clooney_g Re: Dupa jeszcze jedna ! 28.10.08, 00:44 fun.noshit.pl/?co=lubie&id=33882 Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dupa - mcintosh ? 28.10.08, 02:33 fun.noshit.pl/?co=lubie&id=26571 Odpowiedz Link Zgłoś
184l Re: dupa 21.02.09, 23:38 z mojej mozna nogi powyrywac mozna mi w nia dac wszystko moze byc do niej a ona wciaz na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Dupa IP: *.chello.pl 22.02.09, 06:42 bbb powinieneś się wynieść na forum dla debili! takich nie brakuje!! to jest forum humorum a TY nie jesteś ani trochę zabawny , raczej żałosny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Dupa IP: *.cust-adsl.tiscali.it 22.02.09, 14:17 Mysle,ze Rita czuje sie gorzej od bbb ,tak sobie pomyslalam tylko.. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g To jest dobre ! 09.03.09, 22:19 No to jedziemy: (_!_) normalna dupa (__!__) gruba dupa (!) chuda dupa (_*_) boląca dupa {_!_} drżąca dupa (_o_) dupa kochająca inaczej (_O_) dupa bardzo kochająca inaczej (_(*)_) boląca dupa bardzo kochająca inaczej (_@_) dupa po biegunce (_qp_) dupa robiąca qp (_#_) skopana dupa (_$_) sprzedajna dupa |_._| płaska dupa (_!_) dupa blada (_!!!_) pijany w trzy dupy (_x_) pocałuj mnie w dupę (_X_) z dala od mojej dupy (_zzz_) zmęczona dupa (_E=mc2_) inteligentna dupa (_?_) głupia dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawrenty siemionow Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 23:35 Nie wiem, czy jest to Wam znany fakt, ale dupę wynalazł radziecki uczony Wołow. Dlatego mówimy: dupa Wołowa. Podobnie kalatka jest Schodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotlet Re: Dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 09:07 U nas w Świdnicy jest ulica Parkowa. Dowiedziałem się, że był to radziecki saper, który szukał niemieckich ciężarówek wjeżdżających pod koniec wojny do miast Dolnego Śląska. --- www.cybuch.pl Odpowiedz Link Zgłoś