sarah_black38 31.12.10, 18:28 kreacje, ondulacje i makijaże gotowe? Bo ja dziś w kanapowie baluje A jak Wy? Widzę,że nazwa nam się znowu zmieniła, chociaż to dopiero początek roku Zawrotu głowy i bez bombelków dostać można. Wszystkiego naj, naj, naj .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarah_black38 Re: Do siego roku ... 31.12.10, 18:51 W związku z ciągłymi zmianami nazwy forum to muszę zmienić sygnaturkę na nową Odpowiedz Link
gusia210 Re: Do siego roku ... 01.01.11, 21:25 ░███░░░███░░▒░██░▒░██ █████░█████░░███░░███ █░░██░██░██░████░████ ░▒██░░██░██░░▒██░░░██ ░██░▒░██░██▒░░██░░░██ ██░██░██░██░░░██░░░██ █████░█████░░░██░░░██ █████▒░███░▒░████░████ NA PROGU NOWEGO ROKU - Życzę TOBIE od serca, - by każda łza w oku - miała smak szczęścia, - by nadziei płomienie - nie gasły w mroku - i każde marzenie spełniło się w NOWYM 2011 ROKU ! W NOWYM ROKU życzę : zdrowia, szczęścia, pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. ____Q _SZCZĘŚLIWEGO_ Q___ __QQ _____NOWEGO_____ QQ __ ___________ROKU_________ życzy gusia210 Odpowiedz Link
gusia210 Re: Do siego roku ... 01.01.11, 21:25 my byliśmy na balu w kawiarni.Było fajnie. Odpowiedz Link
debest3 Re: Do siego roku ... 02.01.11, 13:00 pierwszy raz odkąd sięgam pamięcią spędziłem te święto w łóżku.Niestety choróbsko mnie dopadło do tego stopnia że już o 21 byłem prawie nieprzytomny.Odnośnie starego roku z radością kopnąłem go w d....Tak koszmarnego roku nie pamiętam,może dlatego nie miałem ochoty go jeszcze żegnać Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Do siego roku ... 02.01.11, 19:27 Tak bywa, ja też w Wigilię zachorowałam. Na pierwszy dzień świąt zjadłam jedną suchą kromkę chleba i wypiłam herbatę. Zdrowiej nam! Odpowiedz Link