panirolki 20.04.08, 09:19 oferty sprzedaży takowych znalazłam w serwisie aukcyjnym, były nawet oferty kupna, atutem miały być: wygląd, waga identyczna z naturalną i ruchome części "niby" aparatu foto. Jak myślicie, po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naprawdetrzezwy "Wyślij e-mail do tego Użytkownika" 20.04.08, 16:56 Jest taki odsyłacz na stronach użytkownika. Jak sądzisz, kupujący będą wiedzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: "Wyślij e-mail do tego Użytkownika" 20.04.08, 16:59 moze dla dzieci do zabawy? one nie lubia tych zabawkowych, wola `prawdziwy telefon mamy lub taty` :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: "Wyślij e-mail do tego Użytkownika" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:52 karen64 napisała: > moze dla dzieci do zabawy? > one nie lubia tych zabawkowych, > wola `prawdziwy telefon mamy lub taty` :) Potwierdzam. Dzieci nie przepadają za atrapami. Jak telefon to telefon, jak samochód to samochód. Zabawki są dla...dorosłych-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: "Wyślij e-mail do tego Użytkownika" IP: *.chello.pl 06.05.08, 18:55 potwierdzam! Zabawki są dla....dorosłych Tatusiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorosły tata Re: "Wyślij e-mail do tego Użytkownika" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 11:37 A dla dorosłych mam? Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: Celem lansu niedrogo? nt 14.05.08, 11:01 Mylisz się. Profesjonalnie wykonana atrapa kosztuje znacznie więcej niż masowo produkowane oryginały. Poza tym ma kolosalną przewagę nad nimi: NIKT DO CIEBIE NIE DZWONI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko chiny! Re: Celem lansu niedrogo? nt IP: *.chello.pl 14.05.08, 11:39 Wśród atrap też jest sporo masówek. Strzeż się złomu z Finlandii, Szwecji czy Japonii. Szczególnym uznaniem wśród kolekcjoneró cieszą się atrapy z Chin, Tajwanu i Wietnamu. Obuwie może być również z Indonezji. Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: Celem lansu niedrogo? nt 16.07.08, 14:51 Ostatnio furorę robi Sri Lanka Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 20.04.08, 19:09 gorzej jeśli tuż po zakupie przyjdą rachunki za udawane rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
ronczy_jelen Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 14.05.08, 16:06 no to zapłacisz atrapą karty kredytowej (mam 10 takich w swojej atrapie portfela) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phfi Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 21:13 Takie atrapy umieszcza się w punkcie sprzedaży aparatów komórkowych na wystawie, to takie zabezpieczenie przed kradzieżą. Odpowiedz Link Zgłoś
uccello Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 20.04.08, 23:50 Bardzo praktyczna rzecz- można chodzić po ulicy i gadać do siebie i nikt nie bierze cie za wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satrapa Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 16:40 uccello napisała: > Bardzo praktyczna rzecz- można chodzić po ulicy i gadać do siebie i > nikt nie bierze cie za wariata. do tego wystarczy atrapa słuchawek i mikrofonu. taniej wychodzi i lżejsze Odpowiedz Link Zgłoś
piotrtrz Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 22.04.08, 16:51 Gość portalu: satrapa napisał(a): > uccello napisała: > > > Bardzo praktyczna rzecz- można chodzić po ulicy i gadać do siebie > i > > nikt nie bierze cie za wariata. > > do tego wystarczy atrapa słuchawek i mikrofonu. taniej wychodzi i > lżejsze A pamiętacie jak trzeba było sobie głuchoniemego wynajmować na interesujący spacer. Łza się w oku kręci ale przynajmniej tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empifri Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 22.04.08, 19:38 Wystarczy se przewiesić byle jaki kabelek przez ucho, końcówke schować za kołnierz i już sobie można pogadac do siebie. Nikt ci do ucha przecież zaglądał nie będzie. A kabelkow mnóstwo na wysypiskach. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Po co zaraz kabelek? To przeżytek jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 22:33 Blututa lepiej sobie zrobić ze starego kawałka okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutek atrapy dzwonków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:08 a jakie macie sposby na dzwonek? ja swego czasu miałem wtopę jak robiłem paszczą dryń dryń i mnie jeden gostek przyuważył. Od tego czasu chodzę z zestawem mp3 + głośnik + atrapa telefonu z blututem wykonanym z połamanego widelca. ale to robi się już kłopotliwe, więc (wstyd się przyznać) ale myślę o kupnie prawdziwego telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ronczy_jelen Re: atrapy dzwonków 14.05.08, 16:03 włoż se wibrator do keszeni. i mów że masz na wibrację włączony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryglodyta Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 27.04.08, 20:54 lżejsze od czego? od atrapy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atrapa złodzieja Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 04.05.08, 21:18 Gość portalu: phfi napisał(a): > Takie atrapy umieszcza się w punkcie sprzedaży aparatów komórkowych > na wystawie, to takie zabezpieczenie przed kradzieżą. nigdy bym nie ukradł atrapy! Odpowiedz Link Zgłoś
shaolinka Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 22.04.08, 21:17 Jak ktoś Cię napadnie w ciemnej ulicy, przyłoży Ci nóż pod żebra i powie: "Dawaj telefon!", to wtedy dajesz taką realną atrapę i nie jesteś stratna :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 22.04.08, 23:10 scenka : `smierc albo telefon!` `co mialem zrobic-zasmierdzialem...` :) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 16.05.08, 15:57 shaolinka napisała: ...wtedy dajesz taką realną atrapę... :) To jest jakas atrapa NIErealna, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiutek Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 19.05.08, 19:16 A tak, są atrapy wirtualne. zamówiłem taką pół roku temu na elegro i wciąż czekam na przesyłkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopiec do wycia sprzedam reprodukcję atrapy podróbki Nokii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:40 informacje na priv Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 22.04.08, 23:55 Aby przeprowadzać atrapy rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esemes Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:54 a atrapy sms to co? czy ktoś wie gdzie dostać atrapę braku zasięgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik atrap Tylko ATRAPY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:08 Jeżdżę taką atrapą samochodu o nazwie Skoda, która świetnie się spisuje na atrapach dróg w atrapie metropolii, w której mieszkam. Nie narzekam też na atrapę apartamentu wybudowanego przez atrapę dewelopera. Noszę nawet atrapy ubrań z Reserved i atrapy butów od Gino Rossi. Piorę w atrapach proszków do prania a włosy myję atrapami dobrych szamponów. Co miesiąc pobieram atrapę wynagrodzenia za wykonaną przeze mnie atrapę pracy. Codziennie czytam atrapę pluralistycznej gazety i oglądam atrapę obiektywnej telewizji, żeby się dowiedzieć co się dzieje w moim kraju będącym udaną atrapą demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: Tylko ATRAPY! 23.04.08, 15:40 zapomniałeś dodać, że piszesz do takiej atrapy książki, której nigdy nie się nie uda napisać bo masz atropową wyobraźnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwany Re: Tylko ATRAPY! IP: *.chello.pl 23.04.08, 19:52 tak, też sobie cenię atrapy z rezerwed. W poniedziałek minie 3 tygodnie jak noszę ich podkoszulek i wytrzymuje próbę czasu (od środy jako szlafrok). kocham atrapy! Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Tylko ATRAPY! 16.05.08, 00:21 Gość portalu: Zwolennik atrap napisał(a): > Jeżdżę (...) i oglądam atrapę obiektywnej > telewizji, żeby się dowiedzieć co się dzieje w moim kraju będącym > udaną atrapą demokracji. True, true. :D Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance Re: Tylko ATRAPY! 20.05.08, 10:55 No nie mów. Ostatnio atrapy mediów w ogóle przestały imitować obiektywizm. Co prawda wciąż pozorują profesjonalizm ale to już nie jest prawdziwa atrapa. Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance Sprzedam 23.04.08, 10:35 Naklejki na telewizory z napisem "HD TV" znaczki na samochody. rózne "1.8 TD" "2.5 TD" o szczegóły pytać dyplomy ukończenia szkoły wyższej - nazwa wpisana po finalizacji puchary za zajęcie miejsca - jak wyżej zaświadczenia o zarobkach, niekaralnosci, niepoczytalnosci itp spirytus na paście do butów w butelkach Johny Walker Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Sprzedam 23.04.08, 10:49 to ja poprosze taki puchar ,jak w `Misiu` na zachete :`dla Karen za zajecie pierwszego miejsca`! Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance Re: Sprzedam 23.04.08, 10:59 karen64 napisała: > to ja poprosze taki puchar ,jak w `Misiu` na zachete :`dla Karen za zajecie > pierwszego miejsca`! puchary zostały mi tylko z XVII Międzynarodowego Turnieju Łuczniczym dla Niewidomych Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 dobra,wymienmy sie 23.04.08, 17:03 ja w zamian oferuje atrapę atrapy,kwadratowe kulki oraz prodiż z widokiem na Zakopane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: dobra,wymienmy sie IP: *.chello.pl 23.04.08, 19:31 karen64 napisała: > ja w zamian oferuje atrapę atrapy,kwadratowe kulki oraz prodiż z widokiem na > Zakopane kwadratowe kulki mnie nie intersują bo są zwykłą atrapą walca prostospadłośćiennego, natoamiast za podróż do Zakopanego dam ci dwie atrapy atrapy atrapy (klasyfikoweane jako AAA) Odpowiedz Link Zgłoś
freeliance do kolekcjonerów atrap 24.04.08, 08:02 Gość portalu: Zenek napisał(a): > kwadratowe kulki mnie nie intersują bo są zwykłą atrapą walca > prostospadłośćiennego, natoamiast za podróż do Zakopanego dam ci > dwie atrapy atrapy atrapy (klasyfikoweane jako AAA) Uwaga wszyscy kolekcjonerzy! Parlament Europejsk przygotowuje dyrektywę zgodnie z ktorą już wkrótce tzw. czwórka (atrapa atrapy atrapy atrapy- AAAA) zostanie wkrótce wycofana z kwalifikowanego obrotu i będzie traktowana jako zwykła podróbka. Nie wiem jak z wprowadzeniem dyrektywy poradzi sobie nasz rząd bo wtedy trzeba by zmienić nazwy kilku instytucji w rodzaju Policja, Wojsko czy Parlament i nazwać je jakoś inaczej żeby cudzoziemcy nie dawali się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: do kolekcjonerów atrap 24.04.08, 09:47 freeliance napisał: > Uwaga wszyscy kolekcjonerzy! Parlament Europejsk przygotowuje > dyrektywę zgodnie z ktorą już wkrótce tzw. czwórka (atrapa atrapy > atrapy atrapy- AAAA) zostanie wkrótce wycofana z kwalifikowanego > obrotu i będzie traktowana jako zwykła podróbka. No to będzi obrót niekwalifikowany i daję sobie głowę uciąć że ceny podrób niejednokrotnie przewyższą ceny kwalifikowanych atrap. Sam się szczycę przepiękna atrapą tzw. siódemką, telewizor HD 32 cali wyprodukowanej przez Sharpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrobek Re: do kolekcjonerów atrap IP: *.chello.pl 24.04.08, 11:08 polucjusz napisał: > freeliance napisał: > > > > Uwaga wszyscy kolekcjonerzy! Parlament Europejsk przygotowuje > > dyrektywę zgodnie z ktorą już wkrótce tzw. czwórka (atrapa atrapy > > atrapy atrapy- AAAA) zostanie wkrótce wycofana z kwalifikowanego > > obrotu i będzie traktowana jako zwykła podróbka. > > No to będzi obrót niekwalifikowany i daję sobie głowę uciąć że ceny > podrób niejednokrotnie przewyższą ceny kwalifikowanych atrap. Sam > się szczycę przepiękna atrapą tzw. siódemką, telewizor HD 32 cali > wyprodukowanej przez Sharpa. Widziałem podróbkę 8 generacji na wyprzedaży w Realu. Kosztowała tylko 500 PLN i nikt nie chciał kupić. Nikt się juz nie kupuje podróbek o przekątnej ekranu 14 cm i głębokości 32 cm cokolwiek na tym nakleisz. W Indiach wypuścili serię niemal dwukrotnie większą z naklejkami Super HD Blue Ray Plus Panorama z wymiennymi naklejkami ".... cali". To jest coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:11 naklejek "promocja" oraz etykiet do piwa bezalkoholowego. w zamian oferuję naklejki na telewizor: 42 cale i Sony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podrobek Re: Poszukuję IP: *.chello.pl 24.04.08, 11:10 Gość portalu: zenon napisał(a): > naklejek "promocja" oraz etykiet do piwa bezalkoholowego. co znowu sobie kupiłeś odtwarzacz dvd i sześciopak stronga? rozumiem, żony bywają upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.08, 12:25 Gość portalu: zenon napisał(a): > naklejek "promocja" oraz etykiet do piwa bezalkoholowego. > > w zamian oferuję naklejki na telewizor: 42 cale i Sony eeeetam, ja poszukuje naklejki "46 cali SONIX" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pege Re: Poszukuję IP: *.chello.pl 12.05.08, 08:08 zmartwię cię. Sonix nigdy nie produkował naklejek a tym bardziej kineskopów w tym rozmiarze. Kupując taką podróbę atrapy narazisz się na drwiny wszystkich profesjonalistów. Z 46-ek polecam Panasonixa. Bardzo ładnie sformatowane tak, że nawet na moim 21 calowym telewizorze nie przeszkadzają zbytnio w oglądaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_z_kutna Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 24.04.08, 12:26 panirolki napisała: Jak myślicie, po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_z_kutna Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 24.04.08, 12:26 panirolki napisała: Jak myślicie, po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cotokomu Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 25.04.08, 19:47 ciarek_z_kutna napisała: > panirolki napisała: > > Jak myślicie, po co to komu? a co po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 a gu? 06.05.08, 19:05 panirolki napisała: > oferty sprzedaży takowych znalazłam w serwisie aukcyjnym, były nawet > oferty kupna, atutem miały być: wygląd, waga identyczna z naturalną > i ruchome części "niby" aparatu foto. Jak myślicie, po co to komu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbatata Re: a gu? IP: *.chello.pl 07.05.08, 08:24 cu? czyżby to jakaś atrapa jezyka pisanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a bo ja wiem Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 12.05.08, 20:16 Bo za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
greg_shitopis Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 13.05.08, 20:37 za darmo robią w chałpie larmo! Odpowiedz Link Zgłoś
ronczy_jelen pytanie 15.05.08, 10:50 Czy telefon bez karty sim jest już atrapą czy jeszcze oryginałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek wiejski tuning IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 11:08 podobno ostatnim hitem wiejskieg tuningu jest atrapa wskaźnika stanu paliwa pokazująca pełny bak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wiejski tuning IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:16 ostatnio trendy są tez atrapy skórzanej kierownicy do auta wraz z atrapą logo marki samochodu (można nabyć na elegro)... wypas na maksa Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: wiejski tuning 03.06.08, 15:35 Najlepiej spytac niejakiego dzejmsa buonda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejski głupek Miejski tuning IP: *.chello.pl 01.07.08, 18:38 a ja radzę pojechać na wieś i zobaczyć jak wygląda prawdziwy dom, prawdziwy ogród, prawdziwe zwierzę, prawdziwy las i wiele prawdziwych rzeczy. a nie atrapy w rodzaju szeregowca z własną działką o pow. 145 m2 tuż przy parku im. kogokolwiek, gdzie rano da się jeszcze wyprowadzić naszego skarlałego czworonoga pt. york. to jest wielkomiejski style! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro 2008! Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.chello.pl 05.06.08, 09:40 Rusza atrapa Mistrzostw Europy w piłce nożnej. Wśród faworytów wymienia się głownie: atrapę reprezentację Francji składającą się przede wszystkim piłkarzy Gujany i Algierii. atrapę rezprezentacji Holandii z silną ekipą piłarzy z Surinamu atrapę reprezentacji Portugalii w połowie złożoną z piłkarzy brayzliskich atrapę reprezentacji Niemiec z licznymi Polakami, Turkami i piłakrzami z byłej Jugosławii na tym tle szanse atrapy reprezentacji Polski z zaledwie jedną prawdziwą atrapą wydaja się nikłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: 217.153.178.* 10.06.08, 15:12 po to, że w sklepach się je prezentuje, zamiast oryginalnych telefonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operator komórkowy Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 09:09 Gość portalu: majka napisał(a): > po to, że w sklepach się je prezentuje, zamiast oryginalnych telefonów. jest dokładnie odwrotnie. własnie w sklepach i tylko w sklepach są najprawdziwsze telefony celem prezentacji klientowi. Natomiast do sprzedaży czyli tychże klientów trafiają tylko i wyłacznie atrapy celem ich jak najszybszego zużycia i zakupu kolejnej atrapy. Odpowiedz Link Zgłoś
polucjusz Re: po co komu atrapa telefonu komórkowego ? 18.06.08, 11:57 Mnie najbardziej mierzi imitacja obsługi klienta. 15 minut monolgu z automatu a potem jakaś "konsultantka" mówi że nie wie albo że tak jest w regulaminie i że może mnie przełączyc do kolegi co tez nie wie ale ma fajny głos. Najlepsze że obsługa dotycząca sprzedaży nowych atrap zgłasza się błyskawicznie i jest strasznie kąpetętna. Odpowiedz Link Zgłoś