25.09.10, 14:44
Czy Ty jesteś z Warszawy? Bo jak tak , to mam pytanie odnośnie dojazdu z dworca ( nie wiem, czy lepiej z Centralnego, czy Wa-wy Wschodniej) do Ikei w Markach. W przyszłą niedzielę wybieram się z córką do Teatru Wielkiego ,a wcześniej przy okazji chciałabym zrobić zakupy w szwedzkim sklepie, którego nie ma na mojej wiosce tongue_out

A ten dojazd to oczywiście komunikacją miejską, muszę jeszcze sprawdzić na planie, który gdzieś mi się zapodział, no i obawiam się ,ze jest nieco przestarzały big_grin
Obserwuj wątek
    • sarah_black38 Re: Deela 25.09.10, 16:03
      Znalazłam fajną emotkę :

https://emoty.blox.pl/resource/36_1_42.gif
    • deela Re: Deela 26.09.10, 02:17
      Z tego co wiem nie ma bezpośredniego połączenia komunikacją miejską z dworca centralnego, ale jeśli na centralnym wsiądziesz w 160, wysiądziesz na Parku praskim i przesiądziesz się w 190 to dojedziesz do Marek (to jest jeden wielki konglomerat sklepów i halsmile)
      Z dworca wschodniego (od Kijowskiej) dojedziesz bezpośrednio autobusem nr 140

jeśli chodzi o szczegóły to tu masz stronkę M1 w Markach
      www.marki.m1-centrum.pl/kontakt/dojazd.html
      tu masz taką fajną stronkę z mapami w Polsce
      mapa.szukacz.pl/
      a tu masz stronkę z wyszukiwarką połączeń z dowolnego miejsca w Warszawie do dowolnego miejsca w Warszawie (i nawet nieźle działa!)
      wyszukiwarka.ztm.waw.pl/bin/query.exe/pn
      ja akurat z Warszawy się z hukiem wyprowadziłam na wieś (Warszawa oddycha z ulgą)
      • sarah_black38 Re: Deela 26.09.10, 07:58
        Wielkie dzięki smile
        • deela Re: Deela 26.09.10, 12:02
          a proszę Cię bardzo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka