15.12.14, 01:02
A ja tak strasznie nie mam czasu tu bywać. Zresztą nigdzie nie mam. Ale może jednak wrócę.
Spróbuję smile
Obserwuj wątek
    • sarah_black38 Re: Ooo... 18.12.14, 20:13
      Wróć koniecznie. Jest zima ,na poddaszu ciepło, przytulnie , ale pustawo smile
      • bj32 Re: Ooo... 18.12.14, 23:44
        Wrócę. Po upojnym weekendzie na uczelni wrócę i jak ktoś będzie chciał poczytać, to może się pochwalę gdzie byłam, jak mnie nie było smile
        • sarah_black38 Re: Ooo... 19.12.14, 16:56
          Super. Czekamy smile
    • debest3 Re: Ooo... 26.12.14, 20:44
      ...a co przeżył i co widział.....
      • bj32 Re: Ooo... 26.12.14, 21:05
        A przeżył i widział.
        Na studia poszedł i jest na drugim roku. Ciekawe, co dalej, skoro jest inglisz, a ja ciemna jestem jak kwit na papę...
        W dodatku okazuje się, że nie ma prawników, którzy orientowaliby się w problemach niepełnosprawnych i okolicznych. A po protestach wiosennych wielka kupa wpada w wentylator, są w Wawie spotkania na płaszczyźnie: społeczeństwo - rząd. I się okazuje, że płaszczyzna jest płaska jak naleśnik. No to się zaczęłam angażować i mam plan. A jakie będą efekty - życie pokaże. Ale nie jest łatwo.
        Znowu mam też iść do więzienia. Znowu - bo już kilka razy miałam... Według co większych mędrców internetowych.

Moja malutka córeczka ma 13 lat i jest 10 kilo cięższa ode mnie smile Od najbliższego września do gimnazjum... Lubię ją, chociaż czasem mnie wkurza.

Ja sobie w bonusie pisuję różne zabawne pisma i nie mam kiedy spać...
        • sarah_black38 Re: Ooo... 29.12.14, 09:08
          To faktycznie dzieje się u Ciebie smile. A co do języka to ja miałam rosyjski i dałam radę big_grin
          • bj32 Re: Ooo... 29.12.14, 10:40
            Ja też miałam. Przez 4 lata podstawówki i 5 liceum. I dalej guzik umiem. Nawet odczytanie bukw po tylu latach stanowi niejaki problem sad
            • sarah_black38 Re: Ooo... 30.12.14, 10:50
              A ja pamiętam je świetnie, czasami oglądam rosyjskie programy informacyjne, ale krótko , bo mnie męczy tłumaczenie.

Ze szkoły pamiętam wierszyk : ałfawit uże my znajem, uże piszem i czytajem, i wsie bukwy po pariadku, bez oszybki nazywajem - a, be we, gie ...
              • bj32 Re: Ooo... 30.12.14, 11:26
                Też pamiętam do gie, ale jestem cienka z języków sad
    • debest3 Re: Ooo... 01.01.15, 17:58
      z doświadczenia wiem że jenzyk opcy na studiach niestacjonarnych to jedna wielka ściema. Nie ukrywam że wkurzało mnie to, ponieważ jako jeden z nielicznych chciałem się czegoś nauczyć
      • bj32 Re: Ooo... 01.01.15, 18:10
        Ja się nie chcę, ale nie wiem, na ile się zlitują...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka