mnie tez:) [bedzie co komu opowiadac;)] maja-h@o2.pl bede dozgonnie wdzieczna:) pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pscola Piecyku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.03, 21:50 a ja??? [corner@op.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serena Re: Piecyku.... IP: *.ols.vectranet.pl 19.08.03, 23:25 piecyku kochany, ja niesmialo tez prosze, jesli jeszcze nie jest za pozno.... anni_aa@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
links2 Re: Piecyku.... 20.08.03, 00:23 Gość portalu: serena napisał(a): > piecyku kochany, ja niesmialo tez prosze, jesli jeszcze nie jest za pozno.... > anni_aa@poczta.onet.pl hihihi, jak wszyscy to wszyscy :))) moge tez prosic? bede wdzieczny bardzo! adres powyzej, gazetowy :] pozdr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Piecyku.... IP: *.chello.pl 21.08.03, 08:11 ja tez ja tez.. i z gory dzieki :-)) anay@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meki23 Re: Piecyku.... IP: *.stenaline.com 21.08.03, 08:49 Ja również proszę o wysyłkę: meki23@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Odczepta się od piecyka!!! ;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 09:47 Macie link, póki admin nie zdejmie: www.voytek.enter.net.pl/TDD.pdf (450 kB). Mam nadzieję, że się wam spodobają. Odpowiedz Link Zgłoś
tamatama Re: Odczepta się od piecyka!!! ;-) 26.08.03, 06:42 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Macie link, póki admin nie zdejmie: > <a href="http://www.voytek.enter.net.pl/TDD.pdf"target="_blank">www.voytek.enter.net.pl/TDD.pdf</a> (450 kB). > > Mam nadzieję, że się wam spodobają. Ja bardzo dziękuję, dziękuję PIECYKU GAZOWY... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tamatama Re: Odczepta się od piecyka!!! ;-) 26.08.03, 06:45 Jedzie ciężarowka bardzo wysoko zaladowana. Kierowca - cwaniaczek chciał przejechać pod mostem, ale niestety zaklinował się. Przyjechala policja, gliniarz chodzi dookola, patrzy i mówi: * No i co? zaklinowal sie pan? Na co kierowca: * Nie! Wiozlem k...a most i mi sie paliwo skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń bim-bom Re: Odczepta się od piecyka!!! ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 14:15 Te kawał z papieżem co miał podpisać obraz to autentyczne, tylko był nie papież ale Ojciec Pio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Odczepta się od piecyka!!! ;-) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 19:50 Gość portalu: słoń bim-bom napisał(a): > Te kawał z papieżem co miał podpisać obraz to autentyczne, tylko był nie papież > > ale Ojciec Pio. Jak to nie kawał, to znajdź mi ten cytat w Biblii (w dowcipie "parametry" są wzięte z sufitu). Odpowiedz Link Zgłoś