asia7613 20.09.06, 22:30 szukam kontktu i porad rodzicow zdolnych dzieci chodzacych do szkoly Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoaann Re: zdolne dzieci 20.09.06, 22:52 Może to o geniuszy chodzi? No wiesz, Zono--dwa lata na ten przykład i juz do szkoły chodzi Odpowiedz Link
madziaaaa Re: zdolne dzieci 21.09.06, 09:19 Dzoaann, to Twój Młodszy jest nad wyraz zdolny, bo już do szkoły chodzi .A przecież małolat jeszcze straszny z niego)) To tam, w tej dalekiej Irlandii same zdolniachy) Odpowiedz Link
zona_mi Re: zdolne dzieci 21.09.06, 09:52 Moja córka wprawdzie poszła do szkoły mając prawie siedem lat, ale zdolna jest niewątpliwie, kreatywna i tak dalej, poza tym śliczna Ale nadal nie wiemy czego oczekuje autorka wątku. Odpowiedz Link
kata123 Re: zdolne dzieci 21.09.06, 12:18 to jedyny wątek autorki o takim nicku w tym roku, ale ja nic nie sugeruję Odpowiedz Link
dzoaann Re: zdolne dzieci 21.09.06, 12:34 Troll znaczy się?? Eee, temat taki nie tego...choć może oczekiwała, że każda z nas będzie twierdzić, że jej dziecko najzdolniejsze i się pokłócimy??? A mój młodszy do szkoły chodzi, bo musi---nie wiem, czy powtórzy sukces brata. Ale starszego nauczycielka na wywiadówce powiedziała nam, żebyśmy sie zastanowili nad zmianą szkoły, bo Kuba jest bardzo zdolny, a ta szkoła ma za niski poziom dla niego. Narazie szkoli język, ma dużo zmian i nie chcemy go przenosić, skoro dopiero teraz sie jakoś zaadaptował, ale na przyszłość pomyślimy.. Odpowiedz Link
zona_mi Re: zdolne dzieci 21.09.06, 12:58 dzoaann napisała: > może oczekiwała, że każda z > nas będzie twierdzić, że jej dziecko najzdolniejsze i się pokłócimy??? )) Odpowiedz Link
dzoaann Re: zdolne dzieci 21.09.06, 13:01 No i??? Czemu się nie kłocimy??? Bo każda i tak WIE, że JEJ jest najzdolniejsze))))))))))))))))) Odpowiedz Link
endzi11 Re: zdolne dzieci 21.09.06, 13:29 Moja cócia jest bardzo mądra i zdolna) czy jakś matka powie inaczej? Odpowiedz Link
kata123 Re: zdolne dzieci 21.09.06, 13:45 endzi11 napisała: > Moja cócia jest bardzo mądra i zdolna) czy jakś matka powie inaczej? nie powie ale to nie wyklucza faktu, ż emoje dzieci też sa madre, zdolne a do tego jeszcze ladne..... dla każdej matki jej dzieci sa naj, naj, naj... to pisalam ja. trzeźwo myśląca matka! zapatrzona w swoje pociechy....)))))) no to sie z wami poklócilam ))))))) Odpowiedz Link
endzi11 Re: zdolne dzieci 21.09.06, 14:08 No zapomniałam jeszcze dodac że jest śliczna!)) Odpowiedz Link
mamka_klamka Re: zdolne dzieci 21.09.06, 15:06 endzi11 napisała: > Moja cócia jest bardzo mądra i zdolna) czy jakś matka powie inaczej? Ja powiem inaczej: Mój SYN jest bardzo zdolny i mądry. Drugi z resztą też Odpowiedz Link