Gość: bbb IP: 193.120.72.* 13.08.08, 17:00 Dupa. Moja dupa. Owlosiona, miekka, wygodna. Co ja bym bez niej zrobil. Czasem zle ja traktuje- przesiaduje dlugie godziny na krzesle przed komputerem. Ale jak spie moja dupa odpoczywa razem ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 13.08.08, 18:12 nikogo nie zainteresowala moja dupa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiax Re: Dupa IP: *.dialog.net.pl 13.08.08, 21:55 mnie zainteresowała(jestem kobietą)a dlaczego masz owłosioną dupę? Odpowiedz Link Zgłoś
mleczny_joachim Re: Dupa 13.08.08, 22:12 Porzondna dupa musi być owłosiona, no chyba, że kobieca, no to wtedy nie. Heniek od owców, to mówi, że owce też muszom mieć dobrze owłosiono dupe, wtedy majo lepsze branie i cene. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dupa 18.08.08, 06:05 Gośio portalu: bbb napisało : > nikogo nie zainteresowala moja dupa? To akurat jest proste : dupa jest stara, brzydka, z poobtlukiwanymi brzegami oraz wylawajaca sie z zewnatrz piana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 16:50 Stary, nie zawracaj nam dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dupa ogniem ziejaca ! 29.09.08, 17:12 fun.noshit.pl/?co=lubie&id=33080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatiki Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 21:47 Pięknie powiedziane "moja dupa odpoczywa razem ze mną". No ale utwardź trochę swoją dupę, żeby w razie upadku lub kopa mniej Ją bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winona Re: Dupa IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.08, 00:25 Baca pyta turystę -Panocku, a jak u was mówi się na żyć? -Dupa. -Tyz piknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 15.08.08, 12:45 wikidupa: pl.wikipedia.org/wiki/Okolica_po%C5%9Bladkowa Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dupa 18.08.08, 12:16 ja tam o swoja dbam! głaszczę, czeszę i sadzam na miętkim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Dupa IP: *.nm.e-zet.pl 18.08.08, 21:09 powiedziała ci....a dupie że nie będą mieszkać w kupie ,ty mi smrodzisz popierdujesz tylko chu.....m smaki psujesz.Ach ty ci...o pie..na ciebie jeb..ą tobie płacą a mnie klepią ch..j wie za co? Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Dupa 06.09.08, 00:32 Ja to znam tak: Powiedziała c*pa d*pie: "Nie będziemy mieszkać w kupie, Bo ty pier*isz, hałasujesz, Wszystkim chłopom ch* psujesz" Na to dupa rozgniewana: "Oż ty c*po zaj*bana Ciebie walą, tobie płacą A mnie biją - nie wiem, za co!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haHAha.... Re: Dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.08, 16:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=83358905&wv.x=1&a=83536391 Odpowiedz Link Zgłoś
mam_chomika Re: Dupa 18.08.08, 23:56 Ogólnie... "ciekawy" wątek. I jakże prawdziwy:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 19.08.08, 13:56 Idzie tatuś z synkiem ulica, nagle mijają niezłą laskę: Tatus : Ale DUPA ! Syn : Tatusiu co powiedziałeś? Tatus : Eeepp .., powiedziałem dudek... Syn : A co to jest dudek? Tatus : To jest taki ptaszek. Syn : A co on robi? Tatus : Fruwa sobie, skacze... Syn : A czy dudek może mieć dzieci? Tatus : Tak, moze. Syn : A jak sie nazywaja jego dzieci? Tatus : Dudusie. Syn : A co one robia? Tatus : Fruwaja, skacza.. Syn : A czy one moga miec dzieci? Tatus : Tak, moga. Syn : A jak sie nazywaja ich dzieci? Tatus : Ee, noo... dziubdziusie. Syn : A czy one moga miec dzieci? Tatus : DUPA, DUPA, powiedzialem DUPA !!! Żona do męża: - Kochanie, rżniesz mnie jak zwykłą dziwkę. Powiedziałbyś chociaż ze 2 słówka... - Dupa wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 19.08.08, 13:59 A teraz cos z zupelnie innej beczki: . www.gov.bc.ca/lcs/img/gallery/img_ci.._awards.jpg. bwaaahahahahahahahahhhhahahha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 22.08.08, 13:52 DUPA, DUPA, do cholery DUUUUUUUUPPPAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 22.08.08, 16:16 dupsko, duuupsko!!! owlosione, grube smierdzace dupsko!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 22.08.08, 16:34 dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa, dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 22.08.08, 16:35 DuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpA DuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpA DuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpADuPadUpA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Dupa IP: 193.120.72.* 22.08.08, 16:36 wszystko mnie wkurza i jedyne co mnie uspokaja to krzyknac: DUPA! Dupa, do cholery DDDDDUUUUPPPPAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszekkkk Re: Dupa IP: *.gprs.plus.pl 22.08.08, 17:03 I co ? Polepszyło się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annade Re: Dupa IP: *.41.udn.pl 23.08.08, 20:21 A do dupy z takim wątkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: Dupa 23.08.08, 21:36 Gość portalu: annade napisał(a): > A do dupy z takim wątkiem! ______________________________________________ Do dupy z taką dupą... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dupa zastosowanie praktyczne ! 25.08.08, 00:04 fun.noshit.pl/?co=lubie&id=36277 Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dupe sasiadowi pokazac mozna... 25.08.08, 04:40 fun.noshit.pl/?co=lubie&id=25594 < Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Dupa moze miec diabelska nature... 25.08.08, 05:05 fun.noshit.pl/?co=lubie&id=25973 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Dupa IP: *.hilton.com 26.08.08, 07:21 Czlowiek sie rodzi...z dupy wychodzi Czlowiek sie zeni.......na dupe wchodzi Czlowiek umiera....na dupie lezy.... Wszystko na tym swiecie od dupy zalezy Odpowiedz Link Zgłoś