Dodaj do ulubionych

Źle ze mną!

20.06.11, 22:51
Tym razem urząd miejski przysłał mi monit za niezapłacony w terminie podatek. Operator komórkowy mino,ze dostał swoje 48.80 po terminie też się upomina. Tylko im płać i płać ... nie ogarniam ostatnio rachunków. Muszę chyba zrobić polecenie zapłaty, niech mój bank ( zdzierca jeden wink ) pilnuje, bo ja do tego ostatnio głowy nie mam P: .

AAAAAAA jestem zła !!!!
Obserwuj wątek
    • gusia210 Re: Źle ze mną! 22.06.11, 21:23
      ciekawe.Ja mimo że większość rachunków płacę po terminie tylko raz dostałam ponaglenie.smile
    • bejoy Re: Źle ze mną! 18.08.11, 18:02
      to też nic nie da smile
      ja 1.08 przelałam rachunki, a od dziś mam monity, że pieniądze nie dotarły uncertain
      to dopiero...
      • sarah_black38 Re: Źle ze mną! 19.08.11, 21:55
        Bejoy, dawno Cię u nas nie było. Zerknęłam w historię i ostatni post jaki popełniłaś na naszym forum jakiś rok temu wink. Co słychać u Ciebie?
        • bejoy Re: Źle ze mną! 21.08.11, 19:11
          a różnie, na otwartych nie pisuję prawie wcale;
          choróbsko mnie łamie czasami, zwykle się nie daję, ewentualnie nie mam czasu chorować wink
          dzieciaki rosną i pyskują, najlepiej jak śpią, hihihihi
          już tylko jedna w przedszkolu została, reszta szkoły,
          ogólnie - dalej walczę o przetrwanie i pudełeczka (oraz inne cuda) robię; chcesz jakieś? wink
          • edycia274 Sarah 25.08.11, 10:49
            A mi wczoraj przysłali z UM, zajęcie majątku. Dopatrzyli się , że w 2009 roku przekroczyłam dochód 4 zł i nie słusznie pobierałam zasiłek rodzinny. wysłali też do pracodawcy by mi z wypłaty ściągnął. tak więc nie jesteś sama, tylko ja o tym nic nie wiedziałam
    • bj32 Re: Źle ze mną! 30.08.11, 00:32
      Bo to pilnować trzeba, dowody wpłat zachowywać i im pokazywać, o.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka